MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
24.11, 14:47
44
+4 °С
Вітер: 0 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

5 мотозустріч кабоводів та інших петлюрівців (річка Сула біля Лубен)

Переглядів: 73310
14.10.2016 р.
answerview
Показати повідомлення
Вітаю всіх з Днем захисника України!http://otdyhvukraine.com.ua/palatka/pohodDnepr.php

Поїхали 01_smile
Мета поїздки   42_friends  20_drinks  11_blum  35_hang      
Тривалість - ночуємо 2-3 ночі.
Бюджет: 300 грн(без бензину) в перший день внесок 250 грн, далі побачимо
Дата 25 травня четвер виїзд
Місце:Полтавська обл., річка Сула, с.Загребля Оржицького р-ну

СПИСОК УЧАСНИКІВ

1.Direktor - Лозова, road wanderer, 150 куб    306 км  http://www.moto.com.ua/profile/user-45428/
2.User - Полтава, Пегаджин, 112 куб       137 км  http://www.moto.com.ua/profile/user-36649/
3.stnslv - Кам'янське, Delta rmr24,  90 куб       244 км  http://www.moto.com.ua/profile/user-48904/
4.MIRON - Лозова, viper fabius, 150 куб       306 км  http://www.moto.com.ua/profile/user-50037/
5.Віктор  Дніпропетровськ   - Альфа Мустанг 125      280 км
6. Zavhosp - Полтава - ИЖ Планета 5, 347 куб  137 км  http://www.moto.com.ua/profile/user-55085/
7.SAYMON_245 - Зіньків - Corrado cr50, 90 куб   138 км   http://www.moto.com.ua/profile/user-38704/
8. Олег - Лубни - моторний човен HONDA   38 км
9. Сашко - Лубни - моторний човен Honda    38 км
10.vaclav - Київ - дюбель 250  243 км http://www.moto.com.ua/profile/user-29706/
11. Юра - Лозова  - Ява 638 306 км

Обов'язково брати з собою: намет, спальник, каремат або матрац, тарілка, кружка, ложка, ліхтарик, накидку від дощу, аптечку, засіб від комарів.

ЩО НЕОБХІДНО ПРИВЕЗТИ

Казанок   -user
Шампура -  user
Сокира   -  Олег
Бензопилка   -  stnslv
Пательня велика   -  Direktor
Клейонка на стіл   -  stnslv
Черпак    - Петрович
Велика ложка    -user
Дошка кухонна   - Direktor  
Ніж великий кухонний для м'яса, капусти... -Direktor
Черв'яки, опариш - MIRON
Чайник - Сашко

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 04.08.2017 р., User
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
1••32333435363738••65
25.02.2017 р.
answerview
Вітя мовчить 06_question
Схоже що наступної неділі можна буде відкрити сезон, обіцяють +11 57_sunbespectacled
like
bad
shockingly
25.02.2017 р.
answerview
Вітя замовив 15 значків по 15 грн 01_smile Червоні робити не хоче.

1
like
1
bad
shockingly
25.02.2017 р. відповів для Direktor  
answerview
Моя вважає, шо красний фон кращий.
Абсолютно согласен. Всё здОрово: читабельно,красиво,ничего лишнего, но сочетание цветов просто капец. 06_question
Sorry, что влез, но у Меня на эти цвета табу. 01_smile
I за фоткi вибачайте. 28_bad
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
2
like
2
bad
shockingly
25.02.2017 р. відповів для Limon  
answerview
Москалі це і як все інше просто вкрали 04_blush

Колір чистоти, невинності, радості. Він пов’язаний з денним світлом. "Білий світ" символізує усе видиме, осяяне небесним світлом. "Білий Місяць" - це світлий, ясний; у замовляннях згадується "біл-горючий камінь Алатир"; колісницю бога Сонця возять білі коні. Це колір бога Білобога на протилежність володарю царства тьми та ночі Чорнобогу. Це колір ангелів, святих, праведників. Білу одежу носили стародавні жерці-волхви. Під час першого посіву одягали чисту білу сорочку; клали в зерно, освячене на Великдень, яйце чи шкаралупу, щоб і зерно було таке ж чисте й біле.
Однак білий колір пов’язаний і з образом смерті. Це колір жалоби, коли вдягали покійників у біле та покривали білим саваном. У білій одежі з’являються людям примари та мерці. Деякі міфічні персонажі пов’язані з так званими білими днями (від Різдва до Водохрещі) - порою розгулу нечистої сили. Білий колір виконував і маркувальну функцію, виокремлюючи особливо визначених персонажів серед їм подібних: білий цар змій, білий цар вовків, біла ластівка, ворона, куниця, лисиця і т. ін.

Синій - колір небесного простору і моря. Символізує чесність, добру славу, вірність. Разом із тим викликає почуття холоду та нагадує про тінь ("А моя могила край синього моря"). Синій колір символізує також блискавку, яка порівнюється з синіми вогниками, що перебігають по червоних жаринах догоряючого вогнища. У "Слові о полку Ігоревім" є вислів "тріпотять сині блискавиці". На Галичині під час жалоби пов’язували голову чорними або синіми хустинками.
Синій колір пов’язаний з "тим світом", з місцем перебування нечистої сили, виступає як атрибут "чужого" простору. Поряд з чорним кольором синій ототожнюється як колір смерті, трауру. На Поліссі заборонялося прикрашати весільний стіл синьою скатертиною. Одяг синього кольору характерний для носіння у піст. Якщо перед Великоднем в хаті станеться покійник, пасхальні яйця фарбують у синій колір. За повір’ям, не можна приносити в дім синього кольору квіти, коли квочка сидить на яйцях, це згубно для зародишів (Житомирщина). За народними уявленнями, зміїний цар відмічений зіркою на голові і синіми полосами на спині (Чернігівщина). Синім кольором світиться летючий змій. Синім кольором цвіте чарівна квітка папороті, яка сприяє багатству і щастю людині, яка її знайшла
2
like
2
bad
shockingly
25.02.2017 р. відповів для User  
answerview
Убедительно. 01_smile
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
like
bad
shockingly
26.02.2017 р. відповів для Limon  
answerview
Згадай як раніше фарбували хати, в основному це було синє з білим.
Колись читав соцдослідження про улюблені кольори українців - то там саме біло-синій був на першому місці. Думаю що регіонали теж це вивчали тому й обрали.

Змінено: 26.02.2017 р., User
1
like
1
bad
shockingly
26.02.2017 р.
answerview
Вітя перспав з цим 03_biggrin  і зробив червоний

Тут думаю дійсно треба галасувати - два дні вистачить? Тільки по тексту без базару - нічого дописувати не будемо. 04_blush

ГАЛАСУЄМО
like
bad
shockingly
26.02.2017 р. відповів для User  
answerview
Вітя перспав з цим 03_biggrin  і зробив червоний

Тут думаю дійсно треба галасувати - два дні вистачить? Тільки по тексту без базару - нічого дописувати не будемо. 04_blush

ГАЛАСУЄМО
Михайлович, ну при всій повазі до твоїх доводів, я вибираю червоний. Більшість мотів у нас теж червоні. Як товариство проголосує, так і буде. Синій-червоний 06_question особливого значення немає.
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
26.02.2017 р.
answerview
0:1
like
bad
shockingly
answerview
0:1
Михайлович, а ніззя мені ДВА голоса зарахувать? Я на роботі і охраннік Саша тож за червоний висказався. Михайлович, зарахуй його голос, ну його нафік, у нього автомат, ще розсердиться... 62_sarcastic
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
26.02.2017 р. відповів для Direktor  
answerview
корупція 94_prankster

Голосують тільки ті що є в списках, хто не прийме участь - буде дожен 30_crazy
like
bad
shockingly
answerview
Мixaлич, я за перший варiaнт... 04_blush
like
bad
shockingly
26.02.2017 р.
answerview
1:1
like
bad
shockingly
26.02.2017 р.
answerview
я за синий!
like
bad
shockingly
26.02.2017 р.
answerview
2:1
like
bad
shockingly
27.02.2017 р.
answerview
Я за синій 01_smile
"Життя має бути подорожжю до могили не з наміром прибути в цілості і красивому, а скоріше в'їхати з занесенням, в клубах диму, повністю виснаженим і зношеним, голосно проголошуючи - "Оце так поїздка!"
like
bad
shockingly
27.02.2017 р.
answerview
Я за червоний 04_blush
like
bad
shockingly
27.02.2017 р.
answerview
3:2
like
bad
shockingly
27.02.2017 р.
answerview
Ігор за синій

4:2
like
bad
shockingly
27.02.2017 р.
answerview
Я за червоний, синій теж гарний але червониний більш святковий, а для мене всяка зустріч свято 20_drinks  а ювілейна тим більше. 01_smile
1
like
1
bad
shockingly
1••32333435363738••65
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин