MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
24.11, 18:51
32
0 °С
Вітер: 1 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

5 мотозустріч кабоводів та інших петлюрівців (річка Сула біля Лубен)

Переглядів: 73326
14.10.2016 р.
answerview
Показати повідомлення
Вітаю всіх з Днем захисника України!http://otdyhvukraine.com.ua/palatka/pohodDnepr.php

Поїхали 01_smile
Мета поїздки   42_friends  20_drinks  11_blum  35_hang      
Тривалість - ночуємо 2-3 ночі.
Бюджет: 300 грн(без бензину) в перший день внесок 250 грн, далі побачимо
Дата 25 травня четвер виїзд
Місце:Полтавська обл., річка Сула, с.Загребля Оржицького р-ну

СПИСОК УЧАСНИКІВ

1.Direktor - Лозова, road wanderer, 150 куб    306 км  http://www.moto.com.ua/profile/user-45428/
2.User - Полтава, Пегаджин, 112 куб       137 км  http://www.moto.com.ua/profile/user-36649/
3.stnslv - Кам'янське, Delta rmr24,  90 куб       244 км  http://www.moto.com.ua/profile/user-48904/
4.MIRON - Лозова, viper fabius, 150 куб       306 км  http://www.moto.com.ua/profile/user-50037/
5.Віктор  Дніпропетровськ   - Альфа Мустанг 125      280 км
6. Zavhosp - Полтава - ИЖ Планета 5, 347 куб  137 км  http://www.moto.com.ua/profile/user-55085/
7.SAYMON_245 - Зіньків - Corrado cr50, 90 куб   138 км   http://www.moto.com.ua/profile/user-38704/
8. Олег - Лубни - моторний човен HONDA   38 км
9. Сашко - Лубни - моторний човен Honda    38 км
10.vaclav - Київ - дюбель 250  243 км http://www.moto.com.ua/profile/user-29706/
11. Юра - Лозова  - Ява 638 306 км

Обов'язково брати з собою: намет, спальник, каремат або матрац, тарілка, кружка, ложка, ліхтарик, накидку від дощу, аптечку, засіб від комарів.

ЩО НЕОБХІДНО ПРИВЕЗТИ

Казанок   -user
Шампура -  user
Сокира   -  Олег
Бензопилка   -  stnslv
Пательня велика   -  Direktor
Клейонка на стіл   -  stnslv
Черпак    - Петрович
Велика ложка    -user
Дошка кухонна   - Direktor  
Ніж великий кухонний для м'яса, капусти... -Direktor
Черв'яки, опариш - MIRON
Чайник - Сашко

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 04.08.2017 р., User
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
1••28293031323334••65
09.02.2017 р.
answerview
Я теж за перший. Тільки суперкаб може рівно поставити а не матюком, і жовте мабуть яскравіше так як на другому.

У нас ще є час і натхнення бачу теж 03_biggrin до кінця лютого, думаю ще побазаримо.
Наліпку може таку саму тільки діаметром десь 80 мм або 100 06_question  Чи будемо наліпку з дирчиком ліпити?
like
bad
shockingly
09.02.2017 р. відповів для User  
answerview
Мixaлич, а в тебе нема спецов отаку вЕщщ заказать?... 07_dirol
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
09.02.2017 р. відповів для stnslv  
answerview
Петрович каже: матеріал(метал, електроди,круги)+100 % вартості, для кабоводів 50% 03_biggrin
like
bad
shockingly
answerview
а взагалі він продається

Мангал в виде московского Кремля изготовили мастера «Коростенского завода теплотехнического оборудования», который занимается преимущественно отопительными котлами и бойлерами. Название новому изделию дали соответствующее - «Горящий Кремль». Об этом сообщает PRESS-ЦЕНТР со ссылкой на страницу в Facebook пользовательница Екатерины Лысовой.
Как отмечается, все деньги от продажи мангалов будут направлены на помощь семьям погибших в зоне АТО. Разборный вариант мангала размером 300х400мм стоит около 500 гривен. Желающих видеть «горящий Кремль» каждый раз во время отдыха с шашлыками просят обращаться по телефону +380674113035.
like
bad
shockingly
answerview
Я за оцей
http://www.moto.com.ua/postphoto/1641593_5.jpg

а тiльки доопрацювати трохи. Наравиться те шо написи по колу, super cub крупнiше (по центру значка !), niд ним емблема мотокому i все...
Всi iншi варiaнти - Нi... 07_dirol
Убрать ієрогліфи між "СУПЕР" і" КАБ", напис над мотом, а може й сам мот, і те, шо нижче SUPER KAB на агліцьком. Зображення перевантажене символами.
Іванович. Не бандерлог!
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Ага, ледь відбився, шили у військкоматі статтю таку шо й права заберуть. 03_biggrin
Призначим тебе "старшим нажопником" 62_sarcastic , якшо права заберуть.
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
09.02.2017 р. відповів для Direktor  
answerview
я уже рішив - командир відділення штабної служби, обмежено придатний у військовий час, так шо далі генштабу не пошлють 15_badgrin А то хотіли написати - непридатний, потім з таким вовчим квитком на медкомісії заганяють. Та у мене ж ще й бронь, хотів взагалі щоб "придатний", а вони суки затребували виписку з поліклініки - а там 28_bad
Змінено: 09.02.2017 р., User
like
bad
shockingly
09.02.2017 р.
answerview
Капец... Да будьте же вы проще - не делайте из просто значка информационное табло. Это просто памятный значек о том где когда и что. Не надо больше ничего, иначе всё превращается в кашу.
...не удержался...
4
like
4
bad
shockingly
09.02.2017 р. відповів для Gustav  
answerview
Не витримала душа поета! 03_biggrin
like
bad
shockingly
09.02.2017 р.
answerview
А мені Густавський варіант подобається можливо з кольорами погратися (з фоном)  подивитися як краще, а взагалі "простенько і з смаком"  01_smile
Змінено: 09.02.2017 р., SAYMON_245
like
bad
shockingly
09.02.2017 р. відповів для Gustav  
answerview
Капец... Да будьте же вы проще - не делайте из просто значка информационное табло. Это просто памятный значек о том где когда и что. Не надо больше ничего, иначе всё превращается в кашу.
...не удержался...
Ну от! І я про це! 18_good Михайлович, харе , мабуть, мудрувать. Ми Густаву й так винні 58_preved Ну хіба шо фон червоний. Синій під мій мот не підходить. 62_sarcastic
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 10.02.2017 р., User
like
bad
shockingly
answerview
Значок мотокому похеримо? 06_question
Густав казав що вже не п'є - як приїде наливати не будемо - токо закусь і баби 03_biggrin
like
bad
shockingly
answerview
Іванович, шо вже виїзджаємо? 30_crazy 24 лютого обіцяють +5, а 4 березня взагалі +10 57_sunbespectacled
like
bad
shockingly
answerview
Іванович, шо вже виїзджаємо? 30_crazy 24 лютого обіцяють +5, а 4 березня взагалі +10 57_sunbespectacled
Ні, ні! Рано! Я ж должен першу пенсію получить. Не обмивать же пенсію  зарплатою... 62_sarcastic По знаку "Мотоком": мона разок і похєріть. Густав з ескізом як в око вліпив: не добавить, не віднять! 18_good Фон тільки красний (синє з чорним не в гармонії).
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
answerview
Та я теж за те що синє замінити на яскраво-червоне і нехай іде. А наклейку мотокому кому треба нехай в Грека куплять, бо завжди вона не вписується в емблему.
Так це ми твою стіпендію до сьомої зустрічі у серпні чекати будемо, думаєш так зразу і виплатять? 62_sarcastic
like
bad
shockingly
answerview
Я не знаю як там по закону 06_question Вчора і позавчора був в пенсійному в розвідці, документи і заяву сказали принести 17-го лютого, за місяць, оригінали документів і копії переглянули. З архівів три довідки візьму ще.
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
answerview
Якщо виплатять то будемо обмивати , а ні то будемо просто посвящать в "аксакали" і придумаємо якийсь ритуал 15_badgrin
like
bad
shockingly
09.02.2017 р. відповів для SAYMON_245  
answerview
Та шось воно тута не так - до чого пенсія до свайби і контракту? 05_shok
like
bad
shockingly
answerview
Да шось я начудив, молодожона і в "аксакали", шось не те 06_question
1
like
1
bad
shockingly
09.02.2017 р.
answerview
А мені Густавський варіант подобається можливо з кольорами погратися (з фоном)  подивитися як краще, а взагалі "простенько і з смаком"  01_smile

Я эту шутку знаю - ой, а давай поправим от это, а потом еще вот это, а эмблему сбоку приткнем, шрифт перекрасим в оранжевый и по краям рюшечки запустим...

Чтобы фон менять мне нужен исходник файла, потому что под буквами лежит уже белый цвет, вырезать его нельзя, там еще и тени.
надо либо по новой текст делать, либо брать исходный файл с текстом и прозрачными фонами.
Оно мне надо? Не барское это дело...
Могу отдать свой исходник и кто хочет может сделать.

Ну хіба шо фон червоний. Синій під мій мот не підходить.
Под мой подходит )))) Синий с черным самое то.

Фон тільки красний (синє з чорним не в гармонії).
То то я думаю почему Черноморец так плохо играет...

Значок мотокому похеримо?

Ой тут много причин.
Во первых у меня нет уважения к мотокому (уже), поэтому вот я так вижу. Кто видит по другому - фотошоп весь для вас...
Во вторых я не люблю когда какие то эмблемы и логотипы публикуются и популизируются на шару. Мероприятие как то должно мотокому, чтобы логотип размещался?
В третьих эмблема мотокома имеет явно выраженный акцент с права на лево. А все остальные элементы симметричные. Если вставить логотип, то смещение акцента надо чем то компенсировать.  Дофига чести...

Густав казав що вже не п'є - як приїде наливати не будемо - токо закусь і баби

Я курить бросил, а пить нет. Я просто не пью как раньше. Тяжеловато...
Змінено: 10.02.2017 р., User
like
bad
shockingly
1••28293031323334••65
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин