MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
24.11, 22:41
31
+1 °С
Вітер: 1 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

5 мотозустріч кабоводів та інших петлюрівців (річка Сула біля Лубен)

Переглядів: 73344
14.10.2016 р.
answerview
Показати повідомлення
Вітаю всіх з Днем захисника України!http://otdyhvukraine.com.ua/palatka/pohodDnepr.php

Поїхали 01_smile
Мета поїздки   42_friends  20_drinks  11_blum  35_hang      
Тривалість - ночуємо 2-3 ночі.
Бюджет: 300 грн(без бензину) в перший день внесок 250 грн, далі побачимо
Дата 25 травня четвер виїзд
Місце:Полтавська обл., річка Сула, с.Загребля Оржицького р-ну

СПИСОК УЧАСНИКІВ

1.Direktor - Лозова, road wanderer, 150 куб    306 км  http://www.moto.com.ua/profile/user-45428/
2.User - Полтава, Пегаджин, 112 куб       137 км  http://www.moto.com.ua/profile/user-36649/
3.stnslv - Кам'янське, Delta rmr24,  90 куб       244 км  http://www.moto.com.ua/profile/user-48904/
4.MIRON - Лозова, viper fabius, 150 куб       306 км  http://www.moto.com.ua/profile/user-50037/
5.Віктор  Дніпропетровськ   - Альфа Мустанг 125      280 км
6. Zavhosp - Полтава - ИЖ Планета 5, 347 куб  137 км  http://www.moto.com.ua/profile/user-55085/
7.SAYMON_245 - Зіньків - Corrado cr50, 90 куб   138 км   http://www.moto.com.ua/profile/user-38704/
8. Олег - Лубни - моторний човен HONDA   38 км
9. Сашко - Лубни - моторний човен Honda    38 км
10.vaclav - Київ - дюбель 250  243 км http://www.moto.com.ua/profile/user-29706/
11. Юра - Лозова  - Ява 638 306 км

Обов'язково брати з собою: намет, спальник, каремат або матрац, тарілка, кружка, ложка, ліхтарик, накидку від дощу, аптечку, засіб від комарів.

ЩО НЕОБХІДНО ПРИВЕЗТИ

Казанок   -user
Шампура -  user
Сокира   -  Олег
Бензопилка   -  stnslv
Пательня велика   -  Direktor
Клейонка на стіл   -  stnslv
Черпак    - Петрович
Велика ложка    -user
Дошка кухонна   - Direktor  
Ніж великий кухонний для м'яса, капусти... -Direktor
Черв'яки, опариш - MIRON
Чайник - Сашко

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 04.08.2017 р., User
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
1••22232425262728••65
22.01.2017 р. відповів для User  
answerview
добрался до корытца и попытался учесть все замечания, высказанные выше. на ваш суд:
п.с. Лимон прав, наляпистость не есть гуд. попробовал сделать все в одной цветовой гамме. правда, имхо, наличие мелких сюжетных лого тоже перебор. но мы же делаем для себя, а не на выставку. да и "судьи кто"?  08_lol
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
22.01.2017 р. відповів для tsinik  
answerview
Да ,должна быть круглой....
Ударим ЭНДУРО по бездорожью и разгильдяйству ....
Если рыбалка мешает работе ....---бросай работу......
like
bad
shockingly
answerview
Мопед, мабуть треба фарбувати бо не видно його буде.
А текст Сула, Загребля можна просто чорним, а може і всі тексти чорним 06_question
like
bad
shockingly
22.01.2017 р.
answerview
еще, как вариант, заменить римскую 5 на комбинированную типа "крыльев чайки" и урезанные спаренные логотипы хонды. ну, как-то так:
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
answerview
Мені здається що треба спрощувати, а ти ускладнюєш 06_question
like
bad
shockingly
22.01.2017 р.
answerview
1. так значок же круглый. я занимался налипахой по тем стандартам, что мне Толя=юзер скинул. вот текстовка:
Та давай хоч що-небудь, я потім в типографії узнаю пройде чи ні. Вони хочуть щоб було зроблено в Корелі а вихідний файл був в ТІФ, хоча може пройде як і звичайне фото
Напис там треба " 5(римське) мотозустріч кабоводів, р. Сула, с. Загребля, 2017" значок мотокому якщо влізе то влізе а ні то ні. Розмір забув, здається овал 100х80, значок діаметром 42 мм.

2. текст редактируемый, я пока его в контрл+ку (растровое изображение) не переводил. это не картинка. там параметры можно любые задать. печатник за 3 секунды с макета перекинет. правда, могут быть траблы со шрифтами. поэтому сразу "фе" высказывайте. потом будет поздно.
3. я и не говорил, что я дизигнер. да и с фантазией, по ходу, у меня траблы. и с техническим исполнением далеко не идеал. так, левой задней могу фон убрать. но это - не мой хлеб. что смог - то и намалевал  40_dance
так что пишите сразу, что надо сменить - я постараюсь. времени особо нет, приходится по вечерам кочеврыжиться. но я же сквозанул по поводу первой встречи, вот и пытаюсь компенсировать в меру возможности  08_lol
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
22.01.2017 р. відповів для User  
answerview
Мені здається що треба спрощувати, а ти ускладнюєш 06_question
можливо, ми ж не шукаємо легких шляхів  03_biggrin
на приаттаченому фото малюнок в повному розмірі. 8/10 см - не таке й мале. ГАЙці не розгледять, але там є вся інфа, як на мене. що потрібно викинути? мені буде ще простіше.
п.с. ви, ледарі, хоч би ескізи поскидували. як горілку пити - то завжди, як наліпку мастирити - то "тьотя сара, лігай, та виконуй план  08_lol "
любіть у годину негоди!
1
like
1
bad
shockingly
23.01.2017 р. відповів для tsinik  
answerview
еще, как вариант, заменить римскую 5 на комбинированную типа "крыльев чайки" и урезанные спаренные логотипы хонды. ну, как-то так:
Мне эта нравится!А лого действительно многовато,но вроде как и лишнего ничего нет.
like
bad
shockingly
23.01.2017 р.
answerview
Я за третій! Тільки фон 06_question Мо синьо-жовтий?
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
23.01.2017 р.
answerview
Нехочеться нікого ображати, але здається мені що треба пану Густаву везти гостинця... 07_dirol  
Міхалич, ти до Київа не збираєшся?... 04_blush
like
bad
shockingly
24.01.2017 р. відповів для stnslv  
answerview
Уже повернувся 01_smile
Зараз з казною повоюю, будемо далі малювати, думаю Кирюха справиться.
Змінено: 24.01.2017 р., User
like
bad
shockingly
24.01.2017 р. відповів для User  
answerview
Уже повернувся 01_smile
Зараз з казною повоюю, будемо далі малювати, думаю Кирюха справиться.
Давайте зупинимось на круглій формі, щоб ювілейна відрізнялась від інших, фото-нє, не годиться. Тим більше з Воцою, який він кабовод? (без образ). Вважаю, що повинно бути лаконічно, але й інформативно, тобто "кабоводи", емблеми "МОТОКОМа", Хонди, дата, адреса ну і жовто-блакитний фон (а який же ще?). Не забувайте-ЮВІЛЕЙНА! Кирюха справиться. Хау! Я все сказав!
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
24.01.2017 р. відповів для Direktor  
answerview
Я тобі вже казав:хочеш круглу - давай діаметр. 80?100?120?

Значок,думаю вже готовий а наклейку за основу беремо жовту
like
bad
shockingly
24.01.2017 р. відповів для tsinik  
answerview
1.Давай спробуємо  текст "мотозустріч кабоводів, . р.Сула, с.Загребля, 2017" зробити просто чорним без обводки(бо боюся що воно попливе, було вже таке). Все інше залишається жовтим(як є).
2. З мопедом треба щось робити - або контури обвести або пофарбувати його в синій чи зелений(бо не видно його буде)
3. Ну й начальник лагеря хоче круглу.

Зо основу беремо це
Змінено: 24.01.2017 р., User
like
bad
shockingly
24.01.2017 р.
answerview
Це Вітя сам напросився 15_badgrin

Всім дякую за поздоровлення, я дуже радий, що не забули, з мене   20_drinks
like
bad
shockingly
answerview
я попробую. с текстовками проблем не будет. с фоном - да. дело в том, что в фотошопе я не силен. та "волшебная кисточка" удаляет нафиг и облицовку мопедки. а изображения растровые(фото). играться с пошаговой подрезкой мне в лом что в кореле (что хоть чуть хнаю, что в фотожабе (где контраст-яркость отрегулировать могу)). возможно, что-то другое подберу, а там посмотрите.
еще вопрос: а какой размер?
и напоследок - смажет на сольветнике, если он угандошенный, не только переход на черно-желтое, но и черно-белое (остаются микрополосы по движению каретки). кстати, в смук, в отличие от ргб, черный цвет - это не просто черный. это - 100% сброс всех чернил в одну кучу. эдакая прочистка  03_biggrin
так что тут зависит от макета, с которого печатают. самого дизигнера и печатника. при желании, если позволят техсостояние машин - можно сделать куколку
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
answerview
Справа в тому що за такий тираж у мене ніхто не береться. Один пацан тільки, де, шо й на чому він робить не каже. Хоча бачу що якість з кожним роком стає гіршою. Наклейки за 2014 і 2016 р були однакові а якість вже не та.
Щоб замовити в інтернеті - там воно кучу вимог виставляють до макета 06_question та ще й значки в одній конторі а наклейки і іншій.
like
bad
shockingly
answerview
я услышал. плохо, что концы, по сути, утеряны. попытаюсь выяснить что к чему. на ум приходят два варианта - сольвентник и пигментник. попытаюсь узнать, но о результатах могу не порадовать. в работе было всякое, но "свои люди" ушли.
на когда надо, какова срочность? или "на вчера"?
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
answerview
до 9 мая дето
like
bad
shockingly
answerview
до февраля примете решение. а так - то даню-густава раздразнить. он из принципа/вредности - намалюет по вашим требоваиям. он такой, псих. если его зацепить на слабо" - то из кожи выпрыгнет.. так что этот вариант не забываем.
любіть у годину негоди!
1
like
1
bad
shockingly
1••22232425262728••65
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин