Де вони можуть буть? Які вони? Як їх знять? Наскікі це вредно для скута? Скути 150сс.
ну да поршневая умрет???ты действительно в это веришь?
комут ограничивает макс. обмин..тюненый комут нет..засчет этого поршневая меньше живет..НО есть комуты с регулируемой осечкой.
Два Йогге и Дио на содержании.
Блин ну у нево скут почти новый,он комутатор спорт поставит и поршневая умрет потому что ему какбы 105 км мала
а это разве много???105 км.ыы
Змінено: 07.09.2008 р., PeshkoDriver
та ну да это совсем фигня он мой сарабик(в тюне)140 без проблем..
насчет ремня точно не скажу но не расчитуй на 100 грн.
ковыряй варик,глянь износ.
комут это такая цаца которая комутирует искру...в нем стоит осечка после каких оборотов переставать давать искру
Ролікі у варіку як нові ледь замітний ізнос. Тюн я на нього ще не вспів кінуть. Він у мене десь 2,5 місяці. Тюн тікі естетичний: підсвітка, наклейкі, сігнал та інші дрібниці. А яка повна назва "скарабіка" Я ж кажу в інеті я не довго і у районі впринципі понімающих байкеров мало з якими я б общався да і возраст у мене малий досвіду нема. Скікі у "скарабіка" на спідометрі?
скарабик 180сс-априлиа скарабео 150сс
на спидометре 160 в стоке шел 127
он уже продан и сейчас у меня крутая альфа
Альфа класний апарат!
тікі він якійсь неправельнй після класної обкаткі їде 80 тоді після 3 тисяч аж 100 шо буде далі не знаю (така у мого друга) два - проводка х.ня (ми зробили все напряму: стартер повороти свєт подсвєтку сігнал є..сь 3 дні) і рама розсипається на ходу (ще і дугі до циліндра приклепали КІТАЙЦІ
) а мотор бомба.
Змінено: 07.09.2008 р., kolyan6699
не 120 может быть а 130 врядли...
все зачистил и ты пост удали
а ну ка перечисли?назовешь 10 задушенных комутом ямах помогу с Дио..
Змінено: 07.09.2008 р., PeshkoDriver