MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
26.11, 12:23
32
+1 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Супер анекдоты, расслабьтесь мужики!

Переглядів: 1846674
EGOR
26.04.2007 р.
answerview
Показати повідомлення
в общем юмор жизнь продлевает!!!
На сайте MOTO.com.ua категорически ЗАПРЕЩЕНО:
Категорически запрещены высказывания оскорбительного характера о людях
Змінено: 25.12.2014 р., EGOR
like
bad
shockingly
15.02.2017 р.
answerview
— Почему дальнобойщики, когда выходят из машины, стучат ногами по колесам?
— Чтобы яица от ляжек отлипли...
* * *
— Фуу, как у тебя ноги воняют!
— Ну дак они же из ж@пы растут.
— Ну у меня то не воняют!
— А ты руки свои понюхай!
like
bad
shockingly
15.02.2017 р. відповів для SAYMON_245  
answerview
— Почему дальнобойщики, когда выходят из машины, стучат ногами по колесам?
— Чтобы яица от ляжек отлипли...
* * *
— Фуу, как у тебя ноги воняют!
— Ну дак они же из ж@пы растут.
— Ну у меня то не воняют!
— А ты руки свои понюхай!

Добрый ты однако, наверно тяжело тебе с собой любимым. 02_sad
Нас оберiгае вiд дурних законiв, таке саме дурне Iх виконання.
Русский корабль. Иди нахуй.
like
bad
shockingly
16.02.2017 р.
answerview
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
2
like
2
bad
shockingly
17.02.2017 р.
answerview
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
like
bad
shockingly
18.02.2017 р. відповів для Limon  
answerview
‎Яна
Як з мене діавола виганяли.
Потішу вас трохи хісторі біаграфічнага характеру. Був в мене такий однокласник на ім'я Сашко. Веселий, дотепний, гарний такий хлоп. Із чогось вирішив він стати святою людиною, типу, батюшка, як в нас тут кажуть.
І не бачилися ми десь років 15 після випуску. Ач, приїхав аж з Полтави наш отець Олександр, випадково зустрів мене і вирішив всіх наших друзів зібрати у себе у дворі для, яснапанятна, пабухать. Забігалися ми всі, заколотилися, хто що намітали на стіл. Сіли. Вислухали проповідь поважного чоловіка і почали з молитвою в голові, звісно, заливатися. Через годину, коли вже всі веселі, каже мені отець Олександр, типу, пішли в баню, маю намір тобі щось важливе сказати. А я що, я пішла (дура!). І от почали мене вербувати до КГБе......на мою ахуївшу фізію і запит "вай?", одразу ж запропонували завербуватися до НАСА...типу, наглядати, а чи нема у нас в селі таємних прибульців?...розуміючи, що Сашко скоріш за все, такий, як треба, і поки не перейшов до вербування в отряд повій, я брехнями і гигиканієм витягла отця на двір до столу. Сидимо. Ще година. Отець Олександр не добре дивиться на мене і раптом з криком "Ізиді, сатано!!!!" кидається до мене і починає душити! Не пам'ятаю пару хвилин життя, але друзі розповідають, що почав Сашко длумцати мене головою об стіл,очевидячки, так краще діавол виходить! Потім потягнув мене до бочкі з водою, де води не було, але в уяві Сашка мене туди занурювали. Ото і
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
24.02.2017 р.
answerview
Не рой другому, попадёт.https://vk.com/doc378461424_442369677?hash=f54d5ab669394b5fc4&dl=71061eb09a7b8fd18d
like
bad
shockingly
25.02.2017 р.
answerview

Крим - це Україна!
1
like
bad
shockingly
1
25.02.2017 р.
answerview
едет еврей на самую важную встречу в жизни, опаздывает, нервничает, весь в мыле. накручивает круги по паркингу и не может найти место припарковаться. поднимает лицо к небу и говорит:
— Господи, помоги мне найти место для парковки! я знаю, что не соблюдал шаббат, не ходил в синагогу, жрал свинину! но помоги мне в последний раз!
тут загораются фары и одна из машин выезжает, освобождая место, он смотрит в небо и восклицает
— а! все! уже не надо!
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
like
bad
shockingly
26.02.2017 р.
answerview
like
bad
shockingly
26.02.2017 р.
answerview
like
bad
shockingly
26.02.2017 р.
answerview
2
like
2
bad
shockingly
28.02.2017 р.
answerview
Поражаюсь женской интуиции. Мой телефон разрядился, взял у друга позвонить, жене сказать, что я задержусь. Она взяла трубку, и я, не успев ничего сказать, услышал: "Да, мой ненасытный жеребец". Вот как она узнала, что это я звоню?!  06_question
03_biggrin
Для веселья планета наша малооборудована... (Маяковский)
1
like
1
bad
shockingly
28.02.2017 р.
answerview
як посієш = так і пожнеш 01_smile
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
01.03.2017 р.
answerview
like
bad
shockingly
01.03.2017 р. відповів для User  
answerview
Брехня звичайно такого не буває, хоча було б прикольно
like
bad
shockingly
01.03.2017 р. відповів для SAYMON_245  
answerview
та лохонувся я - не подивився календар 37_fool
like
bad
shockingly
01.03.2017 р.
answerview
Не мої... чесно стирив: 08_lol
Відповідальність за пошкодження Шулявського шляхопроводу поки не взяла жодна організація, але спецслужби вважають, що причетними до теракту можуть бути бойовики відомої терористичної організації "Київавтодор"...
Учітеся брати мої, думайте, читайте. Чужому научайтесь і свого не цурайтесь!
4
like
4
bad
shockingly
06.03.2017 р.
answerview
like
bad
shockingly
06.03.2017 р. відповів для User  
answerview
. А мы могорыч 30_crazy от всех лидаводов.
1
like
bad
shockingly
1
07.03.2017 р.
answerview
кравчутер

Хто живе у селі,зрозуміє01_smile
Село виховує особистіть. Якщо ти провів дитинство серед куп мух, ромашок, полуниці, тринадцяти поросят, серед свіжоскошеної трави та свіжопереораної ріллі - мало чим тебе здивуєш в житті.
Бажано влупити першим. Неважливо - правий ти, не правий, потім розберетеся.
Прораховуй все на кілька кроків вперед, пам’ятай що туалет на дворі, і до нього ще тре добігти.
Геометрія, один з найважливіших предметів. Ніколи не переходи коло на дискотеці.
Мужики, які на заробітках, набагато більше мужики. Вони збудували більше будинків.
На атас краще всього ходити до людей які живуть біля клубу. Там забор найбільш проріджений.
Незрозумілий смислу уроків фізкультури. Після кидання гною, косіння трави, рубання дров вони як відпочинок.
Село підвищує самооцінку. Тільки тут на новому ровері почуваєш себе крутіше, ніж на Бентлі в місті.
Від яблуні до забора - 5 з половиною кроків. Висота забора - 2 метри 27 сантиметрів. Дід Петро підсліпуватий, але це нівелюється тим, що в нього дробовик. Кожна частинка пазлу важлива.
Весь світ - город, а люди в ньому - бульба (кажись Шекспір).
Кожного разу, купуючи самогонку в баби Катерини, має бути розуміння що сьогодні ти можеш бачити цей світ своїми очима востаннє. Це твій вибір, і він має бути свідомий.
Всьому свій час. Два урожая бульби не збереш, тут не Єгипет. Перевірено. Не помогли навіть мамині “кров нагла заллє” і “шляк ясний трафить”
Незапланована прогулянка в 6 ранку босоніж по росі, назустріч сонцю... І навіть не так обідно шо тобі вламали і забрали весь одяг.
Коли народжується ще одна дитина, приходить розуміння що треба взяти ще десь півгектара поля.
Будильник давно втратив свою актуальність. Прийшов з дискотеки - йди на косовицю.
В селі діють ті самі правила, що й в джунглях. “Не” з дієсловами пишеться окремо.
Бувало, треба йти зранку 6 км по бездоріжжю до школи. Це відразу і було вступними екзаменами. Щодня.
В селі всі люди - Бенджаміни Баттони навпаки.
Наївся - попий води з відра. Попив - закрий після себе криницю.
Більшість людей мають день народження в кінці весни - літом. Чим іще займатися батькам довгими осінньо-зимовими вечорами.
Сіно - не тільки стратегічний побічний продукт, але і важливий соціо-біологічний засіб міжстатевої комунікації.
Захотів в туалет - перекури. Сенс 2 рази на двір взуватись?

а в цей час на кухні
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин