Дата - заїзд 15 червня 2016 р.
Ночуємо дві ночі.
Бюджет - гривень 300-400 (без бензину).
Купуємо напої тільки до 8%
Мета поїздки ну й екскурсія до звіринця Увага: поруч буде алкостоянка Лідаводів - будьте обережні!!!
Обов'язково брати з собою: намет, спальник, каремат або матрац, тарілка, кружка, ложка, ліхтарик, накидку від дощу, аптечку, засіб від комарів.
Хто ще з нами?
ЩО НЕОБХІДНО ПРИВЕЗТИ
Казанок -user
Шампура - user
Сокира - Віктор
Бензопилка - stnslv
Пательня велика - Direktor
Пательня мала - stnslv
Клейонка на стіл - stnslv
Черпак - Петрович
Велика ложка -user
Дошка кухонна - Direktor
Лопата - Петрович
Ніж великий кухонний для м'яса, капусти... - Direktor
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
А погода аж шепче - неначе на зустріч лідаводів потрапив
Хто там,шо там маэ проты лидаводов? Поза вчера поехал на дачу,30 км полевых дорог.Сразу ливень,еле дотянул до дачи,потом мелкий суточный.Застрял на 2 дня.Сегодня после обеда прорвался в обезд.По травке буксовал 4км до насыпной,пару раз ложил набок.Доехал и офигел на насыпной яма на яме, и слой сверху пару см глины... Натанцевался мама не горюй. Итого за сегодня пробег 87км.Приехал весь мокрый,и в болоте как черт.
А погода аж шепче - неначе на зустріч лідаводів потрапив
Хто там,шо там маэ проты лидаводов? Поза вчера поехал на дачу,30 км полевых дорог.Сразу ливень,еле дотянул до дачи,потом мелкий суточный.Застрял на 2 дня.Сегодня после обеда прорвался в обезд.По травке буксовал 4км до насыпной,пару раз ложил набок.Доехал и офигел на насыпной яма на яме, и слой сверху пару см глины... Натанцевался мама не горюй. Итого за сегодня пробег 87км.Приехал весь мокрый,и в болоте как черт.
А горючого на два дні вистачило? По дощу яка робота?
Горючка в связи с похолоданем вместе с едой была купленна с запасом.)) А работы в домике хватает.(варил супербуржуйку с бака от 80л бойлера,с перегородками,жиклерами дожига,шибером и всякими приколами).В общем работа "сильно" умных лбит.)))))
Горючка в связи с похолоданем вместе с едой была купленна с запасом.)) А работы в домике хватает.(варил супербуржуйку с бака от 80л бойлера,с перегородками,жиклерами дожига,шибером и всякими приколами).В общем работа "сильно" умных лбит.)))))
Саша, интересно будет посмотреть на конечный результат.
Список речей намалював, в шапці теми - пишіть хто що може.
Шампурів у мене 6 шт, може й вистачить або візьміть ще.
Хто їде через Полтаву? О котрій годині будете? (може ще й рано домовлятися )
Я через Полтаву як завше, мабуть з КОЛЯНОМ, Стас приєднається до нас десь за Карлівкою, за МИРОНА не знаю. Впиши: з мене великий ніж (див. фото), дощечку вистругаю на роботі, сковорідку велику можу взяти теж (як минулого року).
Судячи з того як ми п'ємо, то міцні напої нехай кожен привозить що сам питиме.
У мене здоров'я немає, Саймон теж казав що дуже не буде, Іванович 150 грам більше не тягне.
Так що скидаємося в перший день по 150 грн і купуємо трохи пива і БАГАТО закуски
Я ще думаю: може м'яса купити в Полтаві щоб потім не ганяти в Котельву?
Так "звірі" можуть об'їсти в перший день бо в них шашлик на другий день заплановано
Взагалі схоже що буде Планета с коляскою - можемо скупитися в Полтаві.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Судячи з того як ми п'ємо, то міцні напої нехай кожен привозить що сам питиме.
У мене здоров'я немає, Саймон теж казав що дуже не буде, Іванович 150 грам більше не тягне.
Так що скидаємося в перший день по 150 грн і купуємо трохи пива і БАГАТО закуски
Я ще думаю: може м'яса купити в Полтаві щоб потім не ганяти в Котельву?
Так "звірі" можуть об'їсти в перший день бо в них шашлик на другий день заплановано
Взагалі схоже що буде Планета с коляскою - можемо скупитися в Полтаві.