Дата - заїзд 15 червня 2016 р.
Ночуємо дві ночі.
Бюджет - гривень 300-400 (без бензину).
Купуємо напої тільки до 8%
Мета поїздки ну й екскурсія до звіринця Увага: поруч буде алкостоянка Лідаводів - будьте обережні!!!
Обов'язково брати з собою: намет, спальник, каремат або матрац, тарілка, кружка, ложка, ліхтарик, накидку від дощу, аптечку, засіб від комарів.
Хто ще з нами?
ЩО НЕОБХІДНО ПРИВЕЗТИ
Казанок -user
Шампура - user
Сокира - Віктор
Бензопилка - stnslv
Пательня велика - Direktor
Пательня мала - stnslv
Клейонка на стіл - stnslv
Черпак - Петрович
Велика ложка -user
Дошка кухонна - Direktor
Лопата - Петрович
Ніж великий кухонний для м'яса, капусти... - Direktor
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Шо в тебе там з рухлом? Встановив? Я сьогодні обновив страховку в "Провідній" і готов к подвігу. В минулому році-86 гр., в цьому-110, ну на рік взяв, а вдруг Михайлович замутить "П*яту передноворічну зустріч кабоводів і інших петлюрівців" десь на Дніпрі чи Шацьких озерах.... Прапор не забудь...
Я ж писав: воно вже з дачі 25 км проїхало, сьогодні звечора почну його потроху ганяти, гріється страшне поки що, бензину 20 л і 4 л оливи взяв - на обкатку має вистачити. Прапора ще не купляв, старий порвався а гарного не можу знайти, доведеться мабуть шити. У нас страховка дорожче - 170 грн.
Типографія може за таке не взятися - дуже кольори нашпиговані.
Виїзджаю я в Куземин через Милорадово, мо воно мене до вечора довезе, заодно й обкатаю доки холодно.
Накатав 186 км, як завжди заблукав трохи, зараз будуть фотки.
До місця конкретно з Полтави 91 км за моїм брехометром хоча зараз гляну на карті - мо я не так їхав
Типографія може за таке не взятися - дуже кольори нашпиговані.
Виїзджаю я в Куземин через Милорадово, мо воно мене до вечора довезе, заодно й обкатаю доки холодно.
типографии по заливке пофиг. считают по размеру и расширению файла. объясню по простому: печатать будут от размера, вне зависимости от того джипег или пдф или псд. порезка плотерная - то и ное. как и значки
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
Значиться так:
1.Повертати наліво треба ще в кінці самої Котельви а не їхати прямо по трасі - це + 20 км. Та й біля правильної дороги є Ворскла з пляжами - можна до Куземина й не їхати, тоді до магазину в Котельві(на фото) буде кілометрів 10-15, а так 26.
2. В самому Куземині магазин є але слабенький, ну як в селі на 2 тис., м'яса немає, це все з розмов з місцевими.
3. Місце на фото - це зразу за мостом вниз по течії(правий берег - він крутий) метрів 700. Річка розлилася, тому незрозуміло чи буде піщаний пляж влітку. Таких місць два, кажуть що то місця байдарочників, як там Стакан домовиться не знаю
4. Лівий берег пологий, але там кругом очерет - пляжу так і не знайшов.
5. Кругом написи що заповідник і все ніззя, хоча на другому місці сиділа компанія чоловік 10 і ніхто нічого
6. Думаю що треба таки шукати місце трохи ближче до Котельви - супутник показує що вони там є, і навіть острів.Але питання що там за дорога, я якось прогавив той поворот і тепер невпевнений що там асфальт.
7. Дорога з Полтави взагалі десь на 4, ями зустрічаються частенько але їх можна легко об'їхати на швидкості 60-70.
8.Взагалі в Куземині Ворскла перед греблею і нагадує Псел в Щербаках - круто і глибоко.