Дата - заїзд 15 червня 2016 р.
Ночуємо дві ночі.
Бюджет - гривень 300-400 (без бензину).
Купуємо напої тільки до 8%
Мета поїздки ну й екскурсія до звіринця Увага: поруч буде алкостоянка Лідаводів - будьте обережні!!!
Обов'язково брати з собою: намет, спальник, каремат або матрац, тарілка, кружка, ложка, ліхтарик, накидку від дощу, аптечку, засіб від комарів.
Хто ще з нами?
ЩО НЕОБХІДНО ПРИВЕЗТИ
Казанок -user
Шампура - user
Сокира - Віктор
Бензопилка - stnslv
Пательня велика - Direktor
Пательня мала - stnslv
Клейонка на стіл - stnslv
Черпак - Петрович
Велика ложка -user
Дошка кухонна - Direktor
Лопата - Петрович
Ніж великий кухонний для м'яса, капусти... - Direktor
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Як нас не лякала погода самі стійкі забили на неї і вона таки очкунула
Можна сказать доїхали по сухому і майже без втрат не беручи до уваги багажнік Влада який не витримав лихої долі
Я вже вдома інші ще їдять шашиль і запивають Класна зустріч по більше б таких всім респект і уважуха
Трохи фото для затравки скоро дойдуть руки до відео щось зліплю
Ти так не жартуй! Щоразу, коли повертаюсь з поїздки. (і вчора теж!) думаю: "Все, досить! Більше не поїду!". А сьогодні прокинувся о четвертій ранку й планую четверту зустріч! Третя вдалася на 100% !!! Гроза, град, злива-кайф! Фото видам десь так до Різдва.
Да ездили Юзер с Витей. Они далековато от нас стояли, а дорога - несколько км лесом по лужам и болотам размером с Азовское море. Местность совершенно дикая, но мне очень понравилась, то, о чем год мечтал!
Звів дебет з кредитом
Збитки - зникли дві гумки: одна червона німецька(Віктору давав, але потім начебто забирав , а з другою взагалі проблеми - вона совдеповська(зараз таких немає) та ще й з Воциного мопеда, мабуть не розрахуюся
Прибуток - пакет гречки, пшона, пляшка олії, грибочки і огірочки зіньківські ще залишки чогось.
Ну крупи, думаю, долежить до наступної зустрічі, а за грибочки ви вже вибачайте
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери