Дата - заїзд 15 червня 2016 р.
Ночуємо дві ночі.
Бюджет - гривень 300-400 (без бензину).
Купуємо напої тільки до 8%
Мета поїздки ну й екскурсія до звіринця Увага: поруч буде алкостоянка Лідаводів - будьте обережні!!!
Обов'язково брати з собою: намет, спальник, каремат або матрац, тарілка, кружка, ложка, ліхтарик, накидку від дощу, аптечку, засіб від комарів.
Хто ще з нами?
ЩО НЕОБХІДНО ПРИВЕЗТИ
Казанок -user
Шампура - user
Сокира - Віктор
Бензопилка - stnslv
Пательня велика - Direktor
Пательня мала - stnslv
Клейонка на стіл - stnslv
Черпак - Петрович
Велика ложка -user
Дошка кухонна - Direktor
Лопата - Петрович
Ніж великий кухонний для м'яса, капусти... - Direktor
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Ну якщо ГУГЛ зробив там асфальт(я не пам'ятаю) то в Селещині не прозівай - десь в центрі зліва буде АЗС "Надежда", перед нею крутий поворот направо, він якийсь не дуже помітний - туди.
Ну якщо ГУГЛ зробив там асфальт(я не пам'ятаю) то в Селещині не прозівай - десь в центрі зліва буде АЗС "Надежда", перед нею крутий поворот направо, він якийсь не дуже помітний - туди.
Біс його знає шо там за дорога Дивлюсь на супутникову карту і не розберу де асфальт, а де грунтовка. Наче як асфальт. Перехрестя (точка встрєчі) видно добре, наче як сад мені зліва, тобі праворуч.
Жінка в деяких місцях йтиме пішки - там в двох місцях метрів по 500-700 пісок конкретний, носить страшне.
Але це кілометрів на 25 ближча дорога буде.
Ось такі дороги приблизно: місцями калюжі по півметра, місцями пісок мя'кий сантиметрів 20 глибиною.
Але проїхав 1-2-3 десь хвилин за 40.
Карта показує що з Котельви туди десь 5-6 км, я не вмію ні координати визначити ні порахувати, ось гребля через Ворсклу - це прямо там, міст в Куземині вверх за течією, кілометрів 3, Котельва справа внизу(якщо зменшити масштаб цю дорогу не показує
Пише шо від повороту 2.7 км це не так вже і багато, по приїзду можна буде глянуть стан дороги і вирішить на місті
https://www.google.com.ua/maps/dir/50.1369779,34.6869602/50.1154527,34.6926242/@50.1268936,34.678893,3891m/data=!3m1!1e3
Погоду на завтра трохи підправив https://ua.sinoptik.ua/%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BD/2016-06-15
Ну й почав вже тратити ваші гроші
1. М'ясо і трішечки сала = 140 грн
2. Пакети для сміття = 44
3. Цибуля = 20
4. Значки і наліпки = 250
ІТОГО - 454 грн вже немає