Дата - заїзд 15 червня 2016 р.
Ночуємо дві ночі.
Бюджет - гривень 300-400 (без бензину).
Купуємо напої тільки до 8%
Мета поїздки ну й екскурсія до звіринця Увага: поруч буде алкостоянка Лідаводів - будьте обережні!!!
Обов'язково брати з собою: намет, спальник, каремат або матрац, тарілка, кружка, ложка, ліхтарик, накидку від дощу, аптечку, засіб від комарів.
Хто ще з нами?
ЩО НЕОБХІДНО ПРИВЕЗТИ
Казанок -user
Шампура - user
Сокира - Віктор
Бензопилка - stnslv
Пательня велика - Direktor
Пательня мала - stnslv
Клейонка на стіл - stnslv
Черпак - Петрович
Велика ложка -user
Дошка кухонна - Direktor
Лопата - Петрович
Ніж великий кухонний для м'яса, капусти... - Direktor
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Є два варіанти:
1. Те місце що в шапці, там сосновий ліс, до магазину кілометр, але обрив і глибоко.
2. Місце з пляжем і піском, дерева є різні за 10-20 метрів, до магазину 3-5 км.
Магазини я маю на увазі і Куземині.
Якщо я їду - дощу не буде
Але на всі 3 дні не гарантую... поки що.
Ви місце визначили конкретно де стаємо? Бо ми до обіду вже будемо там. Де ставати?
Ти з ким будеш? Я мабуть з КОЛЯНОМ і Стас хоче до нас приєднатись десь за Карлівкою. Вчора один товарісч радив через Перещепіне їхати, каже дорога "хоч котись". Не знаю. На Красноград- Карлівку-як свої п*ять пальців. "Стара дорога коротша за нову." З КОЛЯНОМ на "пеньках" посовєтуємось, час ще є.
Міхалич, думаю пробиратися отак:
http://della.ua/distance/?cities=5402,38241
Тобі не приходилось тудою їздити, як там дорога, бо через Полтаву я нехо...
Ну й правильно - чого вам крюк робити. При виїзді на Котелевську трасу(Т1707) ви впретеся прямо в зупинку "Шили"(навпроти зліва), там і зустрінемося. Мені туди з Полтави хвилин 40.
Михайлович, а правда, що кожен мухчина повинен народити сина, побудувати будинок, посадити дерево й одружитись з ПОЛТАВЧАНКОЮ? Стас мабуть це теж знав?
Тут таке делікатне питання: схоже що Воца за сімейними обставинами не зможе приїхати
Можна замість нього я пару баб притараню?
Фінансові питання ми з Петровичем беремо на себе, а там як получиться Чи ми зовсім Лідаводи?