Дата - заїзд 15 червня 2016 р.
Ночуємо дві ночі.
Бюджет - гривень 300-400 (без бензину).
Купуємо напої тільки до 8%
Мета поїздки ну й екскурсія до звіринця Увага: поруч буде алкостоянка Лідаводів - будьте обережні!!!
Обов'язково брати з собою: намет, спальник, каремат або матрац, тарілка, кружка, ложка, ліхтарик, накидку від дощу, аптечку, засіб від комарів.
Хто ще з нами?
ЩО НЕОБХІДНО ПРИВЕЗТИ
Казанок -user
Шампура - user
Сокира - Віктор
Бензопилка - stnslv
Пательня велика - Direktor
Пательня мала - stnslv
Клейонка на стіл - stnslv
Черпак - Петрович
Велика ложка -user
Дошка кухонна - Direktor
Лопата - Петрович
Ніж великий кухонний для м'яса, капусти... - Direktor
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Ще мабуть треба трохи борошна і олії на випадок якщо риба ловиться , щоб не купляти цілий кілограм і літр.
Дервне вугілля беремо чи Стакан нам дров напиляє?
Боршна жменю й маленьку ,,Олейну" я привезу , а ще сервiладу пару батончикiв...
Мixaлич, води треба лiтрiв 20 мiнiмум..
Зi cпиртним, думаю, кожен, враховучи смак i можливостi бере з собою...шведський стiл буде.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Стас, Іванович - о котрій виїзджаєте? Вам до Шилів максимум 4 години, до Котельви ще 2 години, закупка 1 година, до Куземина 1 година.
ИТОГО дето 7-8 годин.
Після обіду може бути дощ
Стас, Іванович - о котрій виїзджаєте? Вам до Шилів максимум 4 години, до Котельви ще 2 години, закупка 1 година, до Куземина 1 година.
ИТОГО дето 7-8 годин.
Після обіду може бути дощ
Завтра з КОЛЯНОМ "обпенькуєм" маршрут і доложим куди слід. Я на вихідних відпишусь, з Стасом по любому зустрінемось. Не пам*ятаю, кетчуп до м*яса на палочках є?
З Паном Директором вже балакали...я стартую о 5-й, о 8-30 чи о 9-й пересiчемось з лозiвськими десь за Карлiвкою, далi разом.
З КОЛЯНОМ тільки що провели сікрєтне совєщаніє. Стартуємо о 5.00, нєзавісімо від погодних условій, на Красноград-Карлівку. Зустрічаємось з Стасом за Кошманівкою. Так, Стас? Прі встрєчі дай трі зєльоних свистка ввєрх.