MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.11, 20:09
44
+1 °С
Вітер: 1 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

3 слабоалкогольна мотозустріч кабоводів (на Ворсклі біля с.Куземин Охтирського р-ну Сумської обл.)

Переглядів: 35757
23.03.2016 р.
answerview
Показати повідомлення
Дата - заїзд 15 червня 2016 р.
Ночуємо дві ночі.
Бюджет - гривень 300-400 (без бензину).
Купуємо напої тільки до 8% 03_biggrin
Мета поїздки   42_friends  20_drinks   63_sarcasticblum   35_hang  ну й екскурсія до звіринця 30_crazy      
Увага: поруч буде алкостоянка Лідаводів - будьте обережні!!!

СПИСОК УЧАСНИКІВ

1.Direktor - Лозова, road wanderer, 150 куб   http://www.moto.com.ua/profile/user-45428/  ,229 км
2.User - Полтава, Пегаджин 112 , 112 куб   http://www.moto.com.ua/profile/user-36649/ , 82 км      
3.stnslv - Кам'янське, Delta rmr24,  90 куб  http://www.moto.com.ua/profile/user-48904/, 232 км
4.SAYMON_245  - Зіньків, Corrado cr50,  http://www.moto.com.ua/profile/user-38704/,  24
5. Діма - Полтава -  Jianshe js 150-н6, 150 куб  http://www.moto.com.ua/profile/user-46154/
6. Григорій Петрович - Полтава - ІЖ Планета 5, 347 куб
7. Віктор - Дніпро - Альфа Мустанг 125

Обов'язково брати з собою: намет, спальник, каремат або матрац, тарілка, кружка, ложка, ліхтарик, накидку від дощу, аптечку, засіб від комарів.

Хто ще з нами?

ЩО НЕОБХІДНО ПРИВЕЗТИ

Казанок   -user
Шампура -  user
Сокира   -   Віктор
Бензопилка   -  stnslv
Пательня велика   -  Direktor
Пательня мала  -  stnslv
Клейонка на стіл   -  stnslv
Черпак    - Петрович
Велика ложка    -user
Дошка кухонна   -   Direktor
Лопата  -  Петрович
Ніж великий кухонний для м'яса, капусти... - Direktor
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 04.08.2017 р., User
like
bad
shockingly
1••45678910••22
02.05.2016 р. відповів для stnslv  
answerview
Наклейка ЖЕСТЬ... 18_good
HEAVY METAL - в кожну хату :)
like
bad
shockingly
03.05.2016 р. відповів для User  
answerview
Оце вже зовсім цікаво - тема не про Майдан, а хтось мінуса вліпив за фотки - погані чи жаба давить? 15_badgrin
На тобі по плюсу від мене за фото і як розвіднику. 18_good  20_drinks
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
03.05.2016 р.
answerview
Куземин - день другий, накатав 177 км і докатався, тиск 152/82, чи шолом надавив чи кави перепив, чи зовсім старий став(у мене взагалі тиск понижений).

Фото 1,2 - в кінці Котельви треба повернути наліво, починаються 2 поверхові будинки і стоїть трансформатор, потім перший поворот направо(по головній не їхати). Звідси далі є 3 дороги: до Ворскли 3 км(це за греблею, мілко але є пляжі і чистий пісок), до греблі(фото греблі далі), до Куземина лісом(5-7 км, по трасі 25)
Фото 3 - ферма справа, повертаємо наліво, якщо їхати прямо за 3 км Ворскла, якщо повернути направо заїзджаємо в ліс і по накатаній дорозі до перехрестя з такою ж і наліво - через пару км потрапляємо на греблю, переїзджаємо її і через 300 м направо, їдемо лісом і потрапляємо прямо на місце в Куземині. З Котельви це 5 км. В дощ думаю не проїдемо, в основному пісок, але є метрів 300 грунтовки.

Це перша найкоротша дорога до Куземина.
Змінено: 04.05.2016 р., User
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
03.05.2016 р.
answerview
Фото 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 - це гребля на Ворсклі нижче Куземина і халабуда прямо біля неї, з Котельви до неї десь 3 км і від неї до Куземина десь 2 км.
2
like
2
bad
shockingly
03.05.2016 р.
answerview
Фото 1,2,3 крамниця, церква, пам'ятник в Куземині(всього крамниць 5, є все крім м'яса, його продають тільки в неділю, а так треба перти в Котельву або домовлятися з місцевим фермером який ним торгує)
Фото 4,5,6 - грунтова дорога Куземин-Більськ-Опішня(іншої немає), Куземин-Більськ - 4 км, Більськ-Опішня - 17 км. Біля сіл асфальт, всього грунтовки 15 км. При мені її рівняв грейдер і кажуть що регулярно її лампічуть. Це найкоротша дорога з Полтави - 74 км, але в дощ точно не проїдемо.
Фото 7,8,9 - черепки на базарі в Опішні.
2
like
2
bad
shockingly
03.05.2016 р.
answerview
Подробиці завтра, мабуть, як очухаюсь.
А коротко:
1. Їхати можна.
2. Саймон гоніт -дорога Опішня-Попівка-Батьки-Більськ-Куземин - існує, я по ній проїхав легко  40_dance
3. Половина фоток - то місця де треба повертати 03_biggrin
like
bad
shockingly
03.05.2016 р. відповів для User  
answerview
Міхалич, це ти з Полтави виїхав наКарловку, потім вгору на Мілорадово?...чи як?...
З навігатором шмаляв, чи питав людей?...мене трохи бентежить отой грейдер, що на п'ятому фото, там багато такої ,,дороги"?...
like
bad
shockingly
04.05.2016 р. відповів для stnslv  
answerview
Коментарі пописав під фотками. Ми туди їхати не будемо(грейдер то Куземин-Опішня). Ще кажуть що Зіньків-Куземин схожа, точно не знаю.
У нас є два варіанти:
1.За Котельвою є знаменитий дуб справа по трасі, на ньому на весілля в'яжуть стрічки, біля нього повертаємо наліво в ліс і кілометрів через 5-7 ми в Куземині. Це якщо сухо. І по дорозі там є ще кращі і глухіші місця, може ще заїду.
2.Якщо дощ то їдемо трасою і повертаємо наліво на Лутище(десь першого разу фотку зкидав), проїзжаємо Лутище, Українку і потрапляємо на той же міст в Куземині(дорога місцями жахлива - залишки асфальту, але в дощ діватися нікуди). Це найдовша дорога - до Котельви 26 км.

Ну можна тупо не їхати в Куземин а зупинитися на Ворсклі за 3 км від Котельви, там гарні пляжі але мілко, влітку схоже буде по коліна, хоча ями щоб втопитися є 03_biggrin ну й народу там мабуть буде влітку навалом. З іншого боку я знаю точно таке місце на 60км ближче, це Писаревщина за 7 км від Диканьки(до річки асфальт і кілометрів 3 по піску) - там в робочі дні точно нікого немає, єдине що Ворскла мілка і вузька(десь метрів 20 і глибина по пояс). Зараз фотки пошукаю.
1
like
1
bad
shockingly
04.05.2016 р.
answerview
Другого травня трохи покатався в село. Фотосесія з лебедями на ставку с. Веселе.
Іванович. Не бандерлог!
1
like
1
bad
shockingly
04.05.2016 р.
answerview
Ось так виглядає Ворскла між Михайлівкою і Писаревщиною(Диканський р-н Полтавська обл)

like
bad
shockingly
04.05.2016 р.
answerview
В Михайлівці і Писаревщині я знаю все. Тут майже домашнє діло - можу зганяти на місце яке мені подобається.
Не знаю - може змінимо місце доки наклейок не робили 06_question
Що Лідаводи скажуть?
like
bad
shockingly
04.05.2016 р. відповів для User  
answerview
В Михайлівці і Писаревщині я знаю все. Тут майже домашнє діло - можу зганяти на місце яке мені подобається.
Не знаю - може змінимо місце доки наклейок не робили 06_question
Що Лідаводи скажуть?
А Куземин звідти далеко?
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
04.05.2016 р. відповів для Direktor  
answerview
По трасі 50 км, по-копаному 30
like
bad
shockingly
answerview
По трасі 50 км, по-копаному 30
Ближче до Полтави?
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
answerview
Від Полтави 40 км. Подивись на карті: Полтава-Диканька- Малі Будища-Писаревщина.
А потім Писаревщина-Великі Будища-Міські Млини(не доїзджаємо поворот на Котельву) ну й далі через Котельву як я раніше писав на Куземин.
like
bad
shockingly
answerview
Від Полтави 40 км. Подивись на карті: Полтава-Диканька- Малі Будища-Писаревщина.
А потім Писаревщина-Великі Будища-Міські Млини(не доїзджаємо поворот на Котельву) ну й далі через Котельву як я раніше писав на Куземин.
Дома гляну. Моя "захалявна" карта висить на стіні, щодня дивлюсь на неї і облизуюсь. 62_sarcastic Спеціально до нашої зустрічі купив футболку нову, побачите-будете  05_shok  62_sarcastic Скажете, що Іванович зовсім 37_fool  62_sarcastic
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
04.05.2016 р.
answerview
Картина виглядає дето так (блін забув як обрізати картинку)
Синім намальована дорога через ліс по піску. Червоним схематично сам малював.
like
bad
shockingly
answerview
Картина виглядає дето так (блін забув як обрізати картинку)
Синім намальована дорога через ліс по піску. Червоним схематично сам малював.
Не забувай, що в лідаводів малі колеса. По піску важко буде. 39_heat
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
answerview
Там тільки місцями небагато, мене самого носило ледь не впав пару раз.
like
bad
shockingly
04.05.2016 р.
answerview
До оздоровчого табору «Старт», що у селі Говтва на Полтавщині, 17 червня запрошують байкерів та любителів моторуху на триденний п'ятий ювілейний мотозліт "Останній Форпост - 2016". Зліт присвячений 88-м роковинам з дня народження Ернесто Че Гевари, людині який любив жінок, ром і сигари, а головне свободу.

http://vpoltave.info/post/45461-bajjkeri-z%E2%80%99jidutsja-na-poltavshhinu-shhob-vshanuvati-revoljucionera-che
like
bad
shockingly
1••45678910••22
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин