Дата - заїзд 15 червня 2016 р.
Ночуємо дві ночі.
Бюджет - гривень 300-400 (без бензину).
Купуємо напої тільки до 8%
Мета поїздки ну й екскурсія до звіринця Увага: поруч буде алкостоянка Лідаводів - будьте обережні!!!
Обов'язково брати з собою: намет, спальник, каремат або матрац, тарілка, кружка, ложка, ліхтарик, накидку від дощу, аптечку, засіб від комарів.
Хто ще з нами?
ЩО НЕОБХІДНО ПРИВЕЗТИ
Казанок -user
Шампура - user
Сокира - Віктор
Бензопилка - stnslv
Пательня велика - Direktor
Пательня мала - stnslv
Клейонка на стіл - stnslv
Черпак - Петрович
Велика ложка -user
Дошка кухонна - Direktor
Лопата - Петрович
Ніж великий кухонний для м'яса, капусти... - Direktor
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Куземин - день другий, накатав 177 км і докатався, тиск 152/82, чи шолом надавив чи кави перепив, чи зовсім старий став(у мене взагалі тиск понижений).
Фото 1,2 - в кінці Котельви треба повернути наліво, починаються 2 поверхові будинки і стоїть трансформатор, потім перший поворот направо(по головній не їхати). Звідси далі є 3 дороги: до Ворскли 3 км(це за греблею, мілко але є пляжі і чистий пісок), до греблі(фото греблі далі), до Куземина лісом(5-7 км, по трасі 25)
Фото 3 - ферма справа, повертаємо наліво, якщо їхати прямо за 3 км Ворскла, якщо повернути направо заїзджаємо в ліс і по накатаній дорозі до перехрестя з такою ж і наліво - через пару км потрапляємо на греблю, переїзджаємо її і через 300 м направо, їдемо лісом і потрапляємо прямо на місце в Куземині. З Котельви це 5 км. В дощ думаю не проїдемо, в основному пісок, але є метрів 300 грунтовки.
Це перша найкоротша дорога до Куземина.
Фото 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 - це гребля на Ворсклі нижче Куземина і халабуда прямо біля неї, з Котельви до неї десь 3 км і від неї до Куземина десь 2 км.
Фото 1,2,3 крамниця, церква, пам'ятник в Куземині(всього крамниць 5, є все крім м'яса, його продають тільки в неділю, а так треба перти в Котельву або домовлятися з місцевим фермером який ним торгує)
Фото 4,5,6 - грунтова дорога Куземин-Більськ-Опішня(іншої немає), Куземин-Більськ - 4 км, Більськ-Опішня - 17 км. Біля сіл асфальт, всього грунтовки 15 км. При мені її рівняв грейдер і кажуть що регулярно її лампічуть. Це найкоротша дорога з Полтави - 74 км, але в дощ точно не проїдемо.
Фото 7,8,9 - черепки на базарі в Опішні.
Подробиці завтра, мабуть, як очухаюсь.
А коротко:
1. Їхати можна.
2. Саймон гоніт -дорога Опішня-Попівка-Батьки-Більськ-Куземин - існує, я по ній проїхав легко
3. Половина фоток - то місця де треба повертати
Міхалич, це ти з Полтави виїхав наКарловку, потім вгору на Мілорадово?...чи як?...
З навігатором шмаляв, чи питав людей?...мене трохи бентежить отой грейдер, що на п'ятому фото, там багато такої ,,дороги"?...
Коментарі пописав під фотками. Ми туди їхати не будемо(грейдер то Куземин-Опішня). Ще кажуть що Зіньків-Куземин схожа, точно не знаю.
У нас є два варіанти:
1.За Котельвою є знаменитий дуб справа по трасі, на ньому на весілля в'яжуть стрічки, біля нього повертаємо наліво в ліс і кілометрів через 5-7 ми в Куземині. Це якщо сухо. І по дорозі там є ще кращі і глухіші місця, може ще заїду.
2.Якщо дощ то їдемо трасою і повертаємо наліво на Лутище(десь першого разу фотку зкидав), проїзжаємо Лутище, Українку і потрапляємо на той же міст в Куземині(дорога місцями жахлива - залишки асфальту, але в дощ діватися нікуди). Це найдовша дорога - до Котельви 26 км.
Ну можна тупо не їхати в Куземин а зупинитися на Ворсклі за 3 км від Котельви, там гарні пляжі але мілко, влітку схоже буде по коліна, хоча ями щоб втопитися є ну й народу там мабуть буде влітку навалом. З іншого боку я знаю точно таке місце на 60км ближче, це Писаревщина за 7 км від Диканьки(до річки асфальт і кілометрів 3 по піску) - там в робочі дні точно нікого немає, єдине що Ворскла мілка і вузька(десь метрів 20 і глибина по пояс). Зараз фотки пошукаю.
В Михайлівці і Писаревщині я знаю все. Тут майже домашнє діло - можу зганяти на місце яке мені подобається.
Не знаю - може змінимо місце доки наклейок не робили
Що Лідаводи скажуть?
В Михайлівці і Писаревщині я знаю все. Тут майже домашнє діло - можу зганяти на місце яке мені подобається.
Не знаю - може змінимо місце доки наклейок не робили
Що Лідаводи скажуть?
Від Полтави 40 км. Подивись на карті: Полтава-Диканька- Малі Будища-Писаревщина.
А потім Писаревщина-Великі Будища-Міські Млини(не доїзджаємо поворот на Котельву) ну й далі через Котельву як я раніше писав на Куземин.
Від Полтави 40 км. Подивись на карті: Полтава-Диканька- Малі Будища-Писаревщина.
А потім Писаревщина-Великі Будища-Міські Млини(не доїзджаємо поворот на Котельву) ну й далі через Котельву як я раніше писав на Куземин.
Дома гляну. Моя "захалявна" карта висить на стіні, щодня дивлюсь на неї і облизуюсь. Спеціально до нашої зустрічі купив футболку нову, побачите-будете Скажете, що Іванович зовсім
До оздоровчого табору «Старт», що у селі Говтва на Полтавщині, 17 червня запрошують байкерів та любителів моторуху на триденний п'ятий ювілейний мотозліт "Останній Форпост - 2016". Зліт присвячений 88-м роковинам з дня народження Ернесто Че Гевари, людині який любив жінок, ром і сигари, а головне свободу.