MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
09.01, 06:56
44
+5 °С
Вітер: 1 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2699472
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
12.12.2015 р.
answerview

наскільки я розумію це відповідь на кілька пропагандонських висерів. що промайнули ватоканалами восени... забрать говноканал із халявних... вата не буде платити більше

п.с. ще вроді поїзди тепер звідтіля в кацапстан не ходять... яка прикра новина!

Ania Dorn
Одновременно в европейских судах слушаются или проиграны следующие дела, прямо затрагивающие нашу правительственную, законотворческую и законо-исполнительную верхушку: дело Петрова (Испания, слушается), дело Магнитского (международный "закон Магнитского"), дело Архангельского (Великобритания, слушается), дело Литвиненко (Великобритания, слушается), дело ЮКОСа (ЕСПЧ, проиграно), дело "Норд-Оста" (ЕСПЧ, проиграно), дело по Беслану (ЕСПЧ, слушается, на грани проигрыша). Также в адрес Илюмжинова озвучены обвинения в пособничестве режиму Асада в покупке нефти у ИГ (США).
В связи с этими чудовищными лживыми нападками на гордость нашей нации - нашу правящую элиту - от лица всех сознательных граждан РФ просим руководство страны подать в наш Конституционный Суд, как в вышестоящий над международным правом орган, иск на весь русофобский мир.

троль 80 лвл
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
12.12.2015 р.
answerview
В Украине работают над созданием вертолета "Отаман" (фото)
Мотор Січ работает над созданием нового вертолета МСБ-6 "Отаман"

http://oleg-leusenko.livejournal.com/3463438.htmlhttp://oleg-leusenko.livejournal.com/3463438.html
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
bad
shockingly
12.12.2015 р. відповів для User  
answerview
1976 рік, синьо-жовтий прапор

Крутой хиппи))))))) Еще и гопака исполнил 03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
12.12.2015 р.
answerview
01_smile
КРЫМ ЭТО УКРАИНА!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
2
bad
shockingly
Риболов видалений
12.12.2015 р. відповів для User  
answerview

Я як тільки побачив цю новину у мене зразу закралися сумніви:
1. Вбили якогось крутого феесбешника?(так не вбивали ніколи, думаю є домовленість між ФСБ і СБУ)
2. Для чого було штурмувати квартиру?що не могли взяти їх десь на вулиці?
3. Наше СБУ і МВС поки що може вбивати тільки патріотів.
Взагалі в ПС є багато мутних і незрозумілих людей, або заслали агентів або боюсь що це взагалі проект ФСБ 06_question

Многие, с кем я общался, склоняются к тому. что это проект ФСБ
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
12.12.2015 р.
answerview
"Росіяни готують наступ у січні", - український розвідник
субота, 12 грудень 2015, 19:09
Саме з цією метою терористи перенесли вибори на своїй території.

Добровольча диверсійно-розвідувальна група Лісника не раз згадувалася в інформаційному просторі України. У Службі про діяльність групи відгукуються з повагою. В інтерв'ю ЛІГА.net керівник загону з позивним Лісник (не плутати з убитим Альфою «Лісником», - ред) пояснив, чому окуповані райони Донбасу і решта України навряд чи можуть жити разом, незважаючи на мінські угоди та амністії, передають Патріоти України.

Лісник критикує мінські угоди і бачить в них загрозу для стабільності України. Керівник групи схиляється до думки, що Україні слід відновити контроль над економічно цікавими районами окупованих територій - але цим і обмежитися. «За моєю оцінкою, росіяни готуються, щоб почати наступ з січня. Наркоманів з лінії прибирають, а ставлять підготовлених на полігонах під Ростовом. Для чого вони відсунули свої псевдовибори? Щоб отримати найбільш зручний час для наступу. До цих своїм «виборів» вони влаштують чергову провокацію, звинуватять Україну в порушенні мінських угод і знову підуть в атаку», - зазначив він.

На його думку, якщо буде команда звільняти Донбас - добровольців буде маса. Просто так стояти під обстрілами ніхто не захоче. «Немає в цьому мети. Мета звільнити Донецьк і Луганськ - ось це гідно. Не ризикне Москва піти далі у відповідь. Вона вже вторглася. Далі Дніпра не піде, а потім їм доведеться бігти. Вони в маленькій Чечні 200 тисяч солдатів тримали. Для утримання України їм знадобиться мінімум 200 млн. солдатів.

Це при тому, що в Україні, чим далі до центру, тим вище будуть втрати росіян. Їм не виграти і силою Україну не захопити. Тут буде такий партизанський рух, що Чечня здасться раєм. Вдень - здрасьтє, вночі - ножем по горлу. Так що нема чого бояться захищати свою країну. Путін це розуміє. Ми запросто могли б повернути Донецьк і Луганськ. З іншого боку, я все частіше замислююся над тим, чи потрібні вони нам. Якого нормального політика вони дали Україні? Жодного», - заявив диверсант.

«Придністров'я - це буде краще, ніж повертати їх на будь-яких умовах. Донецьк можна переконати. Луганськ - там нема про що говорити. Вони ніколи українцями не будуть. Треба забрати економічно вигідні райони - Дебальцеве, Горлівку. А з рештою пухлини побудувати залізний кордон. Росія цьому буде опиратися, тому що її головна мета - впровадити цю пухлину назад в тіло України», - вважає Лісник.
Jedem das Seine
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
2
bad
shockingly
12.12.2015 р. відповів для Vervet  
answerview

Я як тільки побачив цю новину у мене зразу закралися сумніви:
1. Вбили якогось крутого феесбешника?(так не вбивали ніколи, думаю є домовленість між ФСБ і СБУ)
2. Для чого було штурмувати квартиру?що не могли взяти їх десь на вулиці?
3. Наше СБУ і МВС поки що може вбивати тільки патріотів.
Взагалі в ПС є багато мутних і незрозумілих людей, або заслали агентів або боюсь що це взагалі проект ФСБ 06_question

Многие, с кем я общался, склоняются к тому. что это проект ФСБ

Мне кажется все гораздо тоньше.Такой же "проект" как например в свое время Махно проект большевиков.Процентов 95 участников ПС даже не догадываются о своей "высокой миссии",полностью уверенные в своей патриотичности.Вот это и страшно.Будут бить и чужих и своих во благо Украины.КГБешникам людей не жалко.Задача-хаос и беззаконие,в идеале пресловутый проект "Хунта".
Suum cuiqite
1
like
1
bad
shockingly
12.12.2015 р. відповів для serzhbv  
answerview
Мне кажется все гораздо тоньше.

А где сейчас Ярош? В Раде?
like
bad
shockingly
Риболов видалений
12.12.2015 р.
answerview
Антизомби

Jedem das Seine
like
bad
shockingly
12.12.2015 р. відповів для August  
answerview
Мне кажется все гораздо тоньше.

А где сейчас Ярош? В Раде?

Народний депутат України 8-го скликання. Радник Начальника Генерального штабу України
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
bad
shockingly
12.12.2015 р.
answerview
Зі святом ВОЇНИ!
http://www.ex.ua/96592485?r=82476,80934
Легіон. Хроніка Української Галицької Армії 1918-1919 (2015) WEB-DL 720p
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
12.12.2015 р.
answerview
Полевой командир террористов Павел Дремов, скорее всего, был устранен главарем так называемой "ЛНР" Игорем Плотницким. Об этом заявил общественный активист Дмитрий Снегирев в эфире телеканала "112 Украина".
"Скорее всего, по приказу Плотницкого и был уничтожен, поскольку Дремов был в эпицентре скандальных заявлений о коррупционных деяниях Плотницкого и его окружения: о разворовывании гуманитарной помощи, незаконной торговле углем, разворовывании денег из России. Он был настроен непримиримо к Плотницкому. Несмотря на публичные заявления, был факт примирения Дремова и Плотницкого на так называемый "день независимости ЛНР". Но сам факт уничтожения свидетельствует о том, что Плотницкий не прощает заявлений, направленных на расшатывание его авторитета внутри "ЛНР", – отметил активист.
По мнению Снегирева, после устранения Дремова его банда прекратит существование.
"Дремов был цементирующей личностью, вокруг него объединялись так называемые "донские казаки". С гибелью лидера полк имени Платова прекратит свое существование", – уточнил он.
Спикер Министерства внутренних дел Артем Шевченко поделился мнением, что гибель главаря "казаков ЛНР" Павла Дремова могла быть следствием споров между неконтролируемыми казачьими главарями и их российскими кураторами.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
Риболов видалений
12.12.2015 р.
answerview
Турок обломал ведущего ОРТ

Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
12.12.2015 р.
answerview
В водойомах Чорнобиля розплодилися величезні соми (відео)

http://patrioty.org.ua/other/v-vodoiomakh-chornobylia-rozplodylysia-velychezni-somy-video-102266.html
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
kuk
12.12.2015 р.
answerview
Мы не одни)))), не партесь
https://www.facebook.com/100008886164781/videos/1462361584070033/
like
bad
shockingly
kuk
12.12.2015 р.
answerview
Про кизяков  08_lol
1
like
1
bad
shockingly
kuk
12.12.2015 р.
answerview
А это для всех козломордых сюда заходящих!!Читайте и думайте как вас нагнул хуйло!
1
like
1
bad
shockingly
12.12.2015 р.
answerview
Цитата:

Пока Путин раздумывал применять ли ядерные удары по ИГИЛУ, а депутат от БПП Барна проверял Яценюка на наличие первичных половых признаков, США завершили испытание новой ракеты ПВО/ПРО PAC-3 MSE.
Ее отличительной особенностью является то, что она способна сбивать гиперзвуковые ракеты под любым углом, включая встречный курс. Теперь становится понятно, почему Запад более чем спокойно, я бы даже сказал, отрешенно отреагировал на путинские "ядерные" обещания. Хваленые Искандеры и Тополя дальше Воронежа и Йошкар-Олы попросту не долетят. Спасибо Обаме и фирме "Мартин Локхид" за то, что молча занимаются делом )))))   18_good
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
2
like
2
bad
shockingly
12.12.2015 р.
answerview
Красиво пишет...

Slava Rabinovich

К концу 2015 года Вова продулся на Донбассе, погрузил Крым во мрак, был слит в Сирии даже Ираном, и не восстановил цену на нефть. Для очередной смены повестки дня он обвинил Ходорковского в убийстве мэра Нефтеюганска в 1998 году, забыв пересмотреть предыдущие приговоры по этому делу, по которым Пичугин отбывает пожизненное заключение, а Невзлин приговорён к такому же заочно. Но проблема в том, что время течёт, и молниеносная смена повесток дня для российского народонаселения больше Вове не поможет: приближается Новый Год, когда Вове нужно выполнить Минские соглашения, вернув контроль над украино-российской границей Киеву. Вова этого не сделает, и получит усиление санкций. А через 1-2-3 месяца после этого ему придётся отвечать по сбитому над Донбассом Боингу рейса МН-17. Через несколько месяцев уже после этого он получит иски на сотни миллиардов долларов, по совокупности своих преступлений в Крыму, на Донбассе и в воздухе. Вова в Гаагу не захочет, а платить откажется. Начнутся аресты российских активов, а списки Интерпола наполнятся интересными именами. В это время дефицит бюджета обанкротит резервные фонды, и Вован засобирается в путь-дорогу. Но в КНДР он попадёт в немилость уже более не радушного хозяина, и будет съеден дикими и голодными собаками на показательной казни в клетке, оставив энергичному молодому лидеру Северной Кореи пару сотен миллиардов долларов. В принципе, есть более гуманный конец: расстрел из крупнокалиберного миномёта. Как-то так. А как ты хотел?! Ты Россию сберёг, Вова, как тебе Боря велел? Съедят тебя собаки, ой съедят...
Особенно красив в Крыму закат России… (Степан Демура)
Думка кацапів не повинна цікавити українців взагалі - з будь-яких питань вартість кацапської “аналітики” ні на що не здатна!
Рабів до раю
Змінено: 12.12.2015 р., AHT
like
bad
shockingly
12.12.2015 р. відповів для AHT  
answerview

ми можем почекать
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин