MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
10.03, 01:11
44
+7 °С
Вітер: 3 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2814428
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
06.07.2016 р.
answerview
Oleg Petruha
Под ВР митингуют за право платить за газ (горячая вода и отопление туда же) меньше, чем его экономически обоснованная цена (себестоимость + транспортировка + расходы на инфраструктуру + ЗП + инвестиционная составляющая).

Коль народ пошел в такую пляску, завтра предлагаю организовать митинг с требованием установить государством цены на iPhone 6s по всем магазинам в размере 100$, а разницу должен гасить бюджет! В качестве аргумента приведем всю туже картинку с сравнением доходов в Украине, Германии и Израиле, только сравнивать будем не с тарифами на ЖКХ, а с ценой iPhone 6s!

Для совков еще раз объясняю: газ - это точно такой же товар, как и iPhone 6s, нельзя просто взять и установить цены ниже рыночных без катастрофических для экономики последствий! И помните: гашение разницы тарифов за счет бюджета - это когда бюджет платит и за бедных и за богатых, а субсидия - это адресная помощь, которую получают ТОЛЬКО те, кто в ней нуждается!

Я за субсидию, я против совка, я против сценария, при котором государство (бюджет) будет платить за всех подряд, включая богатых, из наших с вами налогов, вместо того, чтобы сбалансировать бюджет и развиваться за счет снятия с шеи Украины удавки под названием гашение разницы тарифов!

Состоятельные люди должны платить за ЖКХ цену с учетом себестоимости энергоносителей, их транспортировки, обслуживания инфраструктуры, ЗП персоналу и инвестиционной составляющей, а те, кто не может себе этого позволить - должны получать субсидию! ИМЕННО ТАКАЯ СХЕМА - ЭТО ЧЕСТНО И СПРАВЕДЛИВО! Схема, при которой низкие тарифы установлены ДЛЯ ВСЕХ, и богатых и бедных, - это ОЧЕНЬ не честно и не справедливо!

Кроме того, не у всех есть газ, но все платят налоги, и погашение разницы тарифов из бюджета - это еще и ситуация, когда за газ платит тот, кто вообще ним не пользуется, что ОЧЕНЬ не справедливо!

И да, я не претендую на субсидию, по новым тарифам я буду летом платить около 500 грн, зимой - около 1500-2000 грн, по карману бьет, у меня маленький ребенок и съемная квартира, но я готов платить такие деньги хотя бы по тому, что я осознаю опасность заигрывания с социализмом в условиях такого кризиса, который переживает наша страна! Наша экономика просто не переживет еще один период низких тарифов для населения за счет бюджета!

хто з Сумів?
Oleg Medunitsya
За даними, які заслуговують на довіру найбільшу делегацію від Сумщини на сьогоднішню акцію протесту під ВР направила профспілка завода Фрунзе ( ВАТ "СМНВО"). Профспілка, яка мовчки спостерігала як менеджмент поставлений російськими власниками убивав підприємство просить у держави грошей і зниження тарифів.

Vadym Denysenko
Справа Онищенко і Тимошенко. Що залишається за кадром

Схема крадіжок грошей компаніями Онищенка (у версії генпрокуратури і НАБУ) наглядно показує – існування трьох різних цін на газ було головним джерелом корупції. Поверення такої схеми – наріжний камінь газової політики Тимошенко і Ляшка

Суть цієї схеми дуже проста: компанія Онищенка, отримує газ від компнії, яка має спільний видобуток з Укргазвидобуванням по ціні трохи більше двох тисяч грн, а потім перепродує його через ряд фіктивних прокладок по ціні більше ніж шість з половиною тисяч гривень. Маржа – чотири тисячі осідала в кишені цього бізнесмена.

До останнього часу у нас існувало три різних ціни на газ. При чому ціна державного Укргазвидобування складала менше двох тисяч, а сусідній приватник продавав газ по шість з половиною тисяч грн. Схема перепродажу дешевого державного газу приватними компаніями, які вели спільну діяльність з Укргазвидобуванням (основна маса договорів підписана з 2008 по 2013 рр.) була основою збагачення 10-12 сімейств.

Нинішня пропозиція Тимошенко і Ляшка повернутися до дешевого газу державного видобутку, при ринковій ціні для всіх інших – це не лише соціальний захист бідних. Це умисне чи неумисне, але лобіювання саме цієї схеми.

Втеча Онищенка залишить без відповіді головне питання цієї справи – чи справді він фінансував Тимошенко. Сам він, на пряме питання про гроші сказав, що “Політика – це брудна справа”. Власне, він щиро впевненний що його кинули і кинула саме Тимошенко.

Але давайте повернемося до газових аргументів Тимошенко. Всю її позицію можна звести до кількох пунктів.

1. Газ для приватників має йти за комерційною ціною (близько 7 тисяч грн). Тобто тут Тимошенко виступає ринковиком і говорить про ринкове ціноутворення.

2. Для зниження ціни на газ потрібно зменшити ренту на газ до 29% (зараз 50%). Тимошенко умисно перекручує факти, бо відповідний закон уже прийнятий і з 1 січня 2017 року рента буде 29%. Зараз не можна зменшити її, бо надходження до неї закладені в бюджеті. Про те, що автором і ідеологом високої ренти була саме Тимошенко, зараз Юлія Володимирівна пробує не згадувати.

3. Газ для населення має бути не дорожчим ніж у Казахстані, тобто приблизно 82 долари за тисячу кубометрів. Чому взятий Казахстан ніхто не знає, очевидно тому, що там ціна для населення менша ніж в Росії. Але Тимошенко умисно перекручує ситуацію: головні витрати добувних кампаній – це не сам видобуток, а розвідка і буріння. Казахстан має одні з найбільших у світі розвіданих покладів газу і нафти. Окрім того, Казахстан давно і успішно залучив і залучає найновітніші технології. І головне собівартість їхнього газу нижча за українську.

4. Цифра 82 долари за тисячу кубів для населення, яку пропонує Тимошенко – це міфологічна цифра. Якщо відняти 50 відсотків рентних платежів, зарплати і податки, а також додати транспортування виходить, що державна компанія має віддавати газ по ціні 18-20 доларів. Така ціна востаннє на світових ринках фіксувалася наприкінці 80-х рр. 20 століття. Простіше кажучи, ця ціна доб’є наш видобуток, бо грошей на розвідку нових родовищ, не кажучи вже про нові технології просто не буде. Чи знає про це Тимошенко? Звичайно знає.

5. Для розуміння злочинної системи різних цін на газ треба запам’ятати дві цифри. В 2014 році дотація Нафтогазу (на здешевлення газу) склала майже 115 млрд грн. Цього року на всі субсидії буде потрачено 35 млрд грн (Нафтогаз не отримав нічого з держбюджета). При цьому платіжна дисципліна особливо не впала. Таким чином можна чітко говорити, що за умови різних цін на газ крадіжка складала приблизно 85 мільярдів.

6. Всі згадки про російський контракт з Путіним страшенно дратують Тимошенко. Зараз, вперше за останні два роки росіяни запропонували ціну нижчу ніж в Європі і ряд політиків почали активно про це говорити. Але потрібно наголосити на двох маленьких деталях: росіяни дають газ, за умови, що ми оплатимо 800 млн доларів, які ніби-то спожили ЛДНР і плюс просять передоплату 3 млрд. Ми можемо заплатити ці гроші, але є одна єдина проблема – ми не знаємо, чи росіяни прокачають нам цей газ.

Від сьогодні Тимошенко починає активну фазу “боротьби за тарифи”. Якщо Рада погодиться на створення тимчасової слідчої комісії – Тимошенко захоче, щоб саме вона її очолила. Якщо їй не дадуть очолити вона продовжить говорити про олігархат і узурпацію влади. Тимошенко хоче виборів. І тарифи – це лише розмінна монета. Максимум, що вона може зробити – це понизити тариф на 5-10 відсотків. Більше просто фізично неможливо.
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
06.07.2016 р.
answerview
Константин Машовец
Диалоги с "нулей"

В окопі санинструктор перевязывает раненого в задницу бойца
- Не стогни...трохи сраку подерло
- Як я тепер спати буду...?
- Бля, на животі...
- Не можу він круглий, буду весь час скочуватись на бік...
- І шо...?
- А так некрасіво...

- Вася, за яким - Ну, и с какого хера вы опять стреляли...?
- Дежурный наблюдатель доложил о появлении реальной угрозы жизни и здоровью личного состава...
- Бля, лейтенант... пиздеть - не мешки ворочать...
- В оптику заметили пару сепаров демонстрировавших неприличные жесты в нашу сторону...
- и...?
- ну, решили вступить с ними в дискуссию...
- ну, это, конечно... веская причина... одобряю...
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
06.07.2016 р.
answerview
Dmitro Vovnyanko
Про блокування Ради і мітинг профспілок. Все просто як день.
Спершу - низка політиків заявляє, що Оніщенко фінансував політсилу Тимошенко і "Батьківщина" на жодного не подає в суд за наклеп.
Потім - Тимошенко виступає на захист Оніщенко.
Потім вона голосує з арешт Оніщенка (президентські амбіції дорожчі) і в той самий день разом з радикалами блокує трибуну, а на ранок - черговий тарифний майдан.
Ну кому ще не зрозуміло, чого насправді вимагає бабЮля від Банкової?
Не думав - але таки треба буде поцікавитися газовою справою і дотичністюдо неї Тимошенко і щось написати про те.
Вважайте це анонсом.
І ще. Справжні "тарифні майдани" проходять не під ВР. Вони проходять під обленерго, облводоканалами і облагазами. За субсидіями. Ви ті черги бачили? Профспілкова акція нервово курить.

Тарифный «майдан» в Одессе: "Батькивщина" и активисты "антимайдана" слились в едином порыве
http://coolyanews.info/tarifnyj-majdan-v-odesse-bat-kivschina-i-aktivisty-antimajdana-slilis-v-edinom-poryve.html

Oleksa Shalayskiy
Про Онищенка і ЄС

Кілька днів тому прочитав 80 сторінок подання НАБУ про Онищенка , після чого зробив в редакції квест.
Питання було: "Як Онищенко міг на біржі дешево продавати газ так, щоб це купили тільки його кантори?"
Не вгадав ніхто, хоча версій було багацько.
Бо ніхто не міг додуматись, що в 21 сторіччі можна красти без складних схем, і ніяких біржових торгів просто не було. Начальник біржі банально видавав довідки.
Я про таке останній раз чув в "буремні 90-ті".
Тому я за те, щоб вставити хлопця по самі помідори. Бо корупція - це теж мистецтво. А з такими тупими схемами ми в Європу ще довго не потрапимо.

Так що посадити Онищенка - це не тільки вияв справедливості, а й цивілізаційний вибір
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
06.07.2016 р.
answerview
2 роки тому ми обговорювали оці знаки розрізнення:

"Jorstokiy karatel", "Rasp`avshij malchika" и "zweimal rabovladelec". "epileptischen facken", "kleine kazap raspiaten" и "snegiren omnomnom"?

в результаті шутікі перевершили усі очікування
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
06.07.2016 р.
answerview
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
06.07.2016 р.
answerview
Онищенко шукає виходи на Путіна - ЗМІ

Народний депутат Олександр Онищенко, який втік із України, намагається домогтися аудієнції в Адміністрації президента Росії Володимира Путіна.

Про це пише "Дзеркало тижня" з посиланням на свої джерела.

В якості посередника між АП і Онищенко може виступити співак Йосип Кобзон, з яким депутат зустрічається сьогодні в Москві.

"Сьогодні Онищенко зустрічається з Кобзоном, який повинен завести його в Адміністрацію президента РФ", - сказав співрозмовник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явились детальні схеми газової справи Онищенка (інфографіка)

5 липня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт Онищенко.

Нардепа підозрюють у причетності до схеми відмивання грошей у товаристві "Укргазвидобування". У Антикорупційному бюро вказали на організацію злочинного угруповання, яке реалізовувало природний газ за заниженою ціною. Завдані державі збитки оцінили в 3 млрд грн.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
Риболов видалений
06.07.2016 р.
answerview
Савченко нарахували першу депутатську зарплату

Народному депутату із "Батьківщини" Надії Савченко нарахували першу зарплату.

Про це повідомили в апараті Верховної Ради.

Перша депутатська зарплата склала - 15 591 грн за червень.

Підстава для нарахування депутатам зарплати - табель обліку робочого часу.

"Згідно з табелями обліку відпрацьованого часу народними депутатами - членами комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, наданими цим комітетом, з 27 листопада 2014 року по 31 травня 2016 року народному депутату України Надії Савченко не вказано жодного робочого дня", - повідомили в апараті парламенту.

Відповідно, до червня парламент не нараховував Савченко зарплату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко заперечила, що хоче бути міністром

Нагадаємо, герой України Надія Савченко пробула в російському полоні 709 днів. Повернулась в Україну 25 травня. Її обміняли на затриманих торік під Щастям російських ГРУшників Євгена Єрофєєва та Олександра Александрова. Працює в комітеті Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони, делегат Парламентської ­Асамблеї Ради Європи.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
06.07.2016 р.
answerview
Парубій заробив найбільше в Раді

Зарплата голови Верховної Ради Андрія Парубія за червень становила 20,2 тис. грн.

Водночас зарплата голів фракцій і груп парламенту склала від 11,3 до 18,2 тис. грн.

Про це повідомили в апараті Ради.

У Парубія в червні найвища зарплата серед усіх депутатів: розмір посадового окладу спікера становить 6 640 грн, а 20 240 грн - із урахуванням усіх надбавок, доплат і винагород.

Трохи менше в червні заробила перший віце-спікер Ірина Геращенко - 20 184 грн (розмір посадового окладу першого віце-спікера - 6 474 грн).

Заступнику голови Ради Оксані Сироїд за червень нараховано менше ніж Парубію й Геращенко - 18 613 грн (оклад віце-спікера становить 6 308 грн).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парубій закрив Раду

Нагадаємо, у травні Парубій заробив 18 464 грн.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
06.07.2016 р.
answerview
Нардепам роздали сотню іменних стволів

97 одиниць іменної зброї роздало народним депутатам за 2 роки Міністерство внутрішніх справ.

Про це в інтерв'ю "Українській правді" розповів очільник відомства Арсен Аваков.

"Всім "подобається", що депутати ВР отримали 88 стволів, насправді їх 97. І я поясню. Як правило, це депутати з двох скликань, які так чи інакше мали стосунок до подій на сході або на Майдані. Якщо я знав, що вони там були, гідно виконували певні функції, я їх нагороджував", - зауважив міністр.

За словами Авакова, в загальному він видав 1085 одиниць зброї.

"Це мої прямі повноваження, які я не погоджую ні з ким. З них 817 видано бійцям і офіцерам Нацгвардії, Нацполіціі, МВС, УДО, Міноборони. 78 - волонтерам, 13 - працівникам прокуратури. Окремо ще 25 - працівникам Донецької і Луганської областей", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аваков розповів, хто впливає на рішення в країні

Нагадаємо, що петиція про легалізацію зброї на сайті президента першою зібрала необхідних 25 тисяч підписів.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
06.07.2016 р. відповів для User  
answerview
Гройсман відреагував на протест проти тарифів

Протести профспілок у Києві пройшли не за наймом, а за власною волею.

Про це на засіданні уряду заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

"Насправді, сьогодні у Києві перебувають люди, які приїхали із регіонів України. Щоб висловити свої погляди. І зробили це не за наймом, а за власною волею", - сказав глава уряду.

Прем'єр назвав протестувальників "реальними людьми, які можуть висловити свою позицію".

За його словами, розмова з керівниками профспілок тривала півтори години.

"Це була дуже продуктивна зустріч. Дуже відверта і професійна", - зазначив він.

Гройсман заявив про угоду між профспілками та урядом, яку ухвалять найближчим часом.

Також прем'єр повідомив про "підвищення зарплат, пенсій через бюджет". "Щоб працю людей гідно оплачували", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ні - тарифному геноциду" - профспілки пікетують Раду

Нагадаємо, сьогодні під стінами уряду та парламенту пройшла Всеукраїнська акція протесту профспілок проти підвищення тарифів.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
06.07.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
06.07.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
06.07.2016 р.
answerview
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
3
like
3
bad
shockingly
06.07.2016 р.
answerview
В Краматорске - победитель Евровидения, а в Донецке небось традиционно Кобздон...

5 июля, на центральной площади Краматорска прошел грандиозный концерт в честь второй годовщины освобождения города от пророссийских боевиков, в котором приняли участие столичные звезды из футбольного клуба "Маэстро" и победительница конкурса "Евровидение 2016" певица Джамала.
Сказать, что на площади Мира было очень много людей - значит сделать лишь робкую попытку описАть то, что происходило сегодня в центре Краматорска...
http://obs.in.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=9678:-qq-qq-&catid=3811_blumhoto&Itemid=17
Карл Маркс.

2
like
2
bad
shockingly
06.07.2016 р. відповів для ALAN60  
answerview
Мені також дуже цікаво,якого біса!!! 23_ireful3
РУССКИЙ КОРАБЛЬ,ИДИ НА ХУЙ.
like
bad
shockingly
06.07.2016 р.
answerview
ИХТАМНЕТ
Эпопея с написанием материала про «Точки У» вылилась в ряд довольно неожиданных знакомств. Истории о диверсиях, похищениях, наведении артиллерии и ракет, и как итог — мы сидим и общаемся с одним из партизан-спецназовцев.

...– Есть в нашей армии ряд людей, которые не являются штатными сотрудниками. Точнее, они — сотрудники, но их, по сути, нет. Нет имён, званий. Все они под выдуманными именами живут среди нас, занимаются своими гражданскими делами, работами и всем тем, что приносит быт. НО... в один прекрасный момент они просто уходят, превращаясь в тех самых. Благодаря этим людям делалось много чего хорошего, зачётного, запоминающегося. Много интересного. Ну а отдельные ситуации всегда можно списать на добробаты или ВСУ вкупе с неудачливостью боевиков...

http://petrimazepa.com/ihtamnet.html
Карл Маркс.

1
like
1
bad
shockingly
06.07.2016 р.
answerview
Сегодня люди митинговали против повышеня тарифов.так ни одна морда не вышла...Ну то ерунда....Шо там сегодня в рашке??)))))ЮАр спереди или сзади по жыттю против Украины?Просветите подвыпимшого.)))))))
weterOK
1
like
1
bad
shockingly
06.07.2016 р.
answerview
Колишні польські президенти, міністри і політики написали листа до братів-українців.

«Дякуємо за Вашого листа і просимо вибачити кривди, завдані нашим братам-українцям польськими руками» – так розпочинається звернення відомих польських політиків і громадських діячів до українського народу. Лист є відповіддю на звернення українських інтелектуалів з проханням про прощення і примирення, яке надійшло до Польщі у червні.

Текст листа під назвою "Браття українці" оприлюднена на сайті Liberte.pl,
http://liberte.pl/bracia-ukraincy/

Автори звернення нагадують слова Івана Франка, сказані у 1894 році, про те, що серед слов’ян нема двох інших народів, які були б настільки близькими, як поляки та українці. «З часом, на наше спільне нещастя, на зміну єдності прийшла ненависть і націоналізм, а також їхня рідна дитина – злочин, – якого зазнали поляки та українці на Волині, у Східній Галичині, на Холмщині, у Бескидах та на Перемиській землі», – зазначено в листі.

Тому, твердять автори звернення, вони дуже втішені листом із України, де є слова «просимо пробачити» і в якому українці не уникають відповідальності за кривду, заподіяну полякам у сорокових роках минулого століття. «Ми також віддаємо шану жертвам братовбивчих польсько-українських конфліктів», – наголошується в документі.

Польські політики і діячі закликали суспільства та парламенти обидвох держав не забувати, що Іван Павло ІІ, Єжи Ґедройць і Яцек Куронь закликали українців та поляків до примирення. На думку авторів листа, відшкодуванням провин у відносинах між двома народами повинно стати «кування справжнього братерства». Це потрібно робити «наперекір польській та українській малодушності, у добрі, але також у погані часи, які, можливо, починаються у нашій спільній Європі, над якою нависла загроза націоналізмів та російського імперіалізму».

Підписанти звернення вважають, що небезпеку легше подолати разом. Вони написали: «Висловлюємо вам наше захоплення та солідарність у боротьбі з агресором, який понад два роки окуповує частину української землі, намагаючись не допустити до здійснення вашої мрії про життя в об’єднаній Європі».

Відкритого листа до «братів-українців» адресували троє колишніх польських президентів – Лех Валенса, Александр Квасневський та Броніслав Коморовський. Крім них, звернення підписали колишні міністри закордонних справ Польщі Анджей Олеховський, Адам Ротфельд, Радослав Сікорський та Ґжеґож Схетина, який тепер є лідером найбільшої опозиційної польської партії «Громадянська платформа». Серед підписантів – такі відомі польські політики, як Павел Коваль і Ружа Тун, легендарні діячі «Солідарності» Владислав Фрасинюк, Збіґнєв Буяк, головний редактор видання Gazeta Wyborcza Адам Міхнік, головний редактор тижневика Newsweek Polska Томаш Ліс та інші.

Два тижні тому в іншому дусі відповіли на листа українських політичних лідерів, духовенства й інтелектуалів до польської громадськості про примирення двісті парламентарів від владної нині в Польщі партії «Право і справедливість». Серед іншого, в авторів того листа викликала занепокоєння нинішня історична політика України, передусім «уславлення осіб, які відіграли неоднозначну роль у Другій світовій війні».

На початку червня, напередодні 73-х роковин Волинської трагедії, українські політичні діячі, представники духовенства й інтелігенції звернулися до польської громадськості з відкритим листом примирення. Вони попросили пробачення у поляків, пообіцявши забути взаємні кривди. Також вони закликали не вдаватися до різких і непродуманих декларацій, які дозволять спільним ворогам використати його проти Польщі та України.

Листа підписали, зокрема, колишні президенти України Леонід Кравчук, Віктор Ющенко, глава УПЦ Київського патріархату Філарет, глава УГКЦ Святослав Шевчук.

http://www.radiosvoboda.org/a/news/27837650.html
Дизель - наше всьо!
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
06.07.2016 р.
answerview
"Граждане России, задержанные в Турции, дают очень интересные показания", - Аnti-colorados
Скасування заборони на поїздки до Туреччини - частина операції прикриття, яку здійснив Кремль.

"Ажиотажа вокруг отмены Москвой запрета на отдых россиян в Турции, хватило всего на несколько дней. Все, кто может себе это позволить, выстроились в очереди к туроператорам за путевками. И то сказать, Не в Крым же ехать или в Сочи, где все будет дороже и гарантированно – хуже", - написав блогер Аnti-colorados у статті для defence-line.org, передають Патріоти України.

Так что вчера проклятая Турция, наполненная отвратительной санкционкой, оказалась для Россиян исконной и патриотичной, невзирая на сбитый самолет ВВС РФ, который мирно бомбил Сирию аккурат у турецкой границы и с бомбами залетел в воздух Турции. Анафема оказалась не долгой и выключилась как телевизор – нажатием кнопки. Тема закрыта и призывы вице-спикера нижней палаты парламента РФ Жириновского о необходимости бомбить Босфор ядерными зарядами, повисли в воздухе. Вроде как погорячился он, что ли? Можно было и не бомбить.

Скорость забвения темы, которая еще вчера вызывала припадки гнева и призывы к Армагеддону, удивительна только на первый взгляд. Кстати, так же на первый взгляд удивительно и то, что приписали российские СМИ и даже некоторые официальные лица, лидеру Турции Эрдогану. Не помогли ни официальные опровержения его пресс-службы, ни логика событий. Россияне сели на своего конька и громогласно рассказали о покаянии Эрдогана. На самом же деле, отмена запрета на поездки в Турцию – часть операции прикрытия, которую осуществил Кремль.

Напомним, сбитый российский самолет был не первым и не последним. Турецкие, сирийские и арабские социальные сети давали информацию о сбитом самолете до известного инцидента и после него. Другое дело, что официальная Анкара этого не подтверждала, а Москва всегда секретит свои потери во время боевых действий. Практически со стопроцентной уверенностью можно утверждать о том, что россияне ничего не узнали бы о сбитом самолете, если бы об этом не сообщили турки. А те были вынуждены это сделать через пару часов, после того, как в Сети появилось видео инцидента. На нем был виден падающий самолет, с узнаваемым силуэтом и особенности местности, которые давали привязки к месту события. Если верить турецким энтузиастам, это был второй сбитый турками самолет. Первый сбили ночью и видео события просто не было.

Так что оснований для обострения отношений, у россиян было более, чем достаточно. Турки же решили тактическую и статусную задачу. Российские самолеты престали сбиваться с курса и входить в турецкое воздушное пространство. То есть, Турция вышла из ситуации с серьезным репутационным багажом. Собственные граждане получили подтверждение того, что армия стоит на страже границ и способна жестко реагировать на действия даже такой крупной военной страны как РФ. Кроме того, турки получили бесспорный плюс к репутации среди мусульманских стран. Даже арабы, с которыми были постоянны трения, безоговорочно одобрили решительные действия Турции, что привело к укреплению союзнических связей. Короче говоря, плюсов оказалось куда больше, чем минусов.

Россия перекрыла поток туристов и отказалась закупать турецкую продукцию. Безусловно, это принесло убытки, но не только Турции, но и самой РФ. Учитывая причину обострения, это был приемлемый ущерб. Кроме того, Турция довольно активно диверсифицировала свой экспорт, а туристический сектор уже было начал качественно меняться под европейских туристов, которые снова потянулись туда, ввиду отсутствия российского быдла, которое всегда и везде отравляет отдых нормальным людям.

Из этого следует, что у Эрдогана не было и нет причин для каких-либо извинений. Даже, если бы таковые и были, они вряд ли привели к резким изменениям позиции РФ. Там бы обязательно попытались что-то продавить, например, отвод артиллерии от сирийских границ или тому подобное. Как известно, ничего этого не произошло, а смена риторики в Кремле, произошла мгновенно. Скорее, она выглядит как попытка от чего-то откупиться.

Тем более, что турки умеют молчать, а турецкие СМИ контролируются властью не хуже, чем в РФ. Мы полагаем, что турецкие спецслужбы провели очень удачную операцию по установлению и задержанию террористической сети, причастной к этому и другим терактам. Как сообщают турецкие же СМИ, уже задержано около двух десятков террористов, большая часть которых – россияне или выходцы из России. Какие показания они там дают – увидим. Но характерно, что до этих задержаний, российские СМИ усиленно разгоняли волну о том, что ответственность за теракт взяла на себя ИГИЛ.

После арестов оказалось, что ячейка ИГИЛ состоит сплошь из россиян. Это подтверждает наш тезис о том, что ИГИЛ – проект ФСБ. Ранее мы это утверждали на том основании, что создателями ИГИЛ и его ядром, являются сотрудники спецслужб хуссейновского Ирака, а как известно, они проходили обучение в совке и России. В самом Ираке всегда присутствовали советники из российских спецслужб, которые натаскивали местных коллег. Так что массовые аресты российских террористов в Турции – лишнее подтверждение тому, что истинный центр ИГИЛ находится в Москве.

Мы не напрасно обратили внимание на то, как быстро ушла в тень сама тема Турции. В РФ уже нет дела до последнего теракта и даже до сбитого самолета, из-за которого они были готовы начать Третью Мировую. Очевидно, что на ситуацию повлиял фактор, который кардинально изменил всю риторику и это – не письмо Эрдогана. Мало того, есть ситуация, которая еще более четко показала то, что скрывается за терактами.

31 октября 2015 года в небе Синая, был взорван российский самолет А-321. Сразу стало понятно, что это – теракт. В сети даже появилось видео, где террористы якобы сбивают лайнер. Короче говоря, ИГИЛ заявила об авторстве теракта. Но дальше ситуация стала развиваться не по феншую. Расследование на месте катастрофы стало все более ясно указывать на то, что самолет не был сбит ракетой. Характер травм погибших и некоторые другие детали указывали на взрывное устройство, приведенное в действие на борту самолета. Чуть позже были обнаружены и детали самого устройства. Кроме того, спецслужбы Великобритании и США заявили о наличии у них перехвата разговоров террористов, которые закладывали взрывчатку в египетском аэропорту.

Появилась версия о том, что взрывное устройство должно было сработать в небе над Украиной. С этого момента, российская сторона плотно включилась в ход расследования и тема в российских СМИ моментально угасла. Примерно в это же время стало известно о том, что именно Египет получит Мистрали, которые Франция строила для РФ.

По тому, как Москва реагирует на все эти вещи, следовало ожидать не просто жесткой позиции, а очень жесткой. Заводной Жириновский обязательно должен был влезть с ногами на трибуну Госдумы и стуча головой в микрофон орать о бомбардировках Суэцкого канала ядерными бомбами или как минимум – сбивать египетские самолеты и топить египетские корабли. Но ему никто такой команды не давал и проклятий в сторону Египта мы так и не услышали.

Здесь надо учесть еще один важный момент. К тому времени Россия уже плотно сидела под санкциями и лихорадочно искала рефинансирования, то есть – дешевых международных кредитов, без которых задыхалась падающая экономика. И вот в этот самый момент, на высшем государственном уровне, принимается решение о выделении Египту кредита в размере $25 млрд. на строительство АЭС. На что эти деньги уйдут на самом деле – большой вопрос. В России они так уходили на стадион "Зенит", космодром "Восточный" и сотни других объектов, но дело не в этом, а в том, на каких условиях выделен кредит. Россия его выдала на 22 года под 3% годовых и первой выплатой 15 октября 2029 года. Что характерно, сама РФ таких кредитов получить не может, а в 2029 году уже может сложиться ситуация, что и отдавать кредит будет некому.

В обоих случаях, Россия совершенно определенно прогибается под ситуацию и тушит пожар, который уже слишком явно указывает на источник террора. В случае с Египтом, Россия заплатила четверть миллиардов долларов за молчание. И это лишь официальная часть. С Турцией пришлось расплачиваться репутацией. Именно Турция, получила то, что ей выгодно. Российские самолеты гарантированно не осмелятся даже подлетать к турецкой границе. Москва перестает бряцать железом, в отношении Турции, а теперь уже гарантированно никогда не станет вводить никаких запретов, в отношении турецких товаров и услуг.

Главный мировой террорист ничего не жалеет для того, чтобы его не уличили прилюдно и с фактами на руках. А тем временем, граждане России, задержанные в Турции, дают очень интересные показания, которые Анкара будет держать в качестве смирительной рубашки против Путина. Наверняка, Эрдоган получил еще не весь профит. Все еще впереди.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
06.07.2016 р.
answerview
"Бедные "слуги народа": 170 парламентаріїв отримали компенсації з бюджету

У фракції БПП компенсації отримали 62 з 142 депутатів, у тому числі голова фракції Олексій Гончаренко і депутати Андрій Вадатурський, і Костянтин Усов.

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій та 169 депутатів у червні отримали з бюджету компенсації вартості житла. Про це повідомляють Українські новини з посиланням на апарат парламенту, передають Патріоти України.

У фракції БПП компенсації отримали 62 з 142 депутатів, у тому числі голова фракції Олексій Гончаренко і депутати Андрій Вадатурський, і Костянтин Усов. У фракції "Народний фронт" компенсація була надана 42 депутатам з 81, в "Об'єднанні "Самопоміч" - 15 з 26, а в "Опозиційному блоці" компенсації за житло отримали 11 з 44 народних обранців, серед яких Дмитро і Михайло Добкіни. Також повідомляється, що кошти з бюджету було надано 13 позафракційним депутатам з 41.
http://patrioty.org.ua/other/bedne-sluhy-naroda-170-parlamentariiv-otrymaly-kompensatsii-z-biudzhetu-125238.html
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин