прогнозує Медведчук.
Что-то я даже не удивлён этому сообщению от Вервета
Помню, тут кто-то недавно на слова "Вата" возмущался)))))))
Медведчук - падла ещё та. Незадолго до событий конца 13 - начала 14 года Херсон был обклеен рекламой "украинского выбора" без упоминания Медведчука или партий - типу как гражданское объединение. ИМХО: овоща летом-весной 13го года в сторону ЕС заносило и парни с Красной площади искали ему смену заранее, но овощ оказался еще более тупее чем ожидали и "приимственность власти" организовать не вышло. А пока "казачёк" не полностю "спалился" раскручивают его дальше... Непонятно, правда, зачем московскую политпропаганду в его лице постить...
А мені от не зрозуміло, якщо це московська політпропоганда, якщо він працює на москву-дик чому тоді цей лідер руху "Український вибір - Право народу"-на волі, і чому не заборонений цей рух???
Та і в чому він не правий в даному випадку?
В об'єднаній Європі немає єдності в питанні продовження антиросійських санкцій -і це факт.
У Києві вже розуміють, що нинішнє продовження санкцій стане останнім - наступного разу це рішення просто не набере голосів.-напевно так воно і є.
Чи ти думаєш, що Європа буде вічно застосовувати санкції до раші ?- ТАК глибоко помиляєшся.
Ми блін вимагаємо, просимо санкцій від інших щодо раші, а самі , навіть війну війною назвати сцым.
Сам же відповів на своє питання: допоки війну війною не називаємо, доти адепти агресора на волі. Сцим... А Медведчук свої умозаключенія хай при собі тримає: нарвяд що Брюсель з ним ідеями ділиться. А щодо санкцій: ще пару таких футбольних матчів як з орками в Франції і нові будуть, та і з літаком збитим над Донбасом ситуація добігає фіналу.
Розумієш, це особиста справа Медведчука, де тримати свої міркування, тобі ж ніхто не вказує, де ти повинен тримати свої міркування.
Які санкції з футболу-тільки футбольні можуть бути.
Плюс до того, мені пофіг, що якийсь ідіот здивований, або не здивований моїм постінгом, я знаю точно, що не в здивуванні справа, а в бажанні тіла кинути гамна на вентилятор, і яке щастя, що пару тіл це гімно схавало.
Slava-якщо тобі чого то там не зрозуміло, це твої проблеми, а що постити, або не постити-я і без сопливих розберуся.