MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
06.03, 17:17
32
+17 °С
Вітер: 1 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2808907
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
Риболов видалений
23.06.2016 р. відповів для Oleksa  
answerview

Немає у мене ніякого маразму і склерозу, ти поїхав в рашу не з совка, а з незалежної України і продовжуєш там жити і зараз , не дивлячись на те, що країна, в якій ти зараз проживаєш, напала і частково окупувала твою Батьківщину.
Ну ти нічим не краще братової сестри, а ось брат твій- справжній патріот.. 01_smile

Вервете, по-моєму, ти не правий: кожна людина має право вибору на місце проживання.
І звинувачувати в цьому, це вмішуватись в особисте життя.
Інша справа, коли Авґуст вмішується у внутрішні справи України(велосипеди Міхеїла).

Так раздал или не раздал?

Олег, на мою думку кожна людина має право на власну точку зору.
Ну і найголовніше, я не звинувачував, чоловік сказав що сестра брата:
Но вот жена его - с удовольствием свалила бы в Москву жить.

от я і відповів.,що він так само з задоволенням проживає в москві, порівняв його і сестру його брата.
Чи по твоєму я не прав, Серпень  можна проживати в москві, а сестра брата не має право вибору на місце проживання? 06_question
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
23.06.2016 р.
answerview
Олег Пономарь
Очередной кремлевский фейк о том, что наш Президент отказался встречаться с Нуланд потому что она как буд-то требует от нас выплнять Минские соглашения - это очередной пример пропагандистского прикрытия ухода России из Донбасса. Россия идет на уступки - соглашается на миротворцев ОБСЕ, на передачу границы под контроль Украины и ОБСЕ, на выборы по украинскому законодательству и тд, но подает это в СМИ как сдачу Украиной своих интересов под давлением США.
Но я в тысячу первый раз повторю - Россия под санкциями США и ЕС, а не Украина. И Россия реально воет от санкций. Но массовому читателю этого не видно. Массовому читателю скармливают консервный и киселевский бред.
И находятся те, кто все равно верит.
38 коментарів713 поширень
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
23.06.2016 р.
answerview
Крим сьогодні, 12:45

Tatiana
Поехала к бабушке.) А оккупанты под наблюдением
(Людей) Більше, ніж думала. Але відпочивати чудово, ніхто на голові не сидить. Людей багато, платоспроможних - ні. Кафе пусті. Ціни захмарні 😲
Местные в лучшем случае на выходных. Максимум вечные бабули-крымнаш-back_to_ussr. А так все коренные рАссияне.
Крим - це Україна!
1
like
bad
shockingly
1
23.06.2016 р.
answerview

ядро проривається все активніше!

а поки що

ядро тре обмить, щоб труби не горіли
Крим - це Україна!
2
like
1
bad
shockingly
1
23.06.2016 р.
answerview
Oleksiy Kurinniy
За даними американської доктрини (університетський підручник, 11-те видання), станом на 2000-2006 роки українською мовою як основною або другорядно - спілкуються 65 млн осіб. Це 25-те місце за поширеністю серед мов світу, найкращий показник серед слов'янських мов після російської і випередження польської мови, лиш на три мільйони менше аніж в італійської.
Прикметно - і сумно - що в цьому ж списку мов білоруську вказано поряд з російською і як фактично її різновид, діалект. Це вкотре спростовує тезу про 'какую разницу' і має підштовхувати нас до подальшої боротьби за рідну мову. Адже з огляду на події в Криму та на Донбасі українська - за моїми оцінками - втратила не менш як мільйон носіїв переважно як другої мови...
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
23.06.2016 р.
answerview
Писатель и инвестор, нынче проживающий в США уроженец России, решил на протяжении недели читать и смотреть только российские СМИ, отказавшись от альтернативных источников информации.

«Я был озадачен тем, как русские люди могут поддерживать, а не быть возмущенными вторжением России в Украину. Но я живу в Денвере, и я читаю преимущественно американские и европейские газеты. Я хотел посмотреть, что происходит в России и Украине с точки зрения России, поэтому я решился на семидневную новостную диету: я смотрел только российское телевидение — Первый канал России, принадлежащий государству, который я не смотрел более чем 20 лет, и читал Правду», — пишет Виталий Каценельсон, материал которого опубликовал Business Insider.
По прошествии недели поглощения новостей из российских медиа, автор признал, что «сложно не развить в себе множество сомнений, относительно ваших предыдущих взглядов». «Но тогда вы должны напомнить себе, что в путинской России нет свободной прессы», — отмечает он.
«Я всегда считал интернет неостановимой демократической силой, которая всегда позволит правде проскользнуть через трещины в даже самой крепкой стене пропаганды. Я был неправ. После просмотра российского телевидения, вы не хотите читать западную прессу, потому что вы убеждены, что она лжет. И что более важно, российское ТВ настолько мощно, что вы даже не хотите смотреть что-нибудь еще, потому что убеждены, что имеете в распоряжении неоспоримые факты», — утверждает Каценельсон.
http://pressafoto.ru/tv-sha-5
«Пропаганда России работает, заставляя ваше правое полушарие мозга (эмоциональное) преобладать над левым (логическим), в то же время засоряя все ваши логические фильтры… Факты — это не то, чем обеспокоено российское ТВ. Как только эмоциональные образы и много дезинформации наполнят правое полушарие мозга, оно побеждает левое, которое капитулирует и прекращает ставить под сомнение представленную информацию», — делает вывод журналист.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
23.06.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

Немає у мене ніякого маразму і склерозу, ти поїхав в рашу не з совка, а з незалежної України і продовжуєш там жити і зараз

Да - в 1995 году
не дивлячись на те, що країна, в якій ти зараз проживаєш, напала і частково окупувала твою Батьківщину.
Ну ти нічим не краще братової сестри, а ось брат твій- справжній патріот.. 01_smile

Да. Живу тут. Я отсюда своей семье больше помогаю чем если бы я жил там. Да, и к тому же "что мне делать" - в 2014 году мы решали семейно..... и тем не менее в начале 2015 года я письма писал Туке и Саакашвили с готовностью переехать.
Я удовлетворил свое любопытство?
Но разговор был всего лишь о ватности в обществе. Я только привел пример из личной жизни. И кто патриот, а кто нет - не тебе, ватнику, решать.
Змінено: 23.06.2016 р., August
3
like
3
bad
shockingly
Риболов видалений
23.06.2016 р. відповів для August  
answerview

Немає у мене ніякого маразму і склерозу, ти поїхав в рашу не з совка, а з незалежної України і продовжуєш там жити і зараз

Да - в 1995 году
не дивлячись на те, що країна, в якій ти зараз проживаєш, напала і частково окупувала твою Батьківщину.

Да. Живу тут. Я отсюда своей семье больше помогаю чем если бы я жил там. Да, и к тому же "что мне делать" - в 2014 году мы решали семейно..... и тем не менее в начале 2015 года я письма писал Туке и Саакашвили с готовностью переехать.
Я удовлетворил свое любопытство?
Думаю если была возможность
Но разговор был всего лишь о ватности в обществе. Я только привел пример из личной жизни. И кто патриот, а кто нет - не тебе, ватнику, решать.

Вата це ті, хто дружно кивають гривами і аплодують своєму цареві з приводу і без! Порохоботи це вата.
Ти ж залишився жити в москві, а чим дружина твого брата гірше тебе? 06_question
І вона б своїй сім'ї звідтіля  допомагала б  більше, ніж якщо тут живе. 22_aggressive
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
1
like
bad
shockingly
1
23.06.2016 р.
answerview

шо ядро з людями робит!
Крим - це Україна!
3
like
2
bad
shockingly
1
23.06.2016 р.
answerview
Iryna Gerashchenko
Ті європейські політики, в т ч і в ПАРЄ, які закликають до діалогу з Думою РФ, роблять вигляд, що не знають очевидного: всі депутати Думи причетні до злочину , до військової агресіі проти Украіни. Це вони проголосували за введення військ на територію незалежної держави і і за анексію Криму. Вони мають нести моральну і політичну відповідальність, а не їсти круасани у Страсбурзі. А голова Держдуми Наришкін і Сенату Матвієнко мають відповідати і в суді в Гаазі, що провели питання розв'язання війни через парламент. Пом'якшення санкцій проти РФ - це потурання агресору, це заклик до безкарності, це дозвіл вовку і далі гризти слабших.
Тепер щодо санкцій. Всі розмови про можливість поступового зняття санкцій з РФ - це підігруванні Кремлю. Це сценарій Путіна: шантажувати світ, мовляв, три дні не стріляють, трьох заручників звільнили - знімайте економічні санкціі і залиште персональні проти Гіркіна і якогось Кісєльова.... Це золота мрія Кремля. Тому ми маємо всіма силами боротися проти будь яких спроб завести волинку про поступове зняття санкцій ( що і робили в Парижі під час візиту президента Порошенка, під час всіх дебатів , дуже жорстких і відвертих, з керівництвом Сенату і Нацзборів , та з президентом Олландом). Санкціі мають діяти В ПОВНОМУ ОБСЯЗІ до ПОВНОГО виконання Мінських угод. До моменту відновлення контролю над кордоном. Вимагати виконання Мінських угод потрібно від заколотника війни - від РФ і Путіна, а не нікчемних маріонеток з "ЛДНР", чиї прізвища завтра забудуть навіть в Кремлі, бо вони ніхто і знать іх ніяк. Більше того- украінська сторона як передумову можливих виборів вимагатиме ліквідацію псевдодержавних інститутів цих псевдореспублік, яких не визнала навіть Москва. З ким там розмовляти? З учорашніми охоронцями бандитів, які самі стали вбивцями і назвали себе прем'єрами і спікерами, хизуються своєю участю в бойових діях проти мирних населених пунктів Украіни? Всі ці псевдоінститути мають бути ліквідовані. А іх ватажки - в Гаагу. Як проміжний варіант- можуть працевлаштуватися в Москві, якщо іх туди візьмуть хоч охоронцями...
Крим - це Україна!
2
like
1
bad
shockingly
1
23.06.2016 р. відповів для Grom  
answerview

шо ядро з людями робит!

15_badgrin  15_badgrin  15_badgrin
like
bad
shockingly
answerview

Бачо тролить
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
23.06.2016 р.
answerview
ватка ватка ватка

Кирилл Сазонов
Главарь ДНР Александр Захарченко планирует создать собственную партию в Верховной Раде Украины. А как же независимость? Как же любимая Россия? Тут же хунта и каратели - или что-то изменилось вдруг? А все просто. Кремль дал команду хоть тушкой, хоть чучелом возвращаться в Украину, потому что кормить становится накладно...

тре мінімум 3 мінуса = давай тужся!
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
23.06.2016 р.
answerview
Daniel Rodriguez
В российском Гуково (Ростовская область), откуда оккупанты 16 июля 2014 года обстреливали Украину, ватники вышли на пикет с требованием выплатить им задолженность по зарплате http://ru.krymr.com/content/news/27811971.html (фото). Жрите гильзы от снарядов, запивая солярой из танков. Вы, твари, всё видели и ни один из вас не только не пикнул, но и поддержал уничтожение украинцев, а теперь зарплаты? Ваши зарплаты стреляли ГРАДами по Украине, убивая граждан моей страны! Лицемеры!
Крим - це Україна!
5
like
5
bad
shockingly
23.06.2016 р.
answerview
Госдума приняла поправки, разрешающие создавать внутри природных заповедников территории, на которых можно вести хозяйственную деятельность. Это может быть использовано для строительства курортов, опасаются экологи

Подробнее на РБК:
http://www.rbc.ru/politics/22/06/2016/576acd729a79479e019ed175#xtor=AL-[internal_traffic]--[rss.rbc.ru]-[top_stories]
1
like
bad
shockingly
1
23.06.2016 р.
answerview
Уфф 01_smile  01_smile  01_smile
https://www.facebook.com/UApost/videos/1753130971643348/
3
like
2
bad
shockingly
1
answerview
Уфф 01_smile  01_smile  01_smile
https://www.facebook.com/UApost/videos/1753130971643348/

Класс!
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
23.06.2016 р.
answerview

нас викрито

спеціяльно для ядерньіх: міь раСкріьті
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
23.06.2016 р. відповів для znv  
answerview
согласен, кучеряво отожгли. смутило лишь одно, музыка без перерыва, а по видео - нарезка. впечатление, что трек - подложка, отдельной дорожкой. что снимали с нескольких камер - не похоже. ракурс один
но все равно прикольно
вспомниласьвраза из старой коломийки с таким же мотивом.
"росіяни - добрі люди. москалі - погані. краще б ви собі жили десь у пакістані..."
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
Змінено: 23.06.2016 р., tsinik
like
bad
shockingly
23.06.2016 р.
answerview
Безруков може зіграти роль полоненої українки, а януковощ доцента.  62_sarcastic
Дизель - наше всьо!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин