MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
05.03, 21:43
44
+10 °С
Вітер: 1 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2808371
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
18.06.2016 р.
answerview
Владимир Голышев

финита ля комедия

После Солошенко и Афанасьева, похоже, все уже поняли, что "страдания Пули в застенках гестапо" - 100-процентный фейк.

Что же будет, когда в Украину вернутся Сенцов, Кольченко, Карпюк, Клих и остальные???

Іван Виговський

Прочитав інтерв'ю Афанасьєва і Солошенка...
Важко, страшно, неймовірно для ХХІ століття.
Савченко - фейк, просто фейк з початку і до кінця.

http://www.pravda.com.ua/articles/2016/06/17/7112077/

На цьому з Савченко і покінчимо.
Особенно красив в Крыму закат России… (Степан Демура)
Думка кацапів не повинна цікавити українців взагалі - з будь-яких питань вартість кацапської “аналітики” ні на що не здатна!
Рабів до раю
Змінено: 18.06.2016 р., AHT
1
like
1
bad
shockingly
18.06.2016 р.
answerview
Сто лет не писал... Вы чё? Захворали? Ярмом меряться? Какая Вам то разница кого Вы кормить будете? "Мову" выкопали и споры о ней... В девяностые это вбрасывали, когда цены подымали. Всё. Это просто красная тряпочка для фанатиков. Даже не обращайте внимания. Никогда города в одночасье язык не меняли. Только выселив один народ и заселив другой. Измаил... 200 лет без истории. Фанатиков в трэш.
Патриотизм к этой "стране" объясняется просто. Любые глобальные перемены теперь пойдут большой кровью, а этого у нас уже хватает. Посему на соседей не кивайте, у них своё горе.
Война... Большинство воюющих там клятвопреступники, как Вам это не покажется странным. Они принимали Присягу, клялись служить народу СССР. А это все мы, кто из совка. Каждый придумывает себе свои оправдания. Но суть то.
Любая месть индивидуальна. "Регисрацию" мопедов придумали всего два поцика и всегда есть вариант объяснить лично гадам их нелогичность. За любой кровью стоит конкретный человек. Так же, как и за одесской. "Мстителям" полно работы.  Только нет их. Политикум...
И ещё, героизм одних всегда прикрывает подлость или глупость других. У нас уже 41 процент зарплаты так или иначе снимается... Я далёк от мировых тенденций, есть ещё какой то народ, кого так чмурят?
Хотите закончить войну? Раздайте народу оружие. Если у тебя был автомат на службе, идёшь в военкомат и получаешь свой комплект. Всё. Я хочу посмотреть кто зайдёт ко мне во двор указать мне что то после этого. У нас полтора десятка взрослых мужиков и на квартале ещё пять домов...  
Крым ВАш. Всех, кто в это верит. Назовите сколько ещё народу нужно убить ради этих желаний. В детстве у нас, пока мы ругались, взрослые пацаны забрали карты. Новую колоду. Мы их знали и знали где их найти, но разные весовые категории. Объегорили государство. Тот, кто сочтёт этот паноптикум достойным своей защиты - вперёд. Лично мне это государство за это время не доказало, что оно будет для людей... И это мне, голосовавшем за его самостоятельность. Вот, жду когда станем государством, а не обираемым народом. Посему я буду продолжать вести жизнь благопристойного гражданина пока не увижу законных методов изменить ситуацию.  Выборы или нечто подобное. Единственное, чем военным я тут займусь, если позовут - разминирование. Ну, и самооборона. Это, на мой непросвещённый взгляд - единственное достойное дело.  
В крымах люди будут платить другому царю, кого это смущает? Я как мог туда поехать так и теперь могу, для меня, как человека, ничего не изменилось, но денег нет. Не на что! Если им там будет лучше, в чём я очень сомневаюсь, то обзавидуемся. Но, скорей всего, им придётся жить на непотопляемом авианосце...  Керченский п-ов станет, как и был, полигоном, Севастополь - и так понятно... Туда уже достаточно много приехало из Расеи, скоро и они станут "местными",
Всё. Как вернуть не трогая людей? Ответьте. У соседей то получилось.
И, к стати, в качестве исторической шутки. "В середине января 1919 г., после переговоров французского командования и представителей Директории УНР, украинские войска Директории отошли к Березовке и Бирзуле, передав французам железную дорогу Одесса — Раздельная — Тирасполь и Одесса — Березовка — Колосовка, и территорию до 130 км. вглубь Одесщины (13 февраля 1919 г. — украинские войска сдали Бирзулу (Котовск) и ее округу войскам Антанты)." Это объясняет, почему Одесса сама себе. Нас тупо продавали... В тот раз французам. УНР. 01_smile А вот большевики выкупили за взятку французскому генералу...  
http://coollib.net/b/185778/read      Это весьма поучительное чтиво, коротенько так. О войне и людях. Почему в Одессе румын не любят, с украинцев и молдаван традиционно посмеиваются... Многое там. Все думали, что "управляют" городом, он же просто жил. Они просто были ещё одними ворами...
Змінено: 18.06.2016 р., dedyshka
7
like
5
bad
shockingly
2
18.06.2016 р. відповів для Oleksa  
answerview
- нонсенс  коли командир танка, наводчик і механік водій в бою комунікують різними мовами - це вже безпека країни і злочин;
С ноги в спину - так может общаться командир танка с механиком-водителем. Или матом. При чем тут государственный язык?

Та ти, що!
- Місце механіка-водія ізольовано від решти екіпажу.

тутПочему то написано что свободный доступ из боевого отделения в отделение управления. Так изолировано или нет?
Змінено: 18.06.2016 р., Gustav
like
bad
shockingly
18.06.2016 р. відповів для Gustav  
answerview
- нонсенс  коли командир танка, наводчик і механік водій в бою комунікують різними мовами - це вже безпека країни і злочин;
С ноги в спину - так может общаться командир танка с механиком-водителем. Или матом. При чем тут государственный язык?

Та ти, що!
- Місце механіка-водія ізольовано від решти екіпажу.

тутПочему то написано что свободный доступ из боевого отделения в отделение управления. Так изолировано или нет?

Я дам відповідь на твоє запитання, але ти приведи цитату з  "тут" на підставі якої ти вирішив, що доступ з бойового відсіку танка в відсік управління вільний.
Дякую.
Вы разговариваете на украинском? ... Зачем оно вам?
1
like
1
bad
shockingly
18.06.2016 р. відповів для Oleksa  
answerview
Спасибо, но ты не тот человек который может ставить мне условия.
1
like
bad
shockingly
1
18.06.2016 р.
answerview
Отакі мультфільми показують... 03_biggrin
Дурень думкою багатіє...

Думка кацапів не повинна цікавити українців взагалі - з будь-яких питань вартість кацапської “аналітики” ні на що не здатна!
Рабів до раю
4
like
3
bad
shockingly
1
18.06.2016 р. відповів для Gustav  
answerview
Спасибо, но ты не тот человек который может ставить мне условия.

Я так зрозумів, що ти відмовляєшся від своїх слів про вільний доступ екіпажу з бойового відсіку в відсік управління танка.
Вільному-воля! - на твій випад в мій бік  уваги не звертаю - це 1-0 в мою користь.
Так изолировано или нет?

Так! - вільного  доступу до механіка-водія танка  немає ні командир, ні наводчик пушки.
Вы разговариваете на украинском? ... Зачем оно вам?
like
bad
shockingly
18.06.2016 р.
answerview
НЕ ПРОЩУ, НЕ ПРОЩУ, НЕ ПРОЩУ !!!
 +Tovarisc Sobak  ...лучше б ты НЕ отвечал мне..., чтоб у меня сердце НЕ ЁКНУЛО..., рука НЕ ДРОГНУЛА..., я прийду, жди...  
НЕ ПРОЩУ, НЕ ПРОЩУ, НЕ ПРОЩУ !!!
      https://www.youtube.com/watch?v=QO3y4mqLfxA

...такая получилась переписка в комментариях..., правильно ли... ?
There are things in heaven and earth, Horatio,
Than are dreamt of in your philosophy .
W. Shakespeare, Hamlet.
Змінено: 18.06.2016 р., UlikSasha
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
Риболов видалений
18.06.2016 р. відповів для dedyshka  
answerview
Сто лет не писал... Вы чё? Захворали? Ярмом меряться? Какая Вам то разница кого Вы кормить будете? "Мову" выкопали и споры о ней... В девяностые это вбрасывали, когда цены подымали. Всё. Это просто красная тряпочка для фанатиков. Даже не обращайте внимания. Никогда города в одночасье язык не меняли. Только выселив один народ и заселив другой. Измаил... 200 лет без истории. Фанатиков в трэш.

А чому б і не помірятися ? 06_question
93_ok Так значить для тебе без різниці кого годувати було, Гітлера або Сталіна, Путлера або Пороша??? 06_question
По мові-хіба українець не повинен знати і спілкуватися своєю мовою, хіба документація повинна вестися не державною мовою, а по телевізору і радіо трансляція повинна вестися хіба не українською мовою?
Не потрібно відразу місто, країну примушувати змінювати мову.То все  дурниці, що тільки виселивши один народ і заселивши іншого, можна змінити мову спілкування. Для цього потрібно  лише воля і бажання уряду, ну і фінансування.
Де українські фільми, серіали, рейтингові українські радіо і теле передачі? Немає їх. За роки незалежності мало що робилося для популяризації української мови, патріотизму.
Ми зараз дивимося ролики з Дірки або лнр, як навчають дітей у садках, молодших класах і угораем, що в букварях і на кубиках у них мотороли, захарченки, гіві та інші. Але у них правильна політика, вони дітям змалку втовкмачують в голову, хто для них герої, на кого вони повинні рівнятися , кого ненавидіти, а когось любити. От якби ми так , тільки на своїх ідеалах виховували дітей, з моменту отримання Україною незалежності, зараз би не стояло питання мови, так і війни не було б і Крим був нашим.

Война... Большинство воюющих там клятвопреступники, как Вам это не покажется странным. Они принимали Присягу, клялись служить народу СССР. А это все мы, кто из совка. Каждый придумывает себе свои оправдания. Но суть то.
Любая месть индивидуальна. "Регисрацию" мопедов придумали всего два поцика и всегда есть вариант объяснить лично гадам их нелогичность. За любой кровью стоит конкретный человек. Так же, как и за одесской. "Мстителям" полно работы.  Только нет их. Политикум...

Дурниці, да приймали присягу на вірність СРСР, але тієї країни вже немає, вони прийняли присягу на вірність своїй, новій країні, так чому вони клятвопреступники 06_question
І не потрібно ніяких виправдань, твоя країна отримала незалежність і ти як громадянин цієї країни зобов'язаний захищати і оберігати цю країну.

И ещё, героизм одних всегда прикрывает подлость или глупость других. У нас уже 41 процент зарплаты так или иначе снимается... Я далёк от мировых тенденций, есть ещё какой то народ, кого так чмурят?
Хотите закончить войну? Раздайте народу оружие. Если у тебя был автомат на службе, идёшь в военкомат и получаешь свой комплект. Всё. Я хочу посмотреть кто зайдёт ко мне во двор указать мне что то после этого. У нас полтора десятка взрослых мужиков и на квартале ещё пять домов...  

Роздати зброю-дик один одного перестріляємо, почнеться громадянська війна.
Ми зараз он у темі грыземся, а дай нам зброю, так точно перестріляємо друг дружку.Грошей не вистачає, комунальні послуги високі-ходімо зі зброєю бабло добувати.І буде як у громадянську, банди, батьки анархісти, популісти .

Крым ВАш. Всех, кто в это верит. Назовите сколько ещё народу нужно убить ради этих желаний. В детстве у нас, пока мы ругались, взрослые пацаны забрали карты. Новую колоду. Мы их знали и знали где их найти, но разные весовые категории. Объегорили государство. Тот, кто сочтёт этот паноптикум достойным своей защиты - вперёд. Лично мне это государство за это время не доказало, что оно будет для людей... И это мне, голосовавшем за его самостоятельность. Вот, жду когда станем государством, а не обираемым народом. Посему я буду продолжать вести жизнь благопристойного гражданина пока не увижу законных методов изменить ситуацию.  Выборы или нечто подобное. Единственное, чем военным я тут займусь, если позовут - разминирование. Ну, и самооборона. Это, на мой непросвещённый взгляд - единственное достойное дело.  
В крымах люди будут платить другому царю, кого это смущает? Я как мог туда поехать так и теперь могу, для меня, как человека, ничего не изменилось, но денег нет. Не на что! Если им там будет лучше, в чём я очень сомневаюсь, то обзавидуемся. Но, скорей всего, им придётся жить на непотопляемом авианосце...  Керченский п-ов станет, как и был, полигоном, Севастополь - и так понятно... Туда уже достаточно много приехало из Расеи, скоро и они станут "местными",

Крим просрали, але шанс повернути ще є, хоч і не великий.

..

І у нас може вийти , москалі довго чекали, підготовлювали грунт, ось так і у нас потрібно.Крим тільки для Москалів російський, а в усьому світі він український, але окупований.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Змінено: 18.06.2016 р., Vervet
3
like
1
bad
shockingly
2
18.06.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

Так значить для тебе без різниці кого годувати було, Гітлера або Сталіна, Путлера або Пороша??? 06_question
.

03_biggrin
Дай подумать... Трудный выбор! А еще варианты есть? Можно всех посмотреть?
03_biggrin
З.Ы. Дружище, ты бы кандидатов тщательнее подбирал, да?
37_fool
Кому - татор, а кому - лятор!
1
like
1
bad
shockingly
18.06.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
Та тобі друже перче,треба як мінімум в депутати.))))))
weterOK
like
bad
shockingly
18.06.2016 р.
answerview
Ксения Быкова

И вот когда весь мир порохоботов против тебя, когда ты думаешь, что ты в меньшинстве, звонок от бусинок:
-- Фея, мы безоговорочно сожгли бэху.
-- Доброй ночи, Фашуни. Я знала за чем мои охотились. У них получилось. И я утверждаю - мы на сутки ближе к Победе.

4 часа назад

Ночь. Вы спите. Только что мои бусинки сняли снайпера. Она была девочкой, раиського производства. Слава Україні!

18_good

Рашистская контрснайперская группа "Хасана" понесла потери.

В ночь на пятницу, 10 июня, в зоне АТО на Донбассе украинские снайперы уничтожили наемницу из РФ — снайпершу с позывным "Мона".

Об этом волонтер из Горишних Плавней на Полтавщине Ксения Быкова пишет у себя на странице в Facebook, впрочем, не уточняя, бойцы какого именно подразделения отличились в контрснайперской борьбе.

А боец одного из добровольческих батальонов, участвующих в АТО, Igor Greg на своей странице в Facebook рассказал некоторые подробности ликвидации "Моны".

"На прошлой неделе из-за "поребрика" прибыла контрснайперская группа под командованием "Хасана", сегодня группа поехала обратно в зад, правда не в полном составе, вернее в полном, но не все с головами, включая и самку, что потеряла голову сегодня ночью от красот Украины. Теперь прибыла новая группа, анти-диверсионная.......ну что ж....WELCOME TO HELL козломордые", — иронизирует Грег.
Рабів до раю
Змінено: 18.06.2016 р., AHT
2
like
2
bad
shockingly
18.06.2016 р.
answerview
Виталий Кирилов

Нові позиції, нові люди, нові обличчя і нова історія.
У всіх на позиціях є "Дашка". ДШК. Дегтярев Шпагін крупнокаліберний. У всіх "Дашка", а у мене " Борза" - пояснює "Філін", це як " Дашка" тільки геть дика. І ганяє вона усіх хто на неї не так гляне або кого вона сама побачить. То триматися від неї треба кілометра за три. Щоб не побачила, а бачить вона... жуть як добре.
Тільки мені її привезли, то на тому боці про неї вже дізналися. Як вони це зробили сказати не можу, але дві снайперські пари одночасно замовкли і почали вислідковувати куди я встану. І крепко так їм прикортило на собі її випробувати.
А що мені, хай дивляться. Два тижні я вибирав позиції. Облаштовував, укріпляв, маскував. На одній навіть довелось добудовувати стінку, щоб з того боку якщо щось і прилетить, так не дуже болячи було.
А вони бісові діти вже нервуються. Я в приціл бачу як вони " скритно" перебігають від однієї точки до іншої і все мене шукають - слідопити херови. Але не стріляють. Не стріляють ну то і хай. Нам краще.
І тут у них терпець урвався. З самого ранку бачу в їхньому окопі щось нерозмірне велике. На голові каска і ходить висунувшись над бруствером взад - вперед. По обидва боки два клоуни в маскхалатах. Обличчя в багнюці перемазане і кущі з башки сторчать. Надивилися бойовиків і прийняли клятву бути в усьому схожим на Дункана Маклауда - фантазери. І тут я роздивився Його. Той хто ходив туди - сюди по окопу в касці з несуразною головою. То був Він. Він... Вірніше Його величний образ, який виготовили на большому плакаті. То був Кабзон - Да будуть світлі його дні! І вони, Його, використали, як приманку... На живця.. На свої духовние скрепи... На ідеал вечной красоти. На велікого Кабзона - Да будуть світлі його дні! От падлюки!
А дивлюся, як будуть події далі розвиватись. Десь з півгодини вони мене ловили на Кабзона - Да будуть світлі його дні. А я ні. Тихесенько спостерігаю. Ті бісові діти бачать, що я не ведуся і давай мені "факи" тикати з образу виликого Кабзона - Да будуть світлі його дні! Я бачу і "борза" моя бачить. Я терплю, а їй же кортить той "фак" йому підстрелити по лікоть, але першими неможна. Нізяяяя...
І тут той, що ходив з образом самого Його, втикає Кабзона - Да будуть світлі його дні, у бруствер, сам вилазить з окопа і як у тому фільмі "Хоробре серце" знімає штані і повертається до мене дупою. Повернувся до мене - то хай, вона смердить не мені, а на Нього, смердить самому Кабзону - Да будуть світлі його дні! ...
Тим часом усе це дійство спостерігали і наші АГеСники. Вони, як і я вже добре прицілились та спостерігали. Але нізяяя...
Першим здався їхній кулеметник, якого ми, доречі, не помітили за Кабзоном - Да будуть світлі його дні! Чи то йому з тої дупи так смерділо, чи не витримало його серце образ та знущання над володарем пудри та пластеліну - великим Кабзоном - Да будуть світлі його дні! Але вони почали першими. І в акурат по мені. Ледве побачив спалахи встиг пригнутись, а "Ромео" їм насипав в окоп три ВОГа і добре насипав, як по підручнику вчили. Жопочнік поки натягивав штані та буксував в окоп отримав від "Борзої". Вона його за ногу вкусила.
Тільки пилюка осіла, бачу біжуть медики, стрімко, аж спотикаються. Глянули на кулеметника, трохи зупинились, махнули рукою і до того окопа зі снайперами, що обличчя в багнюці. До одного, до другого. Виявилось, що вони теж не родичі Дункана Маклауда. А ось тикальнику факів та демонстранту своєї дупи пощастило. Врятував його "животворящий" образ великого Кабзона - Да будуть світлі його дні! І факи він тикати зможе. Йому лише ногу відірвало.
А про свою "Борзу" я вам потім ще розповім.
Рабів до раю
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
Риболов видалений
18.06.2016 р. відповів для Lexeich  
answerview

Так значить для тебе без різниці кого годувати було, Гітлера або Сталіна, Путлера або Пороша??? 06_question
.

03_biggrin
Дай подумать... Трудный выбор! А еще варианты есть? Можно всех посмотреть?
03_biggrin
З.Ы. Дружище, ты бы кандидатов тщательнее подбирал, да?
37_fool

А чого ти мені вказуєш, кого вибирати? 27_dash Кожна людина має право на власну точку зору.
Не подобаються мої кандидати-дай своїх.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
18.06.2016 р. відповів для weterOK  
answerview
Та тобі друже перче,треба як мінімум в депутати.))))))

Друже кабачок, депутатство це не моє.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
18.06.2016 р.
answerview
Леонид Остальцев

Ви коли-небудь писали заповіт перед боєм? Знаючи що підрозділ перед вами зазнав втрат і повернувся, а тепер ваша черга. Ні? А я писав. В Пєсках біля аеропорту. Найкращому другу. Тепер додав би пару імен. Ось що з того вийшло.
Бро. Тока без паники и никому не говори. Если я не вернусь передай маме и папе что люблю их и у обоих прошу прощения. Ире скажи что она лучшее что у меня было и она настоящий подарок от Бога. Брату дай в рожу и только после скажи что я все равно его люблю. Илюхе и пацыкам с Гайсина передай обнимахи и цемки они отличные ребята. Ты лучший друг о каком можно было только мечтать и тебя мне тоже сам Боженька послал спасибо что ты есть. Кощика обними и скажи спасибо за все и сестре его тоже. Еще. На похоронах хочу эсидиси из айрлнмена и еще какие то крутые штуки. Никакого похоронного марша!!!! Только крутая музня. По церкви все как мама захочет, а музыка должна быть крутая. Еще маме передай что я все оставляю ей и Ире так что пусть Ирке поможет. Все. Люблю тебя бро. Если смогу наберу. Обнял.
25.01.2015
Рабів до раю
like
bad
shockingly
18.06.2016 р.
answerview
Верховна Рада ухвалила звернення до Вселенського Патріарха із проханням надати автокефалію Православній Церкві в Україні.
За – проголосували 245 народних депутатів.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
2
like
2
bad
shockingly
Риболов видалений
18.06.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
18.06.2016 р.
answerview
Судебное заседание по делу «бриллиантовых прокуроров» закончилось, так и не начавшись

В пятницу, 17 июня, Голосеевский районный суд Киева перенес рассмотрение уголовного дела по обвинению во взяточничестве бывшего первого заместителя начальника Главного следственного управления Генеральной прокуратуры Украины (ГПУ) Владимира Шапакина и экс-заместителя прокурора Киевской области Александра Корнийца, из-за неявки на свидетелей. Как стало известно «фрАзе», заседание перенесли .

«Следующее заседание пройдет согласно ранее установленному графику 14 июля в 9:30», — сказал председательствующий судья, отметив, что свидетели не пришли в суд, сообщает НБН.

Стоит отметить, на заседании суда был запланирован допрос 4 свидетелей по уголовному делу

Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
18.06.2016 р.
answerview
Можна вдягати вишиванку та огорнутися прапором, але мати гнилу душу, — отець Роман (Відео)
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин