MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
05.03, 21:33
44
+10 °С
Вітер: 1 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2808357
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
17.06.2016 р. відповів для Grom  
answerview
тобто у тебе нема жодних аргументів крім віри?

Перепрошую.
Які аргументи, яка віра?
Давай на початок розберем  цитату з твого допису, яка  відповідає скриншоту:
вибач ти зовсім тугий?
моя перша відповідь вірна нуклоном називають ядро атома = це сукупність протонів та нейтронів що рівне усьому вмісту атома, що не рівне електрону

Так як ти сказав, що символ "=" означає, що ліва частина виразу тотожна правій!
Ліва сторона:
нуклоном називають ядро атома - це не вірно! - нейтрон є нуклоном, але ніколи не може бути ядром атома!
Тобто ліва сторона "тотожності" не вірна.
- Далі.
Права сторона:
це сукупність протонів та нейтронів що рівне усьому вмісту атома, що не рівне електрону - це теж не вірно! - нуклон являється однією частинкою, тому не може бути сукупністю протонів і нейтронів!
Тобто і права сторона "тотожності" не вірна.
Не знаю, що ти думав, але написав нісенітницю.
Ядро атома це не нуклон!
Які аргументи тобі ще потрібні?
Дякую.
Вы разговариваете на украинском? ... Зачем оно вам?
like
bad
shockingly
Риболов видалений
17.06.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
17.06.2016 р. відповів для Oleksa  
answerview
згідно з невизначеністю Гейзенберга - ти не можеш знати чи в атомі ядро, поки не поміряєш собі температуру
а оскільки ти перегрівся - то виходить, що це атоми з одними нейтронами навколо яких літає ненапружений електрон, який насправді є хмарко-подібною часточкою, власний спін якого призводить до струнного зміщення вправо по принципу буравчика, який як правило зберігається у верхній шухляді столі, але не обов'язково на кухні.

таким чином для терапії прописую тобі 0,5 Темного нефільтрованого кванто сатіс курс два дні, починай в суботу післяобід

п.с. а що значить тотожність? бо я знаю лише те, що я нічого не знаю, хоча це в рази на кілька порядків більше ніж незнає бургман

п.п.с в неділю сходи в церкву і попитайся в панотця про віру, я хоч і хрещений, але далі Нікейського собору не шарю
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
Риболов видалений
17.06.2016 р.
answerview
"Це кінець світу": Окупована Керч пішла під воду (відео)
Зливові стоки на перехресті вулиць Карла Маркса і Радянської у Керчі не справляються з потоками води, центр міста час від часу затоплює після дощів.
У Керчі в результаті сильної зливи, яка пройшла вчора, 16 червня, виявилися затопленими багато вулиць. Машини, застигнуті дощем в дорозі, починали буксувати, зупинялися посеред перехресть і тим самим істотно ускладнювали проїзд іншим авто, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Особливо дісталося центру Керчі, стрімкі потоки води затопили вулиці Карла Маркса і Радянську.

До слова сказати, з огляду на те що зливові стоки на перехресті вулиць Карла Маркса і Радянської не справляються з потоками води, район час від часу затоплює після дощів.

"Це жах, вода затікає в кімнати, у мене затоплений балкон, все мокре, сусіди постраждали, їх теж затопило", "Страшно, чоловік на вулиці, стоїть під козирком, весь у воді, парасоль не рятує, все кругом затоплено, це кінець світу ", "На подвір'я неможливо вийти, потонемо, треба човен купити і пересуватися на ньому", - писали в соцмережах налякані дощем жителі Керчі.

Раніше повідомлялося, що в окупованому Криму влада готує евакуацію населення. Зливи та смерчі завдали значної шкоди навколишньому середовищу, затоплені вулиці, приватні подвір'я.

Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
17.06.2016 р.
answerview
"Хлопці живуть в своє задоволення. А ми тут нервуємо", - блогер згадав українським футболістам їх розкішну підготовку до Євро-2016 (фото)
http://patrioty.org.ua/society/khloptsi-zhyvut-v-svoie-zadovolennia-a-my-tut-nervuiemo--bloher-zghadav-ukrainskym-futbolistam-ikh-rozkishnu-pidhotovku-do-ievro-2016-foto-122769.html
Олексій Шаблинський зібрав найяскравіші фото наших зірок з Італії і Швейцарії, де проходили два тренувальні збори.

Гравці збірної України не особливо переживають за результати команди, в тому числі на Євро-2016. Такий висновок можна зробити після вильоту "жовто-синіх" з турніру, хоча футболістам були створені розкішні умови для повноцінної підготовки до чемпіонату. Блогер сайту "Динамо" Київ від Шурика Олексій Шаблинський нагадав уболівальникам, як українські збірники готувалися до першості континенту, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Він зібрав найяскравіші фото наших зірок з Італії і Швейцарії, де проходили два тренувальні збори.

"Хлопці живуть собі в задоволення. А ми тут нервуємо, переживаємо, витрачаємо гроші на поїздки до Франції, щоб підтримати ... І що у відповідь? - "Ви тримайтеся тут, вам всього доброго, гарного настрою і здоров'я", - написав блогер .

Нагадаємо, збірна України ганебно програла команді Північної Ірландії на Євро-2016. Після того, як в матчі Німеччина - Польща була зафіксована нічия, наша команда втратила шанси на вихід з групи.
Jedem das Seine
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
17.06.2016 р. відповів для Grom  
answerview

п.с. а що значить тотожність? бо я знаю лише те, що я нічого не знаю, хоча це в рази на кілька порядків більше ніж незнає бургман

Прошу.
Тотожність означає рівність.
Наприклад: термін "тотожність  означень" означає, що означення  рівні при будь-яких умовах.

Але я зустрічаю таке твоє  речення:

моя перша відповідь вірна нуклоном називають ядро атома = це сукупність протонів та нейтронів що рівне усьому вмісту атома, що не рівне електрону

Поясни, що означає символ "=" всередині твого речення? - адже конструкцій речень з таким символом немає в українській мові.
Дякую.
1
like
bad
shockingly
1
17.06.2016 р.
answerview
Мотоцикл жалко!https://www.youtube.com/watch?v=RfJaRsCofDk

https://informnapalm.org/23857-vzlom-propagandistov-rf-chast-3-obstrel-nikishino/
like
bad
shockingly
17.06.2016 р.
answerview
Крапива поперла 08_lol Мухи мясные 15_badgrin  18_good
РУССКИЙ КОРАБЛЬ,ИДИ НА ХУЙ.
Змінено: 17.06.2016 р., santos82
like
bad
shockingly
kuk
17.06.2016 р.
answerview
Кацлы в стопоре!!

3
like
3
bad
shockingly
17.06.2016 р.
answerview
Анекдот
Особенно красив в Крыму закат России… (Степан Демура)
Думка кацапів не повинна цікавити українців взагалі - з будь-яких питань вартість кацапської “аналітики” ні на що не здатна!
Рабів до раю
like
bad
shockingly
17.06.2016 р. відповів для Gustav  
answerview
- нонсенс  коли командир танка, наводчик і механік водій в бою комунікують різними мовами - це вже безпека країни і злочин;
С ноги в спину - так может общаться командир танка с механиком-водителем. Или матом. При чем тут государственный язык?

Та ти, що!
- Місце механіка-водія ізольовано від решти екіпажу.
Єкіпаж танкка  може спілкуватись між собою виключно лишень через бортовий зв"язок.
Командир танка, крім того,  має радіозв"язок з іншими командирами роти.
І мова армії, де-юре, державна!
- Інакше, образно кажучи,  іловайськи з дебальцевими  будуть наперервні.
like
bad
shockingly
17.06.2016 р.
answerview
Після російських застінків, катувань  і таборів російськомовний кримчанин Геннадій Афанасьєв принципово перейшов на спілкування з співвітчизниками виключно українською мовою.
like
bad
shockingly
18.06.2016 р.
answerview
Российский дипломат пытался всучить взятку украинскому правоохранителю

Submitted by Марина Началова on Fri, 2016-06-17 20:14
Служба безопасности Украины поймала дипломата Генерального консульства Российской Федерации в Харькове на попытке дать взятку одному из украинских правоохранителей.
Новость передает Час Пик со ссылкой на пресс-центр СБУ.
Россиянин предлагал 400 долларов США за выдачу водительских удостоверений на свое имя и имя еще одного представителя иностранного консульского учреждения.
После задержания мужчина представился дипломатом Генерального Консульства РФ в Харькове. Он предъявил правоохранителям паспорт и аккредитационную карточку.
Учитывая наличие у иностранца дипломатического иммунитета, он был отпущен с места происшествия.
Рассматривается вопрос об объявлении российского дипломата персоной non grata.
СБУ продолжает противодействовать представителям спецслужб Российской Федерации в их попытке коррумпировать правоохранительные органы Украины, а также использовать такие ситуации для компрометации государственных институтов.
http://vchaspik.ua/kriminal/389976rossiyskiy-diplomat-pytalsya-vsuchit-vzyatku-ukrainskomu-pravoohranitelyu
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
bad
shockingly
1
18.06.2016 р. відповів для Grom  
answerview

ось це і є відповідь на питання - якою мовою послуговуватися, тією яка найкраще відповідає потребам

О! О чём я и веду речь.   18_good
like
bad
shockingly
18.06.2016 р.
answerview
Голландцы проложили тоннель за выходные. Ускоренная съемка.
http://autonews.com.ua/vo-dayut-gollandcy-pokazali-vsemu-miru-kak-stroit-dorogi/
2
like
2
bad
shockingly
18.06.2016 р. відповів для Grom  
answerview

То есть ты на порядки больше не знаешь чем я ?

п.п.с в неділю сходи в церкву і попитайся в панотця про віру, я хоч і хрещений, але далі Нікейського собору не шарю

И правильно делаешь, и не надо, сплошной лохотрон.
like
bad
shockingly
18.06.2016 р. відповів для August  
answerview
http://autonews.com.ua/vo-dayut-gollandcy-pokazali-vsemu-miru-kak-stroit-dorogi/

Вот такой опыт надо перенимать. Копировать технологии и учится.  А не бегом принимать законы про педофилов и прочих.. .От этих законов такие технологии не появляются...
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
18.06.2016 р.
answerview
Повернення Онищенка, ультиматум Луценку, програш Туреччини - головне за ніч

Gazeta.ua підготувала найважливіші новини, які відбулися в ніч на суботу, 18 червня.

1. Нардеп від "Волі народу" Олександр Онищенко, якого звинувачують у створенні схеми з незаконного продажу газу і участі в ОЗУ, повернувся до Києва. Каже, що не тікав. Хоче оскаржити подання про зняття з нього депутатської недоторканності.

2. Нардеп Сергій Лещенко звинуватив генерального прокурора Юрія Луценка у "переховуванні" одного з лідерів "Опозиційного блоку" Юрія Бойка. Каже, що оприлюднить текст подання на його арешт, яке вже рік блокується генеральною прокуратурою.

3. Збройні сили Азербайджану проведуть оперативно-тактичні навчання у прифронтовій зоні біля Нагірного Карабаху, а також у Нахічеванській автономії та азербайджанському секторі Каспійського моря

4. У матчі другого туру групи D чемпіонату Європи 2016 збірна Іспанії з рахунком 3:0 розтрощила збірну Туреччини. Зустріч відбулася на стадіоні "Альянц Рів'єра" в Ніцці.

5. Генеральна прокуратура оприлюднила відеозапис із затриманням екс-заступника глави "Нафтогазу" і екс-керівника "Чорноморнафтогазу" Олександра Кацуби.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
18.06.2016 р. відповів для Oleksa  
answerview
- нонсенс  коли командир танка, наводчик і механік водій в бою комунікують різними мовами - це вже безпека країни і злочин;
С ноги в спину - так может общаться командир танка с механиком-водителем. Или матом. При чем тут государственный язык?

Та ти, що!
- Місце механіка-водія ізольовано від решти екіпажу.
Єкіпаж танкка  може спілкуватись між собою виключно лишень через бортовий зв"язок.
Командир танка, крім того,  має радіозв"язок з іншими командирами роти.
І мова армії, де-юре, державна!
- Інакше, образно кажучи,  іловайськи з дебальцевими  будуть наперервні.

Так всегда было? Во вторую мировую - нет. И это никак не отразилось на ходе истории. А сейчас вдруг всралось?
like
bad
shockingly
18.06.2016 р. відповів для pashaburgman  
answerview

Вот такой опыт надо перенимать. Копировать технологии и учится.  А не бегом принимать законы про педофилов и прочих.. .От этих законов такие технологии не появляются...

У голандців і закони про педофілів прийняті і тунелі за вихідні будуються ога.
Дизель - наше всьо!
Змінено: 18.06.2016 р., znv
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин