MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
01.03, 21:32
44
+1 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2804086
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
03.06.2016 р. відповів для August  
answerview
Красноярск
https://www.facebook.com/pocl.msk/videos/947706795342653/

Очень "СОЧНЫЙ" ролик!
А как плюсонуть-то? Наказан? 06_question  03_biggrin
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
like
bad
shockingly
03.06.2016 р.
answerview
кацапомислення у дії = головне використати доступ до унікальних знань, які накопичені!!!

Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
03.06.2016 р.
answerview
я так розумію, що нашу ліберальну позицію сприймають як слабкість?

зря...
Крим - це Україна!
1
like
bad
shockingly
1
03.06.2016 р. відповів для Grom  
answerview
кацапомислення у дії = головне використати доступ до унікальних знань, які накопичені!!!

Вот я бы с удовольствием по гыгыкал бы за компанию, если бы увидел, что у нас как-то по другому...  А так сидим вместе в говне, но каждый думает, что он не такой, как ТЕ, он лучше намного... Тьфу...
Змінено: 03.06.2016 р., pashaburgman
4
like
3
bad
shockingly
1
03.06.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

"Звісно ж, поки з'явиться офіційна інформація, історію перекрутять та спотворять. Але факт залишається фактом. І прикро, коли я понад 2 роки описую гірку правду "бурштинової" республіки, більшість тих хто на щось впливає, живе в окремому світі ілюзій, не помічаючи масштабів катастрофи", – додав журналіст.

Вот вот,  про что и я талдычу. Про иллюзии и уход от реальности. Пока тут срач, никто и не видит, что скоро "АТО" на запданой Украине уже будет и надо будет "мочить" главных давних сепаратистов Украины - львовян и около.
Страна разваливается, а никто даже не видит этого. Скоро внутренние процессы получат развёртку уже снаружи. И тогда будет ещё больше "Чёт я ничего не понимаю.... ??!!??!"

Не на том концентрируемся...
5
like
2
bad
shockingly
3
03.06.2016 р.
answerview
Иван Сергеев
В 1939-м Гитлер рассказывал сказку про нападение польской ДРГ на немецкую радиостанцию. Через год его коллега товарищ Сталин втюхивал уже про коварный обстрел финской военщиной мирных красноармейцев, дивизиями мирно отдыхающих вдоль советско-финской границы.
Сейчас Россия (на постоянной основе) тянет войска на границу с Украиной, этим летом МО РФ планирует провести более 2 тыс. военных учений.
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
03.06.2016 р. відповів для mixan  
answerview

Вот же остолопы-нашли с кем воевать!Они же такие безобидные!

Так что ты бы сам вместо того,что-бы к голубизне прикасаться !

та не переживай так за своїх друзів і колег ...

А вот за такой гнилой базар стучат кувалдой по наглой рыжей морде! 13_evil Дебилы,одним словом! 07_dirol
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
bad
shockingly
1
03.06.2016 р. відповів для pashaburgman  
answerview

Еще одна троляка! 13_evil

Ну вот опять ... 51_angel

Ва-а-а-ай,это что-голубизной потянуло??? 05_shok mixa-а-а-аn - фас!!!

Карл Маркс.

1
like
bad
shockingly
1
03.06.2016 р.
answerview
2 июня хакеры взломали сайт "МГБ ДНР" и от лица лидера террористов Александра Захарченко рекомендовали наемникам сдаться украинским силовикам и избежать тюремного заключения

http://www.dialog.ua/news/87600_1464938406
Карл Маркс.

2
like
1
bad
shockingly
1
03.06.2016 р.
answerview
Захарченко запретил вьезд в Донецк Ахметову, Пшонке, Клюеву и Скударю. 62_sarcastic
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
03.06.2016 р.
answerview
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
03.06.2016 р. відповів для pashaburgman  
answerview

"Звісно ж, поки з'явиться офіційна інформація, історію перекрутять та спотворять. Але факт залишається фактом. І прикро, коли я понад 2 роки описую гірку правду "бурштинової" республіки, більшість тих хто на щось впливає, живе в окремому світі ілюзій, не помічаючи масштабів катастрофи", – додав журналіст.

Вот вот,  про что и я талдычу. Про иллюзии и уход от реальности. Пока тут срач, никто и не видит, что скоро "АТО" на запданой Украине уже будет и надо будет "мочить" главных давних сепаратистов Украины - львовян и около.
Страна разваливается, а никто даже не видит этого. Скоро внутренние процессы получат развёртку уже снаружи. И тогда будет ещё больше "Чёт я ничего не понимаю.... ??!!??!"

Не на том концентрируемся...

Я теж про це повторюю, але більшість, навіть в цій темі, зомбовані як і більшість москалів а раші.
Не бачать і не хочуть помічати весь той бардак, що в країні коїться.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
2
like
1
bad
shockingly
1
answerview
Юрію, наш Президент познущався з назви вашого міста Горішні Плавні.
"Как гражданин я бы не очень был счастлив ехать именно в эти Плавни"

Вы насмехались над названием нашего города и считаем это персональным оскорблением каждого горожанина. Источник: http://censor.net.ua/n391719
Вы разговариваете на украинском? ... Зачем оно вам?
1
like
bad
shockingly
1
answerview
Думаю, він вибачиться.
Вы разговариваете на украинском? ... Зачем оно вам?
1
like
bad
shockingly
1
03.06.2016 р.
answerview
Любителям "совка" - почитайте (многабукафф).

Расстрел рабочих в городе Новочеркасске  в 1962 году
http://bessmertnybarak.ru/article/ne_khvataet_deneg_na_myaso/
Особенно красив в Крыму закат России… (Степан Демура)
Думка кацапів не повинна цікавити українців взагалі - з будь-яких питань вартість кацапської “аналітики” ні на що не здатна!
Рабів до раю
1
like
1
bad
shockingly
03.06.2016 р.
answerview
Владислав Юсупов

Лучшая новость с утра:

"Кабаны массово покидают Россию - мигрируют из Карелии в Финляндию".

Cцуко, даже свинтусы дикие что-то знают и валят из Россеюшки.

03_biggrin
Думка кацапів не повинна цікавити українців взагалі - з будь-яких питань вартість кацапської “аналітики” ні на що не здатна!
Рабів до раю
like
bad
shockingly
03.06.2016 р.
answerview
Филипп Духлий

На мою пропозицію зустрітись з журналістами Громадського, зрозуміло що ніхто не відгукнувся.

Знаєте чому? Бо вони вважають, що вони неймовірно круті. У них зарплати, студія, обладнання на мульйони, 140 людей в штаті, офіс в Григоришин Плаза, логотип, гранти, тусовки, купа понтів та амбіцій.

Але в них немає головного - вони не зможуть пояснити нафіга вони комусь потрібні. Так, ви почуєте загальні слова про свободу слова, право на інформацію, бла бла бла. А от що саме ви даєте людям? Яку цінність додаєте до їхнього життя?

Ніякої. Пральня для грантів. Проект в собі. Ви нікому не потрібні і не цікаві.

Хочете доказів?
Зараз у вас 130 глядачів онлайн. У відео в архіві - 200-300 переглядів в середньому! У мене середній пост стільки набирає, а значить, що його прочитало 1000-1500 людей.

Вчорашній марафон в мене на сторінці по законопроекту 4496 за попередніми підрахунками побачило кілька десятків тисяч людей! А скільки ще було вторинних постів? Стенограму "Кужель та ойті", під яку ми вчора зібрали міні-редакцію, зараз читають 100 людей!
А якщо додати сюди інших блогерів, які ведуть інші теми?

Ви вже не ЗМІ. Ви - дорогущий, неефективний особистий блог григоришиних з мізерною аудиторією.

Знаєте чому, панове журналісти Громадського ви програли і нікому не цікаві? Бо ми це робимо не для себе, не для грантів і не за торти Рошен. Ми це робимо для людей, для своєї країни, яку ми любимо. Бо любов - це дія.

Звичайно, ви цього не визнаєте. Звичайно, що ви не будете робити висновки, шукати помилки і змінюватись.

Ви будете розповідати про ботів, про брудні кампанії проти вас, про таємні відомості з АП. Бо так простіше робити вигляд, що все ок.

Але це все не змінить того факту, що ви програли і нікому не цікаві.

Адіос, мучачос.
Рабів до раю
like
bad
shockingly
03.06.2016 р. відповів для AHT  
answerview

Есть сериал и очень неплохой про эти события.
2
like
2
bad
shockingly
03.06.2016 р. відповів для AHT  
answerview

История известная, но особо ничем не выдающаяся из мировой практики. Таких скелетов у кучи стран полно. У тех же США и прочих. Что ещё примечательно/показательно - это предатель Хрущёв уже хозяйствовал и пустил страну по наклонной.
Змінено: 03.06.2016 р., pashaburgman
1
like
bad
shockingly
1
03.06.2016 р. відповів для ALAN60  
answerview
Захарченко запретил вьезд в Донецк Ахметову, Пшонке, Клюеву и Скударю. 62_sarcastic

А что это значит? Ахметов обелиться пытается?
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин