MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
01.03, 21:29
44
+1 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2804080
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
03.06.2016 р.
answerview
Олег Пономарь
Доброе утро, друзья.
Вот и пятница и мы завершаем очень продуктивную неделю. Что важного вчера?
- Конечно, это долгожданный старт судебной реформы. Я согласен с Джеффри, который назвал вчерашний день историческим. Скажем так - один из за эти 2+ года. Но США не просто приветствуют судебную реформу, но и будут поддерживать ее проведение технически и финансово.
- Также ожидаемо нами порадовал ОПЕК. Встреча опять закончилась провалом - ни о какой заморозке добычи не договорились. Пора цене на нефть начинать двигаться туда, куда нужно.
- Очень шикарный закон еще приняла Рада из т.н. списка Айвараса - О реформе корпоративного управления госпредприятиями. Все мы знаем, что госпредприятия у нас на сегодня - это черная дыра экономики и бюджета в силу неэффективного управления ими (мягко говоря). Эта система должна быть кардинально реформирована. Плюс - массовая приватизация. Нам нужна рейганомика.
- США, Южная Корея и Япония договорились о стратегии лишения КНДР ядерного оружия - длительное, жёсткое давление со стороны международного сообщества.
Северокорейская Анаконда?
- Три американских стратегических бомбардировщика B-52, которые способны нести ядерный заряд, прибыли в Великобританию для прохождения военных учений в Балтике.
- В Таллиннском порту пришвартовался флагман 6-го Флота США - командный корабль USS Mount Whitney.
Вот так и движемся вперед. Рад, что многие прозревают, а я обиды не держу)
Помогаем Армии.
Майте всі чудовий день.
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
03.06.2016 р.
answerview
Павло Бондаренко
Давайте любі "полуношники" знову про своє, про "зраду".

Тимошенко, Власенко і Савченко не голосували за зміни до Конституції щодо судової реформи. Про інших, хто не голосував, зараз не буду. Мене цікавлять ці "три мушкетери", бо вони повсякчас співають пісні про те, як переймаються доленькою України на її народу. Хтось навіть, подібно до фарисея, реве на кожному розі пропитим прокуреним голосом "Слава Україні".

Знаєте що найогидніше? Вони добре знали, що голосів вистачає, навіть без фракції "Батьківщина". Тимошенко (переконаний, бо там все робиться за її командою) особисто дала вказівку своїм депутатам голосувати. А ця тріця свята не проголосувала де-монст-ра-тив-но.

Як на мене - це жест. Це послання особисто Порошенко: ми оголосили тобі війну і воюватимемо навіть всупереч інтересам країни. Нехай навіть Україна здохне - ми ніколи, ніколи не підтримаємо тебе, навіть якщо твої дії будуть найкращими для країни.

Це позиція не українських політиків. Це позиція політичних прохіндеїв, які люблять себе в Україні, а не навпаки. Ніхто не закине Найєму, Лєщенко або Єгору Соболєву що вони закохані в Порошенка. Порошенко для них - політичний противник. Але навіть вони голосували. Бо порошенки приходять і йдуть, а Україна та її інтереси - вічні.

Тимошенко, Власенко, Савченко. Запам`ятайте ці імена і цей день. Це три самозакохані, хворобливо амбітні, цинічні потвори, які ще зроблять багато каки усім нам заради того, аби урвати собі побільше. Побільше бабла, влади, впливу...

Залишається дивуватися мужності й принциповості Порошенка. Міг би він зробити так, аби Савченко і надалі гнила в російській тюрязі? Да запросто. Знав він, що по прибутті в Україну Савченко поповнить лави його ворогів? Безперечно, він не дурний. Не виключаю, що Порошенко навіть добре усвідомлював, що на його місці Савченко з ним так би й вчинила. Повторюю - Петро Олексійович не дурень.

Але визволив її. Чому? Як на мене тому, що він усвідомлює: президент України інакше не може чинити. Президент України має витягати українців з біди які б у них не були політичні вподобання і як вони ставляться до нього особисто. Це його обов`язок перед Богом і Україною. В цьому він клявся на Пересопницькому євангелії.

Можете мене побити капцем, але в цьому вчинку президента - щось від донкіхотства, щось від кодексу честі середньовічних лицарів. Особисто я (попри всі його недоліки) ще більше заповажав Порошенка.
Переконаний: нам дістався класний президент. Найкращий з усіх можливих варіантів. Не Мойсей, звичайно, але кращий за Савченко, Тимошенко, Ляшка і Садового разом узятих.
А ви - як хочте.
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
03.06.2016 р.
answerview

Ivan Erokhin
Про отечественные гниды.
Громче всех, "Где Судебная реформа?" кричали те, кто за нее не проголосвал.
"Где Судебная реформа???"
"шоколядный зливае Майдан!!!"
"Ганьба" "Тотальна зрада!!!, пекучі сльози...",
а как дело дошло до голосования - то ровно эти же люди и не проголосовали за Судебную Реформу одобренную венецианкой и всеми западными советниками и кураторами...
П.С. Кстати, точно так же произойдет в тот день, когда Порошенко сойдет с ума и пойдя на поводу у "наступателей", обьявит войну роиссе, эти гниды моментально спрыгнут в кусты и оттуда будут и далее гадить в мозг пересичным украинцам!
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
mixan забанений
03.06.2016 р. відповів для ALAN60  
answerview

Вот же остолопы-нашли с кем воевать!Они же такие безобидные!

Так что ты бы сам вместо того,что-бы к голубизне прикасаться !

та не переживай так за своїх друзів і колег ... чи ти теж ?       за себе переживаеш  ? за свій блакитний вагон ?  08_lol
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
Змінено: 03.06.2016 р., mixan
2
like
1
bad
shockingly
1
03.06.2016 р.
answerview

ось основна проблема із законом про ФРІланс = ніпанятно

Поэтому многие россияне живут в бараках с удобствами на улице, пока Владимир "владеет миром".
@gniloywest
Крим - це Україна!
Змінено: 03.06.2016 р., Grom
2
like
2
bad
shockingly
03.06.2016 р.
answerview
3
like
3
bad
shockingly
Риболов видалений
03.06.2016 р. відповів для Gustav  
answerview
Не буду я пенсионером через пять лет. Это скучно.
Если ты считаешь что я в каких то иллюзиях то лучше пиши об этом - обсудим.
А то на предложение снять чего то мне, я могу предложить тебе трусы чистые одеть.

Не кажи гоп, життя іноді такі сюрпризи підносить .
Дякую за пропозицію, вже одягнув.

Ну конечно нет! надо ломится напролом и пытаться изобрести то, что уже давно изобретено. Пойти своим уникальным путем. Упереться лбом в тупик и тыкаться в поисках выхода, когда все давно уже ушли в далекие дали и китайцы то же самое уже в сарае на коленках собирают, а мы еще будем свой путь искать.
Нашли уже? Может стоит просто догнать упущенное пользуясь чужим опытом. Или это западло?

Можна взяти дитину з дитбудинку, яка  вже підросла, ходить, говорить, не сере  в підгузкники

Потому что далеко и дорого расширяться на ихний рынок И в условиях когда экономика слаба это неоправданный риск. Но тебе же я так понимаю надо побед, прям щас и громких.

Це всього лише тобі здається, що ти розумієш.

И что с того? Они совершили множество ошибок и я им должен быть за это благодарен.
А не наоборот вобще?
Почему бы им не стало стыдно за совершенное и пусть не мешают молодым строить что то по другому, а не так как они привыкли.
Их опыт ошибочен. Их достижения ничтожны. И пенсия их - следствие экономического величия того, что они создали.

Ти теж зробив безліч помилок, і ще безліч здійсниш.
Те, що будують зараз молоді, через сорок років може виявитися ще більшою помилкою.
Не такі вже і незначні досягнення.
А зараз які досягнення ? Крим просрали, Донбас звільнити не можемо, кожен день гинуть українці, екологія ні до біса, ресурси розкрадаються,верхівка багатіє, а більшість останній хрін без солі доїдає.

Трепло что ли? Я знаю что я нужен совсем не большому количеству людей. Тебе точно нет. Поэтому и удивился - какого рожна ты лезешь ко мне с личными вопросами.

Троль чи що? То не я до тебе не лізу, а ти лізеш до мене з особистими і не особистими питаннями, ти лізеш в мої постінги, цитуешь їх, робиш свої висновки, які звертаєш до мене.

Відповім твоїми словами:
А можно я осуществлю своё право на свободу слова и буду читать что захочу и расценивать прочитанное как посчитаю нужным?
Без чужих комментариев что красиво, а что нет.
Вот лебедь красив?

А можна я здійсню своє право на свободу слова і буду писати що захочу і розцінювати як вважатиму за потрібне?
Без чужих коментарів що красиво, а що ні, що правильно, а що ні
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
03.06.2016 р.
answerview
Савченко одягатиметься в секонд-хенді

Народний депутат від "Батьківщини" Надія Савченко шокована цінами на одяг у магазинах.

Про це вона сказала журналістам у кулуарах.

"Я шокована цінами. У шоці від того, що мені потрібно. У мене висить набір військової форми в шафі. Мені потрібно одягнутися, вийти в Верховну Раду. Треба звикати до громадського життя. Приходжу до магазину, ціни за два роки так змінилися. Дивлюся на них і просто не розумію, чому ця ганчірка повинна коштувати стільки. Якщо я народний депутат, а мій народ одягається в секонд-хенді, то я піду одягнуся туди", - заявила парламентарій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп розповів про стосунки Савченко і Тимошенко

Нагадаємо, Савченко працює у парламенті з вівторка.
Jedem das Seine
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
Риболов видалений
03.06.2016 р.
answerview
Нардеп розповів про стосунки Савченко і Тимошенко

Між лідером "Батьківщини" Юлією Тимошенко і Надією Савченко немає напруги.

Про це в інтерв'ю "Цензору" заявив нардеп Іван Крулько.

"Надію ще не звільнили, а вже почали розповідати про якийсь конфлікт між Тимошенко та Савченко. Його немає. У Верховній Раді всі могли в цьому переконатися. Навіть на прес-конференції було зрозуміло, коли Надія персонально дякувала Юлії Володимирівні та всій команді. Я хотів би спростувати будь-які домисли стосовно присутньої напруги", - сказав він.

За словами Крулька, Тимошенко хоче подружитись із колишньою льотчицею.

"Там, навпаки, довірливі і партнерські стосунки, що найближчий час переростуть у дружбу", - резюмував політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко порівняла парламент з армією

Нагадаємо, Савченко очолила список "Батьківщини" на виборах до парламенту. Після звільнення з російського полону вперше відвідала засідання Верховної Ради минулого вівторка.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
03.06.2016 р.
answerview
Політика
"Ненавиджу Петра Олексійовича за те, що він називає святими словами абсолютно брудні речі" - нардеп Соболєв

Нардеп від "Самопомочі" Єгор Соболєв порівняв президента Петра Порошенка з попередником Віктором Януковичем.

Про це він заявив у кулуарах парламенту одному із телеканалів.

"Ненавиджу Петра Олексійовича за те, що він називає святими словами абсолютно брудні речі. Робить все те, що робив Янукович. Тільки Янукович просто називав це зачисткою, а він це називає атестацією. Коли Янукович разом з Портновим у перший рік звільнив близько 800 суддів і домігся слухняності судової системи. Тепер це зроблять ще тотальніше", - сказав він.

За словами депутата, в рамках атестації судді, які ув'язнювали майданівців, отримують позитивне схвалення і рекомендацію далі працювати.

"Найстрашніше, що вчора записали в Конституції, це монополія на адвокатуру. Що тільки адвокати можуть представляти людей у судах. Бачу у цьому просто диявольский план. Адвокати було останнє, що вони не контролювали. Раніше людина могла запросити, як професійного адвоката зі свідотством, так і людину-правника на правах захисника. Тепер візьмуть під контроль організацію, що видає адвокатські свідотства. Заберуть свідотства у справжніх адвокатів. І залишать їх лише у слухняних людей. Нас чекає пекло. Бо прийдемо в суд, де вже залежний суддя, прокурор, слідчий і адвокат", - розповів парламентарій.

Також Соболєв заявив, що Генпрокуратура накинеться на Державне бюро розслідувань та НАБ. "Для того, щоб взяти їх під контроль, як це було в старі часи", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто як голосував за зміни до Конституції

Нагадаємо, вчора Верховна Рада проголосувала за зміни до Конституції щодо правосуддя. За це проголосували 335 депутатів.
Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
03.06.2016 р.
answerview
Зведення з "бурштинового фронту": На Житомирщині сталася перестрілка, є поранені

В результаті перестрілки між місцевим населенням та приїжджими старателями постраждали люди.
В селі Обище на Житомирщині відбулася перестрілка між представниками заїжджих бандформувань та місцевим населенням, є поранені. Селяни перекинули чотири автомобілів та відловлюють поліських терористів, повідомляє журналіст місцевого видання на своїй сторінці у Fаcebook, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Звісно ж, поки з'явиться офіційна інформація, історію перекрутять та спотворять. Але факт залишається фактом. І прикро, коли я понад 2 роки описую гірку правду "бурштинової" республіки, більшість тих хто на щось впливає, живе в окремому світі ілюзій, не помічаючи масштабів катастрофи", – додав журналіст.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
03.06.2016 р. відповів для August  
answerview

Так вроде с северной.И тут наёп. 15_badgrin
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
like
bad
shockingly
03.06.2016 р. відповів для Limon  
answerview

Так вроде с северной.И тут наёп. 15_badgrin

Мох растёт с любой стороны дерева. Проще говоря моху пох. 03_biggrin
like
bad
shockingly
03.06.2016 р.
answerview
Кирилл Данильченко
Год назад сдавали Мариуполь - сегодня километр под Зайцево. Еще недавно искали оффшоры на миллионы, теперь дошли до 100 долларов за пост. Причем, наелись говна и нашли ни того, ни другого. Год назад зрадливий Вальцман сливал Украину особым статусом, а сегодня он ветирует закон по растаможке машин, который приняли 2 дня назад. А видел все это дело только Парасюк и никто другой. И лишь один Чепинога клал обществу на лысину писюн стабильно всё это время - как не голосовал, так и не голосовал. Уважаю его - просто и со вкусом водит по губам народу. И всё равно выберете ведь 17_wink Про Мосейчука и вырезанный блок "Айдара" уже как-то и стыдно на этом фоне вспоминать. И смотрю, ну не роботы постят же эти новости - обычные люди, кулачонками трусят, негодуют. И вспоминается басня. Когда лиса подходит к вороне, сносит голову битой и забирает сыр. Та очнулась, проблевалась и говорит - "Ни хера себе басню сократили". Мечтаю о времени когда все раскрыватели покровов и свидетели зрады будут просто мочиться людям в лицо, а те будут истошно жмакать на кнопку перепоста. Чтобы сократить время на эти басни унылые.
Крим - це Україна!
1
like
bad
shockingly
1
03.06.2016 р.
answerview
like
bad
shockingly
03.06.2016 р.
answerview
Taras Berezovets
Отчёт помощника генсека ООН Ивана Шимоновича о якобы имеющих место фактах пыток в "тайных" тюрьмах СБУ является политически мотивированным и искажает реальные факты происходящего. По факту большинство свидетельств, на которые опирается отчёт, исходят от людей, причастных и подозреваемых в сепаратистской деятельности. Т.е. сами сепаратисты и преступники из ДНР/ЛНР делятся своими измышлениями. Можно ли ожидать от них правды? Ответ очевиден. Но я не припомню и близко подобного расследования Ивана Шимоновича в отношении незаконных арестов и пыток украинских граждан на территории самопровозглашенных террористических образований и аннексированного Крыма. Как не помню такой же "принципиальности" в отношении ситуации с правами человека в России. Тот случай, когда искали черную кошку в черной комнате. Если Шимонович реально хочет найти тайные тюрьмы, пусть обратит свое внимание на Чечню. Правда, это крайне небезопасно. Может, именно поэтому г-н Шимонович туда и не рвётся?

Serg Marco
Год назад мы неслабо надрали задницы боевикам, которые попробовали зайти в Марьинку. Получили по мордасам и сбежали.
Но параллельно атаке Марьинки, боевики пытались атаковать Торецк (тогда еще - Дзержинск), но их боевой пыл остудила 3 батарея 44 артиллерийской бригады, накрыв РТГр боевиков в аккурат за пару часов до выдвижения.
Зрада у боевиков была тогда тотальная. Два штурма и мегаобсер с неслабыми потерями.
И что вы думаете? Наши телеканалы рассказали об этом? Наш Минстець об этом хоть заикнулся?
Я говорил и говорю - нынешний негативный информационный фон связанный с эффективностью боевых действий не связан с тем, что армия не умеет воевать. Связан с тем что миннихуя и различным хробацьким не нужны наши победы. Им нужны наши поражения. О них они вам расскажут много и подробно.
Как то так, да...
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
03.06.2016 р.
answerview

Юрій Гудименко
Так, ребята. Стець оxуел. Охуел совсем, бесповоротно и окончательно.

Если украинский министр считает, что "бандеровцы" — это такое же оскорбление, как и "фашисты"...
если он считает, что бандеровцы — это только гримасы российской пропаганды, а не люди, которые третий год сражаются за Украину под красно-чёрными флагами рядом с сине-жёлтыми...
если он настолько глуп, что делает такие заявления в официальных обращениях...

...то пошёл он наxуй из кресла министра воюющей страны. Просто раз — и нaxуй. Этот даже не профнепригодность, это позор.
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
03.06.2016 р.
answerview
В дома убийц женщин и детей могут пожаловать мстители: В России истерика по поводу обнародования сообществом Inform Napalm личных данных сирийских "соколов Путина" (видео)
http://neskuchno-news.com/life/a-esli-v-doma-ubiitc-zhenshchin-i-detei-pozhaluiut-mstiteli-v-rossii-isterika-po-povodu-obnarodovaniia-soobshchestvom-inform-napalm-lichnykh-dannykh-siriiskikh-sokolov-putina-video-105770.html

"На основе анализа данных из открытых источников OSINT-эксперты Inform Napalm выяснили, что в сирийской кампании участвует как минимум 41 борт из 8 подразделений ВКС РФ.

Удалось идентифицировать 58 офицеров из состава экипажей стратегических бомбардировщиков Ту-95, Ту-160 и Ту-22М, фронтовых бомбардировщиков Су-24, многоцелевых истребителей Су-30, штурмовиков Су-25 и самолета радиоэлектронной разведки Ил-20", - сообщают в описании к видео.

не знаю як встроїти відео = сходіть подивіться
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
03.06.2016 р.
answerview
Красноярск
https://www.facebook.com/pocl.msk/videos/947706795342653/
3
like
3
bad
shockingly
03.06.2016 р. відповів для Grom  
answerview

Не выдержит и скажет примерно как Вакарчук: "Да пошло оно всё
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин