MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
01.03, 08:56
16
-1 °С
Вітер: 4 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2803212
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
31.05.2016 р. відповів для pashaburgman  
answerview

Отлично. Записал в блокнотик. Обязательно в Севастополе похожу по базару с этой "темой" и проверю на ПРАКТИКЕ.

Заодно и завтра у нас на молдаванке проверю у продавцов клубники, как сейчас работают.

Не торопись - ты еще эту новость не проверил:  03_biggrin  
http://qha.com.ua/ru/obschestvo/chem-vlasti-yalti-zamenili-ukradennuyu-uborochnuyu-tehniku-foto/159818/
1
like
bad
shockingly
1
31.05.2016 р. відповів для pashaburgman  
answerview

Ну всё. Попал ты.  08_lol

Не, все нормально 01_smile
1
like
bad
shockingly
1
31.05.2016 р. відповів для August  
answerview

Отлично. Записал в блокнотик. Обязательно в Севастополе похожу по базару с этой "темой" и проверю на ПРАКТИКЕ.

Заодно и завтра у нас на молдаванке проверю у продавцов клубники, как сейчас работают.

Не торопись - ты еще эту новость не проверил:  03_biggrin  

http://qha.com.ua/ru/obschestvo/chem-vlasti-yalti-zamenili-ukradennuyu-uborochnuyu-tehniku-foto/159818/

Да. Уборщиков тоже записал. Буду искать в Ялте))
Змінено: 31.05.2016 р., pashaburgman
like
bad
shockingly
kuk
31.05.2016 р. відповів для August  
answerview
Ты случайно не Паша Диполь?

Не он больше на Пашу-Троль похож 03_biggrin
like
bad
shockingly
31.05.2016 р.
answerview
-
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
01.06.2016 р.
answerview
03_biggrin  03_biggrin  03_biggrin

Олег Пономарь.

Друзья, на наших с вами глазах возникла фишка, традиция и затем - идея совмещать утренние новости с чашкой хорошего кофе. И вот с помощью энтузиастов, создавших сайт и взявших на себя орг. вопросы, эта идея обрела реальное воплощение.
Кофе "Ponomario" к вашим услугам.
И что еще очень не маловажно - покупая кофе здесь,- вы поддерживаете нашу Армию и мой блог. Ибо 5 грн с каждой пачки будет идти на Армию и 3 - на поддержку моего блога.
Качество кофе отличное и проверено мною лично)
Заранее всех благодарю.
Смачноі кави.

https://m.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1796474037252897&id=100006709539652
Дизель - наше всьо!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
01.06.2016 р. відповів для pashaburgman  
answerview
ірраціональна віра в силу масковскаязичнага ядра непереборна = бо як будь яка віра не потребує матеральних чи логічних аргументів... досі не названі жодні успіхи кацапоязичного виховання - нема нобелевок? так якісь менші премії? відкриття?
думаєте від повторення це лайно стає істинішим?

мені вже набридло гратися - давай напишу все, що ти і так знаєш. але признавати не хочеш в силу свого псевдо-науково-релігійного мракобесія (те що з ядром - куда ж без нього)

склалося так. що шляхом нескладних маніпуляцій я знаю хто ти в реалі. Хочеш зберігати анонімність - твоє право. але колатеральна інформація вона є, і буде використана усіма, хто уміє вчитися щодня і усюди. = ти трохи просрав своє життя на служіння системі, яка тебе "предала" - втеча яника тебе боляче травмувала, а беркут недовго був героями. Тепер свій складний емоційний та психологічний стан ти виливаєш на голови нівчому не повинних форумчан. І робиш це так зверхньо і демонстративно, що будь-який психолог прочитає в твоїй поведінці = КРИК ПРО ДОПОМОГУ

в силу виховання і природних якостей ти ліниве самозакохане творіння радянської системи дебілізації населення. Знання твої здаються тобі силою, а насправді каменем тягнуть тебе донизу. Закриті системи = нежиттєздатні. Таким чином ти ідеальний середньозважений субстрат для імплементації ідей Третього Рейму. Бо кацапська пропаганда не чіпляється лише до двох екстремумів = клінічнихдебілів (тут треба продовжити дослідження - схоже чіпляється) та людей із критичним мисленням та достатнім багажем знань.

криза твоєї особистості на даному етапі полягає у тому. що я правий... ти можеш мовчати. можеш кричати, але сам факт твоєї присутності на цьому форумі = вже НЕГАЦІЯ (заперечення) ідей, які ти проповідуєш:
- Su, ya, ho,gi - безумовно спроєктовані та виготовлені носіями кацапомислічного ядра!
- ти сидиш за компом, який розробленоі зібрано кацапомислячими істотами
- звичайно мережа за допомогою якої здійснюється акт комунікації це теж винахід ядристого москальськомислячого вченого

а тепер щоб закрить питання про модернізацію України та асоціацію з ЄС:
1. Україна переможе і це навіть не обговорюється. нам допомагає цілий світ і це теж не обговорюється.
2. Дехто стравив павуків у банці і вони вже почали свої танці. ми бачимо лише медійну частину = все набагато цікавіше
3. Асоціація діє і задоволення отримують обдві сторони. Квоти на БЕЗМИТОВИЙ ВВЕЕЗЕННЯ = не обмежують загальний валовий імпорт ЄС. а лише допомагають Україні у складний час + забезпечують Європу критичними на даний момент продуктами (не обов'язково їжею)
4. Експорт буде рости і надалі. це цілком природній процес перерозподілу капіталу та матеріальних благ, про це навіть у політ-економії писали
5. дражливе безвізове питання - є така народна традиція міряться паспортами, когож пускають у більшість країн світу без візи? невже ангосаксів? От і нас тепер пускають у БІЛЬШЕ країн, ніж деяких наших сусідів

і останнє = не рви тельняшку. напирать по методичці у тебе не дуже виходить... звинувачувати у агресивності інших. хоча вліз в тему де ніц не петраєш і продовжуєш пороть ЧУШЬ. хоча тебе просять припинити = ага, в культурному товаристві я б начистив тобі пику, а тут користуйся свободою слова - все документується  15_badgrin  15_badgrin  15_badgrin

п.с. давай причепись до слів начистити пику і звинувать мене в агресії  03_biggrin  зараз лусну!
п.п.с. раджу тобі не відповідати на цей допис, з тебе і так всі регочуть.
Крим - це Україна!
4
like
4
bad
shockingly
answerview
згідно законів України та формальної логіки = звинувачуючи - надавай докази
метафори не употреБЛЯю - я крім тютюну наркотою не балуюсь

К чему это вставлено в разговор к "квотам, ассоциациям и членам"  ?

ми досі обговорюєм політику чи ваші сексовальні хвантазії

Мы действительно не ценим многие вещи, считая что они всегда были. И если оглянуться вокруг под этим углом зрения - мы не то что плохо живём, а даже очень ничего.

насіння перемоги проростає, скоро воно розсуне шари вати і розпустить перші блідо-зелені листочки

яким буде дуже цікаво дізнатись про ці ваші ауто-гіпнозні формули
Длина волны красного цвета 620-740 нанометров

доречі дослідження університету в Сараньску 15 довели, що не 620 і 740, а 619 і 741нм

Надеюсь, что это не так и ответы будут соответствовать смысловой нагрузке вопроса, а не по принципу "сам дурак".
ніхто ж за язика не тягнув
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
01.06.2016 р. відповів для Grom  
answerview
ірраціональна віра в силу масковскаязичнага ядра непереборна = бо як будь яка віра не потребує матеральних чи логічних аргументів...

Причём здесь сила ? Речь шла о возможностях. Где шире доступ к базе знаний, там и легче двигаться вперёд. А возможности можно взять, а можно и не взять. Это уж кто как

досі не названі жодні успіхи кацапоязичного виховання - нема нобелевок? так якісь менші премії? відкриття?

Вы как-то украинцев унизить пытаетесь или что ? МЫ (в широком смысле) достаточно много наизобретали, а Вам теперь хочется это вычеркнуть да ? Список можно приложить, но зачем ? Достаточно ресурсов чтобы погрузится в этот мир самостоятельно

мені вже набридло гратися - давай напишу все, що ти і так знаєш. але признавати не хочеш в силу свого псевдо-науково-релігійного мракобесія (те що з ядром - куда ж без нього)

Ну давайте, давайте. Самое время провести атаку на личность, видимо по другим фронтам тяжко.

склалося так. що шляхом нескладних маніпуляцій я знаю хто ти в реалі.

Батюшки. Секрет полишинеля. А то, что ко мне в гости мотокомовцы заезжают, да и я по иногородним бываю это как ?

Хочеш зберігати анонімність - твоє право.

С чего это я хочу ? С чего это я сберегал что-то ? Мне значки дарили и наклейки форумские, видимо я присылал двойника ))) Едем дальше.

але колатеральна інформація вона є, і буде використана усіма, хто уміє вчитися щодня і усюди. = ти трохи просрав своє життя на служіння системі, яка тебе "предала" - втеча яника тебе боляче травмувала, а беркут недовго був героями.

Странно. Всегда работал в коммерции/инженерии и чиновником никогда не был. Ну ладно. Посмотрим что там дальше.

Тепер свій складний емоційний та психологічний стан ти виливаєш на голови нівчому не повинних форумчан.

Хм... я думал что у нас ведётся более менее цивилизованный дискурс, а оказывается я псих и на всех лью.
Уже интереснее.

І робиш це так зверхньо і демонстративно, що будь-який психолог прочитає в твоїй поведінці = КРИК ПРО ДОПОМОГУ

Ну помощь не помешала бы конечно. Хочу Южную Америку покорить ещё.

в силу виховання і природних якостей ти ліниве самозакохане творіння радянської системи дебілізації населення.

Ну понятно. Обобщим для краткости - дебил я.

Знання твої здаються тобі силою, а насправді каменем тягнуть тебе донизу.

Ну как бы знания всегда помогали, и я это вижу. Особенно в контрасте с менее развитыми народами когда сталкиваюсь. И хочется им помочь почему-то.

Закриті системи = нежиттєздатні. Таким чином ти ідеальний середньозважений субстрат для імплементації ідей Третього Рейму.

Как скажете. Разве  можно что-либо этому противопоставить.

Бо кацапська пропаганда не чіпляється лише до двох екстремумів = клінічнихдебілів (тут треба продовжити дослідження - схоже чіпляється) та людей із критичним мисленням та достатнім багажем знань.

Абстрагируясь, хочется спросить - у Вас что всё на  "кацапська пропаганда" зациклено ?

криза твоєї особистості на даному етапі полягає у тому. що я правий...

Возможно и прав, возможно нет. Только вот дискурс как-то странно идёт, что не понятно в чём Вы правы и конкретно где ?

ти можеш мовчати. можеш кричати, але сам факт твоєї присутності на цьому форумі = вже НЕГАЦІЯ (заперечення) ідей, які ти проповідуєш:

- Su, ya, ho,gi - безумовно спроєктовані та виготовлені носіями кацапомислічного ядра!

Ну вообще-то это аббревиатуры, поскольку полные названия не влезали. Интересные у Вас умозаключения.

К сожалению нет. Разработки в 80-х в СССР велись, причем не на бинарной системе, а на хексовой, но после развала заглохли. Так что сижу я за компьютером, который разработан в США. Самым обычным.

- звичайно мережа за допомогою якої здійснюється акт комунікації це теж винахід ядристого москальськомислячого вченого

Нет. Опять же разработки велись, но в конкретную сеть не успели воплотиться. Пользуемся сетью стандарты которой разработали в США.

1. Україна переможе і це навіть не обговорюється. нам допомагає цілий світ і це теж не обговорюється.

Ну кто ж против ? Всем и всегда хочется победить. Но насчёт помощи я пока очень сомневаюсь. Давайте будем по "ходу пьесы" разбирать различного вида помощи и выводить среднее хорошо ? А то сочувствия и озабоченности конечно хорошо, но для подъёма этого мало.

2. Дехто стравив павуків у банці і вони вже почали свої танці. ми бачимо лише медійну частину = все набагато цікавіше

Полностью согласен

3. Асоціація діє і задоволення отримують обдві сторони. Квоти на БЕЗМИТОВИЙ ВВЕЕЗЕННЯ = не обмежують загальний валовий імпорт ЄС. а лише допомагають Україні у складний час + забезпечують Європу критичними на даний момент продуктами (не обов'язково їжею)

Согласен, но правильно будет сравнивать предыдущие периоды и в различных разрезах ( не только тоннаж, но и обороты и прибыль и т.д.). Также не мешает сопоставлять совокупный эффект. Ибо можно тут дать на рубль и протрубить на весь мир, а там забрать на сто рублей и скромно об этом умолчать. Держим ухо востро.

4. Експорт буде рости і надалі. це цілком природній процес перерозподілу капіталу та матеріальних благ, про це навіть у політ-економії писали

Ага. Только мне надо, чтобы мы экспортировали наукоёмкие технологии и подобное,  а не стали "мировой зерноколонкой" да ? Мировая бензоколонка уже есть и толку с неё ?

5. дражливе безвізове питання - є така народна традиція міряться паспортами, когож пускають у більшість країн світу без візи? невже ангосаксів? От і нас тепер пускають у БІЛЬШЕ країн, ніж деяких наших сусідів

Ну какой же это вопрос ? Это вообще не понятно что. Морковка за которой куча народа бегает, хотя знает, что когда догонит съесть не сможет. У меня никогда проблем с въездом и раньше не было. Уже ведь обсосали эту тему - кто ездил раньше и сейчас поедет, а пенсионеры продолжат сидеть на лавочках.

і останнє = не рви тельняшку.

Нету её у меня. Так что не порву

напирать по методичці у тебе не дуже виходить... звинувачувати у агресивності інших. хоча вліз в тему де ніц не петраєш і продовжуєш пороть ЧУШЬ.

Ну про методички тема заезженная - не интересно. А по поводу чуши - ну конечно так легче. И возразить нечего. Ибо тоже будет объявлено чушью.

хоча тебе просять припинити

Покажите где конкрентно и что меня просили остановить ? Что-то не припомню..

= ага, в культурному товаристві я б начистив тобі пику, а тут користуйся свободою слова - все документується  15_badgrin  15_badgrin  15_badgrin

Да. Культурненько конечно. А мне рассказывали что это... на севере пики чистят, а у нас все культурные такие, европейские не ?

п.с. давай причепись до слів начистити пику і звинувать мене в агресії  03_biggrin  зараз лусну!

Попросили - сделал. Культурненько вроде, без обвинений в агрессии. Только вот лопаться не надо. Люди стране нужны.

Ничего страшного. Смех полезен для здоровья.
Змінено: 01.06.2016 р., pashaburgman
2
like
bad
shockingly
2
answerview
ірраціональна віра в силу масковскаязичнага ядра непереборна = бо як будь яка віра не потребує матеральних чи логічних аргументів... досі не названі жодні успіхи кацапоязичного виховання - нема нобелевок? так якісь менші премії? відкриття?

склалося так. що шляхом нескладних маніпуляцій я знаю хто ти в реалі. Хочеш зберігати анонімність - твоє право. але колатеральна інформація вона є, і буде використана усіма, хто уміє вчитися щодня і усюди. = ти трохи просрав своє життя на служіння системі, яка тебе "предала" - втеча яника тебе боляче травмувала, а беркут недовго був героями. Тепер свій складний емоційний та психологічний стан ти виливаєш на голови нівчому не повинних форумчан. І робиш це так зверхньо і демонстративно, що будь-який психолог прочитає в твоїй поведінці = КРИК ПРО ДОПОМОГУ

в силу виховання і природних якостей ти ліниве самозакохане творіння радянської системи дебілізації населення. Знання твої здаються тобі силою, а насправді каменем тягнуть тебе донизу. Закриті системи = нежиттєздатні. Таким чином ти ідеальний середньозважений субстрат для імплементації ідей Третього Рейму. Бо кацапська пропаганда не чіпляється лише до двох екстремумів = клінічнихдебілів (тут треба продовжити дослідження - схоже чіпляється) та людей із критичним мисленням та достатнім багажем знань.

криза твоєї особистості на даному етапі полягає у тому. що я правий... ти можеш мовчати. можеш кричати, але сам факт твоєї присутності на цьому форумі = вже НЕГАЦІЯ (заперечення) ідей, які ти проповідуєш:

і останнє = не рви тельняшку. напирать по методичці у тебе не дуже виходить... звинувачувати у агресивності інших. хоча вліз в тему де ніц не петраєш і продовжуєш пороть ЧУШЬ. хоча тебе просять припинити = ага, в культурному товаристві я б начистив тобі пику, а тут користуйся свободою слова - все документується  15_badgrin  15_badgrin  15_badgrin

+100,і додати нічого. 18_good
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
01.06.2016 р. відповів для kuk  
answerview
Ты случайно не Паша Диполь?

Не он больше на Пашу-Троль похож 03_biggrin

Павлик Морозов.
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
1
like
1
bad
shockingly
01.06.2016 р.
answerview
Герман Антонов
Тарас Черновол заявил, что готов свидетельствовать о покупке депутатов любых фракций украинского парламента (в первую очередь Матькивщины) деньгами черной кассы регионалов. В частности Тимошенко получала от Клюева до трех лимонов баксов в год за каждого засланного казачка в своей фракции. Кроме того, он готов свидетельствовать и о том, что сам получал деньги из клюевской кассы.
Юля Владимировна, это и вправду пахнет Качановской колонией. Может, ноги делать, а?

В СПИДе не нашли ничего русского
Мосгордуме предложили противопоставить эпидемии ВИЧ разнополую моногамную семью
http://www.kommersant.ru/doc/3000818

чи ядро зламалось чи так і задумано, шоб пашу тролить
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
answerview

В СПИДе не нашли ничего русского
Мосгордуме предложили противопоставить эпидемии ВИЧ разнополую моногамную семью
http://www.kommersant.ru/doc/3000818

Мизулина это в прошлом году ляпнула...... - тоесть почти год они планировали борьбу со спидом 03_biggrin

15_badgrin
like
bad
shockingly
01.06.2016 р. відповів для August  
answerview

Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Да, там подняли бучу по поводу моста кадырки.
like
bad
shockingly
01.06.2016 р. відповів для August  
answerview
Крим

сміття палять на Херсонесі = це фрагмент розкопу стіни храму!!!
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
answerview

Ну я думаю Вы поняли меня. Каждый из нас вносит свою крупицу в будущее. И если кто-то накакал и тешит себя мыслью, что всё равно никто не видит, всё равно вон полно мест чистых, то это не правильная стратегия как по мне. Можно даже не накакать, а просто недопоказать/недоучить считая что это сделают другие, и потом пожинать плоды не приятные... Прошу прощения за такие аллегории...

Да ничего,аллегории как раз в масть!Уж тебе не "донакакать" абсолютно не грозит.Вентилятор так и фонтанирует!Знатный троляка,знатный!!!
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
bad
shockingly
01.06.2016 р. відповів для ALAN60  
answerview

Да ничего,аллегории как раз в масть!Уж тебе не "донакакать" абсолютно не грозит.Вентилятор так и фонтанирует!Знатный троляка,знатный!!!

А что такое "троляка" что Вы меня так им стараетесь величать ? Я попадаю под критерии сего звания ? По каким критериям ? Идёт дискуссия, высказываются мнения, и вот одно точно "троляческое" а другие нет да ? как так ?
Или я говорю то что надо, а не что думаю ? Как определяете ?
like
bad
shockingly
answerview
У "диванных покращувачив" уже и нечего сказать... 06_question Поэтому с уважением начали величать знатным троллякой. 15_badgrin
weterOK
2
like
1
bad
shockingly
1
01.06.2016 р. відповів для weterOK  
answerview
У "диванных покращувачив" уже и нечего сказать... 06_question Поэтому с уважением начали величать знатным троллякой. 15_badgrin

Ну мне кажется неправильно так относится к друг другу. Ведь разве можно кого-то здесь упрекнуть, что он хочет своему народу плохого ? Ведь все хотят ЛУЧШЕ. Да, есть разные виденья этого ЛУЧШЕ и разные способы достижения. Поэтому было бы правильнее на мой взгляд обсуждать РАЗНЫЕ способы достижения ЛУЧШЕ, чем навешивать ярлыки друг другу. Неконструктивно это и несёт больший раздрай и ненависть.
2
like
2
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин