MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
28.02, 20:46
44
0 °С
Вітер: 4 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2801875
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
29.05.2016 р. відповів для UlikSasha  
answerview
зря ти свій текст під спойлер сховав - повністю з тобою згоден, більше Пороха на виборах набрав лише Кравчук. але як каже мій батько - в 91 ми не знали що можна голосувати інакше...

я скажу чому я поважаю ПОП: він уміє працювати! він створив бізнес імперію в країні, яка була створена для збагачення номенклатури. Я думаю йому довелося використати увесь спектр способів та заходів. але він цього домігся. Тепер він будує країну в якій хочеться жити. країну в якій можна буде робити бізнес, ростити дітей, країну у якої буде майбутнє!
Зараз йому чинять шалений опір, усім прогресивним силам чинять опір (бачу це по рідним Броварам де старі риги перефарбувались. а номенклатура яка при владі по 20 років продовжує тирити гроші = боротися з цим лайном важко)
Проблеми реформ у армії гарно демонструють, що жити по-новому не всі хочуть, точніше не лище всі, мало хто хоче...
а про те, що народ не готовий до змін... та кожен може розказать купу історій типу:

Serhii Hrytsyk 28 травня Бровари
Про бидло пост і нову поліцію.
Зрада: Сьогодні помітив, як троє мудаків викидають будівельне сміття з службової газелі в зелену смугу, що одразу за промзоною біля залізничної колії на торгмаші. Коментувати не буду, бо з бидлом і так все ясно.
Прокоментую звернення в поліцію...
Вперше, при зверненні на номер 102, там не просто ніхто не брав слухавку, а ввімкнувся автовідповідач, який привітався і ввічливо попросив зачекати на лінії. Чекав хвилини 2. Черговий також ввічливо прийняв інформацію і пообіцяв відправити екіпаж. Ще хвилини через 3 мене набрав один з патрульних екіпажу для уточнення і, вже під час розмови, вони помітили авто порушників і зупинили їх. Перемога?

і раніше скидували сміття, але раніше пофіг було не лише всім = абсолютно всім було пофіг! А тепер є небайдужі + є поліція, та сама поліція яка така сама чи навіть ГІРША за януковича! приїхали і спіймали!
чомусь я певен. що ті поцики кричали про порушення їх прав та намагались домовитись = завтра спитаю чим закінчилось

ось в таких умовах доводиться робити із дрімучої тайги ВИШНЕВЕНЬКИЙ САДОК

спецыально для ВАТЫ установил москальськый ЯЗЫГ = тепер э ще бильше прыводив поставЫти минус
Крим - це Україна!
3
like
1
bad
shockingly
2
29.05.2016 р. відповів для KERK  
answerview
Аватара у тебя прикольная, а вот в остальном... Я так и не понял, что ты хотел сказать и какие аргументы ты хотел озвучить. Если нечего сказать и хочется просто выразить свое возмущение - сделай это смайликом, а то выглядишь, как  ****** . (Извини,но в Одессе говорят именно так).

О, ти вже про нацизм заспівав,УВЯНЬ москаль нєпонятлівьій.
Дизель - наше всьо!
2
like
2
bad
shockingly
answerview
це ж треба = ніколи не задумувався скільки тисяч слів чи знаків я написав...

мабуть це пов'язано із оплатою? (доречі тебе ніхто в твоїх тисячах про оплату не питав - ти сам зазначив. що тобі ніхто не платить...)
так що пишеш за їжу і не вважаєш це платою???

не твій текстик  08_lol  03_biggrin  59_rofl
Крим - це Україна!
2
like
1
bad
shockingly
1
29.05.2016 р. відповів для znv  
answerview
це не він... це методичка:
єсли разбиливсы аргументи па пункту адын, перехады к пункту два  59_rofl  59_rofl  59_rofl

Роисcя 24
Ложь! Чтоб так в армии питаться, надо нефть и газ продавать на Запад за доллары. А Украина, как известно, банкрот.

зрада крокує по Вкраїні

нажаль в Десні експеримент провалився. думаю треба покатати лісом їх нього начальника = сильно вже гарна і хороша людина 38_focus
Крим - це Україна!
3
like
2
bad
shockingly
1
29.05.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
Особисто мені взагалі не цікаво, що там тобі цікаво, і мені пофіг хто і що там подумає, бо кожна людина має право на власну точку зору.
В таком случае, спасибо, что вообще обратил внимание на мой пост и прокомментировал его.
Яценюк , як і Порошенко ніколи не були героями майдану.
Євромайдан-це незавершена революція, москаль не дав закінчити розпочате, скориставшись моментом анексував Крим, почав війну на Донбасі.
Революции без лидера не бывает. Если ты с этим не согласен - на не о чем говорить, ибо мне не о чем спорить с необразованным человеком. Если не Яценюк и не Порошенко - то кто же был настоящим героем? Кто был лидером госпереворота? Кого судить и вешать за уничтожение государственности Украины?
Зате маячню писати ти фахівець.
Не "зате", а "протє"; учи родной язык, панове.
Вовка дрібний дав грошей Янику, а можливо і пригрозив, от і відмовився від підписання асоціації з ЄС.
Это по телевизору так сказали? А кто сказал - Киселев или Фарион? Впрочем, разницы нет абсолютно ))) Важно, что ты тоже не читал текст соглашения. А если бы прочитал, да еще и понял - то сейчас не писал бы такой бред. Извини, это просто правда.
http://euroua.com/association/ - вот, для развлечения. Читал? Я - да. Подписать ТАКОЕ = уничтожить мою страну. Я бы не подписал. Спасибо Азарову - он тоже прочитал. А вот Гаврилюки с Парасюками столько букв просто не осилят. А если и прочтут - не поймут. Это ж не в камуфляже в Раде сидеть, с индейским хвостом на скальпе.

Ті, хто прийшов до влади після майдану-це самогубці, в такій нестабільній обстановці, коли все розвалено,коли йде війна, складно домогтися стабільності і процвітання. Хоча безперечно, косяків, не професіоналізму та корупції у нашої влади вище даху. В мутній воді легше рибу ловити. І знову ж таки,якби не війна-все було б по іншому.
Открыл Америку через форточку. Яценюк же сам, открытым текстом, сказал с трибуны ВР: "Мы - правительство камикадзе". Кто такие камикадзе? Это фанатичные самоубийцы, задача которых - поразить объект назначения ценой собственной жизни. Что являлось объектом назначения Яценюка? Правильно - государство Украина. Поразил? Да, успешно: страны, такой, какой она была в течении 23 лет - больше не существует. И никогда больше существовать не будет, потому что неверная внутренняя политика разорвала страну, неверная внешняя политика выставила страну на посмешище; неверная экономическая политика загнала страну в долговую яму, из которой и внукам не выбраться, неверная демографическая политика привела к тому, что только лишь по официальным данным Украину покинуло уже 3,7 миллиона человек и так далее. Камикадзе-Яценюк свою задачу по уничтожению Украины выполнил, только забыл сдохнуть.
И да: я повторю, что если б не было Майдана, который как-то странно появился - то и войны бы не было.
И еще: войны на самом деле нет. Есть непонятно что на Востоке. Так называемое (официально) АТО. О котором Порошенко (за которого я не голосовал. А ты?) сказал, дословно: "Прекращение АТО - это вопрос даже не месяцев. Прекращение АТО - это вопрос нескольких дней".
Порошенко при власти уже два года. "Несколько дней", в его представлении - это больше семисот тридцати?..
И чем этот балабол отличается от Януковича?
Я сам отвечу: тот тоже обещал. Но он обещал скромнее.
Якщо людина сідає в потяг- то це в першу чергу людині потрібен цей потяг, а не навпаки, потягу  людина.
Когда человеку нужна власть - он думает, как о человеке, только о себе. Все остальные - электорат, набор данных для статистической обработки.
А Украина - это страна. А страна - это земля. А земле нужен Хозяин. Хозяин, а не балабол. Пока что я вижу у руля только голодных животных. Которые или молча жрут, или громко хрюкают, потому что их, животных, много, а кормушка маленькая, и не всем хватает места.
Доброго пути и свободного междурядья!
2
like
2
bad
shockingly
29.05.2016 р. відповів для Grom  
answerview
Толсто, Гром. А как для тебя - то очень толсто, аж лоснится. Не ожидал, честно.
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Не "зате", а "протє"; учи родной язык, панове.

навіщо мені вчити язик, в українців мова.

Зате, спол. Вживається для протиставлення речень або членів речення; проте, однак, рідше тому. Латин од няньки наживався, Зате ж за няньку і вступався (І.Котляревський); Погода тут гарна, дні теплі, зате по ночах буває вітер (М.Коцюбинський).

Вчи мову москалику, ти ж в Україні живеш.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
29.05.2016 р.
answerview

"Якутск вечерний"

чи мены здаэться чи пыся фоточки из хуйлом в стоячый домовыны посилилися выдцентровы сили в кацапстаны
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
answerview
ой мене намагаються потролыты? користуйся вазелыном, щоб не порепалось

послухай = ты безцынный!

Ярема Галайда
У нас в Січеславі в одну ніч, як розповідав батько, в 1968 році майже всі вивіски на магазинах українською мовою поміняли на російськомовні. У 1968 році майже половина шкіл в місті була українських, з 1968-го Щербицький почав тотальну русифікацію. українські школи закривали на ремонт і відкривали після ремонту вже, як російські, або взагалі закривали. Те саме робилося з дитсадками. Станом на 1974 рік в Січеславі залишилося аж ДВІ українські школи, а в 1986 ЖОДНОЇ. Одну закрили на ремонт і більше не відкривали. Її руїни ще й досі бовваніють в Лоцкам'янці. А другу зробили російською.
І це в мсті, де три чверті населення були українці і навіть після цієї вакханалії, за переписом 2000 року, українську рідною вважало аж 64% мешканців Січеслава.
І після цього мені ще хтось торочить про неприпустимість українізації, бо це може щось там розколоти.
Нас хтось тоді питав?!
То чого це ми маємо дослухатись до теревенів українофобів та їхніх підгавкувачів?
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
29.05.2016 р.
answerview
Александр
Это для вас, ватников, "бред", а в нескольких километрах от моего дома сейчас идет бой и лупит артиллерия. Для особо одаренных, рассусоливаю: ваши "отпускники" из привезенных из Ростова минометов, привезенными из Ростова минами, с территории Петровского района Донецка - обстреливают район Марьинки. И такое почти каждый день.

Інформаційні війська України
Российские террористы (они же "защитники Донбасса" из "русского мира") прикрываются мирным населением, размещая гаубицы 152-мм прямо в центре Донецка в расчете на то, что, если прилетит "ответка", то обязательно "зацепит" дома. Русский "Хамас" на Донбассе.

в коментах пишуть. що люди трохи тікають. бо бояться що "укри" "атветкой" можуть зачепити,
пишуть що ще із Київського района стріляють = не шарю районування Донецька = це куди прилетіть може?

Юрий Витальевич
ОБСЕ приехали на промку Авдеевки и начинают видеть

я б сказав ПРОЗРІВАТЬ
Крим - це Україна!
Змінено: 29.05.2016 р., Grom
like
bad
shockingly
29.05.2016 р.
answerview

Политика Владимира Путина могла быть эффективной во времена Петра Великого, "но с тех пор, вообще-то, прошло уже 300 лет", говорит польский реформатор
http://news.liga.net/news/politics/10926424-baltserovich_o_rezhime_v_rossii_eto_nigeriya_tam_net_perspektivy.htm
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
29.05.2016 р. відповів для August  
answerview
А Порошенко.... Порошенок там есть?))

Попробуй еще раз внимательно прочитать:

"...Среди фигурантов этих материалов — должностные лица самого высокого уровня, министры и руководители ведомств, народные депутаты, известные политики, общественные деятели, представители международных организаций, судьи, в т.ч. высших судебных инстанций..."
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
bad
shockingly
29.05.2016 р.
answerview
Появились сообщения, что террористы потеряли Ясиноватский блокпост.
http://kriminal.tv/news/pojavilis_soobschenija_chto_terroristy_poterjali_jasinovatskij_blokpost.html

Стали известны потери Путина на Донбассе.
http://newsoboz.org/politika/stali-izvestny-poteri-putina-na-donbasse-29052016082900
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
answerview

А вот кто пусть напрягается, так это баба йуля. На ее небосклоне появился сильный харизматичный лидер.
Прошу не считать это оскорблением, но людей, которые ставят на одну доску Савченко и Тимошенко, нельзя допускать к голосованию на выборах.
Вы б еще Королевскую сюда приплели )))

Тимошенко и Королевскую на гілляку!
Савченко на любую руководящую должность и пусть рубит с плеча, по пацански. Больше пользы, чем вреда.
Во главу государства, как писал.., её не пустят.
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 29.05.2016 р., 99Ezdok99
2
like
2
bad
shockingly
29.05.2016 р.
answerview
Минск сорван. Донбасс взорвался большой войной.

http://ddk.dn.ua/news/article/6845?f=y
Дизель - наше всьо!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
29.05.2016 р.
answerview
Синдром возвращенца, или Чем живет оккупированный Донецк.
http://obozrevatel.com/regions/62785-sindrom-vozvraschentsa-ili-chem-zhivet-okkupirovannyij-donetsk.htm
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
29.05.2016 р.
answerview
хвилина гумору   08_lol  08_lol  08_lol
like
bad
shockingly
29.05.2016 р.
answerview
Богдан Карпенко

Цитата:
Прекрасно, просто прекрасно:
-------
1) 26.05.2016 - Вы говорили, что документальных доказательств преступных действий Игоря Кононенко достаточно, при этом НАБУ его оправдало, и он был восстановлен. Как вы себе это можете объяснить?

Айварас Абромавичус: Я НИКОГДА НЕ ГОВОРИЛ, ЧТО В ЭТОМ ЕСТЬ КАКАЯ-ТО КРИМИНАЛЬНАЯ СОСТАВЛЯЮЩАЯ. Я просто указал на те действия, которые, с моей точки зрения, ничего общего с процессом реформ не имели, и сказал, что при таком "содействии" со стороны правящей партии каши не сваришь
http://radio.vesti-ukr.com/…/27373-ajvaras-abromavichus-ref…
-------
2) 03.02.2016 Айварас Абромавичус: "У мене та моєї команди немає бажання бути ширмою для ВІДВЕРТОЇ КОРУПЦІЇ чи підконтрольними маріонетками для тих, хто хоче у стилі старої влади встановити контроль за державними грішми. Я не хочу їздити в Давос, зустрічатися з іноземними інвесторами і партнерами та розповідати їм про наші успіхи, у той час як за моєю спиною вирішуються якісь питання в інтересах окремих людей. Ці окремі люди мають імена. І одне ім'я я все-таки хочу назвати. ЦЕ ІГОР КОНОНЕНКО
http://www.me.gov.ua/News/Detail…
-------

Тобто, пан Айварас підняв на вуха всю Європу і спровокував політичну кризу в Україні не тому, що у нього були докази кримінального злочину, а тому що НА ЙОГО ДУМКУ реформи робляться не так. Цікаво, чи на цей раз так само оперативно прокоментують посли, що не можна розкидатись подібними обвинуваченнями, коли не маєш доказів, як вони істерили у лютому одразу після заяви Абромавичуса. Хоча вже два дні пройшло - тиша. І на майбутнє: коли в офіційній заяві на сайті міністерства міністр пише про відверту корупцію і називає фамілію, а потім, через три місяці заявляє: "я никогда не говорил, что в этом есть какая-то криминальная составляющая" - то це називається "сцяти в очі". Для тих, хто забув, хронологія інформаційного пздеца, який почав тоді Айварас: https://www.facebook.com/lvivbatiar/posts/1565344143790118

P.S. Просто нагадаю твіт АА за 1.04.2016 https://twitter.com/aivaras_aivar…/status/715997979124084739
Джон Сміт
Цитата:
Кукарекнул про зраду, моментально стал народным героем-борцом-правдорубом, через три месяца опроверг себя, а героем-борцом-правдорубом все-равно остался.
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
bad
shockingly
kuk
29.05.2016 р.
answerview
03_biggrin  03_biggrin  03_biggrin
like
bad
shockingly
29.05.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
Убедительно; спасибо. Мне почему-то казалось, что там "протє" больше к месту; но простительно - украинский язык мне не родной.
Сорри, что потратил твое время.
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин