MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
28.02, 06:38
44
-1 °С
Вітер: 1 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2800754
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
26.05.2016 р. відповів для User  
answerview
Неа, думаю що ФСБ використовує її втемну, сама Савченко не в курсі.

Я теж такої думки.
Мій батько, військовополонений,  відпрацював в шахтах Магдебурга 2 роки і був звільнений американцями.
То десятки років до нього на уроки(вчитель математики) приходило КДБ.
Вы разговариваете на украинском? ... Зачем оно вам?
like
bad
shockingly
26.05.2016 р. відповів для August  
answerview

Ага, а потом и Песков еще раз заикнулся.

ну так кумхуйла ж)

твітер СБУ

Олег Пономарь
Доброе утро, друзья.
Четверг на календаре.
Вчера был радостный и очень эмоциональный день. Поэтому давайте дадим эмоциям остыть и пене осесть - время всё расставит на свои места.
- Керри прокомментировал вчерашнее событие тоже. Наши оценки совпали) Джон заявил, что Освобождение Савченко - часть выполнения обязательств РФ в рамках Минских соглашений и оно должно стать толчком для их полного выполнения.
- Сегодня стартует Саммит Семерки. Ожидаем хороших новостей из Японии.
- Как только Россия вывела авиацию из Сирии, а Иран - большую часть своих военных, антиасадовская оппозиция вышла из переговорного процесса и войскам Асада стало очень нехорошо. То есть бывшие союзники слили Асада не громко и официально, а тихо просто оставили его наедине с хорошо вооруженным противником. Теперь уход Асада - только дело времени.
То же самое и в Ираке - правительственные войска при помощи инструкторов из США вытесняют ИГИЛ из Ирака. Очень грамотно США, Турция и СА ведут свою сирийско-иракскую партию.
- Сегодня нас продолжит радовать наш новый Генпрокурор. Будут приятные сюрпризы.
Вот так на сейчас.
Армии помогаем. Держим голову холодной.
Майте всі чудовий день та смачну пономаріо.

Masons of Z.R.A.D.A.
Какое ж ты все-таки хуйло оказался, Володенька!
Что ж ты меня так подставил-то?
Не я ли у тебя газ по 500 покупала, не я ли Ющенко в НАТО не пускала, не я ли оранжевую команду развалила?
А сейчас - не я ли коалицию почти дошатала, не я ли всем украинцам про злочинну владу да про тарифы плешь проела? Думаешь - легко каждую неделю бабок да алкашню на "майданы" собирать?
Думаешь, легко на лабутенах с утра до ночи по студиям - я ж не девочка уже, Володенька! У меня ж такое давление, даже бабаШура охреневает!
И что я теперь буду с этой молодой и буйной делать?
Гад ты, Володенька, ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла
Крим - це Україна!
2
like
1
bad
shockingly
1
26.05.2016 р. відповів для August  
answerview
вивсевреті

Юрій Сугак
зараз про многоходовочку Зради від Пороха розповім, зрадрофілам приготуватися радіти 01_smile
спочатку Порох підговорив хутіна розпочати війну на Донбасі, аби стати за один тур президентом.
потім - підмовив продовжити війну, аби його не скинули з президентства.
тепер він наказав карлику відпустити Надю, щоб самому стати героєм-визволителем.
далі Порох визволить потроху інших в'язнів, а під кінець першої каденції хутін вийде з Донбасу, чим забезпечить Пороху другий строк у кріслі!
це змова, хлоп'ята, Меркель та Олланд в курсах, Обама координатор, всьо схвачено жидомасонами, а шоколад тектиме і далі до їхнього рота 17_wink
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Неа, думаю що ФСБ використовує її втемну, сама Савченко не в курсі.

Это самая опасная тактика москвы-используется наверное не одну сотню лет
Suum cuiqite
like
bad
shockingly
26.05.2016 р.
answerview
Павло Бондаренко
Вчера в 9:49 ·
Сьгодні виповняється 2 роки з того дня, коли П.О. Порошенка обрано Президентом України. Більш детельний та серйозний аналіз, з усіма недоліками та позитивом стовно його діяльності підготую до річниці його офіційного вступу на посаду тобто інавгурації.
Зараз дозвольте пройтися по "зраді", якої її бачать наші "патріоти", тобто "совки", які визнали незалужність України пізніше за Канаду, але все ж трохи раніше за Схдний Тимор і з того часу не знімають вишиванок навіть уві сні.
Отже "зрада".

Порошенко здав Маріуполь в обмін на "Ліпецьку фабрику" - 14 разів.
Поророшенко здав Мар`їнку в обмін на "Ліпецьку фабрику" - 8 разів.
Порошенко здав Щастя (просто так) - 3 рази.

А крім цього Порошенко здав Красний Лиман, Сіверськ, Краматорськ, Слов`янськ, Костянтинівку, Дружковку, Джержинськ (Торецьк), Артемівськ (Бахмут), Рубіжне, Сіверодонецьк, Лисичанськ, Попасну, Горськ, Щастя та інші, більш дрібні міста і села.

Поршенко розвалив потужну українську армію. Це всі знають. Пан Азаров так і сказав тиждень тому. Порошенко. Розвалив. Українську. Армію.
Пана Азарова підтримали видатні українські патріоти від Бутусова до Лєщєнка і від Гнапа до Крат.

Дійсно, хто ж іще пустив "наліво" три з половиною сотні танків, півтори сотні вертольотів, 800 тисяч автоматів - це він, підлий. У нагрузку до тортиків "Рошен".
І лише неймовиірними зусиллями геніального полководця, чеснєйшєго офіцера, настоящєго палковніка Анатолія Гриценка та його дружини армію було відновлено. Сформовано 6 нових мотопіхотних та механізованих бригад, 12 батальйонів та полків Нацгвардї, розроблено новітні системи озброєння.
Гриценку допомагали Бутусов, Лєщєнко, Гнап, Сироїд, Семенченко, Тммчук та інші видатні полководці.

Саме Бутусов, Найєм, Тетяна Чорновіл, Гнап і Анатолій Грицено реформували Генштаб, ввівший в нього для контролю за витратами і закупівлями волонтерв з числа представників громадськості та воїнів АТО.

Вже не кажу про те, що зрадник Порошенко ледь не щотиждня бігав до Європи та США переконувати їх у тому, що в Україні - корупція і злочинна влада і що не треба їй давати кредити, допомогу технікою, озброєнням, медикаментами - все одно вкрадуть. Головне - ні в якому разі не треба створювати коаліцію проти Росії і не треба вводити проти неї санкції (бо там фабрика у Ліпецьку).

Саме Порошенко за два дня до референдуму в Голандії їздив туди й роздавав інтерв`ю про те, як все погано в Україні і що їй ще рано до ЄС. Вмовляв не давати черговоро траншу МВФ - все одно вкрадуть.
І лише неймовірними зусиллями Боровика, Гнапа, Лєщєнка, пані Юлії Тимошенко та пана Олега Ляшка, які поїхали до Нідерландів і переконали голландцв не вірити "шоколадному зраднику", підступні задуми Порошенка позбавити Україну евронтеграції провалилися.

Ну і звичайно, це Порошенко (бо Ліпецька фабрика, не забули?) робив усе, аби Україна і надалі продовжувала купувати газ у Росії. Якщо не по 450, як у 2009-му, то хоча би по 295.
Лише титанічні зусілля Юлії Тимошенко дозволили порвати усі тіньові газові схеми, що вибудовувалися між Києвом та Москвою десятиріччями, за якими газ вважався "президентським" бізнсом, що приносив усім гарантам від Кучми до Януковича мінімум мільйон доларів щодня самих лише "відкатів" - було подолано, а Україна взагалі не купує газу у Москві.
Крикнемо потрійне татарське "Ура" Юлії Володимирівні за подвиги на газовому фронті.

Можемо ще згадати чимало "зради", починаючи від нової поліції та волонтерського контролю за міністрами і закінчуючи іноземними інвестиціями у країну, що де факто знаходиться у стані війни, але не буду. І так вийшло чимало літер.

Знаю одне: все, що іще залишилося поганого (а його чимало залишилося) в країні - це особисто через Порошенка та його "Рошен".
А все, що зроблено і реформовано - це завдяки Гриценко, Тимошенко, Гнапу, Сироїд, Найєму, Ляшко, Садовому, Семенченко, Парасюку, Соболєву, Мосійчуку, Корбану, Крат, Тані Чорновіл та багатьом іншим, хто не за газові схеми, не за московське бабло, не за можливість тирити з бюджету - а єдино заради простого українського народу несе свій хрест, не доїдає, не допиває, не досипає.

Тому повністю підтримую пані Сироїд: треба забрати у Порошенка право керувати СБУ передати над ним контроль депутатам. Хай керують Ляшко, Тимошенко, Вілкул, Рабінович, Мосійчук, Семенченко, Парасюк, Балога (усі три), Львочкін. Ну і звичано, сама Сироїд.
Двічі несудимий за шахрайство Костянтин Гришин на чолі Служби Безпеки? Чом би й ні. У нас вже був двічі не судимий президент.
Головне - Порошенко влади не давати. Бо зрадник. "Рошен" та Ліпецька фабрика опять же ж...

З великим "прохоботським" вітанням
ПАВЛО ПРАВИЙ (Бондаренко)
01_smile
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
1
bad
shockingly
26.05.2016 р.
answerview
Шкварки News @ShkvarkiUA
Вызвали, как свидетеля, а воно уже визжит шо свинья.
Представляю, что будет орать, когда вызовут, как обвиняемого.

Карл Маркс.

like
bad
shockingly
26.05.2016 р.
answerview
62_sarcastic
Карл Маркс.

3
like
3
bad
shockingly
26.05.2016 р.
answerview
Следующим президентом Украины может стать депутат Верховной Рады Надежда Савченко.

Об этом в комментарии “Обозревателю” рассказал астролог Влад Росс.
“Если в конечном итоге Савченко не пристрелят, или еще чего-то с ней не сделают, то следующим президентом Украины будет именно она”, – заявил Росс.
Астролог сравнил Савченко с Жанной д’Арк, по его мнению, их судьбы очень схожи.

“Савченко – это украинская Жанна д’Арк, которую могут использовать политики в собственных целях, а потом захотят от нее избавиться. Могут начать против нее черную пиар-кампанию. Уже заранее знаю: ей будут вменять, что она психически неуравновешенная. Не исключено, что ее захотят даже физически ликвидировать, когда она будет не нужна. Для жизни Савченко было намного безопаснее, когда она находилась в заключении в России”, – подчеркнул Росс.
Росс также сказал, что со временем Савченко станет самостоятельной политической фигурой и именно она в состоянии изменить жизнь страны к лучшему.
“Она родилась под знаком Тельца, именно Телец тесно связан с Украиной. Она фатальный человек, посланный звездами. Если она станет президентом, то сможет полностью изменить лицо Украины, побороть коррупцию и внедрить необходимые реформы”, – подытожил он.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
answerview
Следующим президентом Украины может стать депутат Верховной Рады Надежда Савченко.

Не будет она во главе государства.
- Не политик.
- Нет свой партии (чтоб продвигала).
- Нет больших денег.
- Обезбашенная вояка - ярый националист - не здержанная в языке.
- Не управляемая. А значит не удобная никому.
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
4
like
3
bad
shockingly
1
26.05.2016 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
А я чогось думаю що часи врівноважених вже пройшли.
2
like
1
bad
shockingly
1
answerview
А я чогось думаю що часи врівноважених вже пройшли.

А кто её продвигать будет, Юлька?
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
26.05.2016 р.
answerview
У Чечні дали по 20 років тюрми Карпюку та Клиху

Чеченський суд виніс вирок українцям Миколі Карпюку та Станіславу Клиху. Їм дали 22, 6 та 20 років відповідно.

Про це повідомляє журналіст Антон Наумлюк у facebook.

"Суддя Верховного суду Чечні Вахіт Ісмаїлов засудив Карпюка до 22,6 років ув'язнення в колонії суворого режиму; Клиха - до 20 років ув'язнення", - написав він.

Журналіст також зазначив, что обидва засуджених подаватимуть апеляцію.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
26.05.2016 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
Юлька з Порохом об неї зуби скоро зламають 15_badgrin
Профінансує, думаю, Путлер через підставних - але потім щось піде не так.
Змінено: 26.05.2016 р., User
like
bad
shockingly
Риболов видалений
26.05.2016 р.
answerview
Порошенко завів країну у глухий кут - Луценко

Захід тисне на Україну через некомпетентність влади. Про це в інтерв'ю журналу "Країна" сказав народний депутат Ігор Луценко.

"Зайшли у глухий кут з мінським процесом. Тепер Захід каже: "Давайте, виконуйте свої обіцянки. Влаштовуйте місцеві вибори". Порошенко-дипломат допустив величезну помилку. Дав змогу нелегітимним представникам України у Мінську пов'язати політичні вимоги із військовими питаннями", - сказав він.

За словами нардепа, виборів на окупованих територіях Донбасу допускати не можна.

"Можна домовитись про обмін полонених. Можна навіть міняти території – їм один населений пункт, нам інший. Але це не можна пов'язувати із державним устроєм країни. Так само із іншими політичними питаннями – визнанням їхньої місцевої влади. Яку вони оберуть під дулами автоматів. Як у Криму пройшов "референдум". Тоді треба ставити питання, чому ми не визнали місцеві "вибори" у Криму? Ми завели самі себе у глухий кут. Це наслідки непрофесійної політики саме президента", - резюмував Луценко.

Більше читайте у наступному номері журналу "Країна".
Jedem das Seine
2
like
bad
shockingly
2
Риболов видалений
26.05.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
26.05.2016 р.
answerview
СБУ відмовлялася допомагати адвокатам Савченко

Колишній керівник Головного слідчого управління Служби безпеки України Василь Вовк відмовлявся надавати документи для допомоги захисту Надії Савченко.

Про це на прес-конференції повідомив адвокат Марк Фейгін.

"Осінь 2014 року. Триває слідство щодо Надії Савченко. Я зустрічаю на програмі "Шустер LIVE" людину, якій ми пишемо папери і марно намагаємося домогтися документів. Він нам просто не дає їх. Ця людина - начальник слідчого управління СБУ Василь Вовк. Я прошу: "Дайте нам цей білінг. Нам терміново необхідно надати його слідству через клопотання, долучити документ" - "Я вам нічого не дам". Питаю, як можна вирішити цю проблему? - "Ніяк"", - розповідає Фейгін.

Пізніше народний депутат Сергій Власенко розповів про цей інцидент тодішньому голові СБУ Валентинові Наливайченку. Після цього відомство передало необхідні для захисту документи.

"Потім той же Вовк в інтерв'ю говорить, що ми всі (адвокати) - агенти ФСБ", - додав Фейгін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У СБУ прогнозують Савченко великі досягнення

Як повідомлялося, у першу ніч в Україні Надія Савченко розмірковувала, як змінювати країну і визволяти в'язнів у Росії.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
26.05.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
26.05.2016 р.
answerview
Проводжали на колінах: На Майдані Незалежності попрощалися з двома загиблими в АТО добровольцями

Jedem das Seine
like
bad
shockingly
26.05.2016 р.
answerview
Один из одесских мотоциклистов уже почти год на донабасе и сегодня написал следующее:

"Почти год на востоке, и только недавно узнал, что туда и обратно ходят составы с сырьем и продукцией. Отака-то блокада. А еще, вроде бы, до конца года появится торговля с ДНР (а может на тот момент и не ДНР) и для частных фирм."

Прозревает народ потихоньку...
4
like
3
bad
shockingly
1
26.05.2016 р.
answerview
Перший в Україні пам’ятник загиблим військовим на Донбасі відкрили у Кривому Розі.
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
3
like
3
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин