MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
28.02, 00:28
44
0 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2800379
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
25.05.2016 р.
answerview
Почалося 15_badgrin

Сегодня вечером на базе стадиона «Олимпийский» должен был состояться неофициальный съезд БЮТ в честь освобождения Народного Депутата Украины, Героя — Надежды Савченко.
После этого был запланирован пир, — пишет на Елисе анонимный автор назвавшийся депутатом ВРУ,  поддерживающий мир и стабильность в Украине. Сообщает http://elise.com.ua/
В последний момент пир был сорван неожиданным письмом от Надежды Савченко в котором она назвала Юлию Владимировну Тимошенко «кремлевской сучкой».+
«Сегодня должен был состоятся пир по случаю освобождения Героя Украины — Надежды Савченко. Пир отменили в связи с тем, что Савченко передала через своих адвокатов, что она не будет сидеть за одним столом с кремлевской сучкой которая еще несколько лет назад смеялась над тем как Кремль бомбил братскую Украине — Грузию» — пишет анонимный автор на Елисе.+
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
3
like
3
bad
shockingly
25.05.2016 р.
answerview

Змінено: 25.05.2016 р., August
4
like
4
bad
shockingly
25.05.2016 р. відповів для User  
answerview
І до речі, ви ще Савченко не знаєте, скоро в Раді буде кіно з п'янкою і мордобоєм 03_biggrin

Да ничего не будет.Отправят куда-нибудь на  лечение.
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
1
like
bad
shockingly
1
25.05.2016 р.
answerview
3
like
3
bad
shockingly
Риболов видалений
25.05.2016 р.
answerview
Бекешкіна пояснила, чому рейтинг Порошенка впав

Петро Порошенко втрачає рейтинг через провали у економіці та невдалу кадрову політику. Проте ще має шанси на другий термін.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповідає Ірина Бекешкіна, директор Фонду "Демократичні ініціативи".

"Експерти відзначають позитив у роботі Порошенка на внутрішньому фронті. Зокрема, у нас немає активної війни, створили з нічого армію. Але все ж більше провалів через економічне збідніння, кадрові призначення у владі. По-перше, два абсолютно бездіяльні прокурори. По-друге, у нас досі немає послів в деяких країнах. На зовнішньому фронті позитив, бо реально постало питання надання Україні безвізового статусу", - говорить Бекешкіна.

Низький рейтинг не завадить Петру Порошенку вийти на вибори, вважає експерт.

"Президент відповідальний за все, що відбувається в країні. І якщо щось не так, його рейтинг падає. У Порошенка є шанси, що його переоберуть. Зараз має, здається, 13-15 відсотків рейтингу, а в інших взагалі біля 10. Тому тут питання, чи є альтернатива? У Кучми піднімався рейтинг Ющенка, Януковича і Тимошенко. Зараз також рейтинг Тимошенко підіймається, Садовий має 10 відсотків. Вони можуть вийти у другий тур".

"Довіра до Порошенка різко знизилася. Але усі попередні президенти також втрачали свій рейтинг. У 2005 році після скандалу із корупцією Ющенко стрімко впав. Лише Кучма був переобраний на другий термін. Бо вийшов у парі із Симоненком. Інші президенти не були більше однієї каденції - люди розчаровуються", - говорить Бекешкіна.

Нагадаємо, Петро Порошенко набрав 54,07 % голосів на позачергових президентських виборах у 2014 році. Зараз його підтримують 10 % виборців.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
25.05.2016 р.
answerview
З'явився повний текст жорсткої першої промови Савченко в Україні

Надія Савченко після прибуття до аеропорту в Борисполі запевнила, що відтепер українці будуть жити по-новому.

Українська льотчиця в оточенні близьких та великої кількості журналістів дуже емоційно подякувала всім, хто за неї боровся. Вона також запевнила присутніх, що зробить все для повернення інших політв'язнів.

"Я хочу попросити вибачення у тих матерів, які своїх дітей не дочекалися. А я ще досі жива. Я хочу попросити вибачення у всіх матерів, діти яких сидять в неволі. А я на волі. Я хочу вам сказати: так, я не поверну мертвих, але я завжди готова покласти своє життя ще раз на полі бою за Україну. Я зроблю все можливе, щоб кожна дитина, яка сидить зараз в неволі, була вільна. Ці герої України не повинні помирати. Дуже вигідно, коли герої мертві. Погано, коли вони живі, всім погано. Але ми будемо жити. Герої будуть у Верховній Раді України на заздрість російській Думі. І вони будуть на славу Україні. У нас буде Верховна Рада складатись з тих людей, які того гідні. Ми будемо жити в Україні так, як гідно повинна жити людина. Я не знаю, як це зробити, я вам чесно кажу. Я не буду обіцяти, що це буде завтра. Але це буде! Дуже дякую всім людям за те, що ви боролися за мене і за кожного через мене. Повірте, ви боролися за кожного, хто буде на волі. Якби люди не говорили, то політики б мовчали вічно. Хочу сказати дякую тим, хто бажав мені добра, тому що завдяки вам я вижила. Хочу сказати дякую тим, хто бажав мені зла, тому що на зло вам я вижила. І хочу сказати дякую тим, хто був байдужий, за те, що не заважали", - сказала Надія Савченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГРУшників в Москві зустрічали лише дружини

Зустрічати українку приїхало багато людей. Вони дарували їй квіти та вітали з поверненням.

Савченко поїхала з матір'ю, сестрою Вірою та помічником Олегом Мезенцевим.

Нагадаємо, Савченко повернулась в Україну після майже дворічного полону у Росії. Її обміняли на російських ГРУшників Александрова та Єрофєєва.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
25.05.2016 р.
answerview
Ляшко здивований, чому на допит викликали його, а не Порошенка

Лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка викликали на допит в СБУ.

"Завтра на 9.30 СБУ викликає мене на допит", - написав він на своїй сторінці в Фейсбук.

Народний депутат зазначив, що не знає про причину свого виклику та запросив усіх охочих її дізнатися прийти завтра до Київського міського управління СБУ.

"Мені немає чого приховувати від правоохоронних органів, на відміну від Президента, якого чомусь не поспішають допитувати про офшори. Всіх, хто, як і я, хоче дізнатися про причини мого виклику – приходьте до Київського міського управління СБУ, що знаходиться за адресою: Аскольдовий провулок, 3-а", - додав Ляшко.

Раніше повідомлялось, що СБУ допитує депутата від Радикальної партії Андрія Лозового у справі підриву автомобіля депутата Володимира Парасюка. Він викликаний у якості свідка.
Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
25.05.2016 р.
answerview
Завдяки Савченко перекрили 2-річні невдачі Порошенка - політолог

Повернення Надії Савченко у річницю президентства Порошенка не випадкове. За гучною подією він "сховався" від відповідальності за власні невдачі.

Про це сказав політолог Тарас Загородній у коментарі Gazeta.ua.

"Думаю, що все ж таки домовленість про саме цю дату повернення Надії була. Порошенко мав би на дворіччя свого обрання провести підсумкову прес-конференцію. Розповісти про свої успіхи і невдачі. Але хвалитися немає чим. А Савченко показала себе стійкою жінкою. Тому прив'язка до героїні, президенту була цікава. Тепер два місяці говоритимуть про Надію. Забудуть про підсумки роботи Порошенка. Ця ситуація відповідає традиціям українських президентів: один рік вони купаються в народній любові, а наступні роки не хочуть спілкуватися з людьми", - вважає він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко може спровокувати дострокові президентські вибори - експерт

Нагадаємо, Савченко повернулась в Україну після майже дворічного полону у Росії. Її обміняли на російських ГРУшників Александрова та Єрофєєва.
Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
25.05.2016 р. відповів для August  
answerview

"Просьба о помиловании шла не от Савченко, а от родственников погибших журналистов"

готовят почву к : - Вернули Крым в Украину по просьбе крымчан и россиян))))
http://motok.kiev.ua/ MOTUL ,Liqui Moly мотомасла, присадки, мотозапчасти, резина, аккумуляторы.
http://mustang-club.kiev.ua
3
like
3
bad
shockingly
Риболов видалений
25.05.2016 р.
answerview
Савченко може спровокувати дострокові президентські вибори - експерт
Після повернення Надії Савченко можуть відбутись дострокові президентські вибори. Вона стане кандидатом на пост глави держави.

Таку думку висловив політолог Володмир Бондаренко у коментарі Gazeta.ua.

"Зараз потрібно повертати інших полонених: Сєнцова, Клиха. Новому президенту це зробити буде легше. Порошенку важко обмінювати полонених через його російський бізнес. Його постійно смикають. Савченко - готовий кандидат у президенти. Якщо покращення не буде, можливий і варіант дострокових президентських виборів. Втім це відбудеться не одразу. Багато залежить від довиборів, які проходитимуть на округах. Якщо вони будуть програшними для влади, можуть відбутись дострокові президентські", - каже він.

Політолог Андрій Золотарьов також переконаний, що Савченко не залишиться тільки депутатом.

"У Надії є якості, яких немає у чоловічої частини українського політикуму. Це робить з неї несистемного гравця. Гадаю, що вона не залишиться просто депутатом від "Батьківщини". Вона буде намагатися грати більшу роль в українські політиці", - сказав Золотарьов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін вимагатиме щось взамін Савченко - експерт

Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
25.05.2016 р.
answerview
...Нет ну я конечно рад что Савченко вернулась.....Но...Юлька помню вернулась на каблуках....Да и в российских тюрьмах я смотрю неплохо кормят 17_wink    Не конечно я ничего не имею против-но как то подозрительно все это 72_scratchoneshead
Suum cuiqite
3
like
3
bad
shockingly
Риболов видалений
25.05.2016 р. відповів для serzhbv  
answerview
...Нет ну я конечно рад что Савченко вернулась.....Но...Юлька помню вернулась на каблуках....Да и в российских тюрьмах я смотрю неплохо кормят 17_wink    Не конечно я ничего не имею против-но как то подозрительно все это 72_scratchoneshead

Савченко то босоніж повернулася.
Впевнений, СБУ  ще довго буде пасти її
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
25.05.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

Савченко то босоніж повернулася.
Впевнений, СБУ  ще довго буде пасти її

Будут конечно.Но для пипла могла бы и сбросить килограмм 10-15 хотя бы.Все правдоподобней бы было.
Suum cuiqite
1
like
1
bad
shockingly
answerview

Отвечаю как диетолог в прошлом: если долго сидишь на "Кремлевской диете" (кратко - безуглеводка) - потом еще больше набираешь).
А если серьезно: там не то, что плохо кормят - там режим, а при режиме обычно и набирают вес, если спишь и жрешь, тем более бабы. Да и не позволили бы ей там голодовать.
Змінено: 25.05.2016 р., August
like
bad
shockingly
answerview

Отвечаю как диетолог в прошлом: если долго сидишь на "Кремлевской диете" (кратко - безуглеводка) - потом еще больше набираешь).
А если серьезно: там не то, что плохо кормят - там режим, а при режиме обычно и набирают вес, если спишь и жрешь, тем более бабы. Да и не позволили бы ей там голодовать.

Блин просто я опять чувствую что меня нае быва ют...мне так сказать последних года полтора отбивные из свинины поперек горла вставали как представлю что Савченко уже двадцать восьмую голодовку переживает..А тут на те-явление миру такой себе плотненькой жиночки). Выходит зря я все это время мучился угрызениями совести жуя свиные котлеты? 30_crazy
Suum cuiqite
like
bad
shockingly
answerview

Блин просто я опять чувствую что меня нае быва ют...мне так сказать последних года полтора отбивные из свинины поперек горла вставали как представлю что Савченко уже двадцать восьмую голодовку переживает..А тут на те-явление миру такой себе плотненькой жиночки). Выходит зря я все это время мучился угрызениями совести жуя свиные котлеты? 30_crazy

Да не, не наё****. Ну если только слегка. Куда ж без этого))
Откормиться-то она и за пару месяцев могла. Сидеть в 4 стенах - это застрелиться можно. Была бы на зоне - там хоть разогнаться есть где. А так: нервишки крепкие (не как у Мосийчука, который скорее из-за нервов так "постройнел"), генерически расположена. Вот и результат.
1
like
bad
shockingly
1
answerview
Просто, моя думка: ти не худав, а їв і курив, і нічого не робив.
Вы разговариваете на украинском? ... Зачем оно вам?
like
bad
shockingly
25.05.2016 р. відповів для Oleksa  
answerview

Мне иногда кажется, ты под хорошим градусом часто тут пишешь.
1
like
bad
shockingly
1
answerview

Мне иногда кажется, ты под хорошим градусом часто тут пишешь.

Просто.
Чий Крим?
Вы разговариваете на украинском? ... Зачем оно вам?
1
like
bad
shockingly
1
26.05.2016 р.
answerview

Свидетели Кровавого Пастора
Пост - утопический:
"Возвращение Крыма Хунте на всероссийском референдуме - шаг №3" (первый шаг уже не буду вспоминать -натолкнуло на утопические мысли, как только в рашн сми вообще появились вбросы каких-то ораторов о том, что они не хотят платить свои кредиты в 3 дорого из-за Крыма)) - и это в официальных источниках РФ - наглухо пропитанных цензурой и жёсткой провластной редакцией всего материала.... значит для чего-то было нужно пропустить...)

в прошлый раз был шаг 2 на пути формирования ватного мнения - в котром тов. Аксёнов жаловался на официальном уровне властям РФ о недостаточном финансировании Крыма....http://www.newsru.com/russia/18dec2015/crimeamoney.html

в этот раз - шаг номер 3 - подготовка почвы для размышлений о собственной жизни жителей РФ....

http://www.forbes.ru/…/251652-prigovor-ekonomike-pochemu-so…

разумеется не лишним будет упомянуть о том, как в крыму жить стало хорошо на печально известной ленте.ру
https://lenta.ru/articles/2016/03/17/crimeaeconomics/

и всё это на фоне вышуепомянутой жалобы Аксёнова самому володимеру
(намеренно ставлю в пример исключительно российский источники - тк в украинских - по этому поводу вообще песни поют

http://elise.com.ua/?p=192490  (еліз = гівно. прим Grom)

при чём ещё не ясно откуда ноги растут у этих ресурсов в укросми...ведь на наших пространствах написать можно что угодно - без объяснений - почему сайт до сих пор не закрыт - и эти новости всё равно попадут к конечному потребителю в виде ватки благодаря злорадству бендеровцев))))

вангую: В начале осени сего году - жители РФ на референдуме большинством голосов проголосуют за отторжение зажравшегося полуострова... и он в безжизненном, обесточенном состоянии с кучей внутренних проблем и проваленным туристическим сезоном, который потребует постоянных дотаций в регион на протяжении следующего года - упадёт вновь в тело украины - при этом сами россияне смогут не ходить на референдум - его посещаемость и так оставит больше 80 процентов))
всё вышеперечисленное - это простые уже приевшиеся методы пассивного формирования информационного поля, когда инет наполняется вроди как несвязанными между собой материаллами, которые при определённом щелчке из кремля начинают бурно обтираться всеми путиноловерами... вселяя в них убеждённость в том, что всё сделанное пастухом на фоне этого информационного поля - правильно - и вова снова всех переиграл... Объясню - в чём переиграл:
закинул в украину разрушенный регион, наполненный сепарами, которые в любой момент готовы устроить волнения, наказал неблагодарных, на мировой арене выторговал отмену каких-то санкций, которые тянули на дно жэкономику РФ и не давали встать с колен...
Именно такая тактика создания информационного поля для ватников - и служит основанием для дальнейшего представления Вовы Х, как очень хитрого и продуманного стратега...))) стратегия заключается в формировании реальности - под вовину стратегию... кто читал Оруэла "1984" - тот поймёт)))

Крим - це Україна!
Змінено: 26.05.2016 р., Grom
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин