MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
25.02, 00:44
31
-5 °С
Вітер: 1 м./с., Пн-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2789407
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
kuk
09.05.2016 р. відповів для pashaburgman  
answerview
Открыл контакт, набрал в поиске людей "Юрий Мысягин". Есть такой человек и даже фотография аватарки совпадает с фото в сообщении. Однако последняя активность на странице у него была 1.11.2015 и соответственно приведенным выше текстом и не пахнет, то есть это какой-то обман ? Я что-то не так делаю ? Есть два Мысягина Юрия с одинаковыми лицами ? Где Вы это взяли ?

А кто тебе сказал что надо в контакте искать ?? Обычно там лазяют ватники толпами и лица 18+  08_lol И прежде чем кого то уличать в обмане ,сперва поправь свою криворукость , кривоглазость ,или научитесь поиском пользоватся!!!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000828276750

чисто для тебя  15_badgrin
Змінено: 09.05.2016 р., kuk
2
like
1
bad
shockingly
1
09.05.2016 р. відповів для kuk  
answerview
Открыл контакт, набрал в поиске людей "Юрий Мысягин". Есть такой человек и даже фотография аватарки совпадает с фото в сообщении. Однако последняя активность на странице у него была 1.11.2015 и соответственно приведенным выше текстом и не пахнет, то есть это какой-то обман ? Я что-то не так делаю ? Есть два Мысягина Юрия с одинаковыми лицами ? Где Вы это взяли ?

А кто тебе сказал что надо в контакте искать ?? Обычно там лазяют ватники толпами и лица 18+  08_lol И прежде чем кого то уличать в обмане ,сперва поправь свою криворукость , кривоглазость ,или научитесь поиском пользоватся!!!

Я спросил, что я делаю не так ? Вы меня поправили. Спасибо, что сделали это. Правда одновременно с этим Вы  показали уровень своей высокой культуры и нравственности, но это конечно факт Вашей биографии.
2
like
1
bad
shockingly
1
09.05.2016 р.
answerview
-
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
09.05.2016 р.
answerview
Авдеевка. Правосек и два раба. Наши дни... 03_biggrin
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
2
like
2
bad
shockingly
09.05.2016 р.
answerview
За яку Перемогу?

Дивно чому керівництво України святкує перемогу в ІІ світовій війні і не відзначає перемогу у Першій світовій війні? Чи перемога «над світовими імперіалістами» у 1918 році була не менш важлива над «перемогою фашизму»?

Святкувати День перемоги 9 травня для України теж саме, що святкувати перемогу у Пунічних війнах Риму проти Карфагену.
Яка різниця для бездержавної України, що її один окупант здолав іншого окупанта, використавши Україну як місце битви, а українців як гарматне м'ясо.
Війна для українців розпочалася ні не 22 червня 1941 року, ні 1 вересня 1939 року і навіть не у березні 1939 року у Карпатській Україні.

Вже тисячу років триває війна на нашій землі. Війна Києва проти Москви. Спершу це була війна імперського Києва проти імперської Москви. Війна геополітичних воріт західного світу Балто-Чорноморської спільноти Міжмор’я із поза цивілізаційним лісом та степом Сходу.

Згодом це була війна національної України з часів козаччини і московського імперіалізму.
В цій тисячолітній війні були перемоги і поразки. Спалахи державності виборені кров’ю і залізом. І столітні мороки бездержавності.

Попри локальні перемоги і поразки ПЕРЕМОГИ як висліду війни ще не було. Ні в нас, ні в нашого відвічного ворога.
Триває ця війна й зараз. На Донбасі, в окупованому Криму. І закінчиться вона не імплементацією Мінських Угод, а військовим парадом на руїнах Московської імперії.
Тому відзначати перемогу Хижака над Чужим як мінімум абсурд.

Наш ворог у цій війні завжди застосовував імперську тактику: «Поділяй і владарюй». Використовуючі мовні, релігійні, соціальні протиріччя. Тому лише одна українська мова, одна українська церква, національна та соціальна справедливість є запорукою того, що ворог ніколи не зможе нас роз’єднати.

Але нині маємо іншу політику. Політику поглиблення Розколу.
Мовного. Коли країну роздирають між україномовною країною та постокупаційною окупаційномовною єдінай страной.
Ментального. Коли президент одного дня відкриває пам’ятник Мазепі як символу боротьби Києва проти Москви. А другого йде до московських попів, які ховаються під маскою УПЦ МП.
Геополітичного. Коли 8 травня Україна відзначає День пам’яті і примирення, а цьогоріч влада відродила совковське 9 мая нехай і трохи ретушоване і завуальоване.

Зшивати країну за допомогою світоглядної шизофренії не вдасться. Це лише вестиме до поглиблення розколу.
Тому якщо є зайві гроші для святкування Перемоги ще до її досягнення, давайте святкувати наші історичні перемоги.

Славну звитягу Святослава, перемоги батька Хмеля, Конотоп, День Української Зброї 31 серпня, коли у 1919 році українське військо звільнило Київ від большевицьких окупантів, визвольний похід на Донбас і Крим полковника Болбочана, безсмертя Холодноярців і вояків УПА.
І нарешті припинити розколювати країну…

Юрій Сиротюк
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
3
like
3
bad
shockingly
09.05.2016 р.
answerview
Фонд "Сестри Перемоги" прорвал информационную блокаду Донецка сбросив на парад патриотические листовки!
Более трёх тысяч листовок "Донецк - это Украина!" были сброшены в небе над Донецком 9 мая 2016 года аэроразведкой фонда «Сестри Перемоги».

Листовки "Донецк - это Украина!", "Победили фашистов - победим и рашистов!", «Вернём украинский Донецк – город труженик!», «Захарченко вор!» и другие, были разбросаны над центральной площадью города и над трибуной, где в это время находились руководители террористических организаций ДНР и ЛНР Захарченко, Плотницкий и другие.
Пророссийские террористы открыли огонь из автоматов, пулемётов и зенитных установок по БПЛА «Сестер Перемоги», пытались сбить с курса наши беспилотники при помощи мощных комплексов РЭБ и огня зенитных установок.
Все силы и средства российских оккупантов были задействованы на парад, а наши птички доставили почту с большой земли!

Это настоящий подвиг пилотов!
Это Трасса жизни!
Миф о всесильности российских РЭБ, как до того о всесильности их армии, развеян!
Акция аэроразведки «Сестер Перемоги» вызвала бурную реакцию в Донецке, и едва не привела к срыву так называемого «парада», организованного представителями ОРДЛО.

В целом 9 мая на город было сброшено более трёх тысяч листовок проукраинского и патриотического содержания, осуществлено 3 вылета, покрыта территория более чем в 25 тыс кв км.
Также были установлены места размещения техники, живой силы инженерных сооружений противника.
От имени Украины мы передали «привет» всем предателям и наёмникам ОРДЛО. Также хотим напомнить, что Донецк, Луганск были, есть и остаются украинскими, и мы сделаем все чтобы их вернуть.
Беспилотные летательные аппараты, которые производили сброс листовок над Донецком, были предоставлены для проведения акции нашими партнерами, производственно-инновационной компанией DeViRo.
Аэроразведка Сестер Перемоги продолжает делать вылеты по различным точкам фронта. Наши экипажи живут на фронте на постоянной основе. Обучение, зарплаты, обеспечение и сами беспилотники финансируются на 100% фондом "Сестри Перемоги".

Видео и репортаж о нашей работе можно посмотреть здесь:
http://youtu.be/pD42cus9T8Y
http://youtu.be/9Jt0oYKWL3M
http://youtu.be/cs8mAmPzYbI
http://censor.net.ua/…/s_jd_stantsii_v_gorlovke_prodoljayut…
https://youtu.be/nLobN6Uzois
http://tsn.ua/…/…/viyskovim-ne-vistachaye-bezpilotnikiv.html
https://youtu.be/UKm_VBOTIvI
https://youtu.be/MrZKGft8QiM
https://youtu.be/1ZIOrPb_J3I
censor.net.ua/…/tysyachi_tonn_uglya_perevozyat_pryamo_u_nas…
censor.net.ua/…/bespilotniki_sester_peremogi_zafiksirovali_…
censor.net.ua/…/volontery_fonda_sestri_peremogi_podderjivay…
censor.net.ua/…/kilometry_okopov_ukreprayion_tehnika_terror…
censor.net.ua/…/fond_sestri_peremogi_ischet_pilotov_dlya_sv…
http://ua.censor.net.ua/…/zakryt_dlya_vraga_nebo_nad_morem_…
http://censor.net.ua/…/aerorazvedka_fonda_quotsestri_peremo…
http://censor.net.ua/…/ranenaya_quotptitsaquot_neba_ne_boit…
http://censor.net.ua/…/deseparatizatsiya_i_demerkurizatsiya…
http://censor.net.ua/…/pobeda_v_pryamom_efire_aerorazvedka_…
Проект "Сестри Перемоги"

я вирішив не вставляти плейери ютюба = кому цікаво той сходить і подивиться, Це ПЕРЕМОГА Ж)
Крим - це Україна!
2
like
1
bad
shockingly
1
09.05.2016 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
Авдеевка. Правосек и два раба. Наши дни... 03_biggrin

РабыНИ две 03_biggrin
like
bad
shockingly
09.05.2016 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
А вот на картинке, которая внизу Вашего текста написано, что смена одного оккупанта, на другого, ещё худшего, это никакое не освобождение. То есть подразумевается, что немецкий оккупант был бы более лучшим оккупантом для Украины, чем советский ? Я правильно понял ?
Змінено: 09.05.2016 р., pashaburgman
2
like
1
bad
shockingly
1
09.05.2016 р. відповів для August  
answerview
Рабы пола не имеют, как и вата.
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
1
like
1
bad
shockingly
kuk
answerview

Я спросил, что я делаю не так ? Вы меня поправили. Спасибо, что сделали это. Правда одновременно с этим Вы  показали уровень своей высокой культуры и нравственности, но это конечно факт Вашей биографии.

Ну то в следующий раз спрашивай не в такой форме !типо фейка навикидовали, здесь никто никому ниче не обязан обоснововать, как то так.
like
bad
shockingly
answerview
А вот на картинке, которая внизу вашего текста написано, что смена одного оккупанта, на другого, ещё худшего, это никакое не освобождение. То есть подразумевается, что немецкий оккупант был бы более лучшим оккупантом для Украины, чем советский ? Я правильно понял ?

И тот и тот враг одинаковый. Но последний ещё и хитрый.  А значит мочить этих "хозяев жизни" всеми возможными способами!
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
1
like
1
bad
shockingly
kuk
answerview
А вот на картинке, которая внизу Вашего текста написано, что смена одного оккупанта, на другого, ещё худшего, это никакое не освобождение. То есть подразумевается, что немецкий оккупант был бы более лучшим оккупантом для Украины, чем советский ? Я правильно понял ?

Подразумеваться то что написано !И вообще что за ватнопровокативыне вопросы??Для тех у кого совсем туго с мыслями поясню , освобождаться от оккупантов мы тока начинаем!
1
like
1
bad
shockingly
answerview

Ну то в следующий раз спрашивай не в такой форме !типо фейка навикидовали, здесь никто никому ниче не обязан обоснововать, как то так.

Я не знаю какая форма Вам больше импонирует, однако не совсем не понятен Ваш посыл "здесь никто никому ниче не обязан обоснововать, как то так".

То есть можно писать буквально всё что угодно, любую охинею/правду/сказку нисколько не озаботясь тем, чтобы информация была достоверной ?
2
like
2
bad
shockingly
answerview

Подразумеваться то что написано !И вообще что за ватнопровокативыне вопросы??Для тех у кого совсем туго с мыслями поясню , освобождаться от оккупантов мы тока начинаем!

Ну что значит ватнопровокативные ? Вопросы есть вопросы. Без любознательности и желания разобраться мы будем использованными в чьих-то интересах.
Дело в том, что я почитал труды Гитлера и у него чёрным по белому были детальные конкретные планы касательно восточных славян. Вы их знаете ? Я вот чего-то засомневался в верности утверждения на приведенной Вами картинки, а Вы как ? Не сомневаетесь ? Не хотите поинтересоваться ?
like
bad
shockingly
answerview
даю безкоштовну пораду = бережи нерви, не реагуй на неадекватів
ЛАЙНО, зрада, ПОРОШЕНКО = бачиш, я ігнорую і збираю лулзи Ж)

Oleg Pyshny
Почему в селах Республики Того до сих пор нет электричества? Почему там до сих пор очаги топят козьими какашками, а не газом? Сложно подвести провода и проложить газопроводы? Нет, не сложно. Проблема в другом - населению нечем платить за электроэнергию и газ. Было бы чем, поверьте, подвели бы сразу. Но тогда почему же государство из своего кармана не доплатит энергетическим компаниям, чтобы местное население могло пользоваться благами цивилизации? Ответ тоже простой - у страны Того нет таких денег. Тогда почему их не печатают? А потому что эти фантики станут никому не нужны и сойдут только как жесткая туалетная бумага. И вот почему мы этому не удивляемся? А потому что Того - нищая африканская страна, и сидеть тамошнему населению, не способному платить за газ и свет, в темноте велел сам Бог. Но почему же люди, прекрасно понимающие экономическую ситуацию в Республике Того, не понимают аналогичную ситуацию у нас?

порохоботи скоординована група людей, які працюють на замовлення! жодні співпадіння між їхніми постами і здоровим ґлуздом = випадкові!

Сергій Марущенко
· Lviv
В грудні 2012 року мені випала просто казкова нагода побачити передріздвяну Данію у відрядженні. З найприємнішого - тодішній данський бос, у відповідь на нашу львівську гостинність запросив нас до себе в гості. Годину ми їхали з-під Орхусу до центра Ютландії, щоб побачити величезний ангар. де цей хлопець, який крім програмування (що в Данії незле оплачується) заробляє ще й будівельними підрядами, бавиться картингами і п'є пиво з друзями... Потім, нарешті його власний двоповерховий будинок з двома недешевими машинами (а в Данії ти платиш +180% вартості машини податками і зборами) з вітальнею, спальнею, гостьовою кімнатою, великою кухнею, кабінетом і радіотехнічною майстернею.

Так от, в цьому будинку ванни не було в принципі, був лише душ. В гостьовій кімнаті і радіомайстерні батареї було скручено в нуль. Я ще тоді нарешті зрозумів, як в таких широтах мати великий будинок - достатньо просто не гріти відразу всі приміщення до температури, коли по них можна ходити босим і в трусах. А якщо треба - тоді за годину те приміщення прогрівається до комфортної температури. Необов'язково це навіть робити вручну, вистачає систем, які це автоматизують.

І це - дууже небідна людина навіть для Данії,однієї з найзаможніших країн Європи, поруч із Норвегією та Швейцарією.

Ми з 2005 року постійно мусолили тему надмірного споживання природного газу. Україна тоді використовувала, страшно подумати, до 70 мільярдів кубометрів щороку. Але насправді не робилося взагалі нічого і в результаті я сам свого часу рік прожив на квартирі з такою коштовною річчю як газова пічка. Думаю, в данця Торбена від демонстрації такого пекельного пристрою волосся б заворушилося не лише на голові...
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
kuk
answerview

То есть можно писать буквально всё что угодно, любую охинею/правду/сказку нисколько не озаботясь тем, чтобы информация была достоверной ?

Вот ты у хуйла это спроси он точно на этот вопрос ответ знает !!
1
like
1
bad
shockingly
answerview

Вот ты у хуйла это спроси он точно на этот вопрос ответ знает !!

Зачем он мне нужен ? Разве не разумно уметь отвечать за себя ?
Человек взрослеет тогда, когда берёт на себя ответственность. Если не берёт, то детский сад может продолжаться и до 80 лет с естественным концом. Поэтому я и задал вопрос.
2
like
2
bad
shockingly
kuk
answerview

Ну что значит ватнопровокативные ? Вопросы есть вопросы. Без любознательности и желания разобраться мы будем использованными в чьих-то интересах.
Дело в том, что я почитал труды Гитлера и у него чёрным по белому были детальные конкретные планы касательно восточных славян. Вы их знаете ? Я вот чего-то засомневался в верности утверждения на приведенной Вами картинки, а Вы как ? Не сомневаетесь ? Не хотите поинтересоваться ?

Ну теперь еще труды хуйла прочитай и поймешь что то что ты учил все зря и дарвин вовсе не дарвин!!Я сомневаюсь лишь в одном на данный момент что ты адеквкатный !! для тебя там я пояснения писал !
like
bad
shockingly
09.05.2016 р.
answerview
хтось тут читає документи гітлера і мабуть вже б спалився... бо мабуть знає гітлера день народження і всі дивізії СС

я вам скажу, що протистоять таким ватним недоучкам можна лише фактами = німці/нацисти українців вважали унтерменшами, вони усіх вважали унтерменшами = це у них нацистів так заведено було. Але була одна проблемка (проблемусічка) АРІЇ жили у північному Причорномор"ї... а на цих Аріях (Оріях) базувалася уся білява голубоока расова теорія. Крім того були ще Готи. які на відміну від Емо - кочували. І так вийшло, що на території України стоянок цих Готів знайшли немеряно, а в пізніші часи Готи труханули мальохо і пішли в германщину щоб сховаться від Гунів, а заодно заснувать Райх і фатерлянд з ордунгом.
Ось тому ставлення німців до українців було не однозначне

що ж з приводу комуністичного інтернаціонального панування - у них не було заведено вважать когось унтерменшами... тому вони не вважали за людей нікого. крім партійної номенклатури високого рангу. Тому задля утворення радянськага чілавека вони майже однаково нищили культуру усіх народів срср. Як результат маємо парад незалежностей і купу різних. самобутніх. національних країн + победобесіє православія головного мозку + метастази по всьому світу. Для легкості розуміння ми називаєм їх ВАТОЮ

нагадую єдиний спосіб зберегти ауру чистою, а нерви працездатними = не реагуйте на ватні дописи, якими б дошкульними вони не були. Хіба що ви прагнете допомогти людині - бо їм платять лише за пости + реакція  15_badgrin
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
answerview

Ну теперь еще труды хуйла прочитай и поймешь что то что ты учил все зря и дарвин вовсе не дарвин!!Я сомневаюсь лишь в одном на данный момент что ты адеквкатный !! для тебя там я пояснения писал !

Зачем читать его труды ? Они и так видны. И почему я учил всё зря ? Вы хотите сказать что планы Гитлера относительно восточных славян написал Путин или Сталин ? Вы не интересовались хотя бы в общих чертах что это за планы ?
Я считаю, что для общего понимания и адекватного сравнения необходимо интересовать предметами, если уж Вы собираетесь их СРАВНИВАТЬ. А Вы почему-то начали сомневаться, что я адекватный. Можете объяснить, чем вызвано данное сомнение ? Тем, что я прежде чем сравнить поинтересовался так сказать "программами" сравниваемых "предметов" ? Или по какой-то иной причине я не адекватен ?
Змінено: 09.05.2016 р., pashaburgman
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин