MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
24.02, 05:04
31
-10 °С
Вітер: 0 м./с., Півн
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2788878
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
mixan забанений
06.05.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

Українські громадяни мають ...

треба постить тільки про перемоги .А то народ знову образится .

сарказм

01_smile
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
5
like
2
bad
shockingly
3
06.05.2016 р. відповів для August  
answerview
Вы конечно извините меня за мат, но это пЕсдец)))))
https://youtu.be/4VqZ6ZPWndM

Аут. Приехали... 37_fool  
Хотя в большинстве русские, всеядны...
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
06.05.2016 р.
answerview
«Победобесие» набирает обороты: георгиевские ленты на колесах машин (ФОТО)
http://15minut.org/news/159446-pobedobesie-nabiraet-oboroty-georgievskie-lenty-na-kolesah-mashin-foto
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
06.05.2016 р.
answerview
Юрий Мысягин
Обдроченцы на репетицию парада, выкатили на улицы Донецка двухосный автомобиль УРАЛ.
Явный военторг из мордора.
Данная экземпляр производится с 1996 года только в россии.
Ещё одна галочка для Гааги.
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
1
bad
shockingly
1
06.05.2016 р. відповів для kuk  
answerview

абсолютно ті самі проблеми

Свидетели Кровавого Пастора
Американская военная техника, которая будет задействована в совместных учениях Noble Partner, доставлена в Грузию из Болгарии.Мокши занервничали

Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
06.05.2016 р.
answerview
Іван Виговський
#Курвоздаймандат#
Десь рік тому стало зрозуміло, що фактично кожен непримиримий критик Президента і Уряду в решті-решт знаходить собі союзників у Москві. Там він починає радо давати інтерв`ю Рашкінським каналам та газетам, з усієї сили поливаючи брудом ненависну їм українську владу. При цьому ці паскуди ніколи публічно не критикували Рассєю, чи особисто Путіна. Також такі політики не готові визнати, що вони теж влада.
З нетерпінням чекаю Мусю і Сірожу на ефірах у Дімки Кисєльова. Впевнений на 100%, що в умовах російської автократії ці два козлики з усієї сили спіівали би осанну Путіну.

Mason Lemberg
Ну давайте поговоримо про судову реформу.. і не тільки
(частина 1)

Необхідність судової реформи зумовлена переоцінкою частиною суспільства своєї ролі в будівництві країни. Ця частина суспільства хотіла реалізувати своє базове громадянське право - стати джерелом влади і змінювати країну впливаючи на рішення влади.
Тобто, зміна країни (реформи) і контроль влади дій влади були стратегічною метою Майдану.
Зміна тодішньої влади януковича і ригів - це було лише одне з тактичних завдань, яке необхідно було здійснити для досягнення мети.

Чомусь значна частина суспільства після виконання першого тактичного завдання вирішила що це остаточна перемога, янек пішов - і відразу заживемо, для цього треба лише походити екскурсіями по Межигір'ї, помалювати паркани і мости в жовто-синій колір.
Чомусь значна частина суспільства відмежувалася від своїх завдань, які вона МУСИТЬ виконувати. Саме суспільство ПОВИННЕ контролювати владу і впливати на зміни в країни. Саме цього ми добивались на Майдані.

Натомість, помалювавши паркани в жовто-синій колір, вибравши по пріколу ляшка "бо веселий, гарно говорить і воює з батальйоном", провівши у ВР бабуягу і її кодло "бо Надя має бути депутатом", проголосувавши за самопоміч "бо децентралізація, реформатори і люстратори, новиє люді", вибравши яроша, білецького, парасюків, філатових "бо будуть п..дить ригів", делегувавши їм свої повноваження, одночасно відсторонившись від процесу контролю за ними ВСІМА (в т.ч.ПП, БПП і НФ) ми пожинаємо результати.

Найсумніше це те, що суспільство делегувавши розбудову країни так званим проєвропейським політикам-"реформаторам", віддало цим же недолугим пройдисвідам функції контролю.
При цьому суспільство досі намагається переконати себе, що ці блазні є рушійною силою реформ, боротьби з корупцією, люстрації і т.д.
При цьому суспільство досі намагається відмежуватись від участі в політичному житті, від тиску владу, від контролю влади, намагаючись імітувати тиск на владу лайками маячні цих блазнів.

Mason Lemberg
Ну давайте поговоримо про судову реформу.. і не тільки
(частина 2)

То чого ж ти, як представник суспільства, незадоволений тоді темпом реформ, чого незадоволений відсутністю судової реформи? Якщо ти нічого не робиш з того, що прагнув робити і обіцяв робити на Майдані? Якщо ти не контролюєш владу, не змушуєш її діяти в ТВОЇХ інтересах?
1) Ти обурюєшся, що не бачиш судів проти одіозних ригів, яких твої співвітчизники знову обрали депутатами, надавши їм недоторканість, але не робиш нічого щоб нагадати "новим незаплямованим обличчям", за яких голосував ти, що варто було б виконати свої передвиборні обіцянки і не ховатись за депутатською недоторканістю і не ховати за нею злочини ригів.
2) Ти обурюєшся тим, що суди випускають корупціонерів під смішні застави, але й досі лайкаєш пости "антикорупціонерів", які за 1,5 року не зуміли розробити навіть елементарних змін в портновський КПК.
3) Ти лаєш владу, підтакуючи тим самим "антикорупціонерам", які є тою самою владою, при чому більшість з цих "єврооптимістів-антикорупціонерів" навіть не голосували за антикорупційні безвізові закони.
4) Ти хочеш нову, чесну прокуратуру, при цьому піддавшись стадному інстинкту і впливу ЗМІ, вигороджуєш убл@дка з прокуратури, який вкрав в тебе 2 квартири, бо всі кажуть, що він реформатор. Одночасно ти кричиш, що реформ в прокуратурі не було...

Ось тобі 10 простих прикладів, які показують, що ти (кожен з нас), своєю імітацією громадянської позиції, імітацією тиску на владу, причетні до всього того, проти чого виступаємо.
Тому в нас є 2 варіанти виходу з ситуації:
1) Припинити інсинуації і імітації нашої громадянської позиції у вигляді лайків маячні всяких недоумків, яких ми мали нещастя вибрати у вищий законодавчий орган країни, почати аналізувати роботу влади (реально, а не фейковими розслідуваннями), впливати на процеси через більш адекватних комунікаторів між суспільством і владою.
2) Або кожного дня, 7 раз на день казати, що Пеця - мудак, 4 рази на день з сарказмом постити хеш-тег #житипоновому, 2 рази підписати петицію законотворця Мустафи з вимогою до Президента стати законотворцем, написати кожного дня 6 смішних мемасів, щомісяця провести хоча б 1 (одне) розслідування проплаченості порохоботів і щотижня писати 4 пости з возмущєніями (один з них на тему відсутності реформ в енергетиці, інші на тему судової реформи, військової реформи і ще один про те, як з дозволу Пеці краде твій начальник ЖЕКу). Також треба поставити не менше 146 лайків на тиждень під постами антикорупціонерів, за яких ти голосував на виборах. Якщо ти на виборах не голосував за антикорупціонерів і технократів (тоді ще було не модно), то став лайки під постами люстраторів. Так 100% переможеш!
Вибирай!
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
06.05.2016 р.
answerview

може це не кучма-литвин Гию мочканули?
Крим - це Україна!
2
like
1
bad
shockingly
1
kuk
06.05.2016 р.
answerview
03_biggrin  03_biggrin  03_biggrin  03_biggrin  03_biggrin

3
like
2
bad
shockingly
1
06.05.2016 р. відповів для mixan  
answerview

Українські громадяни мають ...

треба постить тільки про перемоги .А то народ знову образится .

сарказм

01_smile

Не надоело ли провоцировать? При чём "перемоги" если разговор о цене на газ?
Цена для всех потребителей, безусловно, должна быть рыночной - средней по Украине с учётом импорта и внутренней добычи, если она объективно такая - пусть будет так.
Но! На своём личном примере я этой зимой сделал невольно такой эксперимент: в январе несколько недель жил на даче с печным отоплением первого этажа в 70 кв.м. За неделю на отопление я потратил 50 кг антрацита и около 100 кг дров и всякого мусора: за неделю на отопление мне вышло около 250-270 грн вместе; в тоже время жена в херсонской квартире за никудышнее центральное отопление квартиры в 79 кв.м. заплатила за неделю около 400 грн...
В чём суть тарифа? Не столько в цене на газ, столько в кошмарно низком КПД ТЭЦ и старой магистрали...
http://khersonci.com.ua/images/NEWS/06.2014/190614_04.jpg
like
bad
shockingly
mixan забанений
06.05.2016 р. відповів для Slava  
answerview

если она объективно такая - пусть будет так.

субсидії я не отримую, для мене це неадекватні ціни .Нормально Коли ціни підвищуються, а зарплати і пенсії на тому ж рівні?

А топити можна і дровами, кизяками,сміттям або соломою, я не сперечаюся .Тут я згоден .
like
bad
shockingly
06.05.2016 р. відповів для kuk  
answerview
03_biggrin  03_biggrin  03_biggrin  03_biggrin  03_biggrin

Пилотки! 62_sarcastic
Всегда удивлял сей головной убор,но ТУТ всё логично. 03_biggrin
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
1
like
1
bad
shockingly
06.05.2016 р.
answerview
всьо = кінець зради Ж)

Українська Революція
Позывной "Москва":

- Я закрываю проект "Украинская Революция" по той причине, что считаю выполненными на 90% все те задачи, которые я поставил перед тем, как его начать. Я показал вам истинное лицо Порошенко, добился отставки Шокина и Яценюка, посеял предреволюционные настроения в Украине и на том можно поставить крапку.

Начинаю разделять вашу веру в то, что между Порошенко и Путиным есть какой-то "договорняк". Писал во все ведомства, включая ФСБ (просил помощи на Революцию), писал в приёмную администрации Президента РФ и везде получил отписку о том, что "ваше обращение было переслано в другое ведомство", а там с концами и без ответа. То есть, Кремль продемонстрировал, что Порошенко их полностью устраивает и они не заинтересованны в смене режима в Украине. Я бы легко закончил этот проект победой, будь хоть малейшая поддержка, но я её не получил ...

Если вспомнить о том, что проблемы "липецкой фабрики Рошен" вдруг в один день закончились без видимых причин, то начинаешь понимать, что между Путиным и Порошенко есть "договорняк". Не вижу причин продолжать проект Украинская Революция.

Украина - моя вторая Родина. Я искренне хотел вам помочь, но один в поле не воин. Умываю руки. Я ушел. Разбирайтесь сами.

хто ще сумнівається у кацапській підтримці зрадофілів? бугага = ходіть голодні (в порохоботи вам шлях заказаний)
Крим - це Україна!
3
like
2
bad
shockingly
1
kuk
answerview

субсидії я не отримую, для мене це неадекватні ціни

Ясен пень московитам их просто не дают  08_lol
1
like
1
bad
shockingly
answerview

если она объективно такая - пусть будет так.

субсидії я не отримую, для мене це неадекватні ціни .Нормально Коли ціни підвищуються, а зарплати і пенсії на тому ж рівні?

А топити можна і дровами, кизяками,сміттям або соломою, я не сперечаюся .Тут я згоден .

Ну давай "на пальцах" объяснять: любой товар: газ, нефть, помидоры или арбузы имеют понятие себистоимости и рыночной цены:
1)Если себистоимость выше отпускной цены для внутреннего товара это грозит потерей качества или банкротством добытчика, а импортёр перестанет его продавать на этот рынок;
2)Если товар в международной торговле (на бирже), то его цену определяет покупатель путём конкуренции, но в любом случае не ниже себестоимости и затрат на доставку.
Да, газ для населения был значительно ниже цены импорта (в т.ч. и ниже себестоимости добычи), но накая политика популизма доконала предприятия, которые фактически субсидировали население.
Сегодня политика другая: цена рыночная для всех, но вместо предприятий-доноров одна часть населения которая платит "по полной" субсидирует более половины страны которые получают субсидию... Маразм?
Ты без субсидии, я тоже (в наследство получил от родителей квартиру и хочу отдать детям: субсидия не положена тоже).
Это не выход: с одной больной головы на вторую больную перекладывать.
Нужно минимизировать потери теплотрасс и заменить устаревшие котлы в ТЭЦ, утеплять дома, а не популизмом тролить людей. И нет тут не "зрад" ни другого - банальный непрофисиализм и идиотизм.
http://khersonci.com.ua/images/NEWS/06.2014/190614_04.jpg
2
like
2
bad
shockingly
answerview
повністю з тобою згоден = ми поставили індивідуального котла і утеплили будинок ще 10 років тому... і тепер треба думать про інші нюанси, бо цього вже мало
мені не вірять, що 90 квадратів можна опалювати на пільгові 200 кубів на місяць - цієї зими лише 1 місяць вийшли за норму, хоча опалювальний значно довший ніж у інших = батьку холодно

Виталий Медведев
Щаз будет немного жестко, но надо и такое.
Об информационной войне, которую мы не проиграли.
Часто густо в сети слышны вопросы "куда смотрит минстець?", "почему государство не ведет свою пропаганду?", "почему мы не боремся за симпатии большинства?", и вообще "мы проиграли информационную войну России".
Ок, давайте начнем с главного и самого неприятного.
Ценность поддержки или осуждения той или иной персоной, либо социального группой некоего явления прямо пропорциональна дееспособности этой персоны или группы. То есть способности конвертировать свою поддержку или осуждение в некие действия, приносящие материальный результат. Объяснять почему надо? Или просто посчитаем количество самозатухших "третьих майданов"?
Т.е. прежде чем возвопить "одобряю" или "осуждаю" весьма рекомендую задуматься: "а чем мое осуждение ухудшит жизнь осуждаемому или улучшит одобряемому"?
Вот это и есть ценность Вашего мнения. Угу. По умолчанию обычно для конкретной персоны она невысока. Так стоит ли за это мнение бороться до того, пока персона эу самую ценность не повысит своими действиями? Это про "жестко".
Соответственно, в информполитике есть два взаимоисключающих направления:
бороться за умы масс или бороться за умы тех, кто эти массы контролирует и направляет. Для первого существует пропаганда. Весьма дубовый механизм, требующий серьезных ресурсов и неизбежно работающий против источника, когда диссонанс между пропагандистской картинкой и реальностью становится слишком разительным. Опыт нацистской Германии и СССР надо вспоминать? Или сразу согласимся?
Для нашего оппонента (РФ) на краткосрочную перспективу пропаганда как средство массового оболванивания населения результативна. По банальной причине - им от населения много не надо. Лишь бы стоически переносило лишения, связанные с нарастающим экономическим кризисом в РФ, проявляла массовую готовность героически самовыпиливаться, сокращая количество неспособных обеспечить себя потребителей да не мешало руководству распродавать природные ресурсы РФ, коих сему руководству на обозримую перспективу вполне себе хватит.
"Наружу" нашему оппоненту, "просравшему все полимеры", тоже особо нести нечего, кроме оголтелой пропаганды, прикармливаемой щедрым заливом бабла в "рупоры". У нас, если и захотим, таких ресурсов финансовых нет.
Отож, пропаганда - это ИХ метод, отвечающий ИХ целям.
У нас ситуация прямо противоположная во всем.
Нам не нужно оболваненое население, готовое "переносить лишения" и массово дохнуть. Потому, что банально нет у нас достаточного изобилия ископаемых ресурсов для прокорма всех желающих поруководить. Нам нужны емкие потребители и квалифицированные производители. Их пропагандой не воспитаешь. Опыт СССРа опять таки в помощь. Нам не нужны тысячи павших героев, нам нужны единицы живых и успешных с тысячами подтверждений, что павшие пали не зря. Нам не нужно пугать мир, нам надо стать привлекательными для мира. Нам не нужно слепая вера вождю, нам нужна поддержка определенного курса, без привязки к персоналиям.
Это не вопросы пропаганды. Зазомбировать человека на осознанные и системные действия, на развитие нельзя.
Это вопрос наличия в обществе дееспособной части в размере процентов 20%, свободно плавающей в информационных волнах. И вопрос доведения нужной информации до таких же дееспособных элит по миру. А массы -они везде одинаковы, и их поддержка стоит столь же мало, сколько их порицание.
Угу, плавать учимся проверенным методом- с лодки в воду. Угу, информационную культуру нельзя насадить сверху, можно только дать ей условия созреть самой. И да, быстрее это произойдет не через СМИ, а через соцсети, где тридцатитысячный тираж может иметь кто угодно, но при условии обязательной обратной связи с читателем, от чего СМИ с богатым спонсором, в принципе свободны. Угу, для нас ценнее волонтерское движение как способ повышения дееспособности членов общества, чем массовая поддержка хомячками "линии партии". И т.д.
Короче говоря. Мы не проиграли информационную войну России, по той банальной причине, что мы ведем две разные войны. Они за оболванивание масс, мы за поддержку дееспособной элиты.
Их оружие - пропагандистская шумиха, наше - спокойный диалог "мен ту мен". Их войска - СМИ, наши - соцсети и PR службы компаний.

Ото вчимося, воюймо, перемагаймо.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
mixan забанений
answerview

Нужно минимизировать потери теплотрасс и заменить устаревшие котлы в ТЭЦ, утеплять дома, а не популизмом тролить людей. И нет тут не "зрад" ни другого - банальный непрофисиализм и идиотизм.

усе  правильно пишіте ! Але у мене питання,  нормально отримувати зарплатню 150$ у місяць ? чи пенсію в 50$ ?

i я   з вами абсолютно згоден що це  "банальный непрофисиализм и идиотизм" . но у   чому тодI популізм ? На чорне сказати чорне ?  Це тепер популізм ?
2
like
1
bad
shockingly
1
answerview

не хочеш 150$ іди працювати на 1000... тю
я працював - тепер прошу вважати мене дауншифтером, гроші це далеко не все в цім житті
Крим - це Україна!
3
like
2
bad
shockingly
1
kuk
answerview
Чуть не согласен с тобой! Смотри все это так когда мы весь обьем газа закупаем , но у нас есть своя добыча обеспечивающая почти 60% нашит потреб!И как ты думаешь он дешевле чем тот что мы закупаем??Второе смысл этой бешенной цены когда субсидии дают всем это короче за тебя уже платять .Вобщем то самое бабло то накой хрен подымать цену и раздавать всем субсидии где логика?? Походу кто то опять карман греет,все понимаю но что то с газом они перегнули.
1
like
1
bad
shockingly
06.05.2016 р.
answerview
ПОЛТАВА-КИЇВ. 6 травня. УНН. Завтра у Полтаві пройде урочиста подія всеукраїнського масштабу - відкриття пам'ятника гетьману Івану Мазепі, інформує кореспондент УНН-Центр.
Відкриття пам’ятника заплановане на 14:00 на Соборному Майдані. Участь у заході візьме Президент України Петро Порошенко у межах робочого візиту до Полтавської області. Також глава держави буде присутній на урочистому відкритті протитуберкульозного диспансеру.
Також анонсували присутність Предстоятеля УПЦ КП Патріарха Київської і всієї Руси-України, його Святості Філарета, архітектора пам’ятника Віктора Шевченка, скульпторів Миколи і Назара Біликів, ініціатора і організатора спорудження Миколи Кульчинського, віце-прем’єра В’ячеслава Кириленка, голови Полтавської облдержадміністрації у 2006-10 рр. Валерія Асадчева, кобзаря, виконавця музичних творів епохи мазепинського барокко Тараса Компаніченка, співорганізатора днів кіно Всеукраїнського фестивалю “Мазепа-фест”, кінорежисера Михайла Іллєнка.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
bad
shockingly
06.05.2016 р.
answerview
Цікаво по скільки в Московії платять?

Президент Таджикистана Эмомали Рахмон распорядился выплатить ветеранам войны и труда по 2 тыс. сомони (примерно $250, - ред.) к 71-й годовщине победы во Второй мировой войне, передает «Корреспондент».
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин