вот у тебя талант, перекручивать смысл в фразах на свой лад.
нашол себе тут "крышу" в виде Вермута порохофоба и начинаешь вкидывать всякий информационный мусор для разжигания срача между форумчанами.
до того, пока ты тут не нарисовался-форумчане между собой не срались. враг был один.
появился ты, убедил Вермута своими вбросами что порох-это плохо (так оно и есть) и Вермут стал всех, кто не согласен с его мнением оскорблять аватарами, терпилами и прочими гнилыми словечками (что, кстати, уже поднадоело и не соответсвует правилам форума).
Так що ти якась незрозуміла людинка в цій гілці форума. Після твоєї появи хлопці почали сваритись. засланий казачок.
ну по перше, я нікого не кришую, це треба бути тупим, що б таке говорити. Ти мене звинуватив у кришуванні, а це образа, так що не ображайся на відповідь.
У нас ніколи не було одного ворога, навіть тоді, ворогами були сім'я і раша.
У тому, що Порох не є добре, переконав мене не mixan, а Порошенко, своїми діями.
по друге, моя думка тут не при справах, Порохоботом і аватаром терпілою стають не від моєї думки, а від своїх дій, від бажання лизнути.
А тобі не набридло постійне - «Зрада»???
Мені ця «Зрада» так само набридла, і після цього я почав називати порохоботів і терпіл тими, хто вони є насправді.
Крім того, і це є в цій темі, я запропонував не писати «Зрада», і я не буду згадувати про порохоботів і терпіл.
На це ніхто з порохоботів не пішов, а продовжувалося зрада, зрадофіли тощо.
Я ще раз повторюю, лайка почалася не із за mixan , а із за брязкальця , його прихильників і постійних їх вигуків «Зрада» і Зрадофіли.
Я ще раз вношу пропозицію, припинити ПОРОХОБОТІВ вживати «Зрада», ЗРАДОФІЛИ, і тоді ніхто не буде говорити порохобот і аватар терпіла, тощо. У нас є спільний зовнішній ворог-Московія, і його треба здолати.
Ну і після після цієї пропозиції, я сподіваюся ти DilERR побочиш, де собака закорана і хто в цьому винен.
Розумієш, коли якийсь дебіл звинувачує тебе в «Зраді», то промовчати зможе тільки ідіот, а що стосується «Зради»-дай відповідь, хто з нас зрадив присязі? Хто переслідує свої особисті інтереси, чиновники втомлені від розкоші або народ, який віддав для незалежності країни останнє?