MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
24.02, 00:03
29
-7 °С
Вітер: 0 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2788800
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
05.05.2016 р.
answerview
30_crazy Забаньте уже этого чудика-"патриота". Все ровно толку ноль.... минусы строчит и выбросы тупые постит.
Змінено: 05.05.2016 р., August
1
like
bad
shockingly
1
05.05.2016 р.
answerview

Памятаць усё... На лёс таго пакаленьня прыйшліся жудасныя падзеі: рэпрэсіі (39 млн. загінулі) і вайна (27 млн).
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
05.05.2016 р.
answerview
https://www.rbc.ua/rus/news/ukraintsy-nachnut-poluchat-povestki-v-voenkomat-posle-prinyatiya-13012015125000

вперед і з піснями   14_girlevil
1
like
bad
shockingly
1
05.05.2016 р.
answerview
оце так зрада

Порох такий же як і януковощ!

Ania Dorn
· Moscow, Russia ·
...в Москве люди в праздники собрали 5,5 тонн продуктов для жителей Тверской области. В Питере тоже прошла подобная акция - для Ленинградской. В 21-ом веке во вставшей с колен нефте-газовой (а также - алмазной, золотой, платиновой, никелевой и т.д. - бесконечным списком), рапортующей об успешном импортозамещении, уничтожающей "запрещённые" продукты тоннами, космической державе, прощающей миллионные и миллиардные долги другим странам ради их политических голосов...рядовые - граждане - собирают - продукты - для - голодающих - деревенских - жителей. Не африканских. Своих. Только вдумайтесь...
...уму непостижимо. Вы, вообще, понимаете, что эта картина по всем признакам соответствует формальной модели "клептократическое государство третьего мира"?..
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
Риболов видалений
05.05.2016 р. відповів для August  
answerview
30_crazy Забаньте уже этого чудика-"патриота". Все ровно толку ноль.... минусы строчит и выбросы тупые постит.

Від тебе толку то не більше, значить і тебе в баню?
Тим більше скільки він на форумі, а скільки ви, порохоботи, прийшли на форум тільки із за теми Евромайдана.
А відео дійсно якесь мутне.
Мене от більше цікавить одне питання, я його раніше піднімав в темі, але жоден порохобот не відповів на нього.
Як уже раніше нам повідомляли, що керченський міст це утопія , ну і раша,по  міжнародним правилами чи  нормами не має права будувати цей міст без дозволу України.
Так от,хто дав добро раші на будівництво моста, а якщо ніхто не давав-чому всі мовчать? Кому це вигідно, кого купили, чи це  простий пофігізм в надії що не збудують? 06_question
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
4
like
2
bad
shockingly
2
05.05.2016 р. відповів для mixan  
answerview
вот у тебя талант, перекручивать смысл в фразах на свой лад.

нашол себе тут "крышу" в виде Вермута порохофоба и начинаешь вкидывать всякий информационный мусор для разжигания срача между форумчанами.

до того, пока ты тут не нарисовался-форумчане между собой не срались. враг был один.

появился ты, убедил Вермута своими вбросами что порох-это плохо (так оно и есть) и Вермут стал всех, кто не согласен с его мнением оскорблять аватарами, терпилами и прочими гнилыми словечками (что, кстати, уже поднадоело и не соответсвует правилам форума).

Так що ти якась незрозуміла людинка в цій гілці форума. Після твоєї появи хлопці почали сваритись. засланий казачок.
http://motok.kiev.ua/ MOTUL ,Liqui Moly мотомасла, присадки, мотозапчасти, резина, аккумуляторы.
http://mustang-club.kiev.ua
5
like
5
bad
shockingly
Риболов видалений
05.05.2016 р.
answerview
Невесела статистика: Українці другий рік поспіль стрімко бідніють
http://patrioty.org.ua/ecomomic/nevesela-statystyka-ukraintsi-druhyi-rik-pospil-strimko-bidniiut-117741.html
Все ж експерти впевнені, що темні часи кризи для наших гаманців майже позаду.

Українці стали ще біднішими. Про це свідчать цифри Держкомстату, який опублікував структуру витрат і доходів населення за 2015 рік, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Згідно з даними відомства, в минулому році найбільше грошей українці витрачали на купівлю товарів і послуг (89,8%). При цьому основними істочнікаміі поповнення сімейного бюджету традиційно стали зарплата (39%) і соціальна допомога (майже 37,8%). В цілому ж в 2015 році доходи українців склали 1,744 трлн грн (див. Інфографіку).
РОЗКЛАДИ. У Держкомстаті зазначають, що минулого року дохід кожного українця склав 31 082 грн, що на 4300 грн більше, ніж у 2014-му. Інакше кажучи, номінально наш гаманець розбагатів на 15%, але з урахуванням зростання цін на продукти і тарифи "комуналки" він фактично збіднів на 22,2%. Тим більше що минулого року виросли і витрати українців на 16,9%.

Дані Держкомстату явно демонструють, що українці ледве зводили кінці з кінцями, живучи від зарплати до зарплати, вважають експерти, причому така ситуація спостерігається другий рік поспіль. "У 2015 році інфляція перевищила 43%, а в 2014-му – 25%. І якщо при таких розкладах навіть взяти до уваги зростання зарплат та інших доходів населення, все одно за останні два роки, з урахуванням величезної інфляції, реальні доходи українців упали приблизно на 50%. Це призвело до того, що в структурі доходів знижується частка зарплати і росте соцдопомогу, тобто населення стало більше залежно від допомоги держави", – роз'яснює аналітик "Простобанк консалтинг" Іван Нікітченко.

ЗАНАЧКИ. За оцінками експертів, в 2015 році зарплат і соцдопомоги українцям не вистачало на життя, тому багато хто навіть проїдали свої заощадження. "Варто зазначити, що українці змогли відкласти у вигляді заощаджень лише 0,4% свого доходу, або 6,2 млрд грн. Але це катастрофічно низький показник, оскільки для стабільного формування заощаджень люди повинні відкладати хоча б 10% від зарплати", – каже Нікітченко. Результати такого проїдання заощаджень вже спостерігаються по ринках автопродажів і нерухомості, уточнюють експерти. "Більшість людей, у яких були заощадження, вже використовували їх на відповідні покупки, і важкі часи для цих ринків ще попереду, так як населенню будуть потрібні роки, щоб знову сформувати докризові заощадження. Єдиним виходом може стати активізація кредитування, що в цьому році може стати реальним, якщо ставки будуть знижуватися", – пояснює президент Украіналітцентра Олександр Охрименко.

Проте експерти впевнені, що темні часи кризи для наших гаманців майже позаду. "Початок 2016-го виявилося для економіки стабільним, це означає, що дно досягнуте. І якщо до кінця року в Україні не буде відновлення конфлікту на Сході чи будь-яких політичних потрясінь, то велика ймовірність, що курс долара збережеться на позначці 25 грн, а інфляція не перевищить 20%. В таких умовах українці при середній зарплаті в 5000 грн зможуть зберігати близько 500 грн щомісяця вже з осені. І найбільше шансів повернутися до накопичення коштів в цьому році у аграріїв, логістів, продавців, металургів, так як нині це стабільні спеціальності", – говорить Охріменко.
Jedem das Seine
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
1
bad
shockingly
1
05.05.2016 р. відповів для DilERR  
answerview
Bohdan Miroshnikov
Миклош и Бальцерович с утра решили макнуть зрадофилов в то, чем они любят обмазываться
«В Украине начинается экономический рост. Он будет продолжаться, если будут проводиться реформы. Сейчас сделано реформ больше чем за все предыдущие 23 года и сделать нужно еще больше: деолигархизация, рост конкуренции, дерегуляция, антикоррупционная реформа».
Ну и вишенка на торте.
«Наибольшая угроза успешного будущего Украины – популизм».
А теперь сравните это с бесконечными планами Мореля, Нулланд, формулами Штайнмаера, «экспертами» на 112 и информированными источниками Гриценко, Кошкиной, УП и прочих громадських.
«Антикоррупционеры» и зрадофилы, как никто другой, хотели
досрочных выборов. Которые бы минимум на 6-8 месяцев остановили все реформы. А после таких выборов – были бы договорняки Йули, Ляшко и Садового с рыгами, ибо без тех, судя по рейтингам, невозможно было бы создать коалицию. Страна окончательно скатилась в нескончаемый популизм.
Слава богу, этого не произошло, коалицию и правительство удалось сформировать без выборов. На данный момент – это в принципе, единственная возможность для проведения широкомасштабных реформ.
И мы должны быть горды тем, что реформы нам помогают проводить такие люди, как Бальцерович и Миклош, совместные учения с НАТО стали нормой, а глава нашего ГШ скоро будет ездить в ГШ НАТО, как к себе домой. Это стоит много.
Невсеремось!
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
mixan забанений
answerview
убедил Вермута своими вбросами что порох-это плохо

може проблема в "шоколадке" зі свитою , а не в мені ?

Вермут дорослий,думаючий мужик , сам вирішує де правда , а де неправда . .
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
Змінено: 05.05.2016 р., mixan
2
like
1
bad
shockingly
1
05.05.2016 р. відповів для mixan  
answerview
ну ти зрівняв))

де Порох зі свитою, а де ти))
http://motok.kiev.ua/ MOTUL ,Liqui Moly мотомасла, присадки, мотозапчасти, резина, аккумуляторы.
1
like
1
bad
shockingly
05.05.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

Від тебе толку то не більше, значить і тебе в баню?
Тим більше скільки він на форумі, а скільки ви, порохоботи, прийшли на форум тільки із за теми Евромайдана.
А відео дійсно якесь мутне.
Мене от більше цікавить одне питання, я його раніше піднімав в темі, але жоден порохобот не відповів на нього.
Як уже раніше нам повідомляли, що керченський міст це утопія , ну і раша,по  міжнародним правилами чи  нормами не має права будувати цей міст без дозволу України.
Так от,хто дав добро раші на будівництво моста, а якщо ніхто не давав-чому всі мовчать? Кому це вигідно, кого купили, чи це  простий пофігізм в надії що не збудують? 06_question

Біда в тому, що міжнародного права по-суті не існує, парламент будь-якої країни може денонсувати будь-які договори чи банально їх не виконувати. Що може на маразм окремо взятої країни вплинути крім сили?
1. ООН - такаж безлузда організація як і ії попередниця Ліга Націй; її складові:
- Рада Безпеки - елітарний клуб декількох країн які диктують свою політику всім іншим;
- ВООЗ - захист монополістів фармацептичної галузі - як результат - шалені ціни на ліки по всьому світі та епідемії в бідних країнах;
- ММО - захист крупних судноплавних корпорацій і витеснення з ринку дрібних компаній;
- МООП - пародія на обєднання профспілок що жодним чином реально не захищає працівників;
- МАГАТЕ - забезпечує право ядерних держав продавати дармові кВт іншим і забороняє іншим будувати АЄС - лобізм;
2. Рада Європи - просто говорільня безтолкова. Якщо одна країна-член бере в заложники депутата іншої країни-члена і їх навіть не виключили за це...
- ОБСЄ - не бачить війни, озброєння і армії в своїй місії;
3. Міжнародний кримінальний суд - різновідність театрального мистецтва: жодне рішення такого суду не має механізма реалізації. Може хто наведе хоч один позитивний приклад в міждержавному територіальному спорі в цьому суді?
4.ВТО - захист прав розвинених країн, які продають свою продукцію з високою доданою вартістю всім іншим і не дозволяють вводити обмеження для захисту власного виробника;

Можу і продовжити, але суті діла не міняє: автомат (а краще ядерна ракета) - є ліпшим доводом чим будь-які договори чи конвенції декларативного характеру, безглуздо цим орду залякувати щодо моста в Крим. Не пишуть в пресі це не значить що і в кабінеті не пишуть, але який від того толк?
http://khersonci.com.ua/images/NEWS/06.2014/190614_04.jpg
1
like
1
bad
shockingly
mixan забанений
answerview
ну ти зрівняв))

де Порох зі свитою, а де ти))

так все-таки проблема не в мені, а  в " шоколадці"?
Тоді які до мене питання ?
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
1
like
bad
shockingly
1
05.05.2016 р.
answerview
Институт национальной памяти запустил сайт о советских мифах про войну
Больше читайте здесь: http://zn.ua/UKRAINE/institut-nacionalnoy-pamyati-zapustil-sayt-o-sovetskih-mifah-pro-voynu-212544_.html   04_blush

http://www.ww2.memory.gov.ua/category/kluchovi-podii/
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
answerview
вот у тебя талант, перекручивать смысл в фразах на свой лад.

нашол себе тут "крышу" в виде Вермута порохофоба и начинаешь вкидывать всякий информационный мусор для разжигания срача между форумчанами.

до того, пока ты тут не нарисовался-форумчане между собой не срались. враг был один.

появился ты, убедил Вермута своими вбросами что порох-это плохо (так оно и есть) и Вермут стал всех, кто не согласен с его мнением оскорблять аватарами, терпилами и прочими гнилыми словечками (что, кстати, уже поднадоело и не соответсвует правилам форума).

Так що ти якась незрозуміла людинка в цій гілці форума. Після твоєї появи хлопці почали сваритись. засланий казачок.

ну по перше, я нікого не кришую, це треба бути тупим, що б таке говорити. Ти мене звинуватив у кришуванні, а це образа, так що не ображайся на відповідь.
У нас ніколи не було одного ворога, навіть тоді, ворогами були  сім'я і раша.
У тому, що Порох не є добре, переконав мене не mixan, а Порошенко, своїми діями.
по друге, моя думка тут не при справах, Порохоботом і аватаром терпілою стають не від  моєї думки, а від своїх дій, від бажання лизнути.
А тобі не набридло постійне - «Зрада»???
Мені ця «Зрада» так само  набридла, і після цього я почав називати порохоботів і терпіл тими, хто вони є насправді.
Крім того, і це є в цій темі, я запропонував не писати «Зрада», і я не буду згадувати про порохоботів і терпіл.
На це ніхто з порохоботів не пішов, а продовжувалося зрада, зрадофіли тощо.
Я ще раз повторюю, лайка почалася не із за mixan , а із за брязкальця , його прихильників і постійних їх вигуків «Зрада» і Зрадофіли.

Я ще раз вношу пропозицію, припинити ПОРОХОБОТІВ вживати «Зрада», ЗРАДОФІЛИ, і тоді ніхто не буде говорити порохобот і аватар терпіла, тощо. У нас є спільний зовнішній ворог-Московія, і його треба здолати.

Ну і після після цієї пропозиції, я сподіваюся ти DilERR побочиш, де собака закорана і хто в цьому винен.
Розумієш, коли якийсь дебіл звинувачує тебе в «Зраді», то промовчати зможе тільки ідіот, а що стосується «Зради»-дай відповідь, хто з нас зрадив присязі? Хто переслідує свої особисті інтереси, чиновники втомлені від розкоші або народ, який віддав для незалежності країни останнє?
Jedem das Seine
Змінено: 05.05.2016 р., Vervet
3
like
2
bad
shockingly
1
05.05.2016 р.
answerview
Зараз Антикорупційне бюро розслідує 120 кримінальних проваджень, проте гучні ще попереду.

Про це в інтерв'ю "Фокусу" сказав директор Антикорупційного бюро Артем Ситник.
"Десять (справ доведених до суду - ред.). У них фігурують 13 осіб. Найбільш високопоставлений фігурант - керівник держустанови, підозрюваний у розтраті 16 млн грн (йдеться про керівника Державної інноваційної фінансово-кредитної установи. - ред.). Серед підозрюваних є колишні судді. Але найцікавіші і гучні справи у нас ще попереду", - сказав він.
Також голова НАБУ нагадав, що "справу Кононенка" передали до суду.
"Ми вивчили матеріали цієї справи і прийшли до висновку, що в діях одного з керівників Нафтогазу Андрія Пасішника є склад кримінального злочину за статтею "Втручання у діяльність державного діяча". Це справа - прецедент, нічого подібного раніше в Україні не розслідувалося. 22 квітня вона передана до суду. Сподіваюся, це дасть політикам правильний сигнал. І в наступний раз вони гарненько подумають, чи треба дзвонити якомусь чиновнику і козиряти гучними прізвищами", - сказав він.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
Риболов видалений
05.05.2016 р. відповів для GiS  
answerview
У мене пропозиція до адміна.
Ігор, бань   чоча б на тиждень за слова ЗРАДА, , зрадофіли, порорхоботи, терпіли і подібне,

А ТО ДІЙСНО, ЦЕЙ МІЖДОСОБОЙЧИК НАБРИД УСІМ.
Jedem das Seine
3
like
2
bad
shockingly
1
Риболов видалений
05.05.2016 р. відповів для Slava  
answerview
Біда в тому, що міжнародного права по-суті не існує, парламент будь-якої країни може денонсувати будь-які договори чи банально їх не виконувати. Що може на маразм окремо взятої країни вплинути крім сили?

Так що, якщо міжнародного права по-суті не існує , а раша сильніша, то треба, з цим змиритися і  не боротися за Крим, Донбас.
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
GiS адміністратор
answerview
Так в темі ж нікому буде спілкуватися 01_smile Може просто будьте толерантніші один до одного, ставтеся з повагою і все буде гаразд? 01_smile
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
3
like
3
bad
shockingly
answerview
Вервет, я з тобою навіть спілкуватись не збираюсь, хай я для тебе залишусь тупим.

я продивляюсь цю гілку за для того, щоб побачити новини від нашіх хлопців з Донбасу та Криму.

але через твою манеру спілкування вони майже перестали сюди заходить та щось писати по справі.

бо той же mixan зразу ж починає на них кидатись.  а ти цьому піддакуєш.

а про порохоботів чи зрадофілів я моу в інших джерелах почитать.

або зразу можно гілку переіменувати "порохоботи vs зрадофіли. Де правда". І спілкуйтеся там скільки завгодно.

з.і. відповідати тобі не буду. не бачу в цьому сенсу. бувай.
5
like
5
bad
shockingly
Риболов видалений
05.05.2016 р. відповів для GiS  
answerview
Так в темі ж нікому буде спілкуватися 01_smile Може просто будьте толерантніші один до одного, ставтеся з повагою і все буде гаразд? 01_smile

Ти ж бачив, я вже другий раз вношу пропозицію , щоб не вживати ці слова паразити-АЛЕ ВІЗ І НИНІ ТАМ.
В темі три-чотири порохобота, ну і я, на їхню думку зрадофіл, так що спілкування буде, тим більше проплаченому порохоботу в бані сидіти не вигідно-зарплатня не йде.
Спробуй, заради експерименту, ну хоча б на пару днів банити 01_smile

Зрадофіл ніколи не буде поважаті проплаченого порохобота і аватара терпілу, як і навпаки
Jedem das Seine
2
like
bad
shockingly
2
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин