MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.02, 23:47
29
-6 °С
Вітер: 1 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2788794
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
mixan забанений
05.05.2016 р.
answerview
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
3
like
1
bad
shockingly
2
Риболов видалений
05.05.2016 р. відповів для tsinik  
answerview
"​Страшные новости из Украины. Пропали несколько миллионов "русских", их не убили и растерзали "бендеровцы", они просто стали украинцами", - блогер

Завдяки старанням громдськості бути українцем стає модно
"Страшные новости приходят из Украины. Согласно данных статистики только за последние два года в Украине катастрофически пропали несколько миллионов "русских", при этом, что самое ужасное, их не убили и растерзали "бендеровцы", они просто стали украинцами! Представляете себе, какой ужас, жители суверенной независимой страны Украины вдруг и украинцы!" - пише у своєму блозі Олег Чеславський, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Но ладно украинцами они себя стали называть, так они до еще куда большей низости дошли, они еще и от "русского" языка отказываются и по-украински говорят! Это вообще ни в какие рамки не лезет! Украинцы, жители Украины разговаривают на украинском языке! Ужас!

Так, по данным переписи начиная с 2001 года, русскими перестали себя называть почти треть граждан Украины (феномен "пропавших" русских), а если быть более точным почти 29,6% граждан Украины. Это при том, что согласно данных исследований проведенных ранее доля носителей русского языка как родного в населении Украины была выше 40 процентов.

И это только ужасная статистика до 2013 года, можете представить, что началось потом! Можете представить, что началось после того, как Россия оккупировала Крым и Донбасс? Даже жители Донбасса, которых можно считать полноценным русскоязычным (как утверждают большие Кремлевские специалисты по Украине), вдруг принципиально стали переходить на украинский!

Рухнула веками возводимая иллюзия, миф о том, что жители Украины получают огромное удовольствие от того, что говорят на двух языках: украинском и русском, и что их называют этническими "русскими", при том, что этнос "русские" был придуман во все той же "нерезиновой".

Нет, конечно, и правда Украине стоит говорить на двух языках, а может даже и на трех, например на: украинском, английском и немецком. Но вот зачем на "русском"? Для того, чтобы допрашивать пленных? А что они расскажут? Или мы не видим, как "сладко" им живется на России, что они выбирают смерть на войне в канаве - мирной жизни на родине?

Но это не все обвинения предъявляемые Россией Украине. Более всего Украину обвиняют в нацизме, утверждая, что государственная модель: "Одна нация, один язык, одно государство" - это нацистская схема державы.

На самом деле это не так. Эта модель характерна, типична для европейского мышления. Практически все европейские страны живут по такой модели и прекрасно себя чувствуют. Нацистская же модель страны, по которой живет Россия, звучит: "Один народ, одна страна, один язык, один вождь!"

Это, кстати, слова человека, фунадтора Третьего Рейха, политика, которого очень любит цитировать сам Путин: Йозефа Гебельса. Видите разницу в двух формулах? В нацистской и российской формулах есть вождь, а в Европейской его нет. Россия – страна, приемлющая лишь авторитарный стиль управления. В ЕС же раболепство и идолопоклонничество не приветствуется.

При этом Россия, обвиняя Украину в украинизации, почему то забывает рассказать, как вообще так получилось, что русины свой язык, современное название которого - украинский, почти забыли, и пользуются языком оккупанта?

Нет, у них желания рассказать, что навязывая свой язык покоренным нациям, что они стремились вовсе не к пониманию, а к возможности промывать мозги своим новым рабам. Вы же понимаете, что никому невозможно промыть мозги, если языка ты его не знаешь! За период с 2001 по 2013 в Украине сократилось на треть население, считающее себя "русскими". Также значительно увеличилось количество носителей украинского как родного.

При этом нет никакого давления на русскоязычных, ни в области культуры, ни образования. Большая часть СМИ, как выходила, так и выходит на русском. Не закрывают и русских школ, в отличии от оккупированных Россией Крыма и Донбасса. Где всех кто утверждает, что он этнический украинец запросто могут посадить, а про то, что можно свободно говорить по-украински на улице и думать не стоит. Про школы я молчу.

Понятно, что ситуация на оккупированных территориях завтра не изменится. Россия трактором пропаганды прошлась по мозгам людей, и они не один год после возвращения в Украину еще будут просто бояться говорить на родном украинском языке.

Надо сказать, что конечно война с Россией нам "помогла" вспомнить, кто мы такие, но этого мало. Построение национального государства Украина, во многом, сильно затягивается благодаря нежеланию правительства страны инвестировать в язык.

Да, да, украинский язык в Украине страдает из-за отсутствия вливаний в украинскую культуру, в украинское кино, украинский интернет, украинское телевидение. Наши меценаты с удовольствием вкладываются в кассовые шоу, модные показы, футбол и другие зрелищные мероприятия, забывая о том, что страна все еще оккупирована. Украинский язык возвращается в Украину благодаря активистам и волонтерам. Как всегда".
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
05.05.2016 р.
answerview
Брудні ігри наближених до "корита": Українцям має вистачати власного газу за нормальною ціною - експерт (відео)

Jedem das Seine
like
bad
shockingly
05.05.2016 р.
answerview
Во время проведения торжеств 8-9 мая не допускается использование «флага победы». Об этом сообщили в пресс-службе Украинского института национальной памяти.
Согласно действующему законодательству, распространение или публичное использование «флага победы» и другой советской символики является пропагандой противозаконного коммунистического тоталитарного режима.
Юрист Украинского института национальной памяти Сергей Рябенко отметил, что использование символики коммунистического тоталитарного режима допускается только на оригиналах боевых знамен.
«Поскольку оригинал» флага победы «сохраняется в Музее Вооруженных сил Российской Федерации в Москве, использование любых официальных или других копий или изображений» флага победы «во время мемориальных, торжественных и других мероприятий 8-9 мая является пропагандой коммунистического тоталитарного режима и запрещено законом «, — уточнил С.Рябенко.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
Риболов видалений
05.05.2016 р.
answerview
Порошенко загнав себе у пастку з новим генпрокурором - нардеп

Президент Петро Порошенко загнав себе в пастку, намагаючись призначити лояльного генпрокурора.

Про це в Facebook написав нардеп від БПП Сергій Лещенко.

"Ключовою фігурою для справжньої боротьби з українською корупцією був і залишається генеральний прокурор. У його руках необхідні важелі - навіть зараз, після урізання функцій прокуратури. Але завзятість, з якою президент Петро Порошенко намагається отримати чергового Віктора Шокіна, краще безлічі слів переконує в щирості обіцянок покінчити з цим злом", - зазначив нардеп

За словами парламентарія, посада генпрокурора вакантна 2,5 місяці.

"Президент крок за кроком заганяє себе в пастку: він довіряє тільки лояльному людині на цій посаді. І навіть Луценко викликає сумніви через власні амбіції. При цьому 60% населення вважають саме президента головним відповідальним за викорінення корупції. Але замість посадок ми бачимо нові феєрверки схем і калейдоскоп смотрящих", - написав Лещенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генпрокуратура "копає" під НАБУ

29 березня Верховна Рада звільнила генпрокурора Віктора Шокіна. У стінах парламенту обговорюють кандидатуру лідера БПП Юрія Луценка на керівника ГПУ.
Jedem das Seine
Змінено: 05.05.2016 р., Vervet
1
like
bad
shockingly
1
05.05.2016 р. відповів для mixan  
answerview

Это шо за клоун?))
100% у него в кармане айфон с хорошей камерой лежит... но в подтверждение только слова и ладошка))
1
like
bad
shockingly
1
mixan забанений
05.05.2016 р. відповів для August  
answerview
клоун тут, це ти . А Говорить Ігор Беркут, лідер партії "Велика Україна"
Змінено: 05.05.2016 р., mixan
7
like
2
bad
shockingly
5
kuk
answerview
клоун тут, це ти . А Говорить Ігор Беркут, лідер партії "Велика Україна"

Дебiл це говорить!!
Ты тока вдумайся он приехал туда можно сказать к расеянам агитировать против строительства моста ,с Украинским паспортом и в открытую агитировал!"! да мля через 30 минут уже был бы в кабинете фсб , точно мля клоун и ты ты его шут !!
7
like
5
bad
shockingly
2
05.05.2016 р.
answerview

Dmitro Vovnyanko
"Два роки минуло - що зроблено?!" "Цілих два роки байдики били, і що маємо?" Коли пояснюєщ що не били, і що зроблено чимало - у відповідь чуєш ще більш скажене: "Мало!" "Хіба то досгнення!" "А було треба!"
Інколи сам себе питаю, чому мене не захоплюють ті ремства? Чому мені не здається, що два роки байдики били та кишені набивали?
Певно тому, що в моєму житті була зборочна ділянка ремонтно-механічного цеху Запорізького заводу, 32 підлеглих у війці від 26 до 63 років і я, 21-річний випускник запорізького вишу, якому треба було оцими кадрами командувати і давати результат. Поправка - за чотири роки до мене моя зміна з'їла п'ять мастрів, при чому двоє спилися, а один потрапив на зону. Кадри були ще ті. І що? І нічого. Досвід роботи слюсарем та вивозу команд на реконструкторські ігри я вже мав. Глузи, відверті знущання та просто підлянки, переносив мовчки. Учився сам. Вимагав від них. У мене в зміні не пили і принаймні на очах у мене не крали кольорові метали (хоча не раз прпонували долю). Нарешті найбільш гонорливий бригадир звільнився, а зміна таки стала давати результати.
Щоправда, чуток про те як я кар'єру роблю і скільки сам маю з кольорових металів та електродів, я наслухався досхочу. І щоправда, за три роки таких війн, я виснажився так,що не витримав, звільнився і пішов працювати в бізнес.
А ще в моєму житті була маленька фірма, куплена власником компанії в якій я тоді працював, і на яку мене і ще двух менеджерів відпрвили з метою санації і виведення на прибутковий рівень. Боже, чого ми там тільки не побачили? І закази, що робилися на ліво з матеріалів фірми, і відкати роздавані направо і наліво, і мутні схеми в укладанні угод і складні стосунки з представниками влади... За два тижня нам стало очвидно, фірма накрилась бо її розкрали її ж працівники - через надмірну довірливість власників. Тепер же ті самі працівнички люто обурювалися, коли миїх штрафували за відлучку з роботи на 15 хв раніше кінця робочого дня (а коли ми прийшли - тікали і на 2 і на 3 години раніше) і коли примушували працювати понад норму (бо заказ іде - гроші, ми самі так працювали). І звісно ми багаторазово дізналися як ми вибудовуємо свої схеми, аби красти у свого власника без них. Інакше ніж красти з місця де працюєш - їхня свідомість не працювала.
Впоралися. Важко, довго, зі сканадалами і трагедіями. Але впоралися.
І от - держава... Це не зміна з заводу на 32 людини. Це не маленька фірма на десяток працівників. Це - 42 млн людей. Людей, значна кількість яких мислить так само як ті, на заводі і на розореній фірмі. На всіх рівнях мислять, від дрібного клерка до керівника. Які використовують будь-які змоги в законодавстві і бідь-що - опираються через суд. Яких неможна от просто взяти й звільнити як на маленькій фірмі. Які не ловляться під мухою або з пачкою електродів в сумці, як на заводі - у них інші масштаби...
Як отаку державу міняти, не вдаючись до масових розстрілів, питаю я себе? І сам собі відповідаю - тільки отак, як зараз. Можуть мінятися виконавці - більш компетентні, менш компететнтні, некомпететнтні популісти, тощо.
Методи ж будуть такі самі. Як зараз.

Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
mixan забанений
05.05.2016 р. відповів для kuk  
answerview

точно мля клоун и ты ты его шут !!

москальски підстилки прокинулися
5
like
1
bad
shockingly
4
05.05.2016 р.
answerview
Гарри Шабетник
Это вам не дегенеративное победобесие шизоидной русни.( С праха деда рисунки делать...)
Израиль. Минута молчания в память погибших за государство.

В 10:00 на 2 минуты в Израиле остановилось всё
Йом а-Шоа - День памяти Холокоста и Героизма, посвященный героям восстания в Варшавском гетто

Фотографія з прибуттям військової техніки США в Молдову підкорила Інтернет
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
05.05.2016 р.
answerview
http://www.svoboda.org/content/article/27713392.html
Как удалось выяснить, что точный бортовой номер "Бука", из которого мог быть сбит "Боинг" над Донецком, – "332"?

Гітлянська Олена (пресслужба СБУ)
Черговий раз розвеселив нас новороський блазень Захарченко, який виступив з сольним номером "Фокуси online з одеситами".
#СБУ, як і у ситуації з харківською ганьбою промосковського дурника, уважно слідкує за «online гастролями» клоуна Сашка.
Ми володіємо інформацією щодо реальної кількості запитань до фюрера т.зв. «ДНР» та їх змісту. Одесити виявилися ще дотепніші, ніж харків’яни Більше того, цього разу і ми не втрималися та задали Захарченку кілька питань.
Нам дуже цікаві «економічні» знання випускника ПТУ та продавця курячих стегенець. Наприклад щодо бачення "шляхів покращення" життя в Одеському регіоні. Одразу попереджаємо, що відповідь про заснування ДНР-2 та пропозиції одеситам стояти у чергах за простроченим сміттям російського виробництва не приймаються.
Також чекаємо відвертої відповіді на питання щодо долі українських патріотів, які мешкають в Одесі. Які плани у «команданте» щодо них – розстріли, тортури, "віджим" квартир по апробованій донецькій схемі?
Хочемо почути й про перспективи розвитку бізнесу – не "віджиму", розпилу на металобрухт та вивезення в РФ, а саме розвитку.
Хоча на змістовні відповіді ми не сподіваємося – відомо, що зовнішньоекономічна діяльність клоуна Сашка цікавить набагато менше, ніж спортивна стрільба з мінометів по мирним громадянам.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
answerview
Нормальна тема , там працюють українці , це факт . У мацкву багато поїхало знайомих , не здивуюся якщо багато хто з них на будівництві моста виявился . Жити  треба на щось хлопцям 07_dirol
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Твой Ігор Беркут однозначный троляка. Честно говоря, после просмотра, мне было совсем не понятно на кого было расчитано это видео. Кто в это может поверить? На территории россии, с паспортом Украины, агитировать против россии (устраивать саботаж), безнаказанно агитировать! Это же бред полный!
А вон оно оказывается как! Есть такие!
mixan, может хватит уже патриотом прикидываться? Ну не могу я поверить в то, что, в 37 лет, нормальный человек может быть таким недалеким. Давай уже не шифруйся!
2
like
2
bad
shockingly
mixan забанений
05.05.2016 р. відповів для Igor6412  
answerview

mixan хватит уже патриотом прикидываться  ....  нормальный человек может быть таким недалеким

патриотизм = недалекий , по твоему ?
1
like
bad
shockingly
1
05.05.2016 р. відповів для Metropolia  
answerview
Нормальна тема , там працюють українці , це факт . У мацкву багато поїхало знайомих , не здивуюся якщо багато хто з них на будівництві моста виявился . Жити  треба на щось хлопцям 07_dirol

Работать то, может и работают. Жители Украины, они разные бывают. Но, что бы этих жителей кто то призывал к саботажу, и так же открыто обвинял россию в будущих репрессиях и геноциде. Фейк! 100%
like
bad
shockingly
answerview

mixan хватит уже патриотом прикидываться  ....  нормальный человек может быть таким недалеким

патриотизм = недалекий , по твоему ?

Не переворачивай! Ты понял что я имел ввиду.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
05.05.2016 р. відповів для Metropolia  
answerview

Так, українці в раші працюють-це факт. А що ви хотіли, якщо президент України, зі своїми мільярдами, працює в раші, то що говорити про простих смертних, у яких немає грошей і немає можливості нормально заробити в Україні.
Jedem das Seine
4
like
3
bad
shockingly
1
mixan забанений
05.05.2016 р. відповів для Igor6412  
answerview
я все зрозумів, промоскальская підстилка Намагається довести що в Україні усі патріоти дурні ...
Змінено: 05.05.2016 р., mixan
3
like
1
bad
shockingly
2
answerview
я все зрозумів, промоскальская підстилка .Намагається довести що в Україні усі патріоти дурні ...

Ну вот что у вас, у тролей, за манера смысл переворачивать?
Выдернул два слова из предложения и давай обсасывать.
Хорошо! Я имел ввиду то, что у меня большие сомнения в твоем патриотизме. Т.к. тебе уже 37 лет, и в сказки, по идее, ты  уже не веришь(т.к. уже большой). Но ты сказки постиш и сказочника поддерживаешь. Сказочника, который пытается очернить украинцев и Украину.
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин