MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
21.02, 20:55
28
-8 °С
Вітер: 1 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2787245
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
27.04.2016 р.
answerview
Разведка раскрыла структуру оккупационных войск РФ в Донбассе.
http://news.liga.net/news/politics/10387879-razvedka_raskryla_strukturu_okkupatsionnykh_voysk_rf_v_donbasse.htm
Дизель - наше всьо!
1
like
1
bad
shockingly
27.04.2016 р. відповів для znv  
answerview

Крим - це Україна!
Змінено: 27.04.2016 р., Grom
3
like
2
bad
shockingly
1
27.04.2016 р.
answerview
Петро Чайка
Проти Путіна голодує Надія Савченко.
Проти Порошенка голодує Краснов і Шустер.
В два рази більше людей.
Путін в два рази краще Порошенка.
Путін в два рази цивілізованіший за Порошенка.
Путін в два рази ближче до європейських цінностей ніж Порошенко.
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
27.04.2016 р. відповів для Grom  
answerview
Петро Чайка
В два рази більше людей.

Вот с этого момента всё началось: "Скандал на Шустер лайф. Евгений Червоненко схлестнулся с Саакашвили."
https://www.youtube.com/watch?v=YCI5Ta8ekEg
Почему до сих пор нет маек, акций, наклеек и прочего на тему "Я люблю ГАИ"? Я бы купил...
like
bad
shockingly
27.04.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
03_biggrin

У нас села всех кормят-а у них наоборот продукты на прокорм деревень собирают 08_lol  08_lol

Мабудь  ти в наших селах давно не був, це при совку села годували, а зараз годують ті, кого раніше називали куркулями, кулаками.Інші селяни виживають як можуть, за рахунок підсобного господарства. Так як в селах немає роботи, то щоб вижити, хто може-їздить у місто на роботу, хтось спився , молодь звалила в місто. Вимирають наші села.

Не знаю-у нас в районе не вымирают.Хатинки стоят нормальные-еще город позавидует,огороды-сады растут,свинюки хрюкают-все норм) ..Все продукты основные кроме пива))-покупаю на рынке у селян.
Suum cuiqite
like
bad
shockingly
27.04.2016 р.
answerview
С Сети:

ДревляниН @freeukrman 59 мин.59 минут назад
Юлька розішлась.
Прес-конф. прямо зараз по газу дає, вже більше 20 хв триндить що всі злочинці і корукціонери. Особливо Гройсман і Яценюк.

Житомирянин @Aleks_Kovalyuk 1 ч.1 час назад
Юлічка розпинається за газ. Оєє.
Верніть їй газ російський по 450 баксів. У неї ломка. Або просто з Кремля поступила задача валити Гройсмана

ДревляниН @freeukrman 54 мин.54 минуты назад
@freeukrman Фінал цього всього:
Тимошенко: "Єдине що може допомогти державі це реальне проведення дострокових парламенських виборів".

"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 27.04.2016 р., ALAN60
1
like
bad
shockingly
1
27.04.2016 р. відповів для ALAN60  
answerview
Артур Нискубин
Президент позвонил Савику Шустеру и попросил его прекратить голодовку. На что Савик потребовал дать ему участок земли в Голосеевском районе. Торги продолжаются.

там не торги, как ты вбросил, там серьезная борьба. На кино посмотри внимательно и не пости всякую фуйню на сайт...я хоть и не пылаю симпатиями к шарику шустеру, но меня уже хорьки в кабинэтах начинают раздражать. 13_evil  мразота.
https://www.youtube.com/watch?v=cXqjhbXz0rE
Почему до сих пор нет маек, акций, наклеек и прочего на тему "Я люблю ГАИ"? Я бы купил...
2
like
1
bad
shockingly
1
27.04.2016 р. відповів для Nikolai  
answerview
не думаю. що все так просто = це цирк

Прес-центр Укрзалізниці
Укрзалізниця закликає відомого українського співака не подавати поганий приклад ходінням по залізничних коліях у своїх кліпах. Ходіння по коліях – це небезпечно та може призвести до травмувань.
Залізничники обурені поведінкою народного артиста України #PavloZibrov #ПавлоЗібров. Шкода, що носій національної культури, безперечний авторитет для багатьох шанувальників різних поколінь зважився на такий безглуздий крок – грубо порушив правила безпеки на залізничному транспорті. Він зухвало розгулював, гарцював та співав на залізничних коліях. Особливо цинічним є те, що він до своїх незаконних діянь долучив молодь і подав ганебний приклад для наслідування. Детально про те, що порушив Павло Зібров: http://www.uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/426046/.

Denys Bigus
Религиозные оргнизации получают газ в два раза дешевле населения. Бизнес-план:
1. Зарегистрировать кружок дьяволопоклонников.
2. Покупать много дешевого газа.
3. Продавать подороже Фирташу, Учителю и т.п..
4. Проверяющим честно отвечать "всё истрачено на грешников".
5. Profit.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
27.04.2016 р.
answerview
Кот "Георгиевский"
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
27.04.2016 р. відповів для Lexeich  
answerview

... ловили негров и пи***ли....

И ты конечно же заявил в полицию о преступлении на почве расовой ненависти? 17_wink

Тогда и слов еще таких в лексиконе не было -  рассовая ненависть. Тогда была просто "ненависть")))
1
like
bad
shockingly
1
27.04.2016 р.
answerview
штаб порохоботів

вони перемогли?

моя особиста думка = це 3,14здецЪ

ось ще один 3,14

це вын про зиму 2013 писав...
Крим - це Україна!
1
like
bad
shockingly
1
27.04.2016 р.
answerview
Greg
Вчера одна группа выдвинулась на вражескую территорию,была информация об очень интересном и нужном запоребрике, всё прошло удачно,машина появилась,сработали быстро, к сожалению в плен взять его не смогли,а при отходе нарвались сразу на две вражеские ДРГ, обложили орки серьёзно,выхода не было, или сдаваться,или последний бой,или.......
Командиром группы было принято решение прорываться в лоб,через их блок пост,орки так ох...ли,что обстреляли своих,вышли на энтузиазме,без потерь, 2-300х.Как то так.Слава Украине!!!

чекаэм пыдтвердження, але вроды януку ы азырову дали громадянство РФ

а поки новий ОМ
https://www.youtube.com/watch?v=HajqWGgoriE&sns=em
Встраивание запрещено пользователем
Крим - це Україна!
2
like
1
bad
shockingly
1
answerview

вони перемогли?

моя особиста думка = це 3,14здецЪ
.

Короче Все умерли,но это не важно."Важно,что мы победили." 37_fool 62_sarcastic
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
Змінено: 27.04.2016 р., Limon
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
27.04.2016 р. відповів для serzhbv  
answerview
03_biggrin

У нас села всех кормят-а у них наоборот продукты на прокорм деревень собирают 08_lol  08_lol

Мабудь  ти в наших селах давно не був, це при совку села годували, а зараз годують ті, кого раніше називали куркулями, кулаками.Інші селяни виживають як можуть, за рахунок підсобного господарства. Так як в селах немає роботи, то щоб вижити, хто може-їздить у місто на роботу, хтось спився , молодь звалила в місто. Вимирають наші села.

Не знаю-у нас в районе не вымирают.Хатинки стоят нормальные-еще город позавидует,огороды-сады растут,свинюки хрюкают-все норм) ..Все продукты основные кроме пива))-покупаю на рынке у селян.

Є й процвітаючі, то  в основному ті, в які газ встигли протягнути. А багато й таких:

Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
вони перемогли?моя особиста думка = це 3,14здецЪ

19_negative  19_negative  19_negative

http://www.moto.com.ua/forum/topic-1568471/message-1598425/#1598425
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
27.04.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
03_biggrin

Є й процвітаючі, то  в основному ті, в які газ встигли протягнути. А багато й таких:

У меня кореш копом тоже занимается-так специально такие выискивает)))

Suum cuiqite
like
bad
shockingly
answerview
Артур Нискубин
Президент позвонил Савику Шустеру и попросил его прекратить голодовку. На что Савик потребовал дать ему участок земли в Голосеевском районе. Торги продолжаются.

меня уже хорьки в кабинэтах начинают раздражать...

А ты расслабся ! 62_sarcastic И за помелом следи!!! 61_punish
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
bad
shockingly
27.04.2016 р.
answerview
Oksana Reznychenko
новое в математике от Алексея Рябчина:" У нас 60 проц. домохозяйств получают судсидии,это ужасно." Даже человек с гуманитарным образованием может посчитать, что 5 мил. домохозяйств ( около 12-15 мил. человек) это ну никак не 60 процентов. от 42 мил. жителей Украины. Не обсуждая хорошо это или плохо,просто комментарий к новым методам расчетов от Батькивщины.

жисть без шустрого
Крим - це Україна!
3
like
2
bad
shockingly
1
Риболов видалений
answerview
Петро Чайка
В два рази більше людей.

Вот с этого момента всё началось: "Скандал на Шустер лайф. Евгений Червоненко схлестнулся с Саакашвили."
https://www.youtube.com/watch?v=YCI5Ta8ekEg

почалося ще трохи раніше
Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
27.04.2016 р. відповів для serzhbv  
answerview
Кажется мне что Вервет скоро сам себе минусы будет ставить)))))))
8
like
8
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин