MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
20.02, 22:37
31
-8 °С
Вітер: 2 м./с., Півн
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2783811
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
26.04.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

Коли душать свободу слова...

Ну вот-опять двадцать пять! 02_sad Да успагойся-будет тебе зрада-зрадющая,будет!!! 59_rofl

Светлана Самборска
Подписаться · 1 ч ·

Сразу три вопроса.
1. Какое отношение деятельность Шустера имеет к журналистике?
2. Какое отношение программа Шустера имеет к свободе слова?
3. Почему министр, будучи столь ярым приверженцем свободы слова, закрыл комментарии?

А вообще уже понятно, что закрытие манипулятивной площадки, торгующей местом у микрофона и "реакцией" "публики" - это не с нашим счастьем. Как не с нашим счастьем и возможность переломить ход информационной войны. Не со стецями и кириленками.
62_sarcastic
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
26.04.2016 р. відповів для August  
answerview

О Господи,ну ты как дитя малое!!!Ну вот не хватает у тебя выдержки сделать паузу на день-два.Ну прям как в задницу раненый!

"белая полоса - не могу молчать" 03_biggrin

А в тебе мабудь чорна смуга,такий підозрілий і такий не далекий.

Смішні ви москалики.Что бы это значило.....? Не просто так это"
А нічого , що в 1 годину 23 хвилини 26 квітня 1986 року на четвертому енергоблоці ЧАЕС у ході проектного випробування турбогенератора сталася серія вибухів, які повністю зруйнували реактор.Вот к чему это.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
26.04.2016 р.
answerview
Taras Shamayda
2 год. ·
Тепер кілька днів в ФБ можна не заходити. Буде суцільний плач і срач про те, як образили бідного борця за свободу слова Савіка Шустера, і як тепер усе пропало, і яка зрада. Люди, викиньте зомбоящик, або принаймні не дивіться те, що у нас називається політичними ток-шоу, і вас попустить.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
2
like
2
bad
shockingly
26.04.2016 р.
answerview
http://ibigdan.livejournal.com/18700143.html
В Турции бесплатно раздадут 300 000 велосипедов
Турецкое правительство всерьез озаботилось здоровым образом жизни населения страны, которое, как и весь цивилизованный мир, в последние годы все больше страдает от гиподинамии. Для борьбы с малоподвижностью Министерство здравоохранения страны приобрело 300 000 велосипедов, которые планируется раздать бесплатно, передает турецкое издание Haberler.
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
26.04.2016 р. відповів для User  
answerview
Taras Shamayda
2 год. ·
Тепер кілька днів в ФБ можна не заходити. Буде суцільний плач і срач про те, як образили бідного борця за свободу слова

МДХО. На ток-шоу не дуже схоже, надто тривалим воно вийшло. Просто зараз комусь вигідно виставити все це як ток-шоу.Та й для ток шоу занадто рано Порош з Гройсманом мазу потягнули.

Вітання Банковій: Шустер оголосив голодування на знак протесту

Журналіст наголосив, що голодуватиме, поки йому не повернуть право працювати в Україні. Савіка Шустера, і як тепер усе пропало, і яка зрада. Люди, викиньте зомбоящик, або принаймні не дивіться те, що у нас називається політичними ток-шоу, і вас попустить.

Журналіст Савік Шустер оголосив голодування поки йому не повернуть право працювати в Україні. Про це він заявив під час прес-конференції, яку транслював телеканал 112 Україна. Новину передають Патріоти України.

"Я оголошую голодування до тих пір, поки мені не повернуть право працювати в європейській країні під назвою Україна... Я буду голодувати поки ці люди не змінять свого рішення", - заявив він. "Буду голодувати, поки ці люди не змінять свого рішення", - заявив він.
Jedem das Seine
Змінено: 26.04.2016 р., Vervet
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
1
bad
shockingly
1
Риболов видалений
26.04.2016 р.
answerview
ШОСЬ ДІРЯВІ СЛАБО МІНУСЯТЬ 06_question

В Росії видали ордер на арешт олігарха наближеного до Порошенка
вівторок, 26 квітень 2016, 21:20
http://patrioty.org.ua/other/v-rosii-vydaly-order-na-aresht-oliharkha-nablyzhenoho-do-poroshenka-116787.html
Адвокати звернули увагу суду на те, що слідство ніяк поінформувало Григоришина про порушення щодо нього кримінальної справи, а значить, не можна стверджувати, що він переховується від органів попереднього розслідування.

Басманний суд Москви санкціонував заочний арешт російського мільярдера українського походження Костянтина Григоришина, обвинуваченого в організації ухилення від сплати податків на майже 675 млн рублів. Про це йдеться в постанові судді Артура Карпова, оголошеній за підсумками розгляду клопотання слідства, передають Патріоти України з посиланням на Економічну правду.

"Суд постановив клопотання слідства задовольнити. Обрати щодо Григоришина запобіжний захід у вигляді взяття під варту", - йдеться в рішенні суду. Таким чином, Григоришин в разі затримання буде взятий під варту на два місяці. На засіданні слідчий Андрій Пономарьов визнав, що для погашення збитку у справі необхідно заплатити суму збитку з урахуванням штрафів і пені, тобто 916 млн 912 тис. 529 рублів 05 копійок.

"Ми надали захисту лише реквізити, оскільки в адвокатському запиті йшлося тільки про отримання реквізитів, про суму не йшлося", - сказав Пономарьов у відповідь на зауваження адвокатів і суду про те, що їм досі не була названа дана конкретна цифра. Разом з тим, в матеріалах справи зазначена сума збитку в розмірі 674,9 млн руб, в той час як ФПС нарахувала спочатку 643 млн рублів податкового боргу. Звідки в матеріалах справи з'явилася перша сума, слідчий не пояснив.

Потерпілою у цій справі визнана Інспекція Федеральної податкової служби N2 по Москві, за даними якої станом на 26 квітня на її розрахунковий рахунок ніяких коштів від бізнесмена не надходило. Наразі бізнесмен перебуває в столиці України, і готовий виплатити збиток у справі, але просить з'ясувати точне призначення платежу. "У зв'язку з тим, що прямого сполучення з Києвом немає, літати тепер далеко, ми очікуємо отримання додаткової заяви від нашого підзахисного найближчим часом", - заявила адвокат Вікторія Бурковська.

Зі свого боку суд не став знову відкладати засідання за клопотанням захисту для того, щоб дати обвинуваченому можливість відшкодувати збиток, а вирішив розглянути клопотання у вівторок. Адвокати звернули увагу суду на те, що слідство ніяк поінформувало Григоришина про порушення щодо нього кримінальної справи, а значить, не можна стверджувати, що він переховується від органів попереднього розслідування, і наполягали на відмові в заочному арешті, тому що в противному випадку рахунки бізнесмена будуть арештовані, і відшкодування збитку буде неможливим.

Російський бізнесмен Григоришин, уродженець Запоріжжя, який володіє активами в Україні, є основним акціонером ПАТ "Сумське НВО імені М.В.Фрунзе", також володіє 75% акцій найбільшого в Східній Європі виробника трансформаторів "Запоріжтрансформатор" і енергетичними компаніями в Україні. За даними Forbеs, Григоришин у 2015 році займав 75 позицію в рейтингу найбагатших бізнесменів Росії зі статком в 1,1 млрд доларів.

Як повідомлялося, глава МВС Арсен Аваков в листопаді 2015 року заявив про розслідувані справи щодо Григоришина, а через місяць уточнив, що вони не належать до підслідності МВС та стосуються фінансових порушень Сумського НВО імені Фрунзе і "Укренерго".

У свою чергу бізнесмен відкинув звинувачення в лобіюванні своїх інтересів через співробітників "Укренерго" і про порушення закону під час купівлі акцій Сумського НВО ім. Фрунзе, нагадавши, що став мажоритарієм компанії ще в 1998-1999 роках. За інформацією ЗМІ, в грудні минулого року правоохоронні органи РФ провели ряд обшуків на підприємствах, що належать Григоришину, було описано майно.

Сумське НВО, що входить до групи "Енергетичний стандарт" Григоришина, - один з найбільших в Європі виробників газоперекачувальних агрегатів і комплектних компресорних станцій різного призначення; широкої номенклатури насосів, компресорів, центрифуг, обладнання для хімічної, газової та нафтопереробної промисловості, АЕС.
Jedem das Seine
3
like
1
bad
shockingly
2
26.04.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

Шустер оголосив голодування на знак протесту...

Лучший коммент дня,однозначно!!! 18_good

62_sarcastic
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
Риболов видалений
26.04.2016 р.
answerview
Труханов та Ківалов "граються" з Києвом в "народну республіку"? В Одесі нечувана провокація: зникли українські телеканали, - соцмережі

Місцеві жителі звинувачують Росію та її спецслужби.
В Одесі перестали транслювати українські канали, у зв'язку з цим місцеві жителі запідозрили можливі провокації з боку Росії на травневі свята. Про те, що трансляція українського контенту доступна тільки по кабельному телебаченню, повідомила у своєму мікроблозі у Twitter користувачка Оksanarohe. Новину передають Патріоти України.

"В Одесі зникли українські канали через антену - тільки кабельне рятує, що відбувається?" - написала вона.
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
26.04.2016 р.
answerview
"Влада імпотентна. Ми стоїмо над прірвою," - екс-командир полку "Азов" Білецький
http://patrioty.org.ua/blogs/vlada-impotentna-my-stoimo-nad-prirvoiu--eks-komandyr-polku-azov-biletskyi-116794.html
Об'єктивно українці стоять перед прірвою в соціальному, військовому, державному плані.

Українська влада не здатна завершити конфлікт на Донбасі та змінити життя країни. Про це в інтерв'ю Gazeta.ua заявив перший командир полку "Азов", народний депутат Андрій Білецький, передають Патріоти України.

"По-перше, українська влада абсолютно імпотентна. Куди їй воювати? Подивіться на новий Кабмін. Ми маємо країну в часи війни. Згадайте часи арабо-ізраїльських серйозних протистоянь. Згадайте Кабінет міністрів Ізраїлю. З кого він складався? З вчорашніх терористів, військових. У всіх сферах життя. Кого ми вибрали в Кабмін? Це ж показник того, чи збирається влада взагалі щось відстоювати. Це Кабмін бізнесменів, договорняків, вінницьких хлопців, незрозумілих людей - бариг. Вони можуть торгувати, але не можуть воювати принципово. Війна - це ж не тільки танки, гармати і так далі. Путін вів давно з нами війну. Інколи холоду, інколи гарячу.

По-друге, навіщо Донбас Петру Олексійовичу? Що, він справді душевно вірить, що соборність і цілісність України для нього святі слова? Святі слова - "я гарант-майор". Навіщо в такому разі утримувати цей Донбас? Це проблема, конфлікт з Росією і так далі. От зараз для них всіх, для влади, як така унікальна ситуація: з одного боку є загроза з боку Росії, яка тримає патріотичну громадськість в узді в прямому сенсі, тобто "Нічого не кажи, тому що ти розхитуєш човен. Нічого не кажи, бо каже тільки російська агентура або рука Кремля". Ситуація ідеальна. З одного боку є на чому пилити величезний військовий бюджет, з іншого є військова загроза, яка не дає виплеснути внутрішню напругу в країні. Так і треба заморозити, хай буде. Все чудово. Так влада буде триматися довше. У разі чого можна звинуватити будь-яку опозиційну діяльність в тому, що вона є "п'ятою колоною", і ввести, наприклад, військовий стан".

На думку Білецького, зараз у владі немає людей, яким довірятиме народ. "Люди кинуті напризволяще. Довіри до влади нема, то вони не вірять, що завтра буде краще. Це не Черчіль, який може сказати: "Давайте підтягнемо пояси та переживемо важкі часи заради Британії". Тут нема осіб у владі, яким повірять. Народ плюне на телевізор в такому випадку.

Система справді була зламана, - каже Білецький. - Не можуть встановити "модель Януковича". Але вони всі пташенята "гнізда Кучмова": Петро Олексійович, Янукович. Для них "кучмізм" 2001-2003 років - це ідеальний режим влади: трохи демократія, трохи свобода слова, все між своїми, все нормально, ментів всі бояться, менти бояться СБУ, суди підконтрольні. Безумовно, це для них ідеальна модель. "Ми йдемо в Європу". А що взагалі будується? Балканію, Британську імперію, Румунію, Польшу ми будуємо? Яка модель? Ми навіть парламент не можемо збудувати.

Президент сказав: "Нам потрібні мажоритарники", зараз кажуть: "Нам не потрібні мажоритарники, нам потрібна пропорційна система". Вони навіть в таких великих основоположних речах не можуть виразне щось сказати. Пливуть за течією. Кожна українська влада буде хотіти таку модель, бо вона ідеальна. Не треба демонізувати тільки президента, це ж вся команда. Навіщо вона йде? В ідеалі - стояти при такому болоті, яке було при Кучмі".

Перший командир "Азова" вважає, що не треба чекати на третій Майдан. "Я не очікую від нинішньої влади нічого. Головне, щоб вони за час свого правління не знищили країну. Але не буду позитивним пророком. Не варто думати, що це може закінчитись якимось Майданом, докорінними змінами і так далі. Все суспільство повинно чесно побачити ситуацію. Об'єктивно ми стоїмо перед прірвою в соціальному, військовому, державному плані. Її треба бачити. Треба розуміти, що просто не буде. Потрібно повністю ламати стару систему і будувати нову країну. По-іншому ніяк. Це вже не підлатаєш або не пофарбуєш. Це руїни у прямому сенсі слова".

Jedem das Seine
2
like
2
bad
shockingly
26.04.2016 р.
answerview
01_smile Цитата:

Шустер объявил голодовку ...
Я ща шмат сала дожую - и тоже объявлю голодовку , в знак протеста того, что Шустер скоро бросит голодать. 62_sarcastic

Карл Маркс.

Змінено: 26.04.2016 р., ALAN60
1
like
1
bad
shockingly
26.04.2016 р. відповів для ALAN60  
answerview
ВСЕ ЩО МОЖУ СКАЗАТИ шУСТЕРУ
краще не дивіться, бо може сподобаться

а тепер агонь!

Крим - це Україна!
3
like
2
bad
shockingly
1
26.04.2016 р.
answerview
62_sarcastic

Карл Маркс.

1
like
1
bad
shockingly
27.04.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

Це не мій текс йолопе.

Так я ж и говорил уже что очень удобная позиция: "это не мой текст - я просто скопировал".  03_biggrin

ти ще й сліпий-я ж тобі дав посилання. 06_question

Щось у лісі здохло, у Вермута три вкладення. 03_biggrin
Вы разговариваете на украинском? ... Зачем оно вам?
like
bad
shockingly
Риболов видалений
27.04.2016 р. відповів для Oleksa  
answerview

Це не мій текс йолопе.

Так я ж и говорил уже что очень удобная позиция: "это не мой текст - я просто скопировал".  03_biggrin

Не будь чмошніком, не порушуй правил форуму, не флуди , а всі особисті  беседі через приват.
Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
answerview

Це не мій текс йолопе.

Не будь чмошніком, не порушуй правил форуму, не флуди , а всі особисті  беседі через приват.

В приват небажано, хтось не так зрозуміє ... .
Я тебе хвалю, що більше своїх слів кажеш. 07_dirol
Вы разговариваете на украинском? ... Зачем оно вам?
like
bad
shockingly
27.04.2016 р.
answerview

03_biggrin  01_smile  03_biggrin

Sergey Marchenko
15 год ·
Развитие Украины значительно лучше, чем картинка, которую рисуют об Украине. Я должен показать эти достижения, которые не всегда замечаются Западом.
Это цитата. И это не Пономарь и не Цеголко. Это #Бальцерович, человек с кристально честной репутацией, отец польского экономического чуда. #Порошенко обхаживал пана Лешека с января 2015 года. Смог уговорить стать своим представителем в Кабмине только сейчас, после замены Яценюка на Гройсмана. Основные принципы Бальцеровича – разгосударствление и жизнь по средствам. Именно отказ от государственной собственности положит конец олигархату: близкие к власти чиновники больше не смогут класть доходы от госпредприятий себе в карман, а расходы – на госбюджет.
Зрада это или перемога? Кстати, уже получаю эстетическое удовольствие от игнорирования этого факта зрадофильской тусовкой, ранее с пеной у рта доказывавшей, что нам нужны жесткие реформы а ля Бальцерович. Нате вам Бальцеровича, че ж не рады?
Крим - це Україна!
3
like
3
bad
shockingly
27.04.2016 р.
answerview
03_biggrin

01_smile
Карл Маркс.

1
like
1
bad
shockingly
27.04.2016 р.
answerview
Интересная статья:

OCCRP: в офшорах Ролдугина были похищенные у России деньги, которые разыскал Магнитский

Центр по исследованию коррупции и организованной преступности (OCCRP) выпустил расследование, доказавшее, что часть денег из $230 млн, кражу которых из российской казны расследовал Сергей Магнитский, к моменту убийства юриста в СИЗО осела в панамских офшорах путинского друга — виолончелиста Ролдугина. Мы перевели этот текст на русский...
...Наниматель Магнитского Билл Браудер из Hermitage Capital рассказал OCCRP, что видит простое объяснение: «Нас всегда интересовало, почему Путин готов разрушить свои отношения с Западом, чтобы поддержать и защитить преступников, замешанных в деле Магнитского. Эта новая информация многое объясняет».
https://openrussia.org/post/view/14622/
Карл Маркс.

Змінено: 27.04.2016 р., ALAN60
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Труханов та Ківалов "граються" з Києвом в "народну республіку"? В Одесі нечувана провокація: зникли українські телеканали, - соцмережі

Місцеві жителі звинувачують Росію та її спецслужби.
В Одесі перестали транслювати українські канали, у зв'язку з цим місцеві жителі запідозрили можливі провокації з боку Росії на травневі свята. Про те, що трансляція українського контенту доступна тільки по кабельному телебаченню, повідомила у своєму мікроблозі у Twitter користувачка Оksanarohe. Новину передають Патріоти України.

"В Одесі зникли українські канали через антену - тільки кабельне рятує, що відбувається?" - написала вона.
да ну... необходимо проверить факты, а не перепостить голословные высказывания в соцсетях. наша вышка ретранслирует одесские эфирные каналы. всё есть. возможно, просто что-то случилось с одной из одесских вышек. труханов не рискнет настолько борзеть. понимает, чем может все это закончиться
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
27.04.2016 р.
answerview
Президент України Петро Порошенко доручив ввести в Одесу до тисячі силовиків для захисту громадського порядку

Про це на своїй сторінці у Facebook написав глава Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі.
«Президент доручив керівнику Національної поліції і начальнику Національної гвардії ввести в Одесу додаткові підрозділи до тисячі осіб для захисту громадського порядку в місті», — повідомив губернатор.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин