MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
19.02, 02:46
31
-8 °С
Вітер: 2 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2777604
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
26.04.2016 р.
answerview
Варвара Квитка

Попала мені в стрічку новина сайту http://strana.ua/  із заголовком - Ляшко с однопартийцем Скуратовским улетел в Дубаи до Пасхи

Мені від того що черговий депутат кудись полетів не тепло не холодно. Зайшов на сторінку думав подивитися як Ляшко показує готелі де до цього віддихав Пашинський (http://obozrevatel.com/politics/79210-ne-pokladaya-ruk-pashinskogo-zastukali-na-rabote-s-izbiratelyami-v-dubai.htm) з підписами - скотиняка.
Але цього на сторінці не було, а був... 17_wink
http://zmiya.com.ua/read/544-lyashko-pracyuye-z-viborcyam-v-dubayi
62_sarcastic
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
bad
shockingly
26.04.2016 р.
answerview
Sergey Tarabanovskiy

Цитата:
Ну, и еще один гвоздь в крышку гроба от Нидерландов. А скоко бабла было выброшено на срыв!
Вофка, тебе наверняка будет ужасно интересно это знать! Ты рад, подленькое чмо? А как я рад, что ты ... в печали.
Ну, не бзди - будет у тебя еще расслабон с Приднестровьем и Абхазией. Не долгий, правда. Так что, радуйся пока жив, ибо короток век человеческий.

Детальніше читайте на УНІАН:
Нідерланди хочуть якнайшвидше внести до Ради ЄС пропозицію про безвізовий режим з Україною
http://www.unian.ua/politics/1329956-niderlandi-hochut-yaknayshvidshe-vnesti-do-radi-es-propozitsiyu-pro-bezvizoviy-rejim-z-ukrajinoyu.html
Карл Маркс.

1
like
1
bad
shockingly
26.04.2016 р.
answerview
Sergey Tarabanovskiy

Цитата:
А вот и реальная оценка работы правительства Яценюка. И чем дальше, тем больше мы будем понимать, что сделало то правительство.
Нельзя недооценивать и забывать нашу современную историю. Тем более, что мы должны наконец-то научиться и гордиться своими успехами. А то, что это был все же успех - это уже очевидно. Украина выстояла.
Большое видится на расстоянии.
" Первый заместитель директора-распорядителя Международного валютного фонда (МВФ) Дэвид Липтон дал положительную оценку деятельности Кабинета Министров Украины во главе с ушедшим в отставку Арсением Яценюком.

В интервью "ЕП" Липтон отметил, что шаги, которые были сделаны предыдущим правительством в соответствии с программой МВФ, привели к окончанию финансового кризиса, стабилизации страны и восстановлению конкурентоспособности.

По его словам, на Украину также оказало большое положительное влияние решение проблем в газовом секторе.

"Это касается ликвидации субсидий для бедных, которые часто доставались вовсе не бедным, и уменьшения расточительного использования газа. Также, насколько я понимаю, впервые прошлой зимой Украина вовсе не импортировала газ из России для своих нужд. Я считаю, что это большое достижение", — заявил представитель МВФ, добавив, что в фонде надеются на возобновление сотрудничества с Украиной на пути необходимых реформ.

По словам Липтона, теперь украинская экономика готова к возобновлению роста.

"Нужно не допустить отката тех реформ, которые уже был проведены. Бюджет почти сбалансирован, курс обмена валюты отрегулирован, последствия девальвации купированы, монетарная политика является разумной, потери от газового сектора также заметно снижены - поэтому важно не допустить, чтобы эти процессы пошли назад", — заявил он.

Представитель МВФ также отметил, что есть ряд законов, которые Украине необходимо принять для того, чтобы выполнить свои обязательства относительно дальнейших реформ.

"Также есть вопрос дальнейшего повышения тарифов, который придется обсуждать, потому что это ключ к финансовой и энергетической независимости Украины", — сказал Липтон.
Карл Маркс.

1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
26.04.2016 р.
answerview
"Першим, кого би я арештував, це Порошенка і компанію. Потім Гройсмана і компанію, потім Яценюка і компанію", - перший Генпрокурор України Шишкін

Екс-суддя Конституційного суду зазначив, що погодився би бути Генпрокурором, якби прийняли закон про прокуратуру, написаний ним власноручно.
При нинішньому політичному керівництві нашої держави жоден нормальний прокурор не зможе працювати. Таку заяву зробив Віктор Шишкін, перший генеральний прокурор України, суддя Конституційного Суду 2005-2015 років у коментарі виданню Гордон, повідомляють Патріоти України.

Шишкін підкреслив, що не дивлячись на заяву лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко, яка назвала його прикладом того, яким повинен бути генеральний прокурор України, йому ця посада не світить, тому що на посту глави ГПУ він відкрив би провадження на президента України Петра Порошенка, прем'єр-міністра і екс-голову Верховної Ради Володимира Гройсмана і колишнього прем'єра Арсенія Яценюка.

"Я їх першими заарештую. Перший, кого б я заарештовував, це Порошенка і компанію. Потім Гройсмана і компанію, потім Яценюка і компанію ... У Яценюка замах на зраду Батьківщини. У Порошенка ... службова недбалість, як мінімум, невиконання обов'язків. Гройсману, думаю, те ж саме, маніпуляції, фальсифікація документів у Верховній Раді", - пояснив він.

Шишкін додав, що кримінальну статтю можна знайти для будь-якого політика, в тому числі і на Тимошенко, "якщо пошукати".

"Потрібно серйозно реформувати всю прокуратуру. Якби мене хтось висував, то я б поставив ультиматум Верховній Раді і президенту, яким чином вони зобов'язані не втручатися в мою діяльність ... Не робити те, не робити те, не робити те. І як це можна зробити ... тобто я б їх не просив, я б ультиматум ставив, що тільки за таких умов я погоджуся", - заявив він.

Екс-суддя Конституційного суду зазначив, що погодився би бути Генпрокурором, якби прийняли закон про прокуратуру, написаний ним власноручно.

"Я напишу, якщо треба. Я ж його написав в 1991 році, мені це не важко ... Там було більше самостійності і більше повноважень. На сьогодні спеціально обрізають повноваження у прокуратури як слідства, навіть я, противник загального нагляду з самого початку, з 90-х років, вважаю, що саме сьогодні його треба частково повернути, тому що держава пішла в розбалансування. Тому його треба повернути, щоб спостерігати і за тією ж митницею, і за тими ж прикордонниками, податковою, за фіскальними всякими службами", - підсумував він.

Нагадаємо, головним кандидатом на пост генпрокурора називають керівника фракції Блоку Петра Порошенка Юрія Луценка. Однак, за діючими нормами закону "Про прокуратуру", він не може бути призначений на цю посаду, тому що у нього немає юридичної освіти.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
5
like
2
bad
shockingly
3
26.04.2016 р.
answerview

17_wink
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
Риболов видалений
26.04.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
26.04.2016 р.
answerview
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
26.04.2016 р.
answerview
Пугалки всё ломаются. 01_smile http://politolog.net/ukrnews-php/rossijskij-flot-snova-sel-v-luzhu-na-ucheniyax-v-krymu-bloger/
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
like
bad
shockingly
26.04.2016 р.
answerview
03_biggrin Лавров отказался выходить к прессе
Карл Маркс.

2
like
2
bad
shockingly
26.04.2016 р. відповів для ALAN60  
answerview
59_rofl  Роботящий
1
like
bad
shockingly
1
mixan забанений
26.04.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
"Першим, кого би я арештував, це Порошенка і компанію. Потім Гройсмана і компанію, потім Яценюка і компанію", - перший Генпрокурор України Шишкін

зараз боти налетять, не отмахаешся  08_lol
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
5
like
1
bad
shockingly
4
26.04.2016 р.
answerview
Великий МiНУС прийшов - всi по норам 03_biggrin
3
like
2
bad
shockingly
1
Риболов видалений
26.04.2016 р. відповів для mixan  
answerview

зараз боти налетять, не отмахаешся  08_lol

Вже один мінус від дірявого був, хтось перебив плюсом.
Подивимося, скільки ще дірявих у нас в темі.

Цікава монета петра першого:

Jedem das Seine
3
like
3
bad
shockingly
26.04.2016 р.
answerview
Зрада така, що аж сльзи по спинi 12_cray

17_wink  01_smile
Карл Маркс.

1
like
1
bad
shockingly
26.04.2016 р. відповів для August  
answerview
59_rofl  Роботящий

03_biggrin Та ото ж!Ти ж бачиш що робиться-навкруги одна лише зрада! 17_wink

62_sarcastic
Карл Маркс.

Змінено: 26.04.2016 р., ALAN60
like
bad
shockingly
26.04.2016 р.
answerview
Кремлевского пропагандиста Киселева поймали на подделке аусвайса дивизии СС "Галичина". ВИДЕО

...Берем цитату, приписываем ее Адольфу Гитлеру. Криво переводим на немецкий язык, на уровне "Собакен яйцен кусатен, клац-клац!", печатаем заголовок в ворде шрифтом, который не использовался рейхом, остальной текст делаем по вордовской разметке с ровными полями, которые печатная машинка не может отстроить. Далее берем фото одного человека и выдаем его за фото другого человека. Все вместе позиционируем, как ОРИГИНАЛ документа. К документам продемонстрированная мулька не имеет ни малейшего отношения, все эти "исторические" документы созданы фотошоперами телеканала Россия!.. Источник:       http://censor.net.ua/v386204
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
26.04.2016 р.
answerview
Россия мировой изгой: Союзники покидают недобитков!

...Я вовсе не сошел с ума. Вот доказательства: в Европу от России сбежали все, кого еще вчера мы считали своими самыми надежными и преданными союзниками. Началось все с болгар, вполне искренне благодарных за свою независимость русской армии. Они уже давно в ЕС и НАТО, а еще с нетерпением ждут решения по «Шенгену», чтобы стать полноценной Европой без границ...

http://elise.com.ua/?p=189581#
Карл Маркс.

1
like
1
bad
shockingly
26.04.2016 р.
answerview
Фейк или правда???

"...Сегодня, 26 апреля 2016 года, телеканал iqraa tv  сообщил в прямом эфире о том, что колонна российских бронетранспортеров, танков и тяжелых пушек была разбомблена точечным авиаударом с воздуха! СМИ не исключают, что авиаудар был нанесен союзниками России в Сирии."

http://elise.com.ua/?p=189607
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
26.04.2016 р.
answerview
Мазепинське свято відбудеться 5 травня у Полтаві у сквері неподалік Свято-Успенського кафедрального Собору УПЦ Київського Патріархату та хати садиби Івана Котляревського.

На зустрічі із журналістами йшлося про історичну ретроспективу, всенародний збір коштів, меценатів, бачення «Просвітою» сценарію культурно-мистецької частини церемонії відкриття пам’ятника за участю Президента України.

Трохи історії

У далекому 2005 році Микола Кульчинський запропонував головному архітектору м. Полтави Михайлу Юхименку встановити у місті пам’ятник Іванові Мазепі. Ідея була погодили з тодішнім міським головою Анатолієм Кукобою . Незабаром з’явилося рішення виконкому міськради з проведення Всеукраїнського конкурсу на кращий проект та створення журі. У 2007 році очільник просвітян Полтавщини звернувся до тодішнього Президента з пропозицією вшанувати на високому патріотичному рівні подвиг повстання гетьмана проти московської деспотії. 9 жовтня 2007 року Віктор Ющенко видав Указ «Про відзначення 300-річчя подій,пов’язаних з воєнно-політичним виступом гетьмана України Івана Мазепи та укладанням українсько-шведського союзу». Ним облдержадміністрації доручалося спорудження пам’ятника , органам місцевого самоврядування - відведення земельної ділянки, а Кабінету міністрів у проекті Державного бюджету окремим рядком передбачити субвенцію Полтавській області на спорудження пам’ятника у сумі 1млн. 700 тисяч грн., що й було проголосовано при схваленні бюджету Верховною Радою.

22 серпня 2008р. під тиском патріотичної громадськості міська рада схвалила рішення про погодження місця розташування пам’ятника гетьману України Іванові Мазепі у м. Полтаві на Соборному майдані. Але…Далі - суцільні бюрократичні рогатки і відверта , публічна позиція несприйняття ідеї просвітян і Указу глави держави. В унісон діяли як тодішній міський голова Андрій Матковський (тоді належав до БЮТ), так і тодішній голова обласної ради , регіонал Олександр Удовіченко. Цікаво, що міністр закордонних справ РФ тоді заявив чітко і недвозначно. Мовляв, «спорудження пам’ятника Мазепі у Полтаві суперечить національним інтересам Росії». Цілком очевидно, кому служили полтавські чиновнички - «дядьки отечества чужого» ( за Тарасом Шевченком). Залізобетонний мур українофобський мур не вдалося здолати навіть тодішньому голові ОДА Валерію Асадчеву...Наслідок бюрократичних маніпуляцій - кошти субвенції повернуто до держбюджету.

Збір коштів , що його проголосив і організував Микола Кульчинський нагадував ситуацію із спорудженням пам’ятника Іванові Котляревському у Полтаві. Воістину всеукраїнська , всенародна патріотична ініціатива ! Серед жертводавців - українські патріоти з Полтавщини, Донецька, Луганська, Львова, Івано-Франківщини, Тернопільщини, Криму, центральної України, Москви, Санкт-Петербурга, Чікаґо, Філадельфії…Для того, щоб зібрати кошти, люди збирали пожертви організаціями, продавали картини, влаштовували аукціони та концерти. Наприклад, музикант Олег Скрипка провів благодійний концерт, з якого віддав 40 тисяч гривень, а полтавський художник Сергій Гнойовий віддав 10 тисяч від продажу картини «Різдво». Як зауважив Микола Кульчинський , гроші несли навіть діти — учитель історії Сергій Остапієнко з Полтавської школи № 7 приніс гроші — по 1-2 гривні, які діти «зекономили на забавках». Народ проголосував за пам’ятник своїми кревними…Полтавський осередок «Просвіти» пообіцяв, імена всіх жертводавців будуть викарбувані на спеціальній таблиці.

Ініціативу збору коштів підтримав Валерій Асадчев. Найбільші суми пожертвували - Валерій Головко (320 тис. грн.), Віктор Ющенко(250 тис. грн.), «Укрексімбанк»(100 тис грн..), Кутовий Тарас (50 тис. грн.), Віктор Бугайчук (55 тис. грн.), Олег Скрипка (40 тис. грн. ), Микола Кульчинський (35 тис. грн. ), художники Полтави (40 тис.грн ), Сергій Гнойовий (10 тис. грн.), Віра та Богдан Боднаруки (товариство української мови у Чікаго) (10 тис. грн.). Тож, у 2009 р. пам’ятник та постамент було виготовлено. Загальна вартість склала 1 млн. 784 тис. 369 грн. Архітектор - Віктор Шевченко, скульптори - Микола Білик та Назар Білик. Але , на жаль, знову ж таки «глуху чиновницьку яничарську стіну» Полтавської міськради пробити не вдалось. А вже у роки правління Януковича то й поготів! Микола Кульчинський та патріотична громадськість Полтавщини («Просвіта», козацтво, громадський рух «За Україну!») постійно зверталися до влади з цього приводу…Проте антиукраїнська сутність режиму Януковича загальновідома...

Пам’ятник зберігали на території Київського творчо-виробничого комбінату «Художник». Лише після Революції Гідності справа зрушила з мертвої точки при голові ОДА Віктору Бугайчуку. А після призначення голови ОДА Валерія Головка встановлення пам’ятника набрало реальних обрисів. За фінансового сприяння Валерія Головка оплачено борги та профінансовано проектну документацію.

Урочистості з нагоді відкриття очікуються на 5 травня ц.р.

Микола Кульчинський закликав патріотів з усієї України на мазепинське свято , що відбудеться о 12 -00 год 5 травня. Очікується участь Президента Петра Порошенка, третього президента Віктора Ющенка, предстоятеля Української православної церкви Київського Патріархату, його Святість Патріарха Київського і всієї Руси - України Філарета, віце-прем’єра КМУ В’ячеслава Кириленка, співорганізатора днів кіно всеукраїнського фестивалю «Мазепа-фест» кінорежисера Михайла Іллєнка. Заслужений артист України Тарас Компаніченко і його гурт «Хореа козацька» виконає музичні твори епохи мазепинського бароко. «Сьогодні настав час усвідомлення всім українським суспільством колосального значення для нашої сучасності і для нашого майбутнього тих постатей української історії , які клали своє життя на вівтар України. Серед них – постать гетьмана обох берегів Дніпра Івана Мазепи є справді надзвичайно величною. Недарма український народ склав прислів’я «Від Івана до Богдана не було гетьмана!». Недарма російські поневолювачі називали цілі покоління борців за нашу національну державність мазепинцями. З усіх гетьманів України Іван Мазепа був чи не найвідомішим у Європі, де його шанували і йому співчували. Адже Іван Мазепа протягом 22 років будував Українську державу на засадах європейських цінностей - пошанування прав людини і нації, верховенства права, свободи і справедливості», - підсумував свою промову Микола Кульчинський.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
2
like
2
bad
shockingly
Риболов видалений
26.04.2016 р. відповів для ALAN60  
answerview
Зрада така, що аж сльзи по спинi 12_cray

17_wink  01_smile

Жополизам та аватарам терпілам радісно, ще б пак, промислове виробництво зросло в першому кварталі аж на 3, 7 відсотки, президент піднявся на два рядки в списку багатіїв України, прем'єр відсвяткував свій перший мільярд, зароблений на війні,  в другому кварталі підняли зарплатню чиновникам та депутатам, з травня піднімуть тарифи на газ і воду, і тільки зарплатня роботяг і пенсії пенсіонерів залишаються на рівні країн третього світу, а ціни зростають  з кожним днем.
Jedem das Seine
Змінено: 26.04.2016 р., Vervet
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
3
like
2
bad
shockingly
1
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин