MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
11.02, 22:25
31
-7 °С
Вітер: 0 м./с., Півн
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2766581
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
06.04.2016 р.
answerview
Порошенко, Турчинов, Тука: у Росії Азаров вигадав свій «список ворогів України» Російська організація екс-прем'єра України Миколи Азарова, що називає себе "Комітетом порятунку України", підготувала "список Грабовського" з іменами тих, кого вважає ворогами

Список названий по імені адвоката Юрія Грабовського, який захищав російських ГРУшників в суді і був знайдений убитим в Черкаській області. “ Комітет порятунку України підготував свій" список Грабовського ", куди ми включили тих, хто в тій чи іншій формі несе відповідальність за звіряче і демонстративне вбивство адвоката, за знущання і тортури політв'язнів в катівнях СБУ і МВС України, в таємних в'язницях каральних батальйонів, - йдеться в повідомленні. У списку поки названі 22 прізвища українських політиків і силовиків, серед них - президент Петро Порошенко, секретар РНБО Олександр Турчинов, віце-спікер Андрій Парубій, колишні генпрокурори Віктор Шокін і Віталій Ярема, голова СБУ Василь Грицак, голова МВС Арсен Аваков, його радники Зорян Шкіряк та Антон Геращенко, екс-лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош, луганський губернатор Георгій Тука та інші. У Азарова також закликали "всіх небайдужих громадян України доповнити цей список, включати в нього карателів в погонах, які відзначилися звірствами і знущаннями над заарештованими та ув'язненими", суддів, правоохоронців та інших, причетних "до створення в країні атмосфери терору і насильства, страху і залякування ". При цьому в повідомленні розкритикували "список Савченко", який Порошенко представив 30 березня в США. На думку "комітету", цей список нікого не вразив і лише втомив "європейців і англо-саксів", а в українців "викликав гнів". Саму Савченко назвали в повідомленні "військовим злочинцем", "бойовиком" і "садисткою-навідницею".

Джерело: http://www.ednist.info/news/40276

По какой-то,ведомой только азирову причине,Тимошенко,Садовий,Ляшко,"боевой" Сосюк и другая псевдопатриотическая муйня в этот список почему-то не вошла! 06_question Видать азиров что-то знает! 62_sarcastic
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 06.04.2016 р., ALAN60
2
like
2
bad
shockingly
06.04.2016 р.
answerview
Карл Маркс.

3
like
3
bad
shockingly
06.04.2016 р. відповів для ALAN60  
answerview
Порошенко, Турчинов, Тука: у Росії Азаров вигадав свій «список ворогів України» Російська організація екс-прем'єра України Миколи Азарова, що називає себе "Комітетом порятунку України", підготувала "список Грабовського" з іменами тих, кого вважає ворогами

Список названий по імені адвоката Юрія Грабовського, який захищав російських ГРУшників в суді і був знайдений убитим в Черкаській області. “ Комітет порятунку України підготував свій" список Грабовського ", куди ми включили тих, хто в тій чи іншій формі несе відповідальність за звіряче і демонстративне вбивство адвоката, за знущання і тортури політв'язнів в катівнях СБУ і МВС України, в таємних в'язницях каральних батальйонів, - йдеться в повідомленні. У списку поки названі 22 прізвища українських політиків і силовиків, серед них - президент Петро Порошенко, секретар РНБО Олександр Турчинов, віце-спікер Андрій Парубій, колишні генпрокурори Віктор Шокін і Віталій Ярема, голова СБУ Василь Грицак, голова МВС Арсен Аваков, його радники Зорян Шкіряк та Антон Геращенко, екс-лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош, луганський губернатор Георгій Тука та інші. У Азарова також закликали "всіх небайдужих громадян України доповнити цей список, включати в нього карателів в погонах, які відзначилися звірствами і знущаннями над заарештованими та ув'язненими", суддів, правоохоронців та інших, причетних "до створення в країні атмосфери терору і насильства, страху і залякування ". При цьому в повідомленні розкритикували "список Савченко", який Порошенко представив 30 березня в США. На думку "комітету", цей список нікого не вразив і лише втомив "європейців і англо-саксів", а в українців "викликав гнів". Саму Савченко назвали в повідомленні "військовим злочинцем", "бойовиком" і "садисткою-навідницею".

Джерело: http://www.ednist.info/news/40276

По какой-то,ведомой только азирову причине,Тимошенко,Садовий,Ляшко,вомбат Насиння,"боевой" Сосюк и другая псевдопатриотическая муйня в этот список почему-то не вошла! 06_question Видать азиров что-то знает! 62_sarcastic

62_sarcastic  Комментарии к первоисточнику этого "комитета" прочтите:
http://comitet.su/item/spisok-grabovskogo-komitet-spaseniya-ukrainy-obvinyaet-poroshenko.html
там народ спрашивает как в азировский список записаться  59_rofl  60_tease
http://khersonci.com.ua/images/NEWS/06.2014/190614_04.jpg
like
bad
shockingly
mixan забанений
answerview
НАЙБІЛЬШИЙ ПОРОХОБОТ , 5 канал Украина  .  08_lol  08_lol  08_lol
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
2
like
bad
shockingly
2
06.04.2016 р.
answerview
И  ведь подавляющее количество кацапов в это верят и считают это справедливым! 23_ireful3

Карл Маркс.

2
like
1
bad
shockingly
1
06.04.2016 р. відповів для Slava  
answerview

62_sarcastic  Комментарии к первоисточнику этого "комитета" прочтите:
http://comitet.su/item/spisok-grabovskogo-komitet-spaseniya-ukrainy-obvinyaet-poroshenko.html
там народ спрашивает как в азировский список записаться  59_rofl  60_tease

Прочел,за вомбата пардоньте-из своего поста удалил. 06_question

РУМЫНИЯ ЛОББИРУЕТ СОЗДАНИЕ ЧЕРНОМОРСКОГО ФЛОТА НАТО С УЧАСТИЕМ УКРАИНЫ И ГРУЗИИ

Как известно в июле этого года в Варшаве будет проходить саммит НАТО. Так вот, Румыния планирует в рамках данного мероприятия посеять в умах членов Альянса идею о создания в Черном море флота НАТО при непосредственном участии Украины и Грузии.

На днях глава Минобороны Румынии Михня Моток заявил, что не стал бы называть данную инициативу громким словом "флот", а скорее «укрепленным сотрудничеством», в рамках которого будет создана широкая платформа для морских учений, непрерывных маневров и постоянной ротации. Создание подобного рода платформы без участия Грузии и Украины просто невозможно. Кроме того, Румыния надеется на размещение на своей территории многонациональной бригады на ротационной основе, о чем так же будет идти речь в ходе варшавского саммита НАТО.

Но, все мы прекрасно понимаем, что подобного рода инициативы являются ничем иным как прелюдией к созданию именно черноморского флота НАТО, речь о котором в кулуарах Альянса идет уже не первый год.

К слову сказать, россиян по этим планам не уведомили. Казалось бы, страна, тоже имеющая выход в Черное море и не малый флот, но оказалась проигнорирована. Что же не так, неужели изоляция? Или телефончик потеряли?

http://zloy-odessit.livejournal.com/1731758.html
Карл Маркс.

1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
06.04.2016 р.
answerview
Этим и отличается суть реформы": Сакварелідзе прокоментував гучну історію з його дизайнерською курткою за 180 тис. грн.

Давид Сакварелідзе пояснив, що його офіційні доходи дозволяли йому придбати дорогий одяг.

Колишній заступник генпрокурора і прокурор Одеський області Давид Сакварелідзе прокоментував скандальну історію з його дизайнерською курткою. Коментар Сакварелідзе прозвучав в ефірі 112 Україна, передають Патріоти України.

"Цим і відрізняється суть реформи Грузії і України: що я був депутатом парламенту і до цього прокурором, і у мене була висока зарплата, і куртку я собі міг дозволити. Це не Porsche Cayenne, це куртка, я міг собі дозволити купити", – заявив Сакварелідзе. Нагадаємо, раніше ЗМІ писали, що Сакварелідзе носить куртку з канадського койота італійського бренду Brunello Cucinelli. Модель нібито 2013 року і коштує 180 тис. грн.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
06.04.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
Этим и отличается суть реформы": Сакварелідзе прокоментував гучну історію з його дизайнерською курткою за 180 тис. грн.

Давид Сакварелідзе пояснив, що його офіційні доходи дозволяли йому придбати дорогий одяг.

Колишній заступник генпрокурора і прокурор Одеський області Давид Сакварелідзе прокоментував скандальну історію з його дизайнерською курткою. Коментар Сакварелідзе прозвучав в ефірі 112 Україна, передають Патріоти України.

"Цим і відрізняється суть реформи Грузії і України: що я був депутатом парламенту і до цього прокурором, і у мене була висока зарплата, і куртку я собі міг дозволити. Це не Porsche Cayenne, це куртка, я міг собі дозволити купити", – заявив Сакварелідзе. Нагадаємо, раніше ЗМІ писали, що Сакварелідзе носить куртку з канадського койота італійського бренду Brunello Cucinelli. Модель нібито 2013 року і коштує 180 тис. грн.

Нормальный пацан... Я за схожую сумму 5 лет назад купил двухуровневый капитальный гараж практически в центре Херсона... Нечего добавить.
like
bad
shockingly
06.04.2016 р.
answerview
Попсовики-затейники опошлили легендарную песню. 08_lol https://www.youtube.com/watch?v=JKTwbp5End0
like
bad
shockingly
06.04.2016 р.
answerview
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
answerview

Нормальный пацан... Я за схожую сумму 5 лет назад купил двухуровневый капитальный гараж практически в центре Херсона... Нечего добавить.

Да что ж вы к этой куртке прицепились? Было бы лучше если бы он ходил в кожзаме?)))) Это же ДЖИГИТ...., а они имеют привычку покупать мерседесы когда дома жрать нечего.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

Кожному своє, він на свою зарплатню міг дозволити собі купити такий куртець, а ось ти собі не можеш дозволити куртець, але ти дозволив собі купити гараж, а хтось за таку суму не може собі дозволити купити ні гараж, ні куртець.. .
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
06.04.2016 р. відповів для poligraph  
answerview
не заздри = може у них ігри такі... перед сном Ж)

В фейсбуке, эта

це я ще вибрав таке. бо якщо не вибирати = її є за що загубити і не шукати!
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
answerview
гарна новина = жаль плюсомьот розрядився...

Олег Пономарь
Друзья передают из Голландии.
Украина походу побеждает!
Весь российский пропагандистский бюджет опять- в трубу.
Колесо истории не остановить!

Крим - це Україна!
1
like
bad
shockingly
1
answerview
Сашко Лупанов
Я Вам,
Крим - це Україна!
1
like
bad
shockingly
1
06.04.2016 р. відповів для Grom  
answerview
Ну як сказать-ЗРАДА!!!
А так-у нас в місті є логістичний склад РОШЕНа,саме освітлене,прибране підприємство з тих що в нас є.
Чтобы выделятся из серой массы, не обязательно красить волосы в красный цвет и носить кольцо в носу. Достаточно просто не быть мудаком.
like
bad
shockingly
06.04.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

Кожному своє, він на свою зарплатню міг дозволити собі купити такий куртець, а ось ти собі не можеш дозволити куртець, але ти дозволив собі купити гараж, а хтось за таку суму не може собі дозволити купити ні гараж, ні куртець.. .

Юра, хочеш верь, а хочеш нет: я офицер морского флота, моя зарплата выше официальной зарплаты прокурора Одесской области, но я за зарплату живу: у меня жена и двое детей на этой зарплате, пару-тройку десятков "прихлебателей" типа Государственной квалификационной комиссии, Курсов повышения квалификации, института где доучиваюсь, обязательного медосмотра, Дипломно-паспортного отдела капитании при порте для получения диплома международного образца, СБУ для получения Паспорта моряка, морских агенств по найму моряков и прочих кровопийц... За год около 1500 долл эти "коровосиси" вытягиваю, а раз в 5 лет около 3000 долл плюс... Это только за бумажки!!! Что те скоты не вытрусили с меня - несу домой, с чего остаётся: живу пока не в рейсе, за год-два могу на гараж или мот собрать, дачу достраиваю восьмой год...
А ты о зарплате чиновников... Я когда с заграници возвращаюсь еще в Борисполе шок получаю...
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

Юра, хочеш верь, а хочеш нет: я офицер морского флота, моя зарплата выше официальной зарплаты прокурора Одесской области, но я за зарплату живу: у меня жена и двое детей на этой зарплате, пару-тройку десятков "прихлебателей" типа Государственной квалификационной комиссии, Курсов повышения квалификации, института где доучиваюсь, обязательного медосмотра, Дипломно-паспортного отдела капитании при порте для получения диплома международного образца, СБУ для получения Паспорта моряка, морских агенств по найму моряков и прочих кровопийц... За год около 1500 долл эти "коровосиси" вытягиваю, а раз в 5 лет около 3000 долл плюс... Это только за бумажки!!! Что те скоты не вытрусили с меня - несу домой, с чего остаётся: живу пока не в рейсе, за год-два могу на гараж или мот собрать, дачу достраиваю восьмой год...
А ты о зарплате чиновников... Я когда с заграници возвращаюсь еще в Борисполе шок получаю...

Я так зрозумів, що він каже, що був депутатом парламенту і  прокурором в Грузії, а там зарплати вище українських..
Jedem das Seine
Змінено: 06.04.2016 р., Vervet
like
bad
shockingly
07.04.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
Ты в Грузии бывал? Я я за более 11 лет на флоте бывал там неоднократно, в том числе при ихней власти... Чего бы они там не мололи про свои зарплаты, я на свои глаза видел трубы от буржуек с форточек в девитяэтажек в Поти и Батуме. Там нищета была ужасающая при Шеварнадзе. Да, они при помощи Штатов реформы провели, но это длительный процесс и он не закончен, хоть жизнь улутшается. Последний раз в Грузии был 3 года назад, лучше, но не фонтан жизнь.
Я если какое-то мурло доказывает, что в Грузии Эдемский Сад настал и он за грузинские деньги купил себе куртофан на 6000 долларов - пусть это грузинам расскажет.
История с Януковичем походу не учит...
like
bad
shockingly
Риболов видалений
07.04.2016 р. відповів для Slava  
answerview
Ты в Грузии бывал? Я я за более 11 лет на флоте бывал там неоднократно, в том числе при ихней власти... Чего бы они там не мололи про свои зарплаты, я на свои глаза видел трубы от буржуек с форточек в девитяэтажек в Поти и Батуме. Там нищета была ужасающая при Шеварнадзе. Да, они при помощи Штатов реформы провели, но это длительный процесс и он не закончен, хоть жизнь улутшается. Последний раз в Грузии был 3 года назад, лучше, но не фонтан жизнь.
Я если какое-то мурло доказывает, что в Грузии Эдемский Сад настал и он за грузинские деньги купил себе куртофан на 6000 долларов - пусть это грузинам расскажет.
История с Януковичем походу не учит...

Ярослав, це всього лише твоя думка, звідки тобі знати, скільки отримував він, так що не потрібно свої домисли ліпити.
Я наприклад точно знаю, що у 2011 році,грузинський поліцейський отримував зарплатню 500-700 доларів  і не брав хабарів.
Якщо простий поліцейський стільки отримував, то у прокурорів і парламентарів на кілька порядків вище буде зарплата.
У нас в Україні теж не Едемський Сад , так що не потрібно чіплятися до його лапсердака.
На відміну від наших прокурорів, він не крутив і не говорив, що лапсердак мама з татом подарували, а сказав, що заробив і купив.
Jedem das Seine
Змінено: 07.04.2016 р., Vervet
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин