MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
11.02, 09:50
32
-7 °С
Вітер: 0 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2765674
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
Риболов видалений
04.04.2016 р. відповів для ALAN60  
answerview
Да, так есть... Но не вешайте ярлыки на рабочих части промышленности - люди как и везде: от места работы или проживания отсутствие критической способности рассудка не зависит, увы...

Да не вешаю я ярлыки!Ватан-от вата мозга и чем восточнее,тем заметнее эта болячка.Вы очевидно слабо представляете,как в совковые времена происходил прием людей на режимные предприятия,какие там были проверки первым отделом (КГБ) при поступлении и уже работая-на формы допусков.Как формировался контингент,какие были политинформации (не говоря уже о промывке мозгов комсомольцам и коммунистам на собраниях),как происходило дальнейшее формирование мировоззрения в условиях полной закрытости и секретности.Сейчас почти на всех таких предприятиях костяк спецов состоит из пенсов и поступивших в 70-х и 80-х годах,молодежи очень мало.Нужно срочно было восполнять то,что могли сделать ранее,обученных молодых кадров на таких заводах мало,срочно востребовались уволенные ранее пенсионеры.Я еще удивляюсь,как они не начали возрождать партячейки.Так что в тех мозгах только коммунизм "и Ленин такой молодой!".Добавились,правда,кумиры посовременней-Янук,рыжий татарин и путлер.Не скрывают,что ждут прихода орды!И все!Украина,как государство-для них недоразумение!  02_sad

Мені от одне цікаво, в оборонці всі ватани, але ти ж як раз з тих, хто вступив у 80-х, чим ти відрізняєшся від ваших ватанів???
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
04.04.2016 р. відповів для Gustav  
answerview
"Этих", как ты выразился, было много. Не спорю.
Но и нормальных было так же много.
То, что они молчали во время вакханалии-это другой вопрос. Когда вокруг тебя "зелёные человечки" с козачками - особо не поумничаешь.А украинских военных не было. И власть показала себя немощными ссыкливыми существами. Что киевская, что тем более местная... Но об этом сегодня уже нечего говорить... Было как было....
http://motok.kiev.ua/ MOTUL ,Liqui Moly мотомасла, присадки, мотозапчасти, резина, аккумуляторы.
http://mustang-club.kiev.ua
2
like
2
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Я так и не понял: какая связь оффшоров Пороха с Иловайском? Только та, что он парад проводил?

Связь здесь одна-так как по оффшорах Пороха нарыли...практически пустоту,а было обещано вывалить охренительный слив компромата,пришлось искусственно как-то подклеивать Иловайск.В той истории сам черт ногу сломит,еще разбираться и разбираться,особенно с тогдашним "главнокомандующим" добробатов Корбаном!Поэтому и можно пока помутить в этом говне,обвиняя Пороха в проведении парада!
Наверное некоторые бараны считают,что в тот момент,когда только начали формироваться хоть какие-то более-менее боеспособные части армии Украины
,не разобравшись в ситуации,сразу нужно было орать во всю глотку,что карау-у-ул- кацапские войска перешли границу и с боем занимают часть Донбасса! Другого объяснения я пока не вижу. 06_question

Напевно деяким бараном ...

О это как??? 05_shok Хотя факт на лицо-опять возбудился!!! 62_sarcastic

Я всього лише підтримав твою розмову про баранів. 01_smile
Наверное некоторые бараны считают,что в тот момент,когда только начали формироваться хоть какие-то более-менее боеспособные части армии Украины
Jedem das Seine
Змінено: 04.04.2016 р., Vervet
like
bad
shockingly
04.04.2016 р. відповів для Slava  
answerview
Плохо, видать, если так: для молодых специалистов начавших работать с началом перестройки во второй половине 80х, а если даже пусть на 85й им было по 16 - то сейчас вашим сотрудникам и коллегам не более 46 лет выходит...

Основная масса людей была сокращена в 90-х.Сокращали по принципу-"последний пришел-первый ушел".Но некоторых оставляли именно как ведущих спецов-костяк.А этим людям сейчас от 55-и и др 70-и.Молодеж,да-приходит,но большая часть быстро и уходит.Некоторые отучатся заочно,но золотые горы не падают под ноги и разочаровавшись-уезжают,либо в Харьков,либо дальше по стране,либо за бугор кем нибудь,лишь бы денег заработать поболее.Ну и за последние лет пять пришли те люди,которые после сокращений работали в тени,а теперь им необходимо набрать стаж для получения или перерасчета пенсий.Так что средний возраст работников завода в лучшем случае будет в районе 50-52 года...
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
bad
shockingly
Риболов видалений
04.04.2016 р.
answerview
Саакашвілі доповів Одеському Майдану про зустріч з президентом та як той відреагував на вимоги народу
понеділок, 4 квітень 2016, 20:19

За словами Саакашвілі, "Президент обіцяв на все це відреагувати публічно, а також прийняти рішення".

Голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі зустрівся в понеділок з учасниками акції протесту, які шостий день пікетують будівлю облпрокуратури, вимагаючи відставки новопризначеного прокурора області Миколи Стоянова, і відзвітував про недільну зустріч із Президентом Петром Порошенком. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ

"Я вчора мав зустріч з Президентом України, передав йому петицію, яку ви підписали і в якій міститься обурення громадськості Одеси (щодо призначення Стоянова прокурором області, – ред.) Усі розуміємо, що призначили облпрокурором особу, в якої є величезна кількість нерухомого та всякого іншого майна.

Який завжди обкладав бізнесменів даниною і є відомим вимагачем та партнером відомого мафіозі й сепаратиста Маркова. Свого часу він закрив справу на Маркова, з Марковим у нього спільні справи – таку людину не можна призначати (прокурором області, – ред.)", – зазначив Саакашвілі.

Він також заявив, що передав главі держави все, що стосується саботажу митної реформи, діяльності СБУ в Одесі. За словами Саакашвілі, "Президент обіцяв на все це відреагувати публічно, а також прийняти рішення".

Нагадаємо, близько 150 активістів шостий день пікетують будівлю Одеської облпрокуратури, вимагаючи відставки новопризначеного прокурора області Миколи Стоянова, якого вважають корупціонером і прислужником режиму Януковича, що не пройшов люстрацію. Станом на 15.00 блокування адмінбудівлі триває.
Jedem das Seine
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
04.04.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

Мені от одне цікаво, в оборонці всі ватани, але ти ж як раз з тих, хто вступив у 80-х, чим ти відрізняєшся від ваших ватанів???

Вервет,ты опять брешешь!Я такого не писал,не занимайся подменой понятий!Ватанов просто БОЛЬШЕ в процентном отношении,чем на других предприятиях.Хотя многие уже заметили,что наша доморощенная вышивата в принципе уже мало чем отличается от прокацапской.
И зачем тебе знать,чем я там отличаюсь???Ты там случайно не это...ну ты понял! 62_sarcastic
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
04.04.2016 р.
answerview
Це мені здається,чи когось 58_preved  таки заклинило на Порошенкові 03_biggrin .Що не пост-Порошенко...найкращої реклами президентові не придумати,ще й безкоштовно. 08_lol
3
like
3
bad
shockingly
answerview
Я так и не понял: какая связь оффшоров Пороха с Иловайском? Только та, что он парад проводил?

Связь здесь одна-так как по оффшорах Пороха нарыли...практически пустоту,а было обещано вывалить охренительный слив компромата,пришлось искусственно как-то подклеивать Иловайск.В той истории сам черт ногу сломит,еще разбираться и разбираться,особенно с тогдашним "главнокомандующим" добробатов Корбаном!Поэтому и можно пока помутить в этом говне,обвиняя Пороха в проведении парада!
,не разобравшись в ситуации,сразу нужно было орать во всю глотку,что карау-у-ул- кацапские войска перешли границу и с боем занимают часть Донбасса! Другого объяснения я пока не вижу. 06_question

Напевно деяким бараном ...

О это как??? 05_shok Хотя факт на лицо-опять возбудился!!! 62_sarcastic

А выглядело как реакция на очередное ключевое слово!Быстро так,крайне возбужденно!Ты поосторожнее там...С давлением как?
Карл Маркс.

1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
answerview

Вервет,ты опять брешешь!Я такого не писал,не занимайся подменой понятий!Ватанов просто БОЛЬШЕ в процентном отношении,чем на других предприятиях.Хотя многие уже заметили,что наша доморощенная вышивата в принципе уже мало чем отличается от прокацапской.
И зачем тебе знать,чем я там отличаюсь???Ты там случайно не это...ну ты понял! 62_sarcastic

ALAN собаки брешуть.
Зрозуміло, отже, нічим, так само ходив на політ заняття і парт збори.

Щось в системі правосуддя здохло? Скандального київського суддю Вовка відсторонили від посади
понеділок, 4 квітень 2016, 21:36

З посади суддю відсторонили на 2 місяці.

Вища кваліфікаційна комісія суддів України (ВККСУ) на підставі клопотання генерального прокурора України відсторонила від посади двох суддів, в тому числі суддю Печерського районного суду м.Києва Сергія Вовка, який засудив екс-міністра внутрішніх справ і нинішнього главу фракції Юрія Луценка до чотирьох років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба ВККСУ, інформують Патріоти України.

"У зв'язку з притягненням до кримінальної відповідальності Комісія відсторонила Вовка Сергія Володимировича з посади судді Печерського районного суду міста Києва строком на 2 місяці", - йдеться в повідомленні.

Комісія також продовжила на один місяць термін відсторонення від посади суддю Дзержинського районного суду м.Харкова Сергія Лазюка.

Разом з тим, ВККСУ відклала розгляд клопотання про відсторонення від посади судді Києво-Святошинського районного суду Київської області Владислава Лисенка.

Суддя Сергій Вовк, який засудив екс-міністра внутрішніх справ і нинішнього главу фракції "Блок Петра Порошенка" Юрія Луценка до чотирьох років позбавлення волі, звинувачується в скоєнні злочину, передбаченого частиною другою статті 375 Кримінального кодексу України (встановлення завідомо неправосудного рішення).

Суддя Владислав Лисенко звинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 375 Кримінального кодексу України, а саме у винесенні завідомо неправосудної постанови про притягнення особи до адміністративної відповідальності за статті 1222 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Суддя Сергій Лазюк рішенням ВККСУ від 11 березня 2016 року відсторонений від посади судді по 3 квітня 2016 року. Суддя С.Лазюк підозрюється в скоєнні злочину, передбаченого частиною третьою статті 368 Кримінального кодексу України, а саме в отриманні службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
04.04.2016 р. відповів для Andrey-77  
answerview
Це мені здається,чи когось 58_preved  таки заклинило на Порошенкові 03_biggrin .Що не пост-Порошенко...найкращої реклами президентові не придумати,ще й безкоштовно. 08_lol

Ну а как иначе?Началось раскачивание ситуации с правительства и Яценюка как премьера,теперь расшатывают институт Президента при непрекращающемся бурлении в Верховной Раде.Ведь доиграемся,а путлер вот рядом,не дремлет!Жалко будет,когда и в третий раз просрем все! 02_sad
Карл Маркс.

1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

А выглядело как реакция на очередное ключевое слово!Быстро так,крайне возбужденно!Ты поосторожнее там...С давлением как?

я не зню, що там в тебе
выглядело
.Звернися до лікаря, а то ти якось швидко став спецом по баранам і чоловічый збудливості.

Кремль "здувається": Путін дозрів до трьох поступок по Донбасу - Stratfor
понеділок, 4 квітень 2016, 21:50

Жалюгідний стан економіки, катастрофа, що насувається на країну, змушують вже поспішати.

Крах економіки Росії і низькі ціни на енергоресурси змушують Кремль піти на виконання трьох пунктів мінських угод по Донбасу. Про це йдеться в звіті приватної американської аналітично-розвідувальної компанії Stratfor, повідомляють Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Відзначається, що президент РФ Володимир Путін для скасування західних санкцій може піти на поступки в реалізації, як мінімум, трьох пунктів "Мінська-2". Йдеться про зниження інтенсивності бойових дій на сході України, доступ міжнародних спостерігачів до українсько-російського кордону, а також про зміну центрів впливу в так званих "ДНР" і "ЛНР".

"Останні події дають підстави вважати, що у Москви, Києва і Заходу з'явилася можливість для значного прогресу в переговорах щодо врегулювання конфлікту в Україні", - йдеться в звіті. На думку американських аналітиків, підставою для такого висновку стало виведення Росією свого військового контингенту з Сирії, в результаті якого почалися активні переговори між Москвою і Вашингтоном. При цьому темою дискусій дипломатів є не тільки Близький Схід, а й Україна.

"Росія стає все більш зацікавленою в поліпшенні клімату для переговорів з української кризи. У липні Європейський союз буде переглядати економічні обмежувальні заходи відносно РФ. А з урахуванням того, що низькі ціни на енергоресурси сильно б'ють по російській економіці, Москві дуже б хотілося припинення санкцій . Тому що вони обмежують її торгівлю та інвестиційні можливості в стосунках із Заходом. З огляду на бажання Кремля скоротити чисельність військового персоналу в Сирії і включитися в переговори по закінченню громадянської війни в державі Москва може застосувати таку ж стратегію в Україні", - йдеться в документі.

Фахівці зі США визнають, що ступінь залученості РФ в Сирії і Україні не можна порівнювати. Хоча б тому, що "російська військова присутність і підтримка бойовиків на сході України є неофіційними". Разом з тим, як вважають в "приватному ЦРУ", Москва може піти на поступки по Донбасу, як це зробила на Близькому Сході.

"Український театр (бойових дій, - ред.) безпосередньо зачіпає інтереси національної безпеки РФ. Тому він набагато важливіший для Москви в стратегічному сенсі. З урахуванням того, що зазвичай Росія ставила свої інтереси в сфері безпеки вище економічних чинників, економічна слабкість країни не гарантує, що РФ схилиться перед Заходом щодо України. Проте, Кремль може значно пом'якшити свою позицію на переговорах по ситуації в Україні, щоб домогтися поступок з боку Заходу", - відзначають в Stratfor.

Аналітики Stratfor відзначили, що відновлення миру на сході України є основною вимогою мінських угод, які зараз є основою для врегулювання конфлікту. "Не дивлячись на офіційні спростування, Росія продовжує зберігати військову присутність в так званих "республіках". Москва все ще відправляє війська і матеріально-технічну допомогу в регіон, про що повідомляють численні джерела на Донбасі, а також ЗМІ", - підкреслюється в звіті. Як вважають в Stratfor, це призвело до зростання останнім часом кількості обстрілів сил АТО.

"Будь-який прояв скорочення поставок і військової присутності в "республіках" може свідчити про бажання Кремля досягти компромісу з Україною і Заходом. Разом з тим, навіть якщо Москва піде на такі кроки, російські сили можна швидко повернути на схід України, в разі, якщо політичні поступки, наприклад, надання Києвом автономії Донбасу або скасування санкцій з боку ЄС не будуть виконані. Принаймні, вихід РФ зі сходу України, навіть якщо він буде тимчасовим, може змусити Євросоюз скасувати обмежувальні заходи, особливо з урахуванням того, що за це рішення виступають кілька країн-членів ЄС", - сказано в доповіді.

"Збільшення присутності ОБСЄ і надання її спостерігачам доступу до кордону може розкрити російські місця поставок припасів і персоналу. Судячи з усього, саме з цієї причини Москва не йшла на співпрацю з виконання цього пункту. Якщо ж РФ і сепаратисти дозволять спостерігачам ОБСЄ отримати більше доступу до пропускних пунктів на кордоні (зокрема тим, через які проходять поставки), це стане наріжним каменем по компромісу в реалізації військової сфери Мінських угод", - підкреслюють американські фахівці.

Останнім пунктом поступок Москви на Донбасі, як вважають в Stratfor, може стати зміна центрів впливу в так званих ДНР і ЛНР. "Останні події вказують, що Росія намагається консолідувати лідерів "ДНР" під "спікера парламенту" "республіки" Дениса Пушиліна (який є представником бойовиків в Тристоронній контактній групі щодо мирного врегулювання в Мінську, - ред.).

При цьому проходить зміщення на другий план лідерів, які проявляють менше бажання підтримувати позицію Москви. В їх числі головний суперник і критик "прем'єр-міністра" Олександра Захарченка, так званий "секретар ради безпеки ДНР" Олександр Ходаковський (нещодавно відправлений у "відставку", - ред.). а також ватажок бойовиків Гіві, який, не дивлячись на те, що він був ефективним тактиком, проявив мало дипломатичних здібностей в ході переговорів з українськими воєначальниками з приводу боїв за Донецький аеропорт", - наголошується в документі.

"Консолідація верхівки бойовиків і придушення деструктивних елементів на кшталт Ходаковського і Гіві дає РФ можливість швидко припинити військові операції на сході України. Якщо це буде потрібно. З іншого боку, це дозволить Москві активізувати операції на Донбасі. Який би сценарій не вибрав Кремль, посилення контролю дозволить Росії приборкати "розкольників" і посилити контроль над операціями на сході України", - підсумували в Stratfor.
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
answerview

Зрозуміло, отже, нічим, так само ходив на політ заняття і парт збори.

А знаменитый на весь мир борец с коммунизмом  Вервет уже с пеленок имел на своем счету не один десяток клятых коммуняк! 62_sarcastic Кардинально отличаясь этим от прочей совкомассы!!! 08_lol  

Карл Маркс.

1
like
bad
shockingly
1
answerview

...ти якось швидко став спецом по баранам...

Ну так частое ежевечернее общение с определенным типажем... 17_wink

Карл Маркс.

1
like
1
bad
shockingly
04.04.2016 р.
answerview
01_smile
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
Риболов видалений
04.04.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
kuk
04.04.2016 р. відповів для Andrey-77  
answerview

Не обращай внимания это обычное состояние зрадофилов 03_biggrin
2
like
2
bad
shockingly
04.04.2016 р.
answerview
Имя мужа украинской певицы Камалии, Мохаммада Захура, фигурирует в Панамских документах, опубликованных Центром по исследованию коррупции и организованной преступности (OCCRP).

Мохаммада Захура обвинили в «отмывании» денег Тимошенко и Лазаренко

http://reviewnews.net/politics-1/5004-mokhammada-zakhura-obvinili-v-otmyvanii-deneg-timoshenko-i-lazarenko-smi
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
04.04.2016 р.
answerview

Міжнародний консорціум журналістських розслідувань (ICIJ) у частині стосовно офшорних угодах в Панамі згадав президента України, як того, хто має офшор. Свою думку з цього приводу у соціальних мережах висловив Павло Нусс. Він уточнює, що справедливо відзначити те, що Петро Порошенко не ховався від сплати податків в Україні і є найбільшим платником податків в країні.

http://uapress.info/uk/news/show/125919
Карл Маркс.

3
like
3
bad
shockingly
04.04.2016 р.
answerview

Карл Маркс.

1
like
1
bad
shockingly
04.04.2016 р.
answerview

Екатерина Рошук поделилась публикацией.
У патриота и недомэра Кривого рога начались критические дни.
Военная прокуратура начала расследование о вмешательстве в картотеку МВД со стороны Семена Семенченко, который скрыл информацию о бывшей судимости.
Помимо этого прокуратура ведёт дело о незаконном получении Семенченко воинского звания.
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин