MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
09.02, 04:25
31
-6 °С
Вітер: 2 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2762988
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
Риболов видалений
31.03.2016 р. відповів для stakan  
answerview
я не знаю вообще откуда он  вылез.... этот  жлобок....
только патриотические понты....
дел никаких не сделал....  из грязи в князи...  возомнил себя  великим национал-патриотом...
хотя как по мне ------- пустое бездарное место....и как человек и как политик...

Толя, а ось людину ображати не потрібно, на відміну від тебе і мене, він і на майдані був, і повоював за Україну, і в полоні побував. Звідки тобі знати, що він уявив.

Нардеп Володимир Парасюк, в машину якого невідомі кинули гранату, розповів подробиці замаху. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Вести.

"Я приїхав на паркування на бульварі Лесі Українки, 9-б з боку Генпрокуратури, поставив машину на своє місце. А потім перепаркувався. У цей момент в моє авто кинули гранату. Це сталося близько 22.00. Я не знаю, хто це міг бути. Але знаю точно, що просто так гранати в Києві не літають", - сказав Парасюк. За його словами, вибух був потужний. "Чотири машини, що стояли перед моєю були побиті. Моя, на диво, не постраждала, як і я сам. Осколки пролетіли повз вухо", - каже нардеп.

За його словами, ще б ще 50 см в сторону, і всі осколки потрапили б у нього. "Найбільше постраждав джип, який стояв поруч, - каже Парасюк. - Це граната або вибухпакет з якимись шайбами". Парасюк додав, що після події погано себе почуває.

Заступник голови Нацполіції Вадим Троян підтвердив, що на народного депутата Володимира Парасюка скоєно замах і написав про це на своїй сторінці в «Фейсбуці»."Сьогодні біля 22-ї години в місті Києві , по вулиці Лесі Українки,9-в вчинено замах на життя народного депутата Володимира Парасюка. Виходячи з авто, невідомий кинув в його сторону предмет який вибухнув. Сам депутат не постраждав. Від вибуху тільки пошкодило три авто, які були припарковані.

Особисто розмовляв з Володимиром. З ним все добре. Нашими підрозділами вжито всі заходи з розшуку злочинця. До ЄРДР внесено повідомлення за статтею 112 КК України, посягання на життя державного чи громадського діяча", - написав Троян.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Змінено: 31.03.2016 р., Vervet
like
bad
shockingly
Риболов видалений
31.03.2016 р.
answerview
Росія обіцяє поставити Європу на межу, якщо Україна та Грузія увійдуть до складу НАТО
четвер, 31 березень 2016, 0:01

Росіяни готові погрожувати сусідам чим завгодно, аби тільки альянс не розширювався на схід.

Вступ України і Грузії в НАТО поставить Європу на грань масштабної кризи, заявив постійний представник Росії при НАТО Олександр Грушко. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Не можна собі уявити ситуацію, щоб ці країни продовжували плекати надію вступити в НАТО і щоб альянс реально готував плани по їх прийому, оскільки це підірве ситуацію і поставить Європу на межу кризи, розміри і масштаби якого сьогодні неможливо собі уявити", - зазначив постпред.
Читайте також на сайті:
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
31.03.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
Юра.... он не политики...он пиарщик...
откуда он вылез...вернее  КТО его вытолкнул --  неизвестно....
знаменит он только  скандалами и  неадекватным поведением...

какой из него  политик....??? какой депутат????7
он находка для желтой  прессы...
на майдне были сотни тыс.... и на передке тоже ....

но так себя не ведут...
«Британия не заслужила новых The Beatles. Она их и не получит»
М.Янг
Есть люди, в которых живет Бог, есть люди, в которых живет дьявол, есть люди, в которых живут только глисты!
---Что главное в т
2
like
1
bad
shockingly
1
answerview

Толя, а ось людину ображати не потрібно, на відміну від тебе і мене, він і на майдані був, і повоював за Україну, і в полоні побував.

На майдані був,бачили.Щоб воював,щось не видно було(а, забув-пов*язка кочувала с дурної голови на руку,а потім на ще одну).В полоні був?-щось дуже швидко випустили.
Він вискочка,і не треба його захищати.
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
answerview
Юра.... он не политики...он пиарщик...
откуда он вылез...вернее  КТО его вытолкнул --  неизвестно....
знаменит он только  скандалами и  неадекватным поведением...

какой из него  политик....??? какой депутат????7
он находка для желтой  прессы...
на майдне были сотни тыс.... и на передке тоже ....

но так себя не ведут...

це всього лише твоя думка,а ображати не є добре і правильно.
На майдані були сотні тисяч, але тебе там не було, хоча майдан у тебе,в принципі під вікном, а він був командиром сотні на майдані, сотником .
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
answerview
может  все таки оператором.... может все таки   снимал.... на балконе..???????

по моему я смотрел репортаж  с его участием... после того как она стал  знаменитостью.... и  он как раз рассказывал о своей   работе на майдане....
М.Янг
Есть люди, в которых живет Бог, есть люди, в которых живет дьявол, есть люди, в которых живут только глисты!
---Что главное в т
like
bad
shockingly
Риболов видалений
31.03.2016 р. відповів для Andrey-77  
answerview

Толя, а ось людину ображати не потрібно, на відміну від тебе і мене, він і на майдані був, і повоював за Україну, і в полоні побував.

На майдані був,бачили.Щоб воював,щось не видно було(а, забув-пов*язка кочувала с дурної голови на руку,а потім на ще одну).В полоні був?-щось дуже швидко випустили.
Він вискочка,і не треба його захищати.

Що б побачити Парасюка на війні, треба було самому там побувати, а з дивана звичайно тобі не видно.
Він був в батальйоні МВС Дніпро-1,командиром 4 роти.

Jedem das Seine
Змінено: 31.03.2016 р., Vervet
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
может  все таки оператором.... может все таки   снимал.... на балконе..???????

по моему я смотрел репортаж  с его участием... после того как она стал  знаменитостью.... и  он как раз рассказывал о своей   работе на майдане....

Jedem das Seine
like
bad
shockingly
answerview
Юра.......   на сцену проходили только избранные... нужные люди....
для того что бы держать   народ в нужном тонусе.... только  первые  дни майдана были  стихийные... потом  майдан  был руководимый... контролируемый... и в большинстве своем предсказуемый... были люди которые  за ВСЕМ следили... слушали ментовские каналы... были осведомители... куда.. кого... и куда направлять... где будет прорыв ментов.... где будет атака.....

кому...когда  выходить....
управление толпой это тоже  наука....
М.Янг
---Что главное в т
3
like
1
bad
shockingly
2
Риболов видалений
answerview
Юра.......   на сцену проходили только избранные... нужные люди....
для того что бы держать   народ в нужном тонусе.... только  первые  дни майдана были  стихийные... потом  майдан  был руководимый... контролируемый... и в большинстве своем предсказуемый... были люди которые  за ВСЕМ следили... слушали ментовские каналы... были осведомители... куда.. кого... и куда направлять... где будет прорыв ментов.... где будет атака.....

кому...когда  выходить....
управление толпой это тоже  наука....

Толя, ти так намагаєшся розповісти,  ніби сам там був.
Як кажуть, його на сцену не запрошували, він прорвався з пацанами зі своєї сотні, і це добре по відео видно.
Нехай він піарник, але для України він зробив більше тебе і мене, він добровольцем пішов воювати, а ми гузно в кріслі, за монітором гріли.
Jedem das Seine
2
like
1
bad
shockingly
1
Риболов видалений
31.03.2016 р.
answerview
Їх порахували і впорядкували - розплата неминуча: запрацював сайт-база даних про бойовиків "ДНР" та їх посібників

"Стоп тероризму"- це впорядкована база "посадових" осіб, які входили або входять до структури "правоохоронних, судових органів", а також "органів самоврядування ДНР", аж до нижчої ланки.

Сайт під назвою "Стоп тероризму" вже нараховує дані про 784 членів угруповання "ДНР". Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив начальник Головного управління Національної поліції України області В'ячеслав Аброськін, передають Патріоти України.

За його словами, дана база має відмінності від вже існуючих аналогічних ресурсів. "Відповідаючи на коментарі по "Миротворцю" і іншим подібним сайтам,"Стоп тероризму"- це впорядкована база "посадових" осіб, які входили або входять до структури "правоохоронних, судових органів", а також "органів самоврядування ДНР", аж до нижчої ланки", - написав Аброськін.

"Допоможемо "бандформуванню "ДНР" стати "публічними", - написав Аброськін. Базу планують оновлювати щодня. Раніше Аброськін повідомляв, що сайт не є офіційним представництвом Донецького обласного управління поліції і підтримується групою волонтерів. Він додав, що для заповнення відсутньої інформації буде вітатися допомога всіх небайдужих громадян.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
answerview
только  первые  дни майдана были  стихийные...
Да щас же. Смотря что ты первыми днями считаешь. Первые дни это были дни на Европейской площади. Сцена, флаги Евросоюза, которыми махали студенты за немножко денег, конец ноября, мелкий дождик, всё грустно и мало кому интересно. Из стихийного там была только кофе-машинка которая приехала туда где людей побольше...

потом  майдан  был руководимый... контролируемый... и в большинстве своем предсказуемый... были люди которые  за ВСЕМ следили... слушали ментовские каналы... были осведомители... куда.. кого... и куда направлять... где будет прорыв ментов.... где будет атака.....
Обычная практика людей которые не хотят быть застигнутыми врасплох.
2
like
1
bad
shockingly
1
answerview
только  первые  дни майдана были  стихийные... потом  майдан  был руководимый... контролируемый... и в большинстве своем предсказуемый... .

Всё с точностью до наоборот.
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
1
like
1
bad
shockingly
31.03.2016 р.
answerview
Олег Пономарь
Доброе утро, друзья.
Четверг на календаре и наша мега-насыщенная неделя пересекла экватор. Опять много важных новостей- приступим.
- Сегодня Рада должна принять много важных реформаторских законов.
Ждем.
- Украина ввела санкции по "Списку Савченко". В санкционный список включены 84 человека. В их числе глава Следственного комитета РФ Александр Бастрыкин, директор ФСБ Александр Бортников, заместитель генпрокурора РФ Виктор Гринь, прокурор Крыма Наталья Поклонская, лидер ЛНР Игорь Плотницкий и др.
Ждем аналогичных мер от западных союзников.
- Австралия будет осуществлять поставки урана на наши АЭС.
Это важно.
- Наш Кабмин разорвал соглашение с Россией о технической защите информации.
Давно пора.
- Нидерландская компания CTP инвестирует EUR75-80 млн в строительство индустриального парка во Львове.
Приветствуем.
- Сегодня в парламенте Нидерландов - выступление Eliot Higgins (Bellingcat) и Maks Czuperski (Atlantic Council) по MH17.
Важно очень накануне референдума.
А мы помогаем нашей Армии и ждем настоящую Весну.
Майте чудовий день та смачну каву.

С Днем народженя Олександр Валентинович!
Крим - це Україна!
2
like
1
bad
shockingly
1
31.03.2016 р.
answerview
В среду, 30 марта, комитет Верховной Рады по иностранным делам одобрил проект постановления о прекращении дипломатических отношений с Российской Федерацией (№4221), передает корреспондент НБН.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
bad
shockingly
31.03.2016 р. відповів для Limon  
answerview
политик должен быть грамотным... рассудительным... расчетливым... это лицо страны...
а вот  махание ногами... сжигание флага------- банальное хамство и жлобство.......
если  парасюк  добился ,как депутат хоть чего то....
суды... реальные сроки...
 я ведь писал...  что идеально...
большая   зона... желательно в желтых водах....
отряд номер один------- прокуроры.
2.  судьи.
3. налоговики..
4 военные.
5.сбу
6.мвд...

и так от каждого министерства.... от каждой гос службы....
отдельный отряд работников БТИ...
с десяток отрядов....
еженедельный видео отчет...  сколько  руды добыли... да как хлебают баланду...

напротив каждой фамилии------- сколько денег вернул в казну...
в домах  этих воров  ------- дома престарелых.... дома ребенка... и т.д...
что построено на  эти деньги...сколько км.дорог..сколько мостов...сколько памятников архитектуры восстановлено....
сколько оборудования медицинского куплено...и где  находится....
М.Янг
---Что главное в т
3
like
3
bad
shockingly
answerview
2.  судьи.
3. налоговики..
4 военные.
5.сбу
6.мвд...

с десяток отрядов....

То есть собрать ВСЕХ прокуроров, судей, сотрудников налоговой, МВД, СБУ, армии и БТИ и отправить их на зону?
Без суда и следствия.
А кто будет выполнять их функции? Я что ли?
Или не всех? А только честных?
Без суда и следствия обычно сначала валят честных, а потом неугодных.
Или может всё таки сначала суд? Хотя нафига суд, там же все купленные и предвзятые. Проще без суда. Воронками по адресам объехать и собрать . Большевики так и делали.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
политик должен быть грамотным... рассудительным... расчетливым... это лицо страны...
а вот  махание ногами... сжигание флага------- банальное хамство и жлобство.......
.

Толя, ти знову плутаєш хобот з пальцем, Парасюк не політик, він депутат.
Політик — особа, яка професійно займається політичною діяльністю, обіймає чи прагне до певної громадської посади. Як правило, нині політиків обирає електорат; на відміну від політиків, чиновників призначають.

Народний депутаат— особа, обрана виборцями відповідного виборчого округу до представницького органу державної влади або до органу місцевого самоврядування на засадах загального рівного та прямого виборчого права при таємному голосуванні.

если  парасюк  добился ,как депутат хоть чего то....
суды... реальные сроки...
я ведь писал...  что идеально...
2.  судьи.
3. налоговики..
4 военные.
5.сбу
6.мвд...

с десяток отрядов....
еженедельный видео отчет...  сколько  руды добыли... да как хлебают баланду...

Парасюк депутат, а терміни роздають прокуратура і суди.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
31.03.2016 р.
answerview

Будинок Віктора Шокіна тепер охороняє поліція

Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
31.03.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин