MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
08.02, 13:48
32
-4 °С
Вітер: 1 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2761863
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
Риболов видалений
24.03.2016 р. відповів для Slava  
answerview

И с Крыма, и с Донбасса были на Майдане люди - сам видел, не слепой. И не 5-ти миллионый Донбасс с 2-х миллионным Крымом в Мариинском парке стояли. Я сомневаюсь, что там были шахтёры и металлурги - там была гоп-компания проплачена. Не нужно передёргивать.

Ми взагалі  то говоримо не про  все населення Донбасу і Криму, а про тих, хто  повівся на принади совка, та російського світу
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
1
like
1
bad
shockingly
25.03.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

И с Крыма, и с Донбасса были на Майдане люди - сам видел, не слепой. И не 5-ти миллионый Донбасс с 2-х миллионным Крымом в Мариинском парке стояли. Я сомневаюсь, что там были шахтёры и металлурги - там была гоп-компания проплачена. Не нужно передёргивать.

Ми взагалі  то говоримо не про  все населення Донбасу і Криму, а про тих, хто  повівся на принади совка, та російського світу

Да и я об этом ведь тоже... Преступники должны предстать перед судом, но невозможно судить людей которым русский ТВ-ящик забил мозги, но которые ничего не совершили противозаконного, нельзя из-за несколько тысячь мразей судить несколько миллионное население. Я не защищаю преступников.
В гарячих спорах все забыли, что дискуссия началась с того, что я не согласился с Кириллом о предвзятом отношении о ВСЁМ населении Донбасса, а вы меня уже в пособники террористов видать записали...
http://khersonci.com.ua/images/NEWS/06.2014/190614_04.jpg
like
bad
shockingly
Риболов видалений
25.03.2016 р. відповів для Slava  
answerview
тих, хто  повівся на принади совка, та російського світу

Да и я об этом ведь тоже... Преступники должны предстать перед судом, но невозможно судить людей которым русский ТВ-ящик забил мозги, но которые ничего не совершили противозаконного, нельзя из-за несколько тысячь мразей судить несколько миллионное население. Я не защищаю преступников.
В гарячих спорах все забыли, что дискуссия началась с того, что я не согласился с Кириллом о предвзятом отношении о ВСЁМ населении Донбасса, а вы меня уже в пособники террористов видать записали...

Я тебе нікуди не записував.
А от хтось сходив на референдум, хтось жрачку на блокпост сепарам носив, хтось з триколором бігав, начебто нічого протизаконного немає.
Взяти того ж Rabbitа Луганського, спочатку він жопу рвав за путіна і рашу, а тепер каже, що за Україну. А як копнути глибше, може виявитися, що він і на блок посту стояв з автоматом.
Jedem das Seine
Змінено: 25.03.2016 р., Vervet
like
bad
shockingly
25.03.2016 р.
answerview
01_smile http://ukr.obozrevatel.com/society/49172-roman-donik-eta-vojna-ne-poslednyaya-no-myi-obrechenyi-na-uspeh.htm
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
like
bad
shockingly
answerview

А от хтось сходив на референдум, хтось жрачку на блокпост сепарам носив, хтось з триколором бігав, начебто нічого протизаконного немає.
Взяти того ж Rabbitа Донецького, спочатку він жопу рвав за путіна і рашу, а тепер каже, що за Україну. А як копнути глибше, може виявитися, що він і на блок посту стояв з автоматом.
Сепаратизм - уголовно наказуемая статья, но эти фейковые "референдумы" в Крыму и Донбассе - глупость, за которую они коллективно расплатились войной, разрухой и нищетой. Как можно определить кто именно был на этих "референдумах", а кто небыл? Или абсолютно всем тавро ставить? Это и митингов касается, и "Путин прийди" - они за это уже плотят, в т.ч. дети и абсолютно невинные люди. Куда ещё за это судить и по какой статье если уже жизнь наказала?
Если кто стоял на постах или помагал в любом виде бандформированием - это пособничество, статья - тут суд решать меру вины должен. А если кто изменил свою точку зрения, расскаялся, никого не убивал, не насиловал, не истязал - пусть здаётся. После Второй мировой много немцев в плен попало - до конца 50х практически всех отпустили после работ по восстановлению, а что с ними делать?
Я уверен, что очень много людей за эти 2 года поняли как их облапошили и они будут искать возможность вернуться в мирный украинский Донбасс - нужна путевая карта как это возможно.
http://khersonci.com.ua/images/NEWS/06.2014/190614_04.jpg
3
like
2
bad
shockingly
1
25.03.2016 р.
answerview
01_smile http://obozrevatel.com/blogs/42038-konspiro-spero-abo-hto-vsravs.htm

Андрей Миронов
1
like
1
bad
shockingly
answerview
усі, хто узагальнює = дебіли!!!
Крим - це Україна!
2
like
1
bad
shockingly
1
25.03.2016 р.
answerview

Євген Попов
Цей пост не для жінок,та все #пропальщіков ,він для юнаків,чоловіків,для тих котрі ще не були на передку,але мають певне уявлення про те що там коїться,часто хибне!
Тут не про те що я іпал,я воював,про інше...не про #зраду чи #перемогу.
Я заіпався читати про ЗСУ різну ху&ню. Я бачу все інакше!
Я просто спробую донести до вас як там,насправді. Про треннуваня, дружбу,їжу,битовуху,піздорези та інші прЄлесті життя у війську01_smile
Якщо я щось пропущу,прошу бійців доповнити01_smile
Спочатку визначаю "проблему" ЗСУ яку роздувають по соцам,потім я скажу як ми іх вирішували. "Проблема"-вирішення.
Тож почнемо...

1.Кажуть мобілізованих/контрактників не тренують на полігонах,не дають тактику,теорію..."м'ясо,на убой ведуть всі чули"
-Хто хоче той тренується,бігае,стрибає,вчиться заёбуе всіх,щоб його навчили. Хто не хоче той пише пост в фб...потім не знае що робити...як резалт власна невпевненість як бійця,ПТСР,300;200
2.Грязь/багнюка...А давайте тазіки з водою після помиву вилівати не під ноги,біля в ходу з палатки,а за 10 метрів,в яму яку ми викопали...(цеж бля копати треба,пост в фб... #зрада грязь)
Во бля,грязюки менше стало,але ще дох..я,а давайте техніку не будемо загоняти в проходи,щоб не місити. Будемо в руках переносити вантажі,в решті решт рідко вони бувають та не багато.
Во бля,ще менше багнюки стало...
3. Годують не так...та йоб твою мать. Руки маешь?17_winkЙдешь в їдальню,заходиш до дівчат кажешь: Любі мої паняночки,я прийщов полегшити вам життя. Не готуйте на нашу группу/палатку/відділення їжу,давайте нам нашу норму сирими харчами,ми самі будемо готувати (шоколадку на стіл і у тебе постійно е необхідний провіант) далі сворюется ОБЩАК палатки і понеслась... Кофе,чай,конфети,куди ж без СЕМОК17_wink)
Всі їдять колбосало,а ви на сардельках чи на норм ковбасі+каша чи борщ зварені як слід+++
В Карлівці е Карлові-Вари,щоб ви розуміли там кухар дядя Вова готуе 2першого,2другого на вибір. Куховарити так як треба,людина на своему місці...
4. Не дають право на ответку-Згоден бувае,але е одне але...про яке ви дізнаєтесь вже на передку)
5. Забезпечення ху₴ве,а ви спробуйте рогом стати,та не брати на власні плечі те що не повинні,і все стане на свої місця. Не стае,так пишіть скарги,всім батом пишіть скарги. Афішуйте.
Взагалі "АТО" це не тільки війна,це работа. Рити,носити,варити,ремонтувати, чистити,будувати і це не скінченно!01_smile) І якщо ти не боець,а просто нормальний чоловік то і для тебе знайдеться праця. Можна одразу розставити крапки над Ї,і дізнатися ху із ху в твоему відділені,просто треба сісти і поговорити,хто що вміе добре робити,нехай то і робить. Я наприклад за весь час жодного разу не стояв по їдальні,зато я завжди в опрезерві. Головне грамотно розподілити обов'язки і все буде гуд! Кожен повинен робити свою працю на 100%,тоді і % повернення буде дуже-дуже великим.
Доречі в АТО ви зустрінете найкращіх людей у своему житті,брудних зовні-чистих нутром. Справжніх друзів,братів ваше спілкування з ними буде теж виключно щіре та відкрите.
Можливо у вас з'явиться власний "раб" я не жартую,головне знайти правильного аватара і одразу йому пояснити що поки він аватарить то він твій раб (ви в одному званні,та прийшли в одночас,просто так не бухай)
Далі будуть цікаві знайомства взагалі з неймовірними людьми, з волонтерами!!! Ці зустрічі взагалі примушують сердце битися швидше! Доречі не дивуйся коли під час обстрілу в бліндаж забіжить волонтер,він тіки приїхав...та попросить жахнути в сторону сепів17_wink
Деяких з цих людей ти побачиш вперше в житті в ночі,коли вони будуть ремонтувати на диком морозі твое авто,а тебе частувати смачним чаем та смаколиками. Вже наступного літа ви родинами поїдете відпочивати на моря.
У твоїх контактах в телефоні майже пропадуть людські імена,їх стане менше,багато номерів ти просто видалив на завжди,ти вже розуміешь що таке братерство,дружба...не те братішка яке на гражданці,а справжне бойове братерство.
Зато в контактах з'являться якісь мультяшні персонажі,герої коміксів,фільмів,чи просто мистецтва. Але це саме ті люди котрі роблять тебе своїм у кожному місті України.Ти взагалі зрозуміешь значення слова СВОЇ.
Але щоб зрозуміти хто то свої потрібно пройти грязь полігонів,сморід аватарів,розстановку сил в підрозділі,бойове злагодження. Мелкіе сука порези пальців рук,котрі взагалі хоч заживають? Чи це від того ключа/молотка/топора...Натерті плечі (бля цей наплічник з кожним кілометром все важчий,ригати хочу) А сам,братчику :ВАСЯ шо ти еле батони тягнеш давай дожиняй мене...(фуууу епать дихалку ледь не збив поки сказав) А знаешь який солоний від твого поту ремінець РПГ-26? Ти скуштуеш,якщо спробуешь,цей ремінець дійсно смачний бо то 26шта...а труба заіпала крутитися повз тебе.Через місяць ти будешь їх дві брати і жодну не будешь підтримувати зубами. А ще місяців через 9,десь в червоній зоні АТО,ви зупините вашу невеличу колону просто в полі,щоб сфотографувати ту галявину квітів котру ти побачив з коптера роблять розвідку укріплень ворога.
Частина хлопців як завжди по бойовому вигрузятся з автівок,та займуть сектори,а ти з іншою частиною підеш спокійно фоткати. Спокійно,бо ви вже вовки,і мурахи йдуть потилицею коли відчуваешь очі що дивляться на тебе,щось не ладне зправа або зліва,зараз спокій.
Через хвилину ви поміняетесь,ти візмеш сектор інщі підуть фоткать,всі,тіки кулеметники як завжди скажуть мне по блітузу передаш щоб я не йшов...А ти покажешь йому айфон і скажешь айфон відру не товарищ17_wink
По поверненню на базу, на вайфае піде розсилка фоток дружинам,та дівчинам "да тут біля воріт у бази..." "Та то ми у Красік їздили там по дорозі побачили"

Я це собсно) до чого...

Якщо ти зараз зрозуміешь що коли ти вчишься,тренуеш себе,слухаєш настави правильних людей,а на війні лінь тебе не бере ти риеш для себе,перекриваеш для себе,готуеш,все робиш для себе і ти не бухаешь вважай що ти Дункан Маклауд,головне не еблань.
Дивлюсь як зараз забезпечують і як забезпечували на початку небо і земля. Шмот хоч не крайперсижн але норм. Плюх не вистачае(ПНВ,теплаки,інше),але якщо перестати доїти волонтерів на різну ху&ню,мелочовку яку можна самому купляти (ЗП теж трішки підняли) а волонтерів зусередити виключно на теплаках,коптерах,ПНВхах іншому дійсно корисному,уявляєте скільки інструментів зможуть чьотко працювати в ночі?
Таким чином ми трошки піднімемо боездатність на своему рівні.Але для цього треба підняти сраку,піти служити,можливо повторно. Вчитись,тренуватись,забуте про свое йоб@не ЙА,та просто отримати життєвий досвід у цій війні.

Бути в першу чергу бійцем для себе,приміром для інших. Головне не сидіти в фб і не нудіти що все пропало.
Все буде ЗАЕБЦА,головне трошки працювати над собою і іншими (я про раба17_wink

Крим - це Україна!
3
like
1
bad
shockingly
2
answerview

Взяти того ж Rabbitа Донецького, спочатку він жопу рвав за путіна і рашу, а тепер каже, що за Україну. А як копнути глибше, може виявитися, що він і на блок посту стояв з автоматом.

Он с Луганска,тут полно людей не знающих про интернет ничего,а т.в. полностью российское с 2014 года,рядом с вышками трансляторами теле-каналов(находится в семи! км.от линии фронта и ближайшего украинского блок-поста в Марьянке) шли бои больше года и почему то не один снаряд не попал в огромные вышки,зато рядом разбомбили кучу жилых домов,но главное пусть люди смотрят рос.тв.,это очень шоколадно, по кролячи и муженски.
Змінено: 25.03.2016 р., alikxom
5
like
4
bad
shockingly
1
25.03.2016 р.
answerview
Тело Юрия Грабовского, адвоката россиянина Александра Александрова, найдено в Киевской области Украины, сообщила РИА Новости Оксана Соколовская — адвокат другого россиянина, Евгения Ерофеева.
http://m.ria.ru/world/20160325/1396718981.html
Сейчас и Фейген пропадет куда-то.
Кстати, тут все офиц.морды валят вину за вынесенный срок на адвокатов Савченко. Типа не захотели сотрудничать, хамили судьям, не стояли на коленях перед ними, не упрашивали и т.д.
1
like
bad
shockingly
1
25.03.2016 р.
answerview
ВСУ валят Асадитов. 15_badgrin Пишут Турецкие блогеры.
https://twitter.com/ZeynalXidirov/status/713107047655555073

И про "ИХТАМНЕТ"
http://www.interfax.ru/world/500177

Андрей Миронов
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

Ці фейкові "референдуми" в Криму та Донбасі , ЯКІ ТИ НАЗИВАЄШ ДУРІСТЮ, ЯК РАЗ І Є СЕПАРАТИЗМ.
Сепаратиизм (від лат. separatus — окремий) — прагнення до відокремлення, відособлення, як вільне волевиявлення на законних підставах у вигляді автономії чи незалежної держави.
Є така служба СБУ, ось вони і будуть виявляти сепаратистів. Повір, це не так складно буде зробити, коли незаконно окуповані території будуть звільнені. Багато відео, фото в соцмережах, багато людей, які після звільнення будуть здавати сепаров.
Та й зараз, напевно, СБУ має списки сепаратистів.Хоча велика  ймовірність того, що багатьох амністують.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
25.03.2016 р. відповів для August  
answerview
Тело Юрия Грабовского, адвоката россиянина Александра Александрова, найдено в Киевской области Украины, сообщила РИА Новости Оксана Соколовская — адвокат другого россиянина, Евгения Ерофеева.
http://m.ria.ru/world/20160325/1396718981.html
Сейчас и Фейген пропадет куда-то.
Кстати, тут все офиц.морды валят вину за вынесенный срок на адвокатов Савченко. Типа не захотели сотрудничать, хамили судьям, не стояли на коленях перед ними, не упрашивали и т.д.

Підозрювані вже зізналися у вбивстві: Стало відомо, як вдалося знайти місце поховання адвоката Грабовського
п’ятниця, 25 березень 2016, 11:45

Наразі існує дві прямо протилежні версії того, хто стоїть за вбивством.

Тіло адвоката російського ГРУшника Александрова Юрія Грабовського зі слідами каліцтв було виявлено ще вчора. Місце поховання правоохоронцям показали підозрювані, які вже зізналися в його вбивстві, передають Патріоти України з посиланням на Страна.ua та власні джерела видання.

Наразі існує дві прямо протилежні версії того, хто стоїть за вбивством. Першу з них озвучив минулого тижня військовий прокурор Анатолій Матіос. За його словами, операція була спланована колишніми українцями і спецслужбами РФ для створення картинки на підсумковій стадії судового розгляду справи щодо російських спецназівців.

"Підозрюваний, який має відношення до зникнення цього адвоката Грабовського, навіть сам не усвідомлював того, як його використовували. Він дає свідчення", - додав Матіос. Згідно з другою версією, яку озвучували співробітники Грабовського, до викрадення адвоката російського ГРУшника можуть бути причетні українські силові структури.
Jedem das Seine
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
Риболов видалений
25.03.2016 р.
answerview
"Порошенко поводиться так, ніби у нього рейтинг, як у Путіна, а поліція і спецслужби, як у Обами", - блогер про прем'єрство Гросмана

Суспільство втомилося в очікуванні достойних кандидатур на посаду голови Кабміну під час затяжної прем'єріади.

"Порошенко ведет себя так, будто у него рейтинг как у Путина, а полиция и спецслужбы как у Обамы. Его фракция предложила в премьеры кандидатуру Гройсмана." - пише у своєму Facebook Sergey Marchenko, передають Патріоти України, продовжуючи:

Трудно сказать, с чем связано такое его поведение. Может и правда украинская булава какими-то грибами намазана и лишает рассудка? По крайней мере, в случае с Ющенко и Януковичем это было явно. Кучма, правда, до второго срока держался. Крепкий мужик, но в итоге тоже крышу снесло.

Конечно, сейчас, после того, как все напишут, что Петя - мудак, зрада, всепропало, Порошенко возьмет паузу и спокойно оценит ситуацию. Если возмущения будут не обильными, премьером станет Гройсман. Если срач станет вселенским и он почувствует, что лучше не рисковать, президент выедет на белом коне и с барского плеча заявит, что это не он хотел вообще, а фракция.

Ай-я-яй, какая непослушная и самостоятельная! А сам он давно Яресько хотел. И даже встречался с ней и поручал министров искать. За реформы он. Кстати, с Шокиным и прокурорами та же комбинация.

По итогам этих «хитрых» комбинаций я бы предложил, во-первых, устроить Петру знатный срач. Чтобы не тестил на нас свои мутки, стратег хренов. А во-вторых, хорошенько это запомнить, когда выборы президента будут. Надо на них кого-то попроще выбрать. Не такого умного. Бо меня от его хитростей уже тошнит.
Jedem das Seine
3
like
2
bad
shockingly
1
25.03.2016 р.
answerview
мушу зазначити, що мене надзвичайно тішать мінуси:
позначки "+" я приблизно знаю від кого і ми давно спілкуємося у ключі = УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ
а от позначки "-" означають, що сюди на форум зайшла дебільна ватка, бо їй цікаво що відбувається у нормальній країні Ж) а де вона живе чи то у московщині, чи то в ОРДЛО мені все одно = хай читає

Олег Пономарь
Многие по невнимательности или сознательно не заметили, что вопрос Крыма Керри в Москве не пропустил и позиция США не изменилась- Крым придется возвращать.
" The United States remains firmly committed to Ukraine’s sovereignty and territorial integrity, and that includes Crimea".
"Соединенные Штаты твердо придерживаются суверенитета и территориальной целостности Украины, и это включая Крым".
Оригинал
Крим - це Україна!
3
like
3
bad
shockingly
25.03.2016 р.
answerview
https://youtu.be/X8Hs1NjQQyk
Жесть.... - как в революционной Европе))))
1
like
bad
shockingly
1
25.03.2016 р.
answerview
Олег Пономарь
Доброе утро, друзья.
Пятница на календаре и наша нервная неделя подходит к концу. У всех на слуху две темы- наш пакет переформатирования Кабмин- Спикер- Генпрокурор и Керри в Москве.
По первому пункту я вчера высказался. Теперь- по второму.
Как я писал ранее, Керри принял мягкую капитуляцию по Сирии (под аккомпанимент шуток и словесных реверансов). Всех интересует- что у Джона в чемодане. Думаю- там очередной санкционный пакет. Ибо требования США по Украине остались абсолютно те же, а именно- полное выполнение Минска-2, возврат Крыма, освобождение всех заложников. То есть, все те же кнут (новые санкции) и пряник (Минск-2 и не санкции). Посмотрим к каким результатам это приведет- мяч на стороне Москвы.
А нам нужно укреплять и помогать Армии- они настоящие наши Герои.
Майте всі гарний день.
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
25.03.2016 р.
answerview
РФ ищет повод для официального задействования армии в Украине
Источник: http://replyua.net/news/putin/26505-rf-ischet-povod-dlya-oficialnogo-zadeystvovaniya-armii-v-ukraine.html
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 25.03.2016 р., 99Ezdok99
like
bad
shockingly
Риболов видалений
25.03.2016 р.
answerview
"В Мариуполе нет войны?! Объясните это парням в окопах", - бойцы 23 батальона ВСУ мэру Вадиму Бойченко

Бойцы 23  ОМПБ ВСУ, те, что держат оборону под Мариуполем, в районе Павлополя, выразили свое негодование по поводу попыток городских властей Мариуполя отгородиться от войны и не замечать того, что агрессор находится всего в нескольких километрах от города.

Они передали в редакцию 0629 свое открытое обращение к мэру Мариуполя. Публикуем его полностью, без купюр.

"22.03.2016 военнослужащими 23 батальона взят в плен боец незаконных вооруженных формирований, некий Максим С. 1993 г.р. (паспортные данные полностью известны). Согласно прописке  - житель г. Мариуполя. Обнародование данного факта по официальным источникам через СМИ запрещено каким-то документом командования ВСУ. В то время как попавшие в плен военнослужащие ВСУ демонстрируются по всем телеканалам РФ. Складывается мнение, что правительство Украины пытается отгородиться от войны на востоке нашей страны. В самом же Мариуполе мэр города пытается навязать журналистам "правильное" видение и освещение событий вокруг города. Мол, "ваши репортажи составляют негативное мнение о нашем городе. Это отпугивает инвесторов от наших предприятий, это плохо для рабочих и т.д. В Мариуполе нет войны" (конец цитаты).

В МАРИУПОЛЕ НЕТ ВОЙНЫ??????? Объяните это парням в окопах за 7-8 км от Мариуполя. Хорошая мина при очень хреновой игре. ЗА ЧТО ГИБНУТ НАШИ ПАТРИОТЫ?" - говорится в обращении.

Напомним, на пресс-конференции по случаю 100 дней работы мэр Вадим Бойченко призвал журналистов меньше писать о войне, поскольку это отпугивает инвесторов, и даже выразил намерение инициировать исключение Мариуполя из зоны АТО.

Jedem das Seine
like
bad
shockingly
25.03.2016 р.
answerview
Сегодня Rolling Stones впервые выступят на Кубе. Ожидается 400 тыс зрителей. Концерт бесплатный.

а в ОРДЛО приїхали електронік з сироїжкіним

Авдіївка.
Шукаю логіку навпроти..
Ту, що ховається впритул.
- Осколки міни. - Ідіоти.
- Даремні постріли їх дул..
Промзона наша! Отже крапка.
Туди мерзоті не пройти!
У черепка відбита лапка.
У черепушку дмуть чорти!
Спецназ московський б'є хвостами.
Копитом падає в наш Суд.
- Жорстокий вирок! - Животами,
годує землю їхній бруд!
Кишки́ розмотуються в наступ,
а ПТУРи стримують їх кал.
Балтійська вата курить ласту,
а біломорська свій канал.
- Горять підпалені буряти,
прямо в підступний Дагестан.
З їх пекла нікуди тікати,
- країні путінів й путáн!
Ось вам Авдіївка, "рєбьята"!
Отримуй орк по калачу!
- Наказ від нашого комбата:
"Хай їсть дірка́ми досхочу!"
Автор "Nebratan"

Крим - це Україна!
Змінено: 25.03.2016 р., Grom
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин