Казки кремлівського дідугана: Безсмертний розповів, чому Путін ніколи не збудує Керченський міст
субота, 19 березень 2016, 9:39
Міст хочуть побудувати на стику тектонічних плит, які весь час рухаються, а тому ця мрія для кремлівського очільника залишиться нездійсненною, пояснив дипломат.
Представник України в політичній підгрупі тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний вважає, що будівництво моста з Росії до Криму є фантастикою. Своїми думками Безсмертний поділився в ефірі програми "Шустер LIVE", інформують Патріоти України.
Не буде там ніякого мосту. Росіяни будуть ці палі забивати ще не одне десятиліття. Була тільки одна людина, яка підготувала план і мала реальні, достовірні механізми будівництва там мосту, — це міністр будівництва нацистської Німеччини Альберт Шпеєр. Хочете, візьміть в архівах ці документи, — запропонував Безсмертний.
Він нагадав, що міст хочуть побудувати по стику тектонічних плит, які весь час рухаються. "Сьогодні всі знають, що на стику цих двох плит неможливо будувати міст, тому що вони рухаються весь час. А ми живемо цією казкою. Відповідь проста і вона лежить на поверхні. Чому міст не побудували? Тому що його неможливо там побудувати!" — наголосив він.
До слова, 18 березня, через два роки після анексії Криму Росією, Путіну доповіли, що автомобільний рух по новозбудованому Керченському мосту мають розпочати 12 грудня 2018 року.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Хйло на Тузле смотрит, как забивают на Керченский мост. Крымские коты встревожены, сам предводитель кото@бов прибыл, - Кримський бандерівець
На анексованому півострові майже непомітно проходить святкування річниці "референдуму". У "наливайках" порожньо, знайомі вже не вітають одні одних зі святом, як у минулому році.
Аксьонов вважає, що в Криму треба розвивати підводний туризм. Про це та не тільки пише у своєму блозі Кримський бандерівець, інформують Патріоти України.
1. Навстречу шла женщина с двумя мальчишками и мужем, обвешанным пляжным реквизитом. Судя по говору и виду – из российской глубинки. Услышала нас (говорили на украинском) и остолбенела, потом завизжала, дословно: "Их еще не перестреляли? Если их сюда пускают, то почему не заставляют говорить по-русски?"
2. Прошу ознакомиться с очень краткими итогами пребывания Крыма в "родной гавани"(прочтите).
3. Что случилось, родные? Прошла любовь, завяли помидоры? После перепоя наступает мучительное похмелье и появляются трезвые мысли (прочтите небольшие наблюдения о происходящем от крымчанки).
4. Утро, выношу мусор. Из окна одной пятиэтажки пьяный голос: "россия, сдохни!". День аннексии Крыма начинается хорошо.
5. Практически незаметно проходит празднование годовщины "референдума". В наливайках пусто, знакомые не поздравляют с праздником, как в 2015 г.
6. Что россия дала крымской вате за 2 года аннексии? Еще один праздник в году. Все остальное она забрала.
7. Саки. Блин, этот шабаш слышно даже на 3 км от центра.
8. Бюджетоватники сегодня отчитались: половину пригнали на празднества в принудительном порядке, вторую половину не заставляли, сидят по домам.
9. Знакомым преподавателям в Севастополе звонят по несколько раз в день с напоминаниями обзвонить учеников, чтобы те пришли на митинг Крымнаша.
10. Друг пришел с митинга. Говорит: "Люди не знают слов гимна росии, а бабушки и дедушки поют гимн ссср". "Крымская весна" — ты больна!
11. День сделала дискуссия двух людей, в которой громко было произнесено: "Праздник? Какой? Два года оккупации? Нафиг мне такие праздники?!".
12. Прекрасный день для русофобии.
13. Севастополь. Судя по количеству встретившихся "казаков" и "самообороновцев" в камуфляже с фейковыми медалями, в городе отмечается день ряженых. Смеялся и грустил… Мой город уже совсем болен. В шутку поздравлял знакомых с "праздником". Трое спросили — "с каким?", один ответил — "спасибо", остальные послали… (прим. в Севастополе на шабаше собралось несколько сотен человек фото и видео).
14. Что-то в центре Симферополя на пл. чЛенина видеокамер, снимающих сие гавнодейство, больше, чем "радостных русскомировых", и 10 машин с флагами.
15. На чЛенина в Симферополе сцена стоит, а народа как-то не видать…. Видимо, массовке за Крымнаш не заплатили. (прим. В Симферополе стаду отводят место в стойле, огораживая место шабаша заборами. Вечером вату будут развлекать Любэ и Чичерина фото).
16. "Тысячи" горожан пришли на главную площадь Щелкино, чтобы отпраздновать годовщину "присоединения" к россии. Во время выступления детей три раза отключалась музыка — не выдерживали электрорубильники. Выступающие призывали радоваться и помнить, что только "приход" россии спас их от смерти. У зрителей в глазах тоска и печаль, радующихся мало (фото).
17. Немноголюдно и непродолжительно бесовалисьи в Керчи: пришли кизяки, детские кружки и всё. Триколоров пару штук фото
18. Ялта типа отпраздновала день предательства. Согнали стадо под флагами "ЛДПР" и "Единой россии". В заключении шабаша сделали одно общее фото, к которому тщательно подготовились, став покучней (фото).
Шабаш был крайне непродолжительным (фото Ялты в 13 и 17 часов).
/i9-9565105/493x338-r/i.gif
19. В Красноперекопске бюджетникам раздали флаги "КПРФ" и "Единой россии". Было замечено даже 4 триколора. Помахали, сфотографировались и разошлись
20. Кизяки, попы в кожаных куртках, колорадки, коммунисты и минимум триколоров – так по совковому уныло прошёл немногочисленный шабаш в Феодосии (фото и видео).
21. В Алуште праздновали так, что митинг можно было перепутать с похоронами. Бюджетники держали таблички с названиями предприятий – для отчётности. Местами улыбались на камеру (видео).
22. В маленьких городах и населённых пунктах вообще вату не радуют, о чем они жалуются в соц. сетях (скрин из Армянска).
23. Митинг "крымской весны" — зрелище не для слабонервных. Слушать этот бред невозможно. После деоккупации россия обязана оплатить моральный ущерб.
24. Как же я их всех ненавижу!!! Придет время и мы очень громко крикнем Слава Украине!
25. Позвонил знакомый из Москвы. Дословно: "Не знаю, как вы, а мы в Москве эйфории не ощущаем от того, что вы с нами". Я очень рад)))
26. Народ, который за деньги идёт на митинг в честь годовщины "присоединения" Крыма, видимо, на самом деле "гордится" этим "присоединением". (Крымчане комментируют митинги, за которые в россии сегодня платили по 300-500 руб. Весь интернет завален фото (ссылка).
27. Я троллейбус видел. В нем люди с таким странным выражением лиц были — одичалые.
28. Глядя на окружающих, все чаще вспоминаешь фразу — Господи, тут уже ничего не исправить. ЖГИ!
29. Бахчисарай. В городе вчера было много военных, на трассе стояли военные регулировщики, на дорогах заметил много КАМАЗов с личным составом и боеприпасами.
30. Все смеются над памятником вежливому котолюбу в Бахчисарае, а ведь это детский парк миниатюр и зоопарк, куда вход бешенных денег стоит (500 рублей – 189 грн). Посмотрите фоторепортаж этого позорища
31. Два года назад некогда "братский народ" нанес ножом удар в спину. Рана не смертельная, но никогда мы не будем братьями!
32. В связи с тем, что в Крыму безработицу "победили", к нам привезут тружеников из Хакасии: в крымских центрах занятости проведут собеседования в режиме видеоконференций с соискателями из-за поребрика (скрин). А крымские сайты рассказывают местным, что нужно знать при увольнении, т.к. в Крыму это уже тенденция
33. Севастополь. Здание оккупационной партии "лдпр" немного украсили, написав на нём "ПТН ПНХ" и нарисовав флаг Украины (фото).
В Симферополе появилась аналогичная надпись в адрес кровавого диктатора (фото).
34. Путь на дно: Аксенов считает, что в Крыму надо развивать подводный туризм. Бхах))) Тонкий намёк на то, куда идёт Крым с Аксёновым и россией.
35. В Крыму строят новое здание для ФСБ — с бронированными стенами и тюрягой. Раньше хватало 3 кабинетов (фото).
36. "В Крыму объединяются обманутые зрители несостоявшихся концертов" — пора бы уже начать собираться обманутым рф счастьем
37. Ялта. Вчера света не было с 18:00 до 20:00. Сегодня в 10:00 уже вырубили. Энергомост ушел праздновать "рейхферендум".
38. Крымчан призывают присоединиться к "Часу Земли" и потушить свет. ЭТО НЕ ШУТКА. Дебилы…
39. Хйло прибыл на Тузлу смотреть, как забивают на Керченский мост (фото).
40. Крымские коты сегодня встревожены, сам предводитель кото@бов прибыл.
41. Два года назад в этот день в Симферополе оккупанты убили украинского прапорщика Сергея Кокурина. Вечная память…
P.S. Предатели, учитывая нарастающее обнищание российского населения, "надопотерпин" начинайте принимать внутривенно, увеличивая дозировку. Помогают просмотры киселёво-соловьёвских ток-шоу. Из побочных эффектов – полная деградация мыслительных процессов. В самых тяжёлых случаях поможет "надопотерпиновая" клизма. В процессе не отрываемся от телевизора. Мы вас предупреждали.
Jedem das Seine
Олег Пономарь
Доброе субботнее утро, друзья.
У нас топ-новость из самой первой нашей корзины (экономической).
Эта новость- ответ всем скептикам и нытикам, сомневающимся в том, что План Запада по отношению к России существует и он будет выполнен.
Итак.
Канада начала очередной виток санкций против России за агрессию против Украины.
В частности, 14 компаний и 5 физических лиц попали в два раздельных списка санкций.
Из компаний попали в список ОАО «Инресбанк», Мособлбанк, ОАО «Волгограднефтемаш», Ижевский механический завод, «Технопромэкспорт», холдинг «Технодинамика», «Техмаш», «дочка» Ростеха «Российская электроника», а также входящий в Ростех холдинг «Швабе» и др.
Кроме того, в списке оказались порты Евпатории, Феодосии и Ялты, а также Ялтинская киностудия.
Из физических лиц в списке оказались замгендиректора концерна «Калашников» Эдуард Иоффе, глава МИД самопровозглашенной ДНР Александр Кофман, Олег Акимов, Александр Омельченко и Петр Савченко.
Теперь ждем новый американский пакет.
Всем желаю отличных выходных, положительных эмоций от общения с близкими, родными, природой, от приятных встреч с друзьями и любимыми.
Любите людей и они вас будут любить.
Любите Жизнь и она вам будет улыбаться)
Олег Пономарь
Кофе-брейк.
- Украина и Великобритания подпишут оборонное соглашение. Британия намерена помочь Украине противостоять российской агрессии.
Оборонное соглашение будет подписано на 15 лет.
- Литва утвердила новую военную стратегию: главная угроза - Россия.
Смачноі кави.
Богдан Карпенко
Мені так здалось, чи Ігор Луценко тепер працює штатним перекладачем Віталія Захарченка?
Богдан Пацкань
· Kyiv, Ukraine ·
#захалявна_книжечка_поліціянта
сьогодні, їдучи в маршрутці з Броварів до Києва, бачу, що правила дорожнього руху для водія - річ відносна. спочатку рух не по смугах (на "Порошинці", хто знає, в напрямку Києва є дві смуги прямо, і крайня права - праворуч. чимало водіїв їдуть по ній прямо), потім - розмова по телефону (тримаючи його у руці!). ну і ідилію доповнює кацапський шансон - ну куди ж без нього...
я: можу я Вас попросити не розмовляти по мобільному - ви порушуєте правила дорожнього руху, до того ж везете пасажирів.
він: (агресивно, по-хамськи) зараз ти вийдеш на слєдующій остановці...
я: не вийду! (дістаю посвідчення, показую водію-хамлу) інспектор патрульної поліції міста Києва, лейтенант поліції Богдан Пацкань. я вимагаю від вас припинити правопорушення. до того ж, по приїзду до (м) Лісова ви будете притягнуті до адміністративної відповідальності!
далі від нього почався словесний понос про те, що я не по формі, що краще би ми там на верху людей ловили, наприклад Яценюка, який довів народ до зубожіння. на його сторону примкнула пенсійного віку пасажирка з вимогами посадити Яценюка і всю ВР (забув їй сказати - що я ж на це завдання і їду)))).
далі йдуть погрози від водія - "щяс я тобі свою ксіву покажу, ти що пожалієш!!!" (потім, він казав, захоплено, що працював помічником Медведчука). налякав, одним словом, їжака голою с*акою...
далі я набираю 102, викликаю своїх колег, які у формі і мають постанови на (м) Лісова.
приїхавши до метра, водій уже починає просити, мовляв, він "осознав", "відміни заказ - скажи, що вже провів бесіду", "більше так не буде", на що я його запевнив, що я людина слова, і дуже сподіваюся, що в подальшому цілком законної вимоги звичайного пасажира дотримуватися вимог правил дорожнього руху буде достатньо щоб припинити правопорушення, а не погрожувати цьому пасажиру, що його висадять на найближчій зупинці.
приїхав патруль Деснянського району, я написав відповідне пояснення - водія притягнули до відповідальності за ч. 2 ст. 122 КУпАП, порушення п. 2.9.д ПДР.
замість висновку: я закликаю всіх моїх колег, коли ви маєте час і в ситуаціях безпечних не прикидатися шлангами, коли Ви їдете в громадському транспорті у цивільному одязі. зробіть зауваження водію, - хамить, потратьте 10-15 хв. Вашого часу, викличте патруль, який на службі, притягніть порушника до відповідальності. допоможіть бабусі/дудусю кондуктору, коли пихаті пасажири криють тих матом чи хамлять на прохання сплатити за проїзд. не закривайте очі, коли поперед Вас громадяни перестрибують через турнікет.
коли київська спільнота буде відчувати, що на службі не 500 патрульних поліціянтів, а 2000, 3/4 з яких не видно неозброєним оком (в цивільному одязі) - зміни на краще прийдуть в чотири рази швидше!
або нічого з цього не робіть. не варто сприймати всі мої ідеї. бо за них деякі представники начальства патрульної поліції міста може зарубати в кар`єрному зростані...
людина яка надихає = можливо привезу його на мотогульки - у нього виявляється мотик Є
Юра ... мне глубоко накакать на каком языке будут разговаривать люди...
на убитом асфальте...возле порванных труб теплотрасс... в холодных детских садиках... в вонючих подьездах....
представь все /ЭТО и радость для нациков------- все говорят на украинском!!!!!!!
в дерьме.... стряхивая с плечей осыпанную штукатурку... закутавшись во все что есть в доме======= но мля на украинском....
вот этот ублюдок с киеврады ( зусул ) будет рад....!!!!!!!
не важно на каком языке ты говоришь и какой используешь в общении...
сейчас ( допустим звонят операторы----- страховка-мобильная связь-банк) начинают разговор на украинском(и это правильно) -- как только отвечаешь на русском-- сразу переходят на удобный для тебя язык общения...
ну что мля в этом плохого!!!!!!! когда человек владеет двумя--- тремя---- и более языками???????!!!!!!!
вот если бы обратился на английском или испанском..... ???????
этому зусулу было и ему подобным было бы легче???????
«Британия не заслужила новых The Beatles. Она их и не получит»
М.Янг
Есть люди, в которых живет Бог, есть люди, в которых живет дьявол, есть люди, в которых живут только глисты!
---Что главное в т
Игорь а можно что то сделать чтобы оградить форум и пользователей форума от подобного хамства?
Аватары терпилы, они же порохоботы начал продажных судей защищать
На заборе тоже много чего написано, а загляни за забор-нет там ничего.А может быть и наоборот, ничего не написано-а всё есть.
Национальное антикоррупционное бюро Украины разберётся и без тебя, так что остынь.
Vervet - я скринщот этого сообщения личкой GISy пошлю если ты его сотрешь.
Игорь а можно что то сделать чтобы оградить форум и пользователей форума от подобного хамства?
На заборе тоже много чего написано, а загляни за забор-нет там ничего.А может быть и наоборот, ничего не написано-а всё есть.
Национальное антикоррупционное бюро Украины разберётся и без тебя, так что остынь.
Ага, ещё и скриншот со жрецами зрады отправить не забудь.
И чё GISy, сразу Порошенко отправь.
Jedem das Seine
Юра ... мне глубоко накакать на каком языке будут разговаривать люди...
на убитом асфальте...возле порванных труб теплотрасс... в холодных детских садиках... в вонючих подьездах....
представь все /ЭТО и радость для нациков------- все говорят на украинском!!!!!!!
в дерьме.... стряхивая с плечей осыпанную штукатурку... закутавшись во все что есть в доме======= но мля на украинском....
вот этот ублюдок с киеврады ( зусул ) будет рад....!!!!!!!
не важно на каком языке ты говоришь и какой используешь в общении...
сейчас ( допустим звонят операторы----- страховка-мобильная связь-банк) начинают разговор на украинском(и это правильно) -- как только отвечаешь на русском-- сразу переходят на удобный для тебя язык общения...
ну что мля в этом плохого!!!!!!! когда человек владеет двумя--- тремя---- и более языками???????!!!!!!!
Толя, не обижайся, но есть пословица-Дурний піп, дурна і його молитва.
Что бы подъезды не были вонючими-не нужно в них сцать, что бы не было на улице мусора-нужно его выбрасывать в урны, а не под ноги, дороги сильно, в особенности летом убивают перегруженные фуры, убываем, мусорим прежде всего мы сами.
А это вообще твой шедевр- представь все /ЭТО и радость для нациков------- все говорят на украинском!!!!!!!
Толя, проснись, мы Украинцы, живём в Украине и мова это наше, а язык- дык это москальское.
Толя, а разве плохо было бы, если бы ты выучил мову, и тому же оператору не нужно было бы подстраиваться под тебя.
Лучше уж на английском, чем на москальском.
Я вот одного не пойму, откуда у тебя сколько ненависти к украинскому, к мове?
Почему ты человека называешь ублюдком,засулом,только из за того, что ох патриот Украины, за то, что он хочет возродить мову.
.
Jedem das Seine
Я не переходил на личности - я написал вполне корректное суждение. Никого не оскорблял.
За что мне этот выброс говна от Vervet? Шо за царь горы? Я ни одного админа такого никогда не видел, а тут модератор...
Як завдяки рішенню Конституційного суду України Росія спіймала облизня - П'ятигорець
субота, 19 березень 2016, 11:20
Зміни до Конституції, в яких йдеться про децентралізацію, можуть бути проголосовані в другому читанні за два дні до того, як закінчиться дія закону "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей".
Конституційний суд України виніс рішення щодо тлумачення положень ст.155 КУ "наступна чергова сесія". Про це та інші новини розповідає на своїй сторінці у Facebook Денис П'ятигорець, інформують Патріоти України.
1. Цілий день в ЗМІ точилися суперечки навколо питання відставки Прем'єра. Хтось заявляв, що Прем'єр погодився піти у відставку, якщо крісла спікера, МВС, Мінюсту, Мінінфраструктури та Міносвіти будуть квотою Народного фронту. А хтось навпаки, посилаючись на свої джерела в Уряді, писав, що ніякої відставки немає, а повідомлення про відставку в ЗМІ - це намагання створити шум для відволікання уваги від Шокіна, якого хочуть залишити в ГПУ. Ті, хто говорять про відставку, заявляють, що вона можлива вже на наступному тижні. Тож просто зачекаємо.
2. На окупованих територіях Донбасу воює велика кількість іноземних громадян: від найманців до професійних військових. Про це під час брифінгу в Києві заявила член робочої групи ООН Патрісія Аріас. "Мотивація участі у збройному конфлікті в Україні різноманітна.
Робоча група отримала інформацію, що багато найманців - з ідеологічних та політичних міркувань, але інші воюють за фінансову винагороду. Деякі іноземці мають судимості. Також є інформація, що засудженим пропонували вибір: або ув'язнення, або участь у конфлікті", - сказала Аріас. До західних політиків нарешті почало доходити, що на Донбасі немає ніякої "громадянської війни".
3. Британія має намір підписати нову оборонну угоду з Україною, щоб допомогти нашій країні у протистоянні з Росією. Угода буде підписана на 15-річний термін, передає The Telegraph. Як заявив глава міноборони Британії Майкл Фаллон, ця угода - сигнал його країни про те, що вона буде твердо стояти на боці України, яка захищає свій суверенітет.
4. Особливий статус? Давай, до свіданія! Конституційний суд України виніс рішення щодо тлумачення положень ст.155 КУ "наступна чергова сесія". За рішенням КС " наступна чергова сесія " може бути... коли завгодно. Тобто, як Рада вирішить - тоді й буде. Для того, щоб зрозуміти, що це означає - нагадаю хронологію:
- з 7 грудня 2014 року вступає в силу закон «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей», який певні «генії» називають «закон про особливий статус Донбасу». Але менше із тим. Цей закон було прийнято на виконання «Мінських угод». Дія цього закону припиняється 7 грудня 2017 року!!!
- 31 серпня 2015 року рада прийняла в першому читанні зміни до КУ щодо децентралізації. В цих змінах була лише одна фраза про Донбас. (щоб там не ліпили зрадофіли) А саме: «Особливості здійснення місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей визначаються окремим законом». Тобто законом, який вступив в силу 7 грудня 2014 року та закінчує діяти 7 грудня 2017 року.
- Розуміючи, що голосів на друге читання не вистачить, депутати звернулися до КС за тлумаченням поняття «наступна чергова сесія».
Бо саме на наступній черговій сесії треба було ставити на голосування в другому читанні ці зміни до КУ. Тобто вже треба ставити. А, якщо голосування буде провалено, Рашка буде кричати, що Україна не виконала Мінські - отже зніміть з нас санкції.
А тепер Рашка, завдяки рішенню КС, обламалася. І зміни до Конституції, в яких йдеться про децентралізацію, можуть бути спокійно проголосовані в другому читанні за два дні до того, як закінчиться дія закону «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей». Тобто формально ми й Мінські виконаємо (бо на момент прийняття закон діятиме), але й сєпари ніяких особливих привілеїв не отримають.
5. Проти колишнього очільника Національної поліції Вінницької області Антона Шевцова розслідують справу за підозрою в державній зраді. Наєм заявив, що кандидатуру скандального голови Вінницької поліції Антона Шевцова могли лобіювати з Адміністрації президента.
Цікаво, але 7 місяців тому, про те, що Шевцов - сєпар, журналістка програми «Люстратор 762» Саша Глазунова розповіла Антону Геращенку. Той обіцяв розібратися. Корбан також в 2015 році писав у себе на ФБ, що в нього є докази того, що Шевцов - сєпар. І лише після того, як нову хвилю у соцмережах підняв Дмитро Гнап, пішли звільнення та арешти. Висновок - головним люстратором в Україні є ми - український народ. Саме ми маємо виявляти такі випадки та піднімати ці теми в ЗМІ та соціальних мережах. І роботи в цьому напрямку ще дужа багато.
6. На базі Національної гвардії України в Нових Петрівцях створюється спеціальна група для ліквідації ворожих снайперів в зоні проведення антитерористичної операції. Про це повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов.
Поки всі з захопленням граються в нову білшість та новий Кабмін, Кривавий пастор спокійно робить свою справу.
7. Гіркін знову спалив всю хату. Мало того, що він розповів в інтерв'ю про постійні візити Суркова на окупований Донбас, так він ще досить красномовно описав поточну ситуацію з життя дірявих республік. «Там немає ніякої влади народу - навіть близько не валялася.
Свинарник і бардак - ось все, що відбувається в Донецьку і Луганську... Ось те, що ми побудували на Донбасі. У людей не вистачає на хліб, а їм концерти забабахують, із запрошенням артистів...» - розповів Гіркін. Було б круто, аби цей текст заспівала Валєрія з Кобзоном.
8. Російській Федерації не вдалося зірвати засідання Ради безпеки Організації Об'єднаних Націй у форматі Аррії, присвячене питанню дотримання прав людини в Криму. Незважаючи на всі спроби російської делегації в ООН відрадити інші делегації від участі в засіданні, це не дало результату. Сама російська делегація не прийшла на цю зустріч. Просто Чуркін реально перелякався, що Джемілєв натовче йому пику та змусить подзвонити в Кремль та заспівати їм пісню Джамали 1944.
Раша тудей/Раша гудбай
1. Верховний представник Євросоюзу з питань зовнішньої політики та політики безпеки Федеріка Могеріні від імені ЄС закликає усі країни-члени Організації Об'єднаних Націй дотримуватися політики невизнання незаконної анексії Криму Російською Федерацією. У зв'язку з цим вона заявила, що Євросоюз залишається налаштованим повністю реалізувати політику невизнання анексії Криму Росією, в тому числі за допомогою обмежувальних заходів - санкцій.
2. Росіяни розпродають елітну закордонну нерухомість: пропонують знижку до 40%. Причому мова йде про нерухомість не тільки в порівняно недорогих Чорногорії, Греції та Болгарії, а також Німеччини, Італії, Іспанії та Англії. А так, в принципі, санкції проти Росії нікому не шкодять.
3. Міжнародне рейтингове агентство Moody's відкликало всі рейтинги за національною шкалою в Росії. Смисл в тому, що на підставі рейтингів міжнародні інвестори вкладають гроші в цінні папери держави, або компаній-резидентів цієї держави. Без рейтингів в розрекламованій кампанії по приватизації в РФ ризикнуть взяти участь тільки Талібан та Мексиканський наркокартель Хуареса.
4. Але Путяша не здається та засновує в РФ власне рейтингове агентство, яке називається «АРКА». Проте справа не в тому, як робити рейтинги, а справа в тому - хто саме їх публікує. Тобто в рейтингового агентства має бути довіра інвесторів. А як міжнародні фінансисти будуть довіряти рейтингам Кремля? Саме тому агентство «АРКА» вже зараз можна сміливо перейменовувати в агентство «ДІРКА».
5. Пентагон відвів Росії перше місце у списку глобальних загроз для США. Наразі у світі існує п'ять глобальних загроз для безпеки Америки, заявив міністр оборони США Ештон Картер. На перше місце він поставив Росію, далі йдуть Китай, Північна Корея, Іран і міжнародний тероризм.
Ну і наостанок. У Приморському краї РФ медики фіксують стабільне зростання захворюваності на ВІЛ-інфекцію. Такі висновки зроблені за спостереженнями за два роки - з 2013-го по 2015-й. При цьому в департаменті охорони здоров'я Приморського краю повідомили, що кількість ВІЛ-інфікованих чиновників в 48 разів перевищує кількість заражених повій. Ця новина настільки офігєнна, що, навіть, коментувати її немає сенсу.
Доброго ранку, Хунта!
Jedem das Seine
Ага, ещё и скриншот со жрецами зрады отправить не забудь.
В цитате сообщения всё видно.
И чё GISy, сразу Порошенко отправь.
Зачем Порошенко..? Десяток скриншотов из этой темы и СБУ начнет проверку по соответствию этого форума Законам Украины, а это делается изъятием сервера иили носителей.
На которых, как я видел, висит не только этот ресурс. Вот Игорь будет тебе благодарен....
Зачем Порошенко..? Десяток скриншотов из этой темы и СБУ начнет проверку по соответствию этого форума Законам Украины, а это делается изъятием сервера иили носителей.
На которых, как я видел, висит не только этот ресурс. Вот Игорь будет тебе благодарен....
Ага, были уже такие стукачи, которые при яныке стучали в СБУ.
Jedem das Seine
Ага, были уже такие стукачи, которые при яныке стучали в СБУ.
У меня опыта чуть больше.
А вобще меня несколько смущает ситуация. Тебе дали модерировать ресурс. Тебе 52 года, ты на пенсии и этот форум для тебя часть жизни. Возможность делать что то полезное.
И ты сознательно подводишь человека который оказал тебе такое доверие под вполне реальные проблемы.
Золоті слова.
Вы разговариваете на украинском? ... Зачем оно вам?
Олег, ничего с языка не начиналось, то всё отмазки.
Но мовой тоже нужно заниматься на гос.уровне. И я согласен с этим.
Ну насколько я знаю/слышал (слышу и сейчас)/видел - именно про запрет языка тут до сих пор вспоминают. И это было одно из первых причин. Одно неосторожное слово в Раде породило кучу перевертышей на руссо-тв: "запрет языка-русских притесняют - нас бандеровцы грозятся уничтожить - Путин памаги".
Ну насколько я знаю/слышал (слышу и сейчас)/видел - именно про запрет языка тут до сих пор вспоминают. И это было одно из первых причин. Одно неосторожное слово в Раде породило кучу перевертышей на руссо-тв: "запрет языка-русских притесняют - нас бандеровцы грозятся уничтожить - Путин памаги".
Тут надо понимать - неосторожные слова рано или поздно кто то произносит. Это может быть вобще левый человек. Человек без веса. Но его глупость подхватывают и начинают размахивать ею как официальным мнением.
Взять ту же Фарион. Она кто? Просто одна из депутатов в Раде в 2012-2014. Это конечно не мало, но вспомнив о том, что выборы у нас проходят по партийным спискам, то надо говорить что она попала в Раду вовсе не как депутат от народа, а по прихоти партии Свобода, которая набивала себе очки на национальном движении. Но почему то именно она стала той фигурой, которой все СМИ РФ постоянно тыкали в лицо остального мира что вот это позиция украинского государства....