Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.
Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:
- Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.
- Мат у будь-якій формі.
- Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
- Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
- Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
раптом, ще зненацька буває
як там у Висоцького.. словно муть тут и там слухи ходють по домам, а беззубиє старухи их разносють по умам))).
Але хз, мож чо знають ті страрі
, я такого не бачив... щось я вчора злий був, фігню написав, але ж вже п"ятниця, жити можно
Короче, сказати що ні не можу, тк десь же повинна розміщуватись та купа понаїхавших (реально плюнути нікуди на вулицях, і на дорогах, і скрізь, і весь час мене запитують типу як їм кудісь пройти/проїхати- чемодан_вокзал_рашка спробуй попустить!
), нічого не будують і палаток не ставлять - походу віджимають. Але якось втихоря, особо не світять
Змінено: 12 липня, 21:34, kavasaka
ДЕ ТОЙ МІЛЬЙОН
У 2022, на початку війни вони летіли по техниці й групам рашистів, зараз 3 дрони на єдиного москалика. Почуваєш різницю?
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
інформацію слухаєш читаєш дивишся
Вище я написав, де вони. 1 дрон у 2022 на групу, й 3 шт. на одного Zчмошніка/
Росход збільшівся в скільки?
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 12 липня, 21:32, Veps
я написав, де вони.
вони розпижжені. тупо спи з дили кошти.
Змінено: 12 липня, 21:48, olegsuzuki
Гроші? Чи дрони?
Може буть
хз..
Змінено: 12 липня, 22:17, Veps
Из интернета. А что, есть опровержение?
Саммит НАТО обозвали "Клуб политических импотентов"
Такі діла
Такі "красиві" дівчата, й хлопчики виховали такі ж папи з мамкою, набити морду й потрахаться
......і знову про ф-16. передачу тормозить мовний бар"єр, нестача злітно-посадкових смуг, нестача укриттів для літаків, нестача інженерно-обслуговуючого персоналу і ще дохкуя якихось нестач.
ссссуккка, так вчили ж літати і гайки крутити, де ж вони???? в нас шо, сотні літаків шо не хватає інжінєрів???? шо, не хватає льотчиків???? а нахкуя в українському небі, коли тебе ведуть наші наземні служби і обслуговують україномовні інженери - знання англійської мови????
наша влада вже більше року звиздить про ф16, але де ті укриття і смуги які вона будувала, будує і буде будувати???? де?????
знову спиззддили бабки?????
я просто охкуїваю.
Змінено: 14 липня, 14:11, olegsuzuki
знову спиззддили бабки
Ні. Усе банально- ніхто не хоче працювати.
У Америці тисячі Ф-16, вони їм не нужні, взагалі НЕ НУЖНІ, тому що вони літають на Ф-35.
Так що "ноги ростуть" зі штатів. А там не пи здять гроші й добре працюють
І хто тута в нас галасував за ЗЕ?
Він вам Ф-16 ніхрена не дожен.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 14 липня, 15:35, User
не дожен
Я голосував. Должен
Олег Манчура:
Колись етнічний росіянин Олександр Дегтярьов показував мені ракету, якою ЗСУ могли б в'ї*ати по всій довжині Волги: від Ярославля до Астрахані*.Головний конструктор КБ "Південне" тішився, як дитина: ракета "Грім-2" пройшла свої перші випробування.Її зробили за гроші саудитів, але крім експортної версії була і для ЗСУ.
Дивлячись на цю залізну смерть, я відчував безмежне щастя, бо як пояснив мені генеральний конструктор Павлоградського хімзаводу Леонід Шиман: "В зоні досягнення нашого аналога "Іскандера" гідростанції на Волзі, теплостанції, хімічні підприємства, великі скупчення військ та боєприпасів, які можна накрити одним махом".
Шимон очолював підприємство, на якому багато років різали знамениту "Сатану", яку спроєктувало те саме КБ "Південне".В нас забрали ядерну зброю, але ми впритул підійшли до створення стратегічного неядерного щита.
Русскіє бісилися. Підмовляли китайців, які були важливими партнерами двох підприємств, шантажувати їх: або ви припиняєте розробку "Грім-2", або втрачаєте наші гроші.
"Путін добре подумає чи варто запускати ракети по Україні, якщо знатиме, що йому прилетить у відповідь і спровокує техногенні катастрофи", - казали мені тоді на КБ "Південне".
200 ракет з дальністю 280 км — це мало стати лише початком.
Бо на КБ "Південне" хитро посміхалися: "Але ж ти розумієш, що 280 км це умовно, нам же не важко буде поставити начинку і на пів тисячі, і навіть на тисячу кілометрів — була б політична воля".
Політична воля у всяк час була всяка.
Спочатку Павло Лєбєдєв — міністр оборони Януковича, зірвав цей проєкт.
Потім Андрій Таран — міністр оборони Зеленського, зірвав цей проєкт.
До 2019 року Павлоградський хімзавод та КБ "Південне" зібрало 12 ракетних двигунів "Грім-2".Чекали, аби пустити ракети на конвеєр.
Та у 2019 році сталося те, що сталося.У 2020 році міністр оборони Андрій Таран заблокував оборонне держзамовлення.Заводи почали звільняти висококваліфікованих поштучних спеців. Лише на ПХЗ сім сотень.
Зупинилися навіть ті проєкти, які вже були готові.Про "Грім-2", який якраз допилювали, мова вже й не йшла.
Ось що тоді сказав на пресконференції Шиман: "Україна поки налагодила серійне виробництво всього лише одного типу ракет дальньої дії – “Вільха”, випущена перша партія на замовлення 19-го року, але треба продовжувати роботу. У разі нового широкомасштабного наступу Росії за допомогою “Вільхи” ми отримуємо засіб стримування".
Шиману цю пресконференцію потім згадали: порушили кримінальне провадження.
Тарану зрив оборонного замовлення теж згадали: відправили послом в Словенію.
Тому коли нині справедливо проклинаємо русскіх і так само справедливо вимагаємо від Заходу дати нам більше ППО — будьмо справедливими й до того, через кого не маємо чим відповісти за Київ, за Кривий Ріг, за Покровськ.
І це не Таран, ні.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 15 липня, 07:50, User
порушили кримінальне провадження.
За що? Відкрив секрети, сказав правду?