Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.
Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:
- Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.
- Мат у будь-якій формі.
- Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
- Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
- Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
Патронів у них малувато шото було чи снайпери погані
, пишуть всього 40 вбитими.
Нема чого православним на концерти ходити в піст!
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 23 березня, 07:19, User
Атаковано черговий НПЗ в рф.
Пожежа на нафтопереробному заводі у Новокуйбишевську Самарської області.
Новокуйбишевський НПЗ знаходиться на відстані приблизно 900 кілометрів від державного кордону України.На заводі, зокрема, випускають паливо для реактивних двигунів, масла для ракетоносіїв та легкових автомобілів.
Змінено: 23 березня, 07:26, User
пишуть всього 40 вбитими.
в мене пишуть 80.
Змінено: 23 березня, 08:43, olegsuzuki
пишуть що аж 130 постраждалих
хутин стращає виборців. Кажуть фейкові вибори як завжди
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
пишуть 80
В мене більш 140. Пожежа була..
У російському Бєлгороді «бавовна» за графіком. Місцева влада повідомила про чергову атаку безпілотників, а місцеві тг-канали пишуть про влучання у житловий будинок та бізнес-центр
Попередньо, відомо про 1 загиблого та 2 поранених.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 23 березня, 12:54, Veps
hunter, а до чого ця кортінка, тіпа відповідь на мій пост про нато? ти мене до москалів і їхнього погляду не приписуй.
hunter
Батьки вивезли у благополучну країну в 15-16 років й на батькиіщину його не тягне .
Він у мене давно у ЧС
. Ждун і Незавісімьій Абазрєватєль).
Змінено: 24 березня, 05:34, Veps
Вже 174 загиблих у москві внаслідок теракту
Севастопіль.
10 самолетов, на Крым выпущено более 20 ракет.
куда они их прячут?
неужели наши С-400 не могут их достать после взлета..? или отследить куда они потом сядут..?
По мусону как минимум три перелёта и 1 в центре города
Гвардейское Нефтебаза...
Змінено: 24 березня, 07:57, User
hunter, а до чого ця кортінка, тіпа відповідь на мій пост про нато? ти мене до москалів і їхнього погляду не приписуй.
Та то просто дежавю було
бо москалі теж схоже обсирають Захід, зокрема США, НАТО ітп і винять їх у всіх своїх бідах та все ті їм винні. От щось і згадалось
п.с. а по картинці - з чого упевненість, що то саме москаль на фото?
таку картину часто можна побачити не тільки на раші, а й в усіх совкокраїнах, навіть в моїй славній батьківщині таких було ледь не кожна 10та хата - так і це ледь не центр(!)країни, а якщо взяти якись там той же північний схід - так там взагалі по смт ледь через одного така бомжота.
напр, ось це хати якої країни? яке століття? царской русі? чи то Байден із Обамою їм таке набудував?
☭ = 卐 = Z
Змінено: 24 березня, 12:46, hunter
і знову вернемось до нато. як вони всі пи зділи, ....якщо на нас хоть хтось чихне, ми завдамо удар у відповідь, ми терпіти не будемо.......
ну,?????? сьогодні вранці москальска ракета зайшла в повітряний простір польщі і була там 39 секунд,потім повернула на Львів, вони за нею спостерігали, та й авіація була їхня в повітрі. питання. чого не збили???? чи польща це ще не нато????? вони не бачать шо москалі тупо ох уївші тварі, вони несуть смерть і розруху. вони чекають що ця смерть і до них прийде???? такими темпами дочекаються дуже скоро. цікаво, як би браття поляце відреагували, якби Зе сказав, шо всьо, пістєц, ми здаємось і нехай москалі заходять на наші території?????? шо би поляце, зраділи???? побігли би підмиватись і ставати раком, бо вони були би слідуючі кого виїбав би Хуйло, а там і німцям би по черзі перепало.
так шо якось я розчарувався в нато, євросоюзі і всяким там оонам і червоним хрестам.
бачать
Китай вони бачать, Україна їм як собаці п'ята лапа.
Схоже в Московії несподівано для всіх розпочалося створення халіфату і вже скоро москалям буде не до України.
А до нас повертається стара загроза - входження московської автономної області до складу України на її прохання, з зеленими це цілком можливо.
авторитетні сунітські богослови вважають, що майже вся російська територія повинна вважатися частиною "дар-уль-іслам", "тому, що в 1313 року хан Узбек проголосив Шаріат на території Золотої Орди, а це більша частина території сучасної Росії
Змінено: 24 березня, 18:29, User
треба
Якщо амєріка придаве китай, то європа буде у сраці, А це їм не вигідно..
Змінено: 24 березня, 18:30, Veps
халіфату
Ти вже у якісь забобони заліз