Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.
Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:
- Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.
- Мат у будь-якій формі.
- Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
- Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
- Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
По росії Україна може випускати від 30 до 60 дальнобійних дронів щоночі — аналітик BILD
З початку року ЗСУ атакували безпілотниками 12 нафтопереробних заводів у РФ, завдавши по них 17 ударів. Максимальна дальність поразки становила 900 км. Атаки торкнулися 12% потужностей нафтопереробки Росії. В результаті з 1 березня російська влада ввела піврічну заборону на експорт бензину, побоюючись дефіциту на внутрішньому ринку.
Окрім НПЗ, атакам зазнають склади палива, аеропорти та інші об'єкти інфраструктури.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Вже торгуються чи шо?
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
договорняк
Хз
За минулий тиждень по Сумській області прилетіло понад 200 авіабомб, близько 100 з них - по Великій Писарівці
Для порівняння: по Донецькій області за минулий тиждень випустили понад 300 авіабомб.
Тобто прикордонні
населені пункти в Сумській області стирають за аналогією з Донецькою областю, хоча активні бойові дії в Сумській області тривають на 2 ділянках, а не на всій лінії розмежування, як у Донецькій області.
Ракети Х-59 теж зараз здебільшого летять по Чернігівській і Сумській областях. Ситуація дуже непроста, і не думаю що найближчим часом інтенсивність півнячих бомбардувань знизиться.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Про підготовку ворога наступу на Сумщину написав ще декілька днів тому: не потрібно бути військовим стратегом, щоб зрозуміти, що йде підготовка до наступу.
Знищені ретранслятори, засоби комунікацій, зараз здійснюється артилерійські та авіаційні бомбардування.
Ймовірно, що Сумщина буде не єдиним напрямком масованого наступу ворога.Дивно, що мовчить єдиний марафон та позитивні спікери, адже до цього треба привертати увагу всього світу.
Невже зараз головне сформувати картинку, за якої "на фронті ситуація покращилася на відміну від тієї, яка була три місяці тому"?
Чи треба створити думку стрімкого прориву ворога задля залякування та підведення до переговорів? Шок суспільства забезпечений, адже всім розповідають, що все чудово. Це не так, суспільство має право знати повну картину того, що відбувається на фронті.
Викривлена інформаційна політика "підготовки до шашликів" вже раз зробили свою чорну справу, але висновків серед цієї влади ніхто так і не зробив...
Дмитро Биков .
Змінено: 20 березня, 08:52, User
Шок суспільства забезпечений,
Моя жінка істєріт вже, да й усі тут у нас... Воєнна адміністрація язик у гузло засунуло, за мера взагалі мовчу
А раніше постійно ролікі викладали, що УСЕ НОРМАЛЬНО, ворога на підступах у Конотопу, Сум немає... Може ОРКі просто беснуються від злоби, скоро перекинуться на другі райони, на Карпати.. але я, особисто не панікую, зустрінемо, проводимо
закопаєм
Лопати добре нагострили?
бо сушки в них броньовані.
Взагалі то всі пророкують що вже в травні ми підемо в наступ на південь і дещо відвоюємо, потім буде головокружіння від успіхів і великий облом, а вже восени в нас буде новий Президент і справи налагодяться.
Змінено: 20 березня, 12:04, User
До травня БОНЕВТІК а після травня БОНЕВИЖЕНЕШ.
Але восени думаю додавимо, мо посодють, а мо Джонсонюк пажаліє та приютить на якийсь час.
до пабєдних шашликів в криму
Та ми минулого року з Вепсом і Стасом вже давно ту каву допили що на Ялту до Буданова закупили
Ось вже видно й напрямки головних ударів(Ромни начебто в стороні)
Ось
Ти про що - дороги чи наступ?
. Дороги роблять, поганенько, у Штеповці просто закидали ями гравієм( Ромни-Суми) . Але на моциках їхать добре.
Сьогодні ЄС перевело 5 млрд євро Україні.
А, я зрозумів, ти на консерві збираєшся?
Змінено: 20 березня, 20:37, Veps
Так то дороги для танків і КАМАЗів, їм великого ремонту не треба.
На кансєрві я таку відстань не потягну, у мене вже після 20 км руки трусяться, серце стає, а в інструктора взагалі нєрви здають
Я один раз на дачу з горем пополам ледве доїхав і більше закаявся. Можу тільки по місту поки що.І кансєрву ще тільки десь на корабель япошки вантажать, може через місяць припливе
Змінено: 21 березня, 07:33, User
Підриваєш устои советской зеленої влади?
в нас буде новий Президент
Якщо б Ющенко свої помилки убрав було б добре..( з медом зав'язав)