Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.
Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:
- Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.
- Мат у будь-якій формі.
- Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
- Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
- Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
не нравится
Украинский режим перешел к диверсиям и террору.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
не нравится
тварюки. знищувати . хай бляді відчують. головне шоб цивільні дохли, якнайбільше.
Змінено: 22 січня, 11:14, GiS
Збили ракету під Полтавою, орки знали вже через дві хвилини, хтось докладує постійно
, а наші ще й досі шифруються
Збили ракету
Толя, шо то з фігня шириться інтернетом, шо расєя нападе на поляків, шо поляки вже там закони про мобілізацію міняють. шо вони вже готові до войни
. поляки хіба не в нато???? чи омерика і нато засцить по мацквє??????
Змінено: 22 січня, 11:15, GiS
Я ж давно кажу: доки НАТО буде проводити консультації кордон буде по Берлінській стіні - тільки тоді вони зачухаються
А поляки вже давно навчені: після нас - їхня черга.
Змінено: 21 січня, 20:28, User
В Україні підвищили зарплати депутатам Верховної Ради
та вони не навчені. кордон блокують, волонтери помаліше всяку допомогу для хлопців перевозять. а москалі цим користаються. я кажу, що якби вони всі давали більше зброї і швидше, то не довелось би очкувати і готувати своїх вояк до війни і смерті, а так хто його знає..........
но шось я в тому йо баному нато розчарувався. воно так, тільки на папері, сильне, швидке і справедливе.
саме тому вони давно в НАТО (з 1999р(!)), а українців ні8уя не навчило, у них і зараз НАТО - то непотрібна організація
но шось я в тому йо баному нато розчарувався.
ога, вони вже мали б давно - літакі літять будім всіх бамбіть
☭ = 卐 = Z
Змінено: 21 січня, 23:07, hunter
У команді ФСБ заміна.
Путлєр - капут, Борис Надєждін - новий президент Московії?
Мабуть він підпише Оманські домовленості.Карти може сплутати тільки Ніккі Гейлі.
Змінено: 22 січня, 08:22, User
Путлєр - капут, Борис Надєждін - новий президент Московії?
Толя, трошки подробніше, бо ще ні..чого не читав
шо, хто і
н** уя???????
вони вже мали б давно - літакі літять будім всіх бамбіть
ну да. а як інакше???? з довбо дипломатією розбиратись???? слухай, а тобі колись на вулиці давали? чи твоїм друзям??? то ви стояли і з ними разговори, чи в зуби ???? а???? ну це я трошки узагальнив, утрірував. але це приблизно одне і теж.
Змінено: 22 січня, 11:16, GiS
ось подивись шо твориться
Украинский режим перешел
Теперь две команды играют в эту игру. Забыли про бумеранг, сволочи?
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
головне шоб цивільні пітараси дохли,
Ти шо, тільки у суботу, коли пусто на заводі. Ми ж цивілізована країна
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
нато розчарувався.
Воно було у 1939 й 1945 роках, а зараз нуль без палочки.
рф на Англію збирається атакувати, і Україна тепер буде допомогати НАТО
ось подивись шо твориться
А шо, ці батраки щось рішають ?
х@йло великий болт клав на ці подпісі, он конституцію переробив і буде правити вічно
Здається мені шо там шото не то, без ФСБ так питання не вирішуються.
правда
Брехня це , так каже мій племяш, з Білопілля.