MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
01.02, 04:03
44
+7 °С
Вітер: 4 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2739176
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
12.01.2024 р.
answerview
Україні ще худше  буде..
гірше??????  що може вже бути гірше?????  війна.  гинуть люди.  розруха.  у влади люди які взагалі не мають уяви як правильно керувати країною.  злодії  і  зрадники всюди.   куди ще гірше??????06_question  так шо хай здихає, вже не страшно.........
like
bad
shockingly
12.01.2024 р.
answerview
Треба просто перестати боятися | Віталій Портников

хто там на рожевому графіку внизу - бажаю вам поїсти лайна, протягом всього вашого нікчемного життя, що у вас залишилось. 01_smile

☭ = 卐 = Z
Змінено: 13.01.2024 р., hunter
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
13.01.2024 р.
answerview
Хуситы ошибочно атаковали второй танкер с российской нефтью возле Йемена03_biggrin
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
2
like
1
1
bad
shockingly
13.01.2024 р.
answerview
куди ще гірше??????
я ж тобі вже малював цю картину:
Олег Сузукі ремонтує снігоходи під відкритим небом на курортах Воркути03_biggrin
like
bad
shockingly
13.01.2024 р.
answerview
малював

Брешеш 15_badgrinТи малював його  у Дрездені, міняючи трак у танку Т-5503_biggrin
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
1
like
1
bad
shockingly
13.01.2024 р. відповів для Veps  
answerview
ну то якщо крупно повезе і москалі не прочитають шо він тут писав03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
13.01.2024 р.
answerview
москалі не прочитають
Я ЦИХ   П І Д А Р А С І В   НЕНАВИДЖУ .  САМА  КОНЧЕНА  НАЦІЯ  В СВІТІ .  нація  яка  живе  вчорашнім, "дєди  ваєвали " ,  "можєм  павтаріть" ,  " в  савєцком  саюзє  ми  билі  счастліви"  і  решта  йонутих  висловів,  яка  завжди  рветься  когось завойовувати, спасати когось від  когось,  вони  всі  невиліковно хворі, смертельною, небезпечною  заразою.  
like
bad
shockingly
13.01.2024 р.
answerview
ремонтує снігоходи
про снігоходи ні слова!!!!!!  тошнить!!!!  ща вирву!!!!!!03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
13.01.2024 р. відповів для olegsuzuki  
answerview
нація  яка  живе  вчорашнім, "дєди  ваєвали " ,  "можєм  павтаріть" ,  " в  савєцком  саюзє  ми  билі  счастліви"
абсолютно цим же самим жило і ~70% українців/маларосів, аж до 2022го року, 
правда, до того ще можна додати "мнагавєктарнасть", "раньшеждружилі", "хужинібудід", "какаяразніца". 
☭ = 卐 = Z
like
bad
shockingly
13.01.2024 р. відповів для olegsuzuki  
answerview
Мы с тобой подискутируем  на эту тему как нибудь... Есть "советский союз" , где ты родился, и я, а есть -"совок" . 
И это две большие разницы .06_question Посмотри кусочек свадьбы,в Дагестане (точно не знаю) , современной, они по русски между собой разговаривают. Это позор!19_negative

Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 13.01.2024 р., Veps
like
bad
shockingly
13.01.2024 р. відповів для Veps  
answerview
Я в Україні народився.
Правда не зразу взнав.03_biggrin
Було це коли я ще пішки під стіл ходив, жили в хаті під соломою і спали на солом'яному матраці, електрики ще не було, а радіо вже провели. То такими вечорами з розваг було пограти з бабусею в дурня в карти і послухати радіо, там постійно розказували як гарно жити в радянській Україні. І так мені туди хотілося, що почав я приставати з питанням: як виросту - як в ту Україну добратися. Але бабуся в мене була неписьменна і зразу обламала03_biggrin - сказала що живемо ми в СОЗі(спільний обробіток землі тоді називалося) а до України далеко, пішки не дійдеш, коня комнезамівці в діда давно забрали, а на нового грошей немає. Але потім батько таки сказав що повернеться з того вонючого Донбасу і колись отримає квартиру, і ми переїдемо в ту Україну, тут не дуже далеко.
Змінено: 14.01.2024 р., User
like
bad
shockingly
13.01.2024 р.
answerview
дурня в карти і послухати радіо,

так усі й жили. Які ще розваги були?03_biggrin
Правда не зразу взнав
Так ти народився там де живеш зараз? Я нічого не зрозумів05_shok
like
bad
shockingly
14.01.2024 р. відповів для Veps  
answerview
Отам де ми на на Ворсклі купалися за 200 метрів від берега роддом колись стояв, теж під соломою03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
14.01.2024 р.
answerview
Я нічого не зрозумів
Кого ти слухаєш? Він комунякою вже народився, СОЗи (ТСОЗи) - Товариство спільного обробітку землі, утворилися у 1919 році, а в кінці двадцятих вже зникли, виходить Юзеру по любому вже за 90 років...15_badgrin
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
15.01.2024 р.
answerview
05_shokа, кто это сделал?
1
like
1
bad
shockingly
15.01.2024 р. відповів для alikxom  
answerview
І таки начебто правда 18_good

СОУ з використанням комплексу ППО «Petriot», 14.01.2024 близько 21:00 було нанесено вогневе ураження по двом літакам вкс рф, а саме літаку ДРЛВ А-50 та іл-22, які перебували над акваторією Азовського моря.
Попередньо, А-50 збитий, а Іл-22 підбитий, проте перебував в повітрі і намагався дістатися до найближчого аеродрому, проте зник з радарів, після початку зниження, в районі Керчі.
Вартість модернізованого А-50 складає близько 500 млн. дол.
Тепер в Азовському морі є підводний флот03_biggrin
Змінено: 15.01.2024 р., User
4
like
4
bad
shockingly
15.01.2024 р.
answerview
Знову по Воронежу промазали03_biggrin

В Рязанской области обнаружили обломки ракеты Кинжал.
1
like
1
bad
shockingly
15.01.2024 р.
answerview
Схоже Кучма з Литвином підчищають сліди.

Тіло екс-заступниці генпрокурора Ольги Колінько та її доньки виявили в їхніх квартирах 10 січня.
У результаті розтину тіла колишньої заступниці генерального прокурора Ольги Колінько судово-медична експертиза встановила перелом хрящів гортані. Його могло спричинити придушення чи здавлення.Про це повідомив «Ракурс». 
Змінено: 15.01.2024 р., User
like
bad
shockingly
15.01.2024 р.
answerview
РЕБ, Лазер? 05_shok

like
bad
shockingly
15.01.2024 р.
answerview
ІЛ-22М таки сів, але вже не полетить
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин