Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.
Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:
- Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.
- Мат у будь-якій формі.
- Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
- Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
- Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
Москалі хвастаються що готують нову атаку: під сотню ракет і 70 дронів, бомбардувальники будуть готові якраз під новий рік.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
остаточний рахунок - губернатор БНР доклад на Мацкву відправив: 14/108 з них 12 у важкому стані.
+ 100 авто.
Змінено: 30.12.2023 р., User
не знаю
Я знаю. Канал на ютюбі робиш й закидаєш, а сюди ссилку. Ти мене Толя, дивуєш
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
що готують
Павербанки заряджай.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
14/108 з них 12 у важкому стані.+ 100 авто.
хороші новини. ссукка, ненавиджу тих тварюк учих.
Змінено: 03 січня, 08:49, GiS
А оркам шото не подобаються останні новини
Всех с Наступающим!
Ни радости, ни праздничного настроения, нет ни какой ни...я.
З прийдешнім Новим Роком!
У семи регіонах рф кацапи дивились «звернення путіна» запущене українськими хакерами
Кіберфахівці, які ймовірно мають відношення до СБУ, зламали провайдера в рф, тож русня від Саратова до Новосибірську під бій курантів дивилися відео, де бункерний розповідає і про великі втрати, і про шалені витрати на війну, і про міграційну політику та багато іншого.
Ну нарешті почали бомбити Воронеж
Воронезька область, МФ.
Одна ракета не долетіла до України та рознесла півсела.
С-400 замочила свій СУ-35 в Криму, але на жаль йому вдалося здійснити аварійну посадку.
Змінено: 02 січня, 10:44, User
Внаслідок падіння ракети у Воронезькій області загинули 11 людей, 21 особа постраждала, — тг-канал «Кремлівська табакерка».
Турция не разрешила проход через свои проливы миноискателям, которые были подарены Британией Украине, в связи с продолжением украинского конфликта...Турция закрыла проливы для военных кораблей воюющих сторон в соответствии со статьей 19 Конвенции Монтре о проливах
Турция не разрешила п
англічанам треба було спочатку пригнати ці кораблі до нас під своїм прапором, а потім уже в нашому порту, подарувати їх нам.
лятть, скільки расів довкола......................
Змінено: 03 січня, 08:50, GiS
У курському Жєлєзногорську після атаки невідомих безпілотників на підстанцію повністю відключили електрику та теплопостачання. У місті перестали працювати заправки, магазини та банкомати.
Населення 100 тис, температура зараз -21.
курському
У мацкві, єбургу, пітері треба таке робити. Незрівнянно і несправедливо.
Незрівнянно і несправедливо
незрозумів
шо несправедливо???? то шо ми не уячим по мацквє і пдеру???? канєшна несправедливо, бо і їм треба пісти давати, але маємо то шо маємо....... куди дістаєм, туди і бошим.
н**** випалити і виморозити всіх довбнів.
Змінено: 05 січня, 13:34, GiS
несправедливо
Ніхто мене не розуміє.
НЕРІВНОЦІННО, так - зрозуміло?
НЕРІВНОЦІННО, так - зрозуміло?
ти маєш наувазі те, що вони ячать по всій території нам, а ми тільки по околицям їм? ну так, я згоден з тобою, але я ж кажу, куди дістаєм, там і чистим землю від наволочі москальскої.
Змінено: 05 січня, 13:34, GiS