MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
11.11, 10:50
28
+3 °С
Вітер: 0 м./с., Пн-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2627002
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
10.04.2023 р.
answerview
за те ментам їх видали навалом - щодня на селом
Толя, я розумію шо ти всім нутром ненавидиш мєнтів, я тоже цю наволоч не люблю,  але в тебе ПАРАНОЯ !!!!  тобі здається що за тобою слідкують безпілотники?????  Толя, ти по сусідах попитай, чи не живе в твоїй дєрєвнє  Сара Коннор.  як  живе, то всьо,  ппіздєц,  почалось05_shok03_biggrin03_biggrin03_biggrin  сйоббуйся  подальше,  Т- 800  вже десь  поряд15_badgrin   ВОССТАНІЄ  МАШИН
Змінено: 10.04.2023 р., olegsuzuki
2
like
2
bad
shockingly
10.04.2023 р.
answerview
пліз!

Точно у граммах!!!03_biggrin Іванович- інспектор від бога.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 10.04.2023 р., Veps
like
bad
shockingly
10.04.2023 р.
answerview
Владимир троллит ватников15_badgrin15_badgrin15_badgrin

Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
10.04.2023 р.
answerview
ФСБ РФ призначило зрадників у керівництво СБУ і звільнило генерала Баранецького

самое главное чтоб ни Зеленский ни Ермак не знали даже приблезительно когда начнется наступление и в каком направлении
Змінено: 10.04.2023 р., alikxom
3
like
2
1
bad
shockingly
10.04.2023 р.
answerview
інспектор від бога.
БОГ завжди пишеться з великої букви! Не богохульствуй, та ще  у Великий піст...
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
10.04.2023 р.
answerview
в нас дві головні проблеми: спалювання смяття на городі і мопеди,
)))  Високотехнологічні поліцейські! А мопеди чім заважають поліції? Чи без посвідчення водія їздять?
like
bad
shockingly
10.04.2023 р. відповів для dotsent  
answerview
Мене за місяць 5 раз зупиняли і доки фоткали. Питаю для чого? вчора ж тільки фоткали, кажуть у нас місячник боротьби і після зміни треба звіт з фотками здати а у вчорашньї зміни інший начальник, у мого такої фотки ще немає03_biggrin03_biggrin
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 10.04.2023 р., User
1
like
bad
1
shockingly
10.04.2023 р.
answerview
Мене за місяць 5 раз зупиняли і доки фоткали.
))) жахіття у вас там якесь у Полтаві! Мене тільки раз зупинили років п'ять тому - на авто.  Ти їх спитай: яка причина зупинки?  Я на вас жалобу у прокуратуру накатаю!
like
bad
shockingly
10.04.2023 р. відповів для dotsent  
answerview
Це ж на блокпосту, там не сприснеш03_biggrin. А щоб авто зупинили бачив тільки один раз. Я прийшов до висновку що у нас влада зелених кансервованих сук.
2
like
2
bad
shockingly
10.04.2023 р.
answerview
Завтра, 11 квітня, Україна відновлює продаж електроенергії  за кордон.
like
bad
shockingly
10.04.2023 р.
answerview
Я прийшов до висновку що у нас влада зелених кансервованих сук.
Толя, та поки що головне - звільнити Україну від рашисткої навали. А потім будемо розбиратися, які у нас там суки - консервовані, чи зелені. )))
like
bad
shockingly
10.04.2023 р.
answerview
БОГ завжди пишеться з великої букви!

Не завжди, я тебе з великої написав 03_biggrin
Змінено: 10.04.2023 р., Veps
like
bad
shockingly
11.04.2023 р.
answerview
а фронті кажуть безпілотників не вистачає, за те ментам їх видали навалом - щодня на селом літають і цинкують кого оштрафувати. Хоча вже є такса - 500 грн готівкою замість штрафу.
а що нового...
я вже писав,  я думав що війна переверне, очистить країну, владу.  ххуй там,  воно ще більше  корумпувалось, оххуїло,  подурніло, і ще багато як зробилось ххуйовішим для людей, але ппиздатішим для себе.  я перестав вірити в зміни.
нажаль погоджуся
☭ = 卐 = Z
Змінено: 11.04.2023 р., manhunt
like
bad
shockingly
11.04.2023 р.
answerview
призначило зрадників

Что то мне не верится что Зе знал про эти назначения...06_question
 У нас таких же назначили, до 24.02.22, и сейчас заворошились потихоньку, выводят на чистую воду зрадників йоббаних. 13_evil

Но дуже медленно...
like
bad
shockingly
11.04.2023 р.
answerview
у нас влада зелених кансервованих сук.
Розберіться з своїми місцевими суками для початку, з комуняками, випускниками-засланцями ВПШистами... Стидоба: Полтава переповнена колаборантами, а тобі президент, як кістка поперек горла, мабуть через те, що не здав ВПШистам Україну? Воняєш тут без кінця...
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
11.04.2023 р.
answerview
У мережі з'явився список українських чиновників, які мають громадянство РФ
Андрієнко Денис Ігорович – співробітник Міграційної служби у Дніпропетровській області
Аношкін Артем Миколайович - Новоукраїнський районний військовий комісаріат
Асанов Рустем Мухаметович - ГУНП у Києві
Борець Тетяна Олександрівна - Національна академія внутрішніх справ
Воєвода Світлана Юріївна - Мирноградське відділення поліції
Волков Андрій Адамович - Державна агенція лісових ресурсів
Акрітова Єліна Григорівна - КП "Комбінат комунальних підприємств"
Гаврилюк Діна Дмитрівна - Військова частина В0213
Гайдаєнко Андрій Вікторович - державна архітектурно-будівельна інспекція
головна зірка сьогоднішнього списку:Анікєєва Олена Олегівна - Офіс Президента України
Першоджерело документів - https://t.me/+98YaYIyUzls2NDdkЦе далеко не повний список.
Змінено: 11.04.2023 р., User
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
11.04.2023 р.
answerview
У мережі з'явився список українських чиновників, які мають громадянство РФ
отут якнайкраще підходить  вираз  ...." сталіна на вас нема, був би зараз  сталін....."

при ньому, оця вся наволоч промоскальска, яка любить в глибині душі расєю, вже би давно тайгу лобзіком  валила, рідні та близькі були би вислані також, як  "врагі  народа "

а нашій владі покую.  оточили себе з усіх боків ппідарами засланцями і радіють.06_question
3
like
2
1
bad
shockingly
11.04.2023 р.
answerview
Что то мне не верится что Зе знал про эти назначения...

Знал, для этого и назначал, видео внимательней посмотри, там все понятно разложено.
Там и ответы: разминирование крымского направления перед вторжением, никто не понес наказание и ...
Змінено: 11.04.2023 р., alikxom
2
like
2
bad
shockingly
11.04.2023 р. відповів для alikxom  
answerview
Тогда плохо..06_question
1
like
bad
1
shockingly
12.04.2023 р.
answerview
Власти Ростова позвали мигрантов из Киргизии водить автобусы, чтобы восполнить нехватку кадров
Департамент транспорта Ростова взялся за исправление ситуации с вечерним выпуском общественного транспорта. Основной причиной недовыпуска автобусов власти называют дефицит водителей — 49%, пишет пресс-служба администрации.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
2
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин