Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.
Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:
- Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.
- Мат у будь-якій формі.
- Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
- Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
- Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
за те ментам їх видали навалом - щодня на селом
Толя, я розумію шо ти всім нутром ненавидиш мєнтів, я тоже цю наволоч не люблю, але в тебе ПАРАНОЯ !!!! тобі здається що за тобою слідкують безпілотники????? Толя, ти по сусідах попитай, чи не живе в твоїй дєрєвнє Сара Коннор. як живе, то всьо, ппіздєц, почалось
сйоббуйся подальше, Т- 800 вже десь поряд
ВОССТАНІЄ МАШИН
Змінено: 10.04.2023 р., olegsuzuki
пліз!
Точно у граммах!!!
Іванович- інспектор від бога.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 10.04.2023 р., Veps
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
ФСБ РФ призначило зрадників у керівництво СБУ і звільнило генерала Баранецького
самое главное чтоб ни Зеленский ни Ермак не знали даже приблезительно когда начнется наступление и в каком направлении
Змінено: 10.04.2023 р., alikxom
Мене за місяць 5 раз зупиняли і доки фоткали. Питаю для чого? вчора ж тільки фоткали, кажуть у нас місячник боротьби і після зміни треба звіт з фотками здати а у вчорашньї зміни інший начальник, у мого такої фотки ще немає
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 10.04.2023 р., User
Це ж на блокпосту, там не сприснеш
. А щоб авто зупинили бачив тільки один раз. Я прийшов до висновку що у нас влада зелених кансервованих сук.
Завтра, 11 квітня, Україна відновлює продаж електроенергії за кордон.
БОГ завжди пишеться з великої букви!
Не завжди, я тебе з великої написав
Змінено: 10.04.2023 р., Veps
а фронті кажуть безпілотників не вистачає, за те ментам їх видали навалом - щодня на селом літають і цинкують кого оштрафувати. Хоча вже є такса - 500 грн готівкою замість штрафу.
а що нового...
я вже писав, я думав що війна переверне, очистить країну, владу. ххуй там, воно ще більше корумпувалось, оххуїло, подурніло, і ще багато як зробилось ххуйовішим для людей, але ппиздатішим для себе. я перестав вірити в зміни.
нажаль погоджуся
☭ = 卐 = Z
Змінено: 11.04.2023 р., manhunt
призначило зрадників
Что то мне не верится что Зе знал про эти назначения...
У нас таких же назначили, до 24.02.22, и сейчас заворошились потихоньку, выводят на чистую воду зрадників йоббаних.
Но дуже медленно...
У мережі з'явився список українських чиновників, які мають громадянство РФ
Андрієнко Денис Ігорович – співробітник Міграційної служби у Дніпропетровській області
Аношкін Артем Миколайович - Новоукраїнський районний військовий комісаріат
Асанов Рустем Мухаметович - ГУНП у Києві
Борець Тетяна Олександрівна - Національна академія внутрішніх справ
Воєвода Світлана Юріївна - Мирноградське відділення поліції
Волков Андрій Адамович - Державна агенція лісових ресурсів
Акрітова Єліна Григорівна - КП "Комбінат комунальних підприємств"
Гаврилюк Діна Дмитрівна - Військова частина В0213
Гайдаєнко Андрій Вікторович - державна архітектурно-будівельна інспекція
головна зірка сьогоднішнього списку:Анікєєва Олена Олегівна - Офіс Президента України
Першоджерело документів - https://t.me/+98YaYIyUzls2NDdkЦе далеко не повний список.
Змінено: 11.04.2023 р., User
Что то мне не верится что Зе знал про эти назначения...
Знал, для этого и назначал, видео внимательней посмотри, там все понятно разложено.
Там и ответы: разминирование крымского направления перед вторжением, никто не понес наказание и ...
Змінено: 11.04.2023 р., alikxom
Тогда плохо..
Власти Ростова позвали мигрантов из Киргизии водить автобусы, чтобы восполнить нехватку кадров
Департамент транспорта Ростова взялся за исправление ситуации с вечерним выпуском общественного транспорта. Основной причиной недовыпуска автобусов власти называют дефицит водителей — 49%, пишет пресс-служба администрации.