MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
15.11, 20:37
44
+3 °С
Вітер: 0 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2630827
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
30.11.2022 р.
answerview
" за матеріалами СБУ підозру отримав заступник голови держдуми рф Бабаков, який володіє низкою українських обленерго, повідомила Служба безпеки у своєму Твіттері. "

шось я ххуйово розумію, чи може читаю хуйово??????................05_shok06_question  дев*ять місяців війни......  бблять, який бабаков, яка держдума рф, які накуй обленерго......????????  я тупо ваххує.......чим та ссука москальска і як він може володіти державними компаніями??????    06_question06_question06_question13_evil
3
like
2
1
bad
shockingly
30.11.2022 р. відповів для manhunt  
answerview
Зеленський - буде й НАТО, й Європа, а був би 24 лютого порох у керма, жопа була б дня через 3, якийсь мінськ_- 3,4,5 й пів України під кацапами... Харош тягнути сюди шоколадні методички.
Дизель - наше всьо!
2
like
1
1
bad
shockingly
answerview
На картинці під твоїм постом 17 рік та 41% за вступ до НАТО, щось пепа не допрацював, егеж.

ось тобі 22 рік, правда допоміг у цьому хуйло...

https://www.ukrinform.ua/rubric-polytics/3584786-v-ukraini-rekordnij-riven-pidtrimki-vstupu-do-nato.html
Дизель - наше всьо!
Змінено: 12.04.2023 р., GiS
like
bad
shockingly
30.11.2022 р. відповів для znv  
answerview
Поки грім не йобне, мужик не перехреститься, тепер прошивку отримала більшість, але ж якою ціною...
Дизель - наше всьо!
1
like
1
bad
shockingly
30.11.2022 р. відповів для znv  
answerview
   При Порошенко я несколько лет работал на фронт. При Зеленском - сидел на бирже труда. Сложно мне понять твои аргументы.
2
like
2
bad
shockingly
answerview
Овоча несправедливо вписали тільки в жопу, на тій картинці, він повинен бути і там і у європі, бо підписав документів про асоціацію з ЄС більше чим всі разом взяті прези попередники, але ссикливе чмо уключило задню, коли хуйло взяло йго за ядра, хай вони повиздихають обоє, амінь.
Дизель - наше всьо!
1
like
1
bad
shockingly
30.11.2022 р. відповів для bga  
answerview
Ну то йди й працюй, зараз вся країна на фронт працює...
Дизель - наше всьо!
1
like
1
bad
shockingly
30.11.2022 р.
answerview
Й як мінімум 50 країн світу...
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
answerview
Не можеш працювати, донать на потреби війська, по мірі можливості, волонтерів море, які збирають та постачають необхідне на фронт.
Дизель - наше всьо!
1
like
1
bad
shockingly
30.11.2022 р.
answerview
Я не о том, что я остался без работы (это я решил), а о том, что Порошенко к войне готовился, а не видосики из Одессы "запиливал".
Змінено: 30.11.2022 р., bga
2
like
2
bad
shockingly
30.11.2022 р.
answerview
При Зеленском - сидел на бирже труда

Тебе він туди запроторив? Тоді подай на нього до суду.

Я теж при Зелі на біржі стояв, правда кацапи розхуярили місце моєї роботи, бо живу я 15 км від швабростану.

Он і сьогодні вранці нелюдь розфігачила лікарню, влучила у прокуратуру, общагу поряд з нею, центральну котельню, РЕС, біля двоповрхівки перебило газову трубу з ГРП, повилітали ввікна,біля міськгазу впало, посікло осколками, вбили 15 хлопця, молодшу сестру поранили, і на останок влучили у високовольтну лінію, дякуючи ресовцям маю можливість писати, світло вони відновили, а от без газу поки що залишилось білше 80 домогосподарств.
Дизель - наше всьо!
2
like
bad
2
shockingly
answerview
Та знаємо як він готувався, 7 складів з боєприпасами пішли по п№зді при ньому, не заводь цю шарманку, а краще розкажи про свинарчуків, чим займались у оборонці, про партнерство з мудачуком, і т.п.
Дизель - наше всьо!
2
like
1
1
bad
shockingly
30.11.2022 р.
answerview
 Если Свинарчук и не забывал себя в оборонке, то чем закончились возбуждённые дела? Ничем. Для меня это и есть ответ. Всё остальное - субъективно.
like
bad
shockingly
30.11.2022 р.
answerview
У Зелі теж скелетів у шафі достатньо, після війни й йому прийдеться відповідати, але він не обісрався й зараз на нашій стороні пів світу, як мінімум, й тдля цього "клоун" не мало приклав зусиль. Зараз він є однм з найвпливовіших людией світу, туди ж разом з ним потрапив і Залужний. 
P.S. Я не є прихильником Зєлі, за нього не голосував, за петьмана теж, така правда життя і це очевидно...
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
answerview
А ким поставлені ті саботажники-прокурори були ти не в курсі? Вчи матчасть, гугл  тобі у поміч, після війни й до них доберуться...

Не забувай, що там ще показав мудачук на своїх подільників, хто вони я надіюсь ти в курсі, після війни все вилізе, бо зараз це не на часі, головне- нам треба перемогти, і якщо ми в котрий раз не наступимо на наші"українські" граблі, вся ота пиздота буде сидіти, якщо  двічи не виплигне у вікно багатоповерхівки, або не завалить собі 2 кулі підряд з пістоля у скроню...
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
30.11.2022 р.
answerview
бо зараз це не на часі
у зелених все не начасі, проїпали країну, а тепер неначасі? 18_good
а картинці під твоїм постом 17 рік та 41% за вступ до НАТО, щось пепа не допрацював, егеж.
а до чого пепа? до пепів було ще менше.
, але він не обісрався й зараз на нашій стороні пів світу, як мінімум, й тдля цього "клоун" не мало приклав зусиль.
Залужний та інші не дали втікти?
P.S. Я не є прихильником Зєлі, за нього не голосував, за петьмана теж, така правда життя і це очевидно...
яка правда життя? нікому невідомі зустрічі в омані? буковелі-шашлики за місяць до нападу? розповіді американській розвідці "нам тут видніше"? "мінування" кордонів і рекомендації не евакуювуватись із Бучі тощо?... ну так, це правда життя.
після війни й до них доберуться...
стара пісня...
після майдану 1 буде оно огооо!... після майдану2 ой заживем! 
ну, ок, осьо хоть паржом і на шашлики паідем!
ага 18_good
отак буде і після війни - 20-30 років на відновлення країни.
☭ = 卐 = Z
Змінено: 01.12.2022 р., manhunt
1
like
1
bad
shockingly
01.12.2022 р.
answerview
Оце така жесть у нас учора була, біля 40 прильотів...

https://www.facebook.com/watch/?v=1539405993190485&extid=NS-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&ref=sharing
Дизель - наше всьо!
4
like
bad
4
shockingly
01.12.2022 р.
answerview
Он Евгений Эдуардович

Змінено: 01.12.2022 р., alikxom
like
bad
shockingly
01.12.2022 р.
answerview
розкажи про свинарчуків
свинарчуки контробандою ввозили з рашки запчастини до військової техніки, а при ЗЕ двигуни до вертольотів в рашку постачили і клістрони з ППО повиймали.
Невже ти не відчуваєш різниці як ті менти що справи заводили???06_question
Якби був Порох, то Зе зараз би концерти в Москві давав і розказував що кордони ще трохи посунули.

Турчинов: 152-мм снаряди почали випускати ще у 2018 році, але з другої половини 2019-го виробництво зупинилось
30 листопада 2022Секретар РНБО у 2014-2019 роках Олександр Турчинов на своїй сторінці у мережі Facebook прокоментував заяву «Укроборонпрому» щодо виробництва артилерійських снарядів.
Він нагадав, що виробництво 122-мм снарядів розпочалося ще у 2018 році, але у другій половині 2019-го року було згорнуте.
  «Керівництво Державний концерн “Укроборонпром” зробило голосну заяву, що на 9-й місяць повномасштабної війни вони налагодили виробництво крупнокаліберних артилерійських снарядів. Хочу нагадати очільникам державної оборонної промисловості, що випуск 152-мм снарядів на державному підприємстві “Укроборонпрому” був розпочатий ще у 2018 році. У цьому ж році українські снаряди пройшли випробування. Сучасне обладнання для їх виробництва було придбано, зокрема, за рахунок конфіскованих у родини Януковича 1,5 мільярдів доларів. Більше того, з 2018 року 152-мм снаряди почали випускати і в недержавному оборонному секторі української промисловості.
До речі, конкуренція державних і недержавних підприємств дозволила працювати над зниженням закупівельних цін та економією бюджетних коштів», – написав Турчинов.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 01.12.2022 р., User
1
like
1
bad
shockingly
01.12.2022 р.
answerview
Побачив Херсон і помер
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин