MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
04.02, 22:58
44
0 °С
Вітер: 0 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2750507
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
18.02.2016 р.
answerview
вчора трохи прогуляв, тепер відробляю бо не заплатять 01_smile мені козломордому 01_smile

Олег Пономарь
Вчора
Доброе утро, друзья.
Я не буду много писать, потому что при большом уровне шума и истерики, это все равно- как кричать в колодец.
Но разве не мы сами выбрали этот Парламент?
Разве мы не знали, что большие бизнес-структуры стоят за карманными партиями?
Разве кто-то надеялся, что они добровольно откажутся от своих интересов только потому, что Запад хочет помочь Украине стать европейской страной?

Из тех трех сценариев, о которых я писал, мы получили третий- не самый лучший, но и не самый худший. Потому что худший, по моему мнению, - новые выборы до осени.
А вот осенью (если выборы осенью, или позже- если позже) мы все проявим мудрость и гражданскую ответственность, жесткий прагматизм в пику гречке и оголтелому популизму и выберем настоящий Парламент юристов, технократов- управленцев, гарвардских мальчиков и чикагских девочек, которые будут только тем и заняты в Парламенте, что принимать качественные законы. Так ведь? (*сарказм*).
А пока пусть пена пенится.
Общество взрослеет.
Жизнь продолжается.

Олег Пономарь
Доброе утро, друзья.
Как обычно, в жизни ничего не происходит "просто так" и эти два дня (среда и четверг) я имею много важных встреч и поэтому далеко от ФБ.
Но меня в хорошем смысле слова поразили комментарии под вчерашним постом.
Я думал, что будет больше пены и истерики, а увидел 263 комментария от абсолютно зрелых Граждан. Абсолютно трезвых, абсолютно мыслящих не эмоциями, а разумом. Абсолютно мыслящих не одним сегодняшним днем и руководствующихся государственными интересами Украины.
Граждан, понимающих, что общество не может перепрыгивать через этапы своего развития и взросления.
Граждан, понимающих, что политика- искусство возможного, а демократия- лучший из существующих на Земле способов управления государством.
Граждан, понимающих, что ничего не бывает по мановению волшебной палочки и только наш коллективный и каждодневный труд способен изменить страну. И Дядя Сэм тоже за нас этого не сделает и Обама выбирать наш Парламент не приедет.
Граждан, которые не проголосуют уже за карманные партии и популистов.
Граждан, которые любят и верят, в конце концов, в свою Украину и которые не утратят оптимизм из-за того, что путь к успеху не усыпан розами.

Я счастлив и горд, что смею надеяться, что эти комментарии от вас- результат нашего с вами двухгодичного труда и общения в том числе.
Мне действительно от всей души приятно.

Кук = тримайся, ми козломорді дебіли повинні підтримувати одне одного, окрема подяка Юзеру = ЖЖОШ
Крим - це Україна!
4
like
3
bad
shockingly
1
kuk
18.02.2016 р. відповів для Grom  
answerview
вчора трохи прогуляв, тепер відробляю бо не заплатять 01_smile мені козломордому 01_smile
Кук = тримайся, ми козломорді дебіли повинні підтримувати одне одного, окрема подяка Юзеру = ЖЖОШ

Как зарплату давать буду свистни  08_lol  08_lol  08_lol не хочу прозевать  20_drinks
1
like
1
bad
shockingly
18.02.2016 р.
answerview

ТАСС уполномочєн заявіть )))))))
http://tass.ru/armiya-i-opk/2674196
фотку канечно замінили, але 4 години з них ржали всі

Егор Солодкий
Мой друг работает в Патрульной полиции в Киеве. Хороший парень. Юрист. Год провел в АТО. Имеет награды. Участвовал в боях. Так вот он уже на грани:

«Как же меня задолбало слышать о том, что в милиции ничего не поменялось. А вы поменялись? Почти каждый раз, когда я останавливаю машину, мне или хамят (типа, что за ментовской беспредел? А ты кто такой? А пошел ты

Крим - це Україна!
2
like
bad
shockingly
2
kuk
18.02.2016 р.
answerview
Самопомочь” покидает коалицию: руководство Украины в сговоре с олигархами
18 февраля 2016, 15:08 — Украина 444

212
самопомощь, верховная рада, коалиция, политика
Вслед за политической силой Юлии Тимошенко из коалиции в парламенте вышла фракция “Самопомочи”. Теперь у БПП и “Народного фронта” есть месяц на создание новой коалиции. В противном случае президент имеет право распустить парламент.
like
bad
shockingly
18.02.2016 р. відповів для kuk  
answerview
давай порохоботь і яйцефіль - до кінця місяця може норму виконаєш, козломордий 01_smile
а я ДЕБІЛ вже мабуть буду в мінусах....

Юрий Евенко
Вот все думают: что дальше делать в ВРУ? Не не так: ЧТО ДЕЛАТЬ?!
Да все нормально. Садовой и Юля еще немного попрыгают. Есть много внефракционных нормальых депутатов - могут войти что в НФ, что в БПП. И будет новая Коалиция. На крайняк есть ... Ляшко (прости господи Смайлик «smile» ) - он уже готов и озвучил свою "готовность".
И будет 226. И будут Законы. И КМУ должен пахать. И Самопомощь и БЮТ пусть добивают свой рейтинг.
Это не безвыходная ситуация. Если бы КМУ снесли - ситуация была бы на порядок хуже.
Работать. Работать. И еще раз работать. Как завещал великий Адам Смит. Смайлик «wink»

http://lb.ua/news/2016/02/18/328264_samopomoshch_vishla_koalitsii.html

вертоПЛАН

тільки під планом можна повірить
для тугих розжовую

тепер РЖАТЬ
Крим - це Україна!
3
like
3
bad
shockingly
18.02.2016 р.
answerview
Майкл Щур
Дайте добро на експерименти! Це я прошу усіх, хто має хоч якийсь вплив на кер-во армії.
Це єдиний шанс зробити армію боєздатною. Це єдиний шанс перестати плодити напівосвічених демотивованих солдатів, які ненавидять армію, командування і не хочуть воювати.
Пам'ятаєте, про що я писав кілька місяців тому? Це була реальна підготовка. Це було життя не в казармі, а на полігоні. Це було навчання щодня по 8 годин. Автоматники вистрілювали по 4-5 магазинів щодня з детальним аналізом чи не кожного влучання чи промаху (дякую Сергей Стрельцов і @Паша К. Кашчук). Це була фантастична тактична медицина (дякую Olga Khudetska і Nikolay Andrievskiy). Це була підготовка солдатів, які вміють воювати і головне - хочуть. Мотивація просто зашкалювала. Ми самі не вірили, що це можливо в українській армії. Все було настільки добре, що багато з читачів мого блогу почали підозрювати, що це все показуха, яку мені влаштувало міністерство оборони і міністерство інформації (вкупі зі світовою закулісою і озброєним спецзагоном масонів).

Але десь 3 місяці тому я перестав про це писати. Перестав з однієї простої причини. Ми перестали готуватись. Приїхав якийсь полковник, який сказав, що нас готують "не по уставу". Що він мав на увазі? А ось що:
⁃ ми жили не у казармі, а на полігоні у закинутому ангарі. Для нас і для всіх людей при пам'яті це були умови максимально наближені до реальних. Непристосоване приміщення, організація охорони і патрулів. Організація дій групи по команді "тривога". Кожен займає своє місце. Для полковника це було "не по уставу". Бо солдат має жити в казармі. А приміщення, де жили ми, - непристосоване до життя.
⁃ Ми спали на бетоні на карематах у спальниках. Стеля місцями протікала. Вікна - з тріщинами. Для нас це було нормально. Ми знали, що в АТО - гірше. Для полковника ж це було - "не по уставу". І нам привезли ліжка. Через кілька тижнів полковник зробив зауваження, що у нас "неодинакові ліжка, а ліжка мають бути одинакові". Нам привезли одинакові ліжка. І ці зауваження тривали доки у нас не з'явились "бірки" - це такі собі підписи всього. У нас навіть з'явилась бірка "дрова" на ящику з дровами. А біля грубки висів список осіб, які мали право підкидати дрова. Офіційно це називається "мають допуск до виконання обов'язків опалювачів". Хоча зрозуміло, що ніхто ніяких інструктажів не проводив.

⁃ Ми жили зі зброєю, спали зі зброєю, їли зі зброєю. Гвинтівки постійно були з нами. І коли я їхав кудись без своєї зброї, я мав відчуття, що щось забув/загубив (згадайте, коли ви забували вдома мобільний телефон. Відчуття - ті ж). Для нас це були умови максимально наближені до бойових. Для полковника - "не по уставу". Зброя має зберігатсь у ставниці, в зброярні у казармі і аж ніяк не на полігоні.
І полковника можна зрозуміти. Приїде перевірка, полковник отримає на горіхи. Або з нами там щось трапиться і будуть запитання - що вони там робили? І у полковника знову будуть проблеми.
Але зверніть увагу на головне. Всі зауваження полковника стосувалися лише побутових умов. І жодного зауваження, яке б стосувалось рівня нашої підготовки. Полковник навіть поняття не мав, як ми готові, що ми знаємо і вміємо. Більше того - він навіть цим не цікавився. Бо він знає, що його за це ніхто не похвалить. А от за те, що ми живемо "не по уставу", його можуть покарати. І все. Наш експеримент закінчився.
В результаті 100% нашого часу виправлення недоліків і реагування на прискіпування різних перевірок зайняли . Ми перестали готуватись. Як це не парадоксально, але в момент, коли ми виправили всі недоліки експериментальна група перестала існувати. З солдатів, які тренувались на полігоні, ми перетворились на завгоспів, які сторожили матеріальні цінності, які нам привезли волонтери, щоб створити нормальний навчальну школу.
Я не знаю, до когоя саме звертаюсь. Але я прошу - визнайте, що у нас в армії немає програми підготовки солдатів, яка відповідає сучасним реаліям. У нас є програма, за якою солдату для вправи стрільби з ПМ виділяється 3 кулі. Для вправи "стрільба з АК" - 7 куль. Дозвольте відмовитись від цього маразма. Зрозумійте, що є офіцери, які знають, що робити натомість. Дозвольте офіцерам, у яких є бачення, знання і досвід, як готувати боєздатних солдатів, готувати їх.
Дозвольте цим офіцерам створити нову програму підготовки солдатів і не заважайте їм. І будь ласка, зробіть так, щоб ця нова програма підготовки не зависла у вас десь у штабі на 3 місяці.

Це треба робити негайно.
Мені дуже, шкода, що я вже не зможу стати частиною такого експерименту. Але я дуже б хотів, щоб тих, хто прийдуть в Десну після мене, готували за сучасною програмою.
У мене все.
ОНОВЛ.
А тепер видихніть. І я разом з вами. Хоча ні. Просто затримав подих. Цілуом можливо, що це у мене просто здали нерви.
Тут в коментах відписався Roman Donik і сказав, що з 29-го все буде ок. Тримаю пальці схрещеними.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
18.02.2016 р.
answerview
Дебальцеве

Оборона Дебальцевого. Жорстока битва, яка розгорнулася напочатку 2015-го року та завершилася 18-19 лютого, коли українськими військами було залишено оточений плацдарм.
Правда про один з найбільш кровопролитних і суперечливих епізодів війни на Сході. Неймовірні історії подвигів, факти героїзму і зради. Маловідомі деталі та свідчення учасників подій. Неприємна і страшна правда, невигадана історія про сучасних героїв.
http://www.ex.ua/98463389

Олександр Верголям
Перед сном
Посмотрел фильм про #Дебальцево. Очень красиво и сочно сняли,ни в какое сравнение не идет с тем ужасным роликом про бой под Крутами.
Тем не менее, как я уже не раз раньше писал, катастрофически не хватает фильмов и сериалов про АТО. После сериала "Гвардия" у нас ничего кроме документальных фильмов и книг ничего не вышло! Да, не отдали права Голливуду на экранизацию фильма про ДАП но ведь не ДАПом единым....
Я сейчас напишу может не самую приятную вещь но почему мы не можем взять пример с РФ? А именно как они наштамповали фильмов о Афгане и Чечене. Оставим за скобками качество этих продуктов, сам факт их наличия (и до не давнего времени, адского засилия на нашем ТВ) уже говорит о многом.
Ведь мы говорим о патриотическом воспитании? Новых героях?
Так в чем проблема?
Крим - це Україна!
Змінено: 18.02.2016 р., Grom
1
like
1
bad
shockingly
answerview

Oleg Petrichenko
Представители ВО "Свобода" (первый скрин) вооружились методичками ольгинских тружеников, в которых одним из важных пунктов является постоянное утверждение о том, что "Порошенко - алкоголик". Видимо не брезгуют заимствовать "идеи" у врага, на "борьбе" с которым они постоянно пиарятся.
"Свобода" давно уже опустилась на дно, народ Украины это понял и показал им красную карточку, не дав им даже необходимого минимума голосов для прохождения в парламент на последних выборах, но эти омерзительные кукариоты все никак не успокоятся.
Стыдно за таких псевдопатриотов, но не стыдно за украинцев, которые в комментариях на место поставили этого клоуна))

Julia Polibina
Объективность и ответственность - это те качества, которые перестали быть главными для нашей журналистики. Но засветиться "инсайдом" - это чуть ли не главное. Увы...
Крим - це Україна!
2
like
1
bad
shockingly
1
18.02.2016 р.
answerview
в рубрику ЦЕ 3,14ЗДЕЦЬ

п.с. спецом не ховаю = бо це епічний 3,14здець
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
answerview

Богдан Карпенко
Хочу процитувати частину фільму про Дебальцеве
https://www.youtube.com/watch?v=H4PuT8c6uV0&feature=youtu.be
=======
Про вихід з Дебальцеве: ...у соціальній мережі на сторінці одного з народних депутатів було опубліковано цілком таємний план операції. Це створило величезні ризики для армії та всієї України.

Порошенко:
- І це шок був, не тільки для керівництва Збройних сил, але і для мене. Бо це значно послаблює. Чи встигнемо переорієнтуватись? Чи встигнемо додати нові маршрути? Чи встигнемо дати відведення? Це життя! Це жах!

Муженко:
- І нам прийшлось змінити деякі маршрути, хоча не всі підрозділи пішли по тим зміненим маршрутам - деякі здійснювали вихід по тим, які були озвучені чи оприлюднені через фейсбук
=======
Депутат, про якого йде мова - Семен Семенченко-Грішін. Я дуже чекаю, коли його почнуть судити. Я щиро бажаю цій тварюці, яка досі видає себе за героя-добровольця, відповісти за всі біди, які вона натворила, за всі зливи інформації, за всю паніку, за всі провокації, за крадіжки грошей, які передавали люди. І дуже сподіваюсь, що суд обере йому максимальне покарання.
Крим - це Україна!
1
like
bad
shockingly
1
18.02.2016 р.
answerview
Украина возглавила список стран по показателю роста экономики в 4-м квартале 2015 года, продемонстрировав рост ВВП в 6,1% по сравнению с 4-м кварталом 2014 года.

Об этом на своей странице в социальной сети Facebook сообщил руководитель аналитического подразделения группы «ICU» Александр Вальчишен.

«Четвертый квартал оказался весьма удачным для экономики», - отметил эксперт, добавив, что речь идет о сравнительном показателе роста реального ВВП квартал к кварталу с учетом сезонного фактора.

По расчетам ICU, худший квартальный показатель продемонстрировала Россия, имея падение ВВП на 2,8%. Экономика США, по версии «ICU», прибавила 0,7%, Великобритании - 2%. Наши соседи - Польша, Словакия и Венгрия - «выросли» на 4,1-4,5% по итогам 4-го квартала 2015 года.
Подробности читайте на УНИАН: http://economics.unian.net/finance/1269223-ukraina-vozglavila-spisok-stran-po-rostu-ekonomiki-v-4-m-kvartale-hudshiy-rezultat-v-rossii.html
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
18.02.2016 р.
answerview

Горький Лук
Возвратился я не весь, або Пляска вприсягу.
- Здравствуй, мама, - мрачно отпетросянил Ваня на слова Харитонова, музыку Тухманова, - Возвратился я не весь. Босиком бы пробежаться. И поесть.
Матушка-Россия, в ситцевом домашнем халате с березовыми мотивами, смотрела на блудное чадо сверху вниз, утвердившись в проеме бронированной входной двери – уперев пухлый локоть в один косяк, а ногу в пушистом домашнем тапке в другой.
- Здравствуй свет мой Ванюшенька, - нараспев ответила Матушка. – И как же ты босиком пробежишься-то, если тебе босики по коленки оторвало? Только на коленках можешь пробежаться. Мы все тут с коленок, понимаешь, встаем, а эдак – как встанешь?
- Мам, не подъебывай, - угрюмо ответил Ваня. – Сам знаю. Бег босиком отменяем. Поесть дай. И можно не говорить со мной на этом... церковно-славянском. Корреспондентов рядом нет.
Матушка Россия обвела взглядом площадку этажа, выступила из квартиры и сдернула с ручки соседской двери напротив бесплатную рекламу-навеску в стиле гостиничного «not disturb».
- Держи, Ваня. ООО «Чибакуни», суши-пицца с доставкой на дом. Входящие звонки бесплатно, так что изволь, звони, заказывай да кушай. Телефон на улице есть, монеток по городу не надо.
- Так пицца же не бесплатно. Где я деньги возьму? – растерянно спросил Ваня – И на какой дом доставлять? У меня кредиторы дверь опечатали, пока я на войне был, я потому, собственно, и... Мне бы перекантоваться пару дней, а потом пособие начну получать, или работу найду. Через комитет ветеранов. Я же не в пьяной драке пострадал, я с фашизмом сражался!
Мать-Россия вздохнула и вышла в коридор, прикрыв за собой дверь. Села на ступеньку лестничного пролета, достала мятую пачку китайских «Биг Харвест», выковыряла оттуда сигарету и закурила.
- Вань, - серьезно сказала Россия. – Послушай, что я тебе скажу. Я, конечно, вечно молодая, но уже давно не девочка. Работать руками я по состоянию здоровья не могу, поэтому живу на ренту с нефти. Которая сейчас, сам знаешь, из черного золота уверенно превращается в черное говно.
Россия, подвигав челюстью, отмерила несколько колечек табачного дыма.
- Я тебя, долбоеба, растила тридцать лет. Ты, может, не знаешь, тебе кроме девок и футбола все было до одного места. Но затраты на одного человека от роддома до выпускного составляют примерно пятьдесят-семьдесят тысяч долларов. Это без подарков ко дню рождения, Ваня. Только на самое необходимое.
- Ого! – удивленно сказал Ваня. – А где можно получить? Чета я этих денег ни разу не видел.
- Ты их уже получил. Это бесплатная медицина, образование, бесплатный проезд, отдых, льготы твоим родителям. Как думаешь, почему врачи и учителя в структуре общества меньше всех зарабатывают? Потому что их доля в социальном авансе таким пиздюкам как ты самая большая. За это они потом получают обратку пенсией. Я согласна, и врачи были не айболиты, и учителя не монтессори. Так они же и не эйнштенов растили. Но это уже издержки производства, деньги-то я выплатила целиком и полностью.
- Принято считать, - продолжала Россия, - что человек, занимаясь производительной деятельностью – а не охраной автостоянки, как ты – к тридцати годам рассчитывается по социальному кредиту с обществом. И еще двадцать-тридцать лет работает на кредитование следующих поколений. Конечно, точного счета на каждого термита нет, но исчисляетесь-то вы миллионами и миллиардами, и каким-то таким образом баланс поколений сводится с профицитом, за счет которого происходит прогресс. И вот мы все, вложив в тебя копейку, пусть и не самую большую, ждали возврата социального аванса. Что ты будешь нас кормить, а не просить пожрать. А ты, значит...
- А я с фашизмом воевал! – взвизгнул Ваня, опасно подкатываясь на тележке к верхней ступеньке. – Как мой дед! Его снарядом

Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
18.02.2016 р.
answerview
Смертельна погоня за BMW: Одному з поліцейських "світить" довічне ув'язнення
четвер, 18 лютий 2016, 18:43

Слідством доведено, що поліцейський під час переслідування чітко усвідомлював, що в автомобілі, крім водія, є пасажири.

Поліцейському, який 7 лютого під час переслідування BMW у Києві застрелив 17-річного підлітка, висунуто обвинувачення у перевищенні повноважень і вбивстві. Про це на брифінгу в Києві повідомив заступник генерального прокурора України - головний військовий прокурор України Анатолій Матіос, передають Патріоти України.

"Сьогодні прокуратурою міста Києва одному з інспекторів управління патрульної поліції в місті Києві повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень) , ч. 1 ст. 115 (навмисне вбивство) (ув'язнення від 7 до 15 років), ч. 2 ст. 15 (замах на вчинення злочину), п. 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб ) (Карається позбавленням волі на строк від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі - УНІАН)", - сказав Матіос.

За його словами, "слідством доведено, що поліцейський під час переслідування чітко усвідомлював, що в автомобілі, крім водія, є пасажири. Тим не менш, працівник поліції вчинив постріл в авто і виказав тим самим намір на вбивство".

Як зазначив Матіос, підозрюваний поліцейський під час переслідування випустив у бік автомобіля дві пістолетні обойми - 25 набоїв із 28-ми. Загалом, сказав Матіос, всі патрулі, які здійснювали переслідування, відстріляли 37 набоїв.

Як повідомляв УНІАН, у Києві в ніч на 7 лютого патрульні поліцейські під час переслідування порушника правил дорожнього руху відкрили вогонь по автомобілю BMW. В результаті загинув 17-річний юнак, який у компанії трьох інших хлопців у нетверезому стані перебував в іномарці.

Столична прокуратура відкрила за даним фактом кримінальне провадження. Патрульних поліцейських, які брали участь у переслідуванні автомобіля-порушника, відсторонили від виконання обов’язків до закінчення розслідування провадження.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
18.02.2016 р.
answerview
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
18.02.2016 р.
answerview
"Якщо відмотати час - вистрілив би знову", - коп, обвинувачений у вбивстві пасажира БМВ
четвер, 18 лютий 2016, 18:33

Печерський суд сьогодні обирає Сергію Олійнику запобіжний захід.

Патрульний поліцейський Сергій Олійник, якого звинувачують у вбивстві пасажира автомобіля БМВ Михайла Медведєва, заявив, що, якщо б можна було відкрутити час назад, він все одно стріляв би. Про це він заявив під час перерви в засіданні суду по обранню йому запобіжного заходу, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости

Як з'ясувалося в ході засідання суду, Олійник перший підбіг до автомобіля BMW на академіка Заболотного, де патрульні заблокували авто. Водій BMW Ростислав Храпачевскій наїхав на Олійника. Після цього гонитва продовжилася. При цьому Сергій Олійник повідомив, що не пам'ятає моменту, коли патрульні почали стріляти, він був в шоці.

Нагадаємо, сьогодні прокуратура оголосила про підозру патрульному поліцейському за статтею вбивство. Слідство з'ясувало, що Олійник стріляв у лобове скло автомобіля, коли той вже зупинився. Печерський суд сьогодні обирає Олійнику запобіжний захід.

У ніч на 7 лютого поліція влаштувала погоню за автомобілем BMW, в ході якої поліцейські відкрили стрілянину, застреливши неповнолітнього пасажира авто Михайла Медведєва.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
18.02.2016 р.
answerview
Україна буде домагатися визнання боргу Януковича хабарем, - Клімкін

Три млрд доларів від Кремля межигірському втікачеві були хабарем і за формою, і за змістом, пояснив голова МЗС України.

Україна буде доводити, що борг Януковича був хабарем за формою і за змістом. Про це заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Звичайно, ми будемо працювати з тим, щоб довести, що це була дійсно хабар і за формою, і за змістом. І те, що це буде розглядати Лондонський суд, дає нам додаткові можливості для цього. Ми до цього готуємося, і найближчим час будуть зроблені всі відповідні меседжі", - підкреслив міністр.

Як повідомлялося раніше, в Мінфіні заявили, що Україна готова захищати свої права у Високому суді Англії за позовом про борг Януковича, поданому від РФ.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
18.02.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
18.02.2016 р.
answerview
Ну и как форумчане оценивают действие полиции в данном случае.???

Герой или убийца, наградить или посадить???
Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
18.02.2016 р.
answerview
Следствие разберется.
Подробности, насколько я понимаю, еще неизвестны же?
like
bad
shockingly
18.02.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
Ну и как форумчане оценивают действие полиции в данном случае.???

Герой или убийца, наградить или посадить???

Придурки тупые,столько машин полиции,могли и шипы выложить,по колесам стрелять.
1
like
bad
shockingly
1
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин