MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
02.02, 21:54
44
+2 °С
Вітер: 0 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2741146
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
03.02.2016 р. відповів для mixan  
answerview
хто ж сумнівався, що ви згодні з цим колишнім риголом  і нинішнім москальськiм  провокатором.
Согласен или нет-дело пятое,запрет ни когда не приводил к желаемому результату.К примеру,я люто и очень давно ненавижу комуняк,но запрет их не как не разделяю.Возьмём многолетний запрет фашизма,чё помогло?Любой запрет только превлекает,при том самых радикальных.Другое дело стараться выставлять их посмешишем перед людьми(прям как тебя),намного более эффективная вещь,но кому я это объясняю...
Проблема современного мира в
том, что умные люди полны
сомнений,а идиоты переполнены
уверенностью...
2
like
2
bad
shockingly
kuk
03.02.2016 р.
answerview
Туреччина вводить візовий режим для російських журналістів з 15 лютого, повідомили ВВС у посольстві республіки у Москві.
Мова йде про спеціальні журналістські візи, схожі на ті, які зараз отримують турецькі журналісти для роботи в Росії.
Візи доведеться оформляти і тим журналістам, які виїздять у Туреччину у короткотермінові відрядження на строк до шести місяців.
Наразі в Росії усі іноземні журналісти для роботи мають отримувати спеціальну акредитацію МЗС.
Росія з 1 січня призупинила безвізовий режим для громадян Туреччини. Це рішення ухвалили після того, як 24 листопада турецькі ВВС збили російський військовий літак Су-2

http://www.bbc.com/ukrainian/news_in_brief/2016/02/160203_vc_russia_turkey_visa?ocid=socialflow_twitter
like
bad
shockingly
03.02.2016 р. відповів для kuk  
answerview
москальськiм  

Пиши уже на том языке который знаеш ! не коверкай мову

Как ты думаешь - у него клавиатура на компе с укр.языком?))

Здается мне что навряд ли 20_drinks Как же тяжело его читать писанину 39_heat Я свободно читаю по украински чуть хуже на нем говорю , но его каракули это 60_tease
Сплю и вижу как Игорь сделает ему подпись над аваторкой"АзироФ" 01_smile
уверенностью...
2
like
2
bad
shockingly
kuk
03.02.2016 р. відповів для Santyago  
answerview
[/q">

20_drinks  03_biggrin  03_biggrin
а уже материальчик подготовил ))
like
bad
shockingly
kuk
03.02.2016 р.
answerview
Молодец баба !Горе комбатам у неё поучится бы.
3
like
3
bad
shockingly
answerview
.К примеру,я люто и очень давно ненавижу комуняк,но запрет их не как не разделяю.Возьмём многолетний запрет фашизма,чё помогло?Любой запрет только превлекает,при том самых радикальных.

Фашисты в парламенте ведь не сидят?-чего не скажешь о коммуняках еще пару лет назад.Радикалы-пофиг-пусть себе пенятся по подвалам-они ничего не решают...так что запрет нужен
Suum cuiqite
Змінено: 03.02.2016 р., serzhbv
1
like
bad
shockingly
1
03.02.2016 р. відповів для mixan  
answerview
вата починає вилазити на екрани тб . Відчуваю на наступних виборах вата переможе вибори ,такiми темпами .

депутатик вже на багатьох каналах і на багатьох передачах засвітився . Чому цієї мерзоти дозволяють вилазити ?

r
штоб "патриоты" могли переместить этот мусор где только можно. Что ты и сделал успешно. Премию дали за прогиб?
Слава Украине!
like
bad
shockingly
kuk
03.02.2016 р.
answerview
Шо за дурь то они там курят 08_lol все синтетические наркотики просто таблетки с этим  08_lol  08_lol
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
03.02.2016 р.
answerview
"Когда в стране два правительства – не работает ни одно": Портніков про те, що показала відставка Абромавічуса
середа, 3 лютий 2016, 17:22
V
На владному Олімпі виникла ситуація з двома центрами прийняття рішень у виконавчій владі - від кадрових до стратегічних. Причому центрів прийняття рішень два, а відповідальність - тільки на одному з них.

Мотивация отставки министра экономики Украины Айвараса Абромавичуса стала наглядной иллюстрацией проблем, о которых приходится говорить, когда речь идет о ситуации с функционированием исполнительной власти. Про це пише Віталій Портніков для newsru.ua, інформують Патріоти України.

Примечательно, что министр, предложенный фракцией БПП, ничего в своем заявлении не говорит о ситуациях, связанных с работой самого правительства, не говорит о взаимоотношениях с премьер-министром или другими фракциями в Верховной Раде.

Он говорит, по сути, о своей собственной фракции и о президентской администрации. Говорит то, о чем знают практически все, кто реально следит за работой правительства – и о чем умалчивают его критики, включая записных антикоррупционных трибунов, вызывающих нездоровый экстаз у неуравновешенной части украинского населения,

Да, правительство не одно. Их два. Министр экономики в своем заявлении об отставке просто рассказал о поддержанных президентской администрацией кадровых предложениях, которые его не устроили.

О предложениях, с которыми он ранее мог соглашаться, он не упоминает – возможно, их в министерстве экономики и не было. Но в других министерствах они были наверняка – причем отнюдь не только в тех, где работают министры от БПП.

Так и возникает ситуация с двумя центрами принятия решений в исполнительной власти – от кадровых до стратегических. Причем центров принятия решений два, а ответственность – только на одном из них. Ведь ответственность на премьере, не так ли?

Это он подбирает министров, их заместителей, отдает им распоряжения, отвечает за их благовидные или не очень благовидные поступки? Или, как оказывается, премьер может быть просто не в курсе – и узнавать о существовании намерения назначить заместителей министра экономики из заявления самого руководителя ведомства об отставке?

Я специально не называю имени Игоря Кононенко, чтобы не запутывать ситуацию еще больше. Игорь Кононенко – это первый заместитель главы фракции БПП.

Эта фракция выдвинула большую часть министров в действующее правительство, работает с этими министрами в обход премьера и с использованием рычагов президентской администрации, даже, как видим, предлагает им собственные кадровые решения – но при этом не отвечает за правительство – потому что это правительство Яценюка и в нем, как написано в коалиционном соглашении, вообще нет никаких квот и никакой фракционной ответственности!

Сейчас на наших глазах БПП вновь обсуждает кандидатуры министров, которые блок хочет предложить парламенту для утверждения – и ситуация повторится – потому что возможности влияния на новых чиновников никуда не денутся. Как никуда не денется и нежелание за них отвечать.

У соседей в Молдове такую ситуацию несколько месяцев назвали "захваченным государством", имея в виду, что министры от коалиционных партий подчиняются не премьеру и даже не парламенту, а олигарху, с которым вынуждены согласовывать свои действия в обход премьера.

Олигарх, между прочим, поступил честно – попытался сам стать премьером, чтобы вопросов больше не было. Но когда на месте нелегитимного второго центра влияния – вполне легитимный, но не имеющий легальных полномочий влияния на кабинет министров – это еще хуже, намного хуже.

Потому что тогда в стране никакой настоящей власти просто нет. И быть не может. Когда в стране два правительства – не работает ни одно.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
Риболов видалений
03.02.2016 р.
answerview
На мітингу в Ростові вимагали повернути Крим Україні і відчепитися від Донбасу (ВІДЕО)

У російському Ростові-на-Дону місцеві жителі закликали повернути окупований Крим Україні

02 лютого 2016, 14:38

Відповідне відео масової акції опублікувало видання "Настоящее время", передає depo.ua.

"Повернути Крим, припинити підтримувати терористів на Донбасі, спробувати змінити владу виборним шляхом", - так організатор акції Станіслав Трутаев пропонує врятувати від девальвації російський рубль.

Jedem das Seine
like
bad
shockingly
03.02.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
Не без скандалу: Абромавічус подав у відставку
середа, 3 лютий 2016, 11:14

Міністр заявив, що вирішив піти через блокування будь-яких серйозних реформ в країні.

Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус подав у відставку. Про це він сказав на брифінгу, який спочатку анонсувався як присвячений приватизації, передають Патріоти України з посиланням на lb.ua.

"Сьогодні я прийняв рішення подати у відставку з посади міністра економічного розвитку і торгівлі України", - сказав Абромавічус. "Причина - різка активізація блокування скільки-небудь системних і важливих реформ в нашій країні. Це вже не просто відсутність підтримки і політичної волі. Це протидія спрямована на те, щоб паралізувати нашу реформаторську роботу. Від несподіваного зняття охорони з міністра і його сім'ї до нав'язування під наростаючим тиском сумнівних осіб у мою команду і на ключові посади на державних підприємствах", - додав він.

"Я можу розглядати такі дії тільки як наполегливу спробу встановити контроль над грошовими потоками. У першу чергу, в НАК "Нафтогаз", а також в оборонній промисловості. І я відмовляюся працювати в такій системі. Я і моя команда не готові служити прикриттям для відновлення старих і створення нових схем в інтересах окремих політичних і бізнес-гравців", - сказав міністр.

"У мене і моєї команди немає бажання бути ширмою для відвертої корупції чи підконтрольними маріонетками для тих, хто хоче в стилі старої влади встановити контроль над державними грошима. Я не хочу їздити в Давос, розповідати про наші успіхи, в той час як за моєю спиною вирішуються якісь питання в інтересах окремих людей. Ці люди мають імена. І одне з цих імен я вам зараз озвучу. Це Ігор Кононенко", - додав Абромавічус.

"Як представник політичної сили, яка висунула мене на посаду міністра, останнім часом він зробив дуже багато для того, щоб заблокувати мою роботу і роботу моєї команди. Спочатку підконтрольні Кононенко депутати від БПП розробили постанову про мою відставку і подали її через фракцію "Відродження" у Верховній Раді. За кілька місяців вона зібрала аж 18 голосів.

Протягом року Ігор Кононенко активно лобіював своїх людей на посаду гендиректора "Укртрансамміак". Кононенко був безпосередньо зацікавлений в "Укртрансамміак", де, замість того, щоб звільнити з посади регіонала Бондика, завів своїх людей, які разом з ним керували компанією. Депутат від БПП, безпосередньо підконтрольний Кононенко, тиснув на призначення в Держзовнішінформі, підприємствах порошкової металургії, Національного агентства з акредитації України", - розповів міністр.

"Кульмінацією цього кадрового свавілля і прагнення повністю підпорядкувати собі потоки стало бажання мати "власного" замміністра в Мінекономіки, який відповідав би за "Нафтогаз" і інші державні підприємства. Кандидат просто приніс повний пакет документів для призначення і заявив:" Я хочу стати вашим замом. Я в команді Кононенка, і мою кандидатуру вже погодили нагорі".

Після цього мені надійшов дзвінок з АПУ з наполегливою рекомендацією взяти цю людину, а також ще одного - на посаду заступника з оборони. На що я відповів: "Я частиною цього дерибану не буду", - і попросив, щоб мене звільнили з посади. Зрештою, Кононенко заявив, що бажає заслухати мій звіт на фракції і розглянути питання про мою відставку. Я вирішив, що полегшу задачу Кононенку і його команді, і подаю заяву про відставку" , - зазначив він. "Ми з командою готові піти якомога швидше, і ні в якому разі не хотіли б затягувати цей процес на тижні або місяці. Я прошу Верховну Раду проголосувати за мою відставку вже завтра", - пояснив він.

Да не отпустит Порох его.
Кажется мне что этот спектакль специально сделан чтобы Порох мог под жопу пнуть кого надо.
Змінено: 03.02.2016 р., August
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
03.02.2016 р.
answerview
"Смотрящие" остались, а "кошельки" собирают дань": Як політики зреагували на відставку Абромавічуса
середа, 3 лютий 2016, 16:41

До гучної заяви міністра економічного розвитку багато хто був невдоволений діями одного з соратників Петра Порошенка, однак ще ніколи це питання не поставало настільки гостро.

Патріоти України пропонують вашій увазі коментарі політиків та волонтерів з приводу топ-новини дня про відставку і звинувачення в корупції людей Петра Порошенка міністром економрозвитку Айварасом Абромавічусом.

Нардеп Егор Фирсов:

Айварас Абромавичус уходит в отставку, это большая потеря для правительства! Знаю это т. к. сам соприкасался с Айварасом по парламентской работе. Причина все та же - коррупция. Пока министр пытается воплощать в жизнь реформы, за его спиной делят потоки.

О коррупции в окружении Президента не говорит только ленивый. Имя Игоря Кононенко упоминается практически при каждом коррупционном скандале. Назрел явный конфликт интересов: или бизнес-интересы друзей, или кардинальные реформы! Других вариантов у нас нет! Пора бы уже понять, что власть - это не бизнес!

Глава МВД Украины Арсен Аваков:

Фракция Народного фронта в ВР не будет голосовать за отставку министра Абромавичуса в Раде. Нужно созидать и помогать созидателям!

Советник главы МВД Зорян Шкиряк:

Полностью согласен с Антоном Геращенко. Коррупция не имеет национальности. Обвиняя всех и вся, кое-кому не стоит использовать термин "этнические украинцы". Это очень некорректно, если не сказать больше ... Особенно учитывая то, когда ты гражданин, живешь и работаешь в Украине. Лучше предоставить реальные факты и помогать бороться с коррупцией не популистскими (всем известными) декларациями, а эффективными действиями.

Нардеп Игорь Мосийчук:

В действующем правительстве Арсения Яценюка новый коррупционный скандал. С публичными обвинениями в коррупции в сторону одного из ближайших соратников Президента Порошенко, Игоря Кононенко и заявлением об отставке выступил министр экономического развития и торговли Айварас Абрамавичус.

Обвинение Абрамавичуса в адрес Кононенко не стало сенсацией для украинцев, ведь до громкого заявления господина Айвараса об этом не говорил только ленивый. Интересно другое. Во время пресс-конференции Министр экономического развития и торговли Айварас Абрамавичус заявил о своих достижениях, а именно, стабилизации украинской экономики.

Это какой-то стабилизец! Давайте спросим у украинцев, что они думают об этом стабилизце от Айвараса? Хотя, что спрашивать? Достаточно раскрыть глаза и, сняв розовые очки, посмотреть вокруг.

Волонтер Юрий Касьянов:

Абромавичус подал в отставку якобы из-за давления на него Кононенко и нежелания участвовать в каких-то схемах по приватизации. Якобы не учел он интересы каких-то "политических групп". Якобы Кононенко - человек Порошенко. Якобы это всё политика...

Никакой политики тут нет. Давайте говорить честно и прямо: наши правители продолжают делать то же самое, что делали их предшественники - воровать. Буквально все, начиная с президента и заканчивая главой райадминистрации. Это никакая не коррупция - это банальное воровство.

И приватизация блокируется, потому что приватизировать госпредприятия по хорошей цене должны только свои люди (а как вы думаете, Петр Алексеевич в одночасье стал владельцем шоколадных народных фабрик?). Поэтому должности продаются, поставленные "кошельки" собирают платежи, а назначенные "смотрящие" следят за порядком в системе...
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
03.02.2016 р. відповів для serzhbv  
answerview
.К примеру,я люто и очень давно ненавижу комуняк,но запрет их не как не разделяю.Возьмём многолетний запрет фашизма,чё помогло?Любой запрет только превлекает,при том самых радикальных.

Фашисты в парламенте ведь не сидят?-чего не скажешь о коммуняках еще пару лет назад.Радикалы-пофиг-пусть себе пенятся по подвалам-они ничего не решают...так что запрет нужен
А ты уверен что не сидят?Только раньше ты знал ху из ху,а теперь поди догодася кто на чЛенина до сих пор мастурбирует.
уверенностью...
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
03.02.2016 р.
answerview
Порошкоботы чёто молчат, папу не лижут. 06_question

Відповість за все: Кононенко і "БПП" загрожує кримінальна справа антикорупційного бюро за тиск на Абромавічуса
середа, 3 лютий 2016, 16:26

Міністр буде фігурувати в справі як свідок.

Співробітники Національного антикорупційного бюро ініціювали кримінальну розгляд щодо діяльності Ігоря Кононенко, що займає пост заступника керівника фракції "Блок Петра Порошенка". Про це стало відомо з повідомлення на офіційному сайті відомства, передають Патріоти України.

Кононенко підозрюють у втручанні в хід роботи Міністерства економічного розвитку і торгівлі. Відправною точкою для кримінальної справи послужила заява, зроблена Айварасом Абромавічусом. "Відомості внесені до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення за статтею 364 (ч.2) КК України "Зловживання владою або службовим становищем", - свідчить повідомлення.

Крім того, кримінальна справа стосується і інших учасників "БПП". У зв'язку з цим бюро найближчим часом проведе допит Абромавічуса з метою виявлення подробиць подій, яких він торкнувся у своїй заяві. Міністр буде фігурувати в справі як свідок.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

А ты уверен что не сидят?Только раньше ты знал ху из ху,а теперь поди догодася кто на чЛенина до сих пор мастурбирует.

А чё, давай тогда наркоту разрешим, пидорасню и лесби, браконьерство и самогоноварение  легализуем.
А чё, по твоему запрет ведь только привлекает 06_question
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
03.02.2016 р.
answerview
Не обійшлось без "Пастора": До скандалу з Абромавічусом причетний Турчинов
середа, 3 лютий 2016, 18:51

Відставку Абромавічуса наблизила вимога призначити замом міністра економіки в статусі неформального "наглядача" Сергія Пінькаса, який працював замом глави "Укроборонпрому".

Народний депутат і журналіст Сергій Лещенко заявив, що міністру економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус намагався нав'язати заступника секретар РНБО Олександр Турчинов, що і вплинуло на відставку міністра. Про це нардеп написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Відставку Айвараса Абромавічуса наблизила вимога призначити замом міністра економіки в статусі неформального "наглядача" такого собі Сергія Пінькаса. До недавніх пір Пінькас працював замом глави "Укроборонпрому", ключового державного активу у сфері впливу Адміністрації президента. Лобістом призначення Пінькаса називають Турчинова", - написав Лещенко .

"Перевіряю інформацію про те, хто ж був запропонований Адміністрацією президента на пост зама міністра економіки - куратора "Нафтогазу". Ця новина може багатьох неприємно приголомшити", - додав нардеп.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
kuk
03.02.2016 р.
answerview

08_lol  08_lol  08_lol
like
bad
shockingly
Риболов видалений
03.02.2016 р.
answerview
Торговий представник України теж іде з посади за Абромавічусом

Наталія Микольська, яка обіймає посаду торгового представника України і є відповідальною за переговори з  ЄС з торгівельної тематики, в середу ввечері також оголосила, що йде у відставку.

Про це вона написала на власній  сторінці в Facebook.

"Я прийняла дуже складне і важливе рішення разом з міністром піти, з посади Торгового представника України. Я прийшла в команду технократів і основним критеріям для відбору мене міністром на цю посаду були лише мої професійні і моральні якості... Ми прийшли змінювати цю країну. Нам багато чого вдалося, але ще більше попереду", - заявила вона.

Джерела Європравди стверджують, що цей крок не був від початку погоджений з міністром Айварасом Абромавічусом – про його відставку Микольська дізналася лише вранці, коли була на засіданні ВР.

"Я повинна і завершу всі пріоритетні проекти. Ця ситуація не повинна стати і не стане на заваді нашій протидії агресії Російській Федерації", - наголосила Микольська.

Як повідомляла "Європейська правда", Микольська була ключовим преговорником, зокрема, щодо перегляду норм Угоди про асоціацію та у тристоронніх консультаціях з РФ.
Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
kuk
03.02.2016 р.
answerview
Ну и после блока зрады выше написанного 08_lol  08_lol  08_lol

Зустрівся і поговорив з Айварасом Абромавічусом, якого саме я запросив до команди, надав українське громадянство і звернувся до фракції "Солідарність" з пропозицією висунути його на посаду міністра економіки. Айварас підтвердив, що протягом всього часу роботи в Уряді мав повну мою підтримку його реформаторських ініціатив, як безпосередньо, так і через Нацраду реформ. З мого боку, таке сприяння гарантоване й надалі. Вважаю, що Айварас має залишатися міністром і продовжувати реформи. Він пішов думати.
Все, що сьогодні озвучив Айварас Абрамавічус, має розслідувати Національне антикорупційне бюро як новостворений незалежний орган. Ігор Кононенко звернувся до НАБУ і заявив, що готовий співпрацювати з ним. Про це повідомило керівництво цього органу.
Чим швидше суспільство отримає відповідь на поставлені питання, тим краще.
1
like
bad
shockingly
1
03.02.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

А чё, давай тогда наркоту разрешим, пидорасню и лесби, браконьерство и самогоноварение  легализуем.
А чё, по твоему запрет ведь только привлекает 06_question
Так давно пора или от того что это под запретом его стало меньше?В нормальных странах давно живут с этим и заметь-живут хорошо!
уверенностью...
1
like
bad
shockingly
1
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин