MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
02.02, 21:50
44
+2 °С
Вітер: 0 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2741141
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
mixan забанений
03.02.2016 р.
answerview
вата починає вилазити на екрани тб . Відчуваю на наступних виборах вата переможе вибори ,такiми темпами .

депутатик вже на багатьох каналах і на багатьох передачах засвітився . Чому цієї мерзоти дозволяють вилазити ?

http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
Змінено: 03.02.2016 р., mixan
2
like
bad
shockingly
2
Риболов видалений
03.02.2016 р.
answerview
Останній шлях «кіборга»: Надвірна зустрічала на колінах тіло героя АТО, сьогодні похорон

2 лютого, на Прикарпаття привезли тіло 25-річного Анатолія Гаркавенка, що днями загинув на Донбасі.
Боєць служив у підрозділі ОУН 93-ї ОМБ, був уродженцем села Делятин, Надвірнянського району, Івано-Франківської області.
Спочатку загиблого привезли до Івано-Франківська, де відбулося прощання із героєм. Пізніше прах героя відвезли в рідне селище Делятин, де мешканці навколишніх сіл, керівництво району та міста на колінах зустріли кортеж з тілом загиблого воїна в м. Надвірна на майдані Шевченка. Земляки утворили живий ланцюг, передає портал Надвірна. Присутні помолились за упокій душі Анатолія, псевдо «Морячок».
Для гідного вшанування героя люди утворили живий ланцюг по вул. Соборній, щоб провести героя до рідної домівки. На панахиду біля родинного подвір’я загиблого бійця зібралися родина, друзі, сотні односельчан. Похорон відбудеться в середу, 3 лютого, об 11 годині.

Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
03.02.2016 р. відповів для mixan  
answerview
вата починає вилазити на екрани тб . Відчуваю на наступних виборах вата переможе вибори ,такими темпами .

Ти вже потихеньку готуєш мотоком до перемоги вати? Ще й шрифт підібрав гаденький! 10_ireful2
Іванович. Не бандерлог!
1
like
1
bad
shockingly
answerview
вата починає вилазити на екрани тб . Відчуваю на наступних виборах вата переможе вибори ,такiми темпами .

депутатик вже на багатьох каналах і на багатьох передачах засвітився . Чому цієї мерзоти дозволяють вилазити ?

Так может рассуждать только ватник...
Проблема современного мира в
том, что умные люди полны
сомнений,а идиоты переполнены
уверенностью...
2
like
1
bad
shockingly
1
mixan забанений
03.02.2016 р. відповів для Santyago  
answerview
хто ж сумнівався, що ви згодні з цим колишнім риголом  і нинішнім москальськiм  провокатором.
1
like
1
bad
shockingly
kuk
answerview
москальськiм  

Пиши уже на том языке который знаеш ! не коверкай мову
like
bad
shockingly
Риболов видалений
03.02.2016 р.
answerview
​Своє "відпрацювали": Після заяви Абромавічуса уряд з президентом мають піти у відставку, - Гриценко
середа, 3 лютий 2016, 14:11

На думку Гриценка, в країні необхідно провести як парламентські, так і президентські вибори.

Екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко вважає, що після заяви глави Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Айвараса Абромавічуса про факти корупції в оточенні президента, для країни буде недостатньо тільки парламентських виборів. Про це він повідомив в соціальній мережі, передають Патріоти України.

«Міністр Абромавічус подав у відставку і на камери відкрито заявив про факти корупції ключової особи в президентському оточенні - Кононенко, депутата ББП і бізнес-партнера Порошенко. Очевидно, що «єдина» правляча команда Порошенко-Яценюка, яка сидить на потоках і лише імітує реформи - повинна піти», - зазначив Гриценко.

На думку Гриценка, в країні необхідно провести як парламентські, так і президентські вибори. Він вважає, що станеться це тоді, коли люди зрозуміють, що відбувається у владі. Тому, Гриценко визначив основну задачу для себе - це донесення правди до людей. «Ми повинні правдою перебити пропагандистську брехню, яку влада щодня-щогодини транслює на суспільство через олігархічні «ящики», - додав Гриценко.
Jedem das Seine
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
03.02.2016 р. відповів для Santyago  
answerview

Я один тут вижу начало тонких вбросов? Уверен, что дальше что-то в таком духе и будет продолжаться от него
3
like
3
bad
shockingly
Риболов видалений
03.02.2016 р.
answerview
Не без скандалу: Абромавічус подав у відставку
середа, 3 лютий 2016, 11:14

Міністр заявив, що вирішив піти через блокування будь-яких серйозних реформ в країні.

Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус подав у відставку. Про це він сказав на брифінгу, який спочатку анонсувався як присвячений приватизації, передають Патріоти України з посиланням на lb.ua.

"Сьогодні я прийняв рішення подати у відставку з посади міністра економічного розвитку і торгівлі України", - сказав Абромавічус. "Причина - різка активізація блокування скільки-небудь системних і важливих реформ в нашій країні. Це вже не просто відсутність підтримки і політичної волі. Це протидія спрямована на те, щоб паралізувати нашу реформаторську роботу. Від несподіваного зняття охорони з міністра і його сім'ї до нав'язування під наростаючим тиском сумнівних осіб у мою команду і на ключові посади на державних підприємствах", - додав він.

"Я можу розглядати такі дії тільки як наполегливу спробу встановити контроль над грошовими потоками. У першу чергу, в НАК "Нафтогаз", а також в оборонній промисловості. І я відмовляюся працювати в такій системі. Я і моя команда не готові служити прикриттям для відновлення старих і створення нових схем в інтересах окремих політичних і бізнес-гравців", - сказав міністр.

"У мене і моєї команди немає бажання бути ширмою для відвертої корупції чи підконтрольними маріонетками для тих, хто хоче в стилі старої влади встановити контроль над державними грошима. Я не хочу їздити в Давос, розповідати про наші успіхи, в той час як за моєю спиною вирішуються якісь питання в інтересах окремих людей. Ці люди мають імена. І одне з цих імен я вам зараз озвучу. Це Ігор Кононенко", - додав Абромавічус.

"Як представник політичної сили, яка висунула мене на посаду міністра, останнім часом він зробив дуже багато для того, щоб заблокувати мою роботу і роботу моєї команди. Спочатку підконтрольні Кононенко депутати від БПП розробили постанову про мою відставку і подали її через фракцію "Відродження" у Верховній Раді. За кілька місяців вона зібрала аж 18 голосів.

Протягом року Ігор Кононенко активно лобіював своїх людей на посаду гендиректора "Укртрансамміак". Кононенко був безпосередньо зацікавлений в "Укртрансамміак", де, замість того, щоб звільнити з посади регіонала Бондика, завів своїх людей, які разом з ним керували компанією. Депутат від БПП, безпосередньо підконтрольний Кононенко, тиснув на призначення в Держзовнішінформі, підприємствах порошкової металургії, Національного агентства з акредитації України", - розповів міністр.

"Кульмінацією цього кадрового свавілля і прагнення повністю підпорядкувати собі потоки стало бажання мати "власного" замміністра в Мінекономіки, який відповідав би за "Нафтогаз" і інші державні підприємства. Кандидат просто приніс повний пакет документів для призначення і заявив:" Я хочу стати вашим замом. Я в команді Кононенка, і мою кандидатуру вже погодили нагорі".

Після цього мені надійшов дзвінок з АПУ з наполегливою рекомендацією взяти цю людину, а також ще одного - на посаду заступника з оборони. На що я відповів: "Я частиною цього дерибану не буду", - і попросив, щоб мене звільнили з посади. Зрештою, Кононенко заявив, що бажає заслухати мій звіт на фракції і розглянути питання про мою відставку. Я вирішив, що полегшу задачу Кононенку і його команді, і подаю заяву про відставку" , - зазначив він. "Ми з командою готові піти якомога швидше, і ні в якому разі не хотіли б затягувати цей процес на тижні або місяці. Я прошу Верховну Раду проголосувати за мою відставку вже завтра", - пояснив він.
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
03.02.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
kuk
03.02.2016 р.
answerview
Я под столом  08_lol  08_lol  08_lol  08_lol

Новости "Новороссии": ученые "ДНР" будут делать из угля алмазы "на экспорт"

Как сообщают новости "Новороссии", добыча каменного угля в "ДНР" с каждым днем становится все менее выгодной. Но и здесь уважаемые ученые "молодой республики" нашли выход.
"Преобразование каменного угля в алмазы – та мечта ученых, которая только сегодня превратилась в реальность. Ранее подобные процессы были недостижимы по причине необходимости применения сверхвысоких давлений и температур, достичь которых мировой науке было не под силу. И только донецким ученым, которые посвятили соответствующим практическим разработкам десятилетия своего труда, эта задача оказалась по плечу. В данный момент инициатива ученых встретила горячее одобрение со стороны государственного руководства. Ведь теперь "Донецкая Народная Республика" имеет все шансы стать единственной мировой страной, в которой производство искусственных драгоценных камней станет самостоятельной отраслью промышленного производства" - пишут "республиканские издания".

http://joinfo.ua/sociaty/1149275_Nov...html?_utl_t=fb
1
like
1
bad
shockingly
kuk
03.02.2016 р.
answerview
08_lol  08_lol  08_lol  08_lol  08_lol
1
like
1
bad
shockingly
kuk
03.02.2016 р.
answerview
О оно как  03_biggrin
like
bad
shockingly
03.02.2016 р. відповів для kuk  
answerview
08_lol  08_lol  08_lol  08_lol  08_lol

Так Мустанг просто в небо рвётся)))))))
like
bad
shockingly
answerview

Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
03.02.2016 р.
answerview
Главарь банды "ЛНР" спокойно разгуливает по Киеву. http://vchaspik.ua/politika/369010glavar-bandy-lnr-spokoyno-razgulivaet-po-kievu
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
mixan забанений
03.02.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

Так может рассуждать только ватник...

Я один тут вижу начало тонких вбросов? Уверен, что дальше что-то в таком духе и будет продолжаться от него

Ці мерзоти випросять, люди знову піднімуться! ( про уряд )
like
bad
shockingly
answerview
москальськiм  

Как ты думаешь - у него клавиатура на компе с укр.языком?))
Змінено: 03.02.2016 р., August
like
bad
shockingly
03.02.2016 р.
answerview
-
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
1
like
1
bad
shockingly
kuk
03.02.2016 р. відповів для August  
answerview
москальськiм  

Как ты думаешь - у него клавиатура на компе с укр.языком?))

Здается мне что навряд ли 20_drinks Как же тяжело его читать писанину 39_heat Я свободно читаю по украински чуть хуже на нем говорю , но его каракули это 60_tease
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин