MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
01.02, 22:35
44
+3 °С
Вітер: 4 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2740253
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
kuk
25.01.2016 р.
answerview
У пастора конкурент появился )))
like
bad
shockingly
25.01.2016 р. відповів для kuk  
answerview
У пастора конкурент появился )))

А что тут такого-Сенька  Кролиный Чечню,понимаешь,кошмарил,кацапский спецназ вовсю шатал,а Ляшко,что-рыжый?Вот взял и запустил сепаратюг на мясо! 17_wink  03_biggrin
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
bad
shockingly
kuk
25.01.2016 р.
answerview
Ух ты !!

BBC: Белый дом впервые обвинил Путина в коррупции:Министерство финансов США пришло к выводу, что Путин - коррупционер

Министерство финансов США обвинило президента России Владимира Путина в участии в коррупционных схемах. Такое заявление в интервью BBC сделал официальный представитель ведомства Адам Шубин, отвечающий за санкции в отношении России. Он подчеркнул, что США «уже много лет» знали о причастности российского президента к коррупционным схемам.

BBC отмечает, что ранее правительство США вводило санкции против окружения Путина, но впервые в коррупции обвиняется сам глава российского государства.

«Мы видели, как он (Путин) обогащает своих друзей и ближайших союзников, а также маргинализирует тех, кто не относится к его друзьям и не занимает государственные должности. Неважно, идет ли речь о российских энергоресурсах или других госконтрактах, он дает это тем, кто, по его мнению, будут служить ему, и исключает тех, в ком сомневается. Для меня это коррупция», — пояснил Шубин.

При этом он отказался комментировать секретный доклад ЦРУ 2007 года, в котором шла речь о том, что состояние президента России составляет более 40 миллиардов долларов. Однако Путину, по мнению представителя Минфина США, удалось сконцентрировать у себя значительные богатства.

«Он получает якобы официальную государственную зарплату в районе 110 тысяч долларов в год. Но это не совсем точный показатель богатства человека. Долгие годы он работал над разными способами, чтобы замаскировать свое состояние», — добавил Шубин.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
25.01.2016 р.
answerview
"Ярош уже не належить собі", - Олена Білозерська
понеділок, 25 січень 2016, 19:31

Дмитро Ярош - сильна людина, хоча й не дуже любить демонструвати силу.

Відомий блогер і соратниця Дмитра Яроша розповіла про те, хто увійшов до його нового руху; що думають з цього приводу цього побратими з "Правого сектору"; коли з'явиться нова партія, а також про те, чому пристріляна "оптика" важливіша за коментарі у Фейсбуці. Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню Цензор.нет, інформують Патріоти України.

Звістка про створення Національного руху Дмитра Яроша багатьох застала зненацька. І начебто всі знали про його "розлучення" з "Правим сектором"; і зрозуміло було, що з політики він і його соратники, що залишили "ПС, не підуть. Але надто вже швидкими темпами стартувала легалізація нового проекту: в середині січня презентували новий рух; а вже на лютий намічений з'їзд, на якому, судячи з усього, буде оформлена нова політична партія.

- Ви більш-менш детально роз'яснили, чому було вирішено використати у назві руху ім'я Дмитра Яроша: високий рівень довіри та поваги до провідника; лідерська сутність руху; усім відоме ім'я, а отже, у нової сили не буде проблем з ідентифікацією.

Добре, ну, а якщо з Дмитром Ярошем щось станеться? Або його думка не збігатиметься з точкою зору більшості побратимів, як це було у "ПС"? Як бути тоді?

- Якщо з ним, не дай Боже, щось трапиться у найближчому майбутньому - нашого руху не стане. Якщо потім, колись - буде не Рух Яроша, а Рух імені Яроша.

І я б не сказала, що він розійшовся з більшістю побратимів. Більшість якраз пішла з ПС разом з Ярошем. Ми впевнені, що не помиляємось у своєму Провіднику. Бо інакше наш рух розвалиться, а в Україні нічого не зміниться.

- Гаразд, процитую вашу статтю: "На нараді не йшлося про створення клону "Правого сектору". Так сталося, що після Майдану не виникло сили тяжіння, здатної об'єднати прагнення патріотів будувати принципово нову державу Україна, дати цьому прагненню правильний вектор. Саме будівельним майданчиком нової національної держави і має стати новий рух".

Олено, чи не здається вам, що з самого початку оцей "правильний вектор" аж занадто задають ім'я та особистість Дмитра Яроша? Я, звісно, розумію, що ви награлися у різноманітність внутрішніх платформ, що структура нового руху пронизана військовою дисципліною - але ж будь-якій політичній силі для розвитку потрібні нові ідеї; хто у разі потреби буде опонувати лідеру, чиє ім'я дало назву рухові?

- Ну, по-перше, це не моя стаття, це редакційна стаття з нашого сайту. По суті питання - мені здається, що, навпаки, особистість Яроша весь цей час недостатньо "задавала вектор".

- Недостатньо? Ви справді так вважаєте?

- Розумієте, це по життю настільки м'яка людина… Він же не рветься ні в які провідники, хоча його посада називається саме так вже не один рік. Розумієте, у нього велика щаслива сім'я, троє дітей, маленький улюблений онук... Він двадцять років вишколював молодь, потім рік воював, був важко поранений, простіше кажучи, адреналіну нахапався на все життя.

Тепер його б воля - мабуть, сів би собі удома з родиною і мемуари писав, допомагаючи побратимам мудрими порадами. А ми на нього насідаємо: "Ти це почав на Майдані, тобі й розгрібати - до кінця". Бо просто немає іншого. Дмитро Ярош - не святий, святих немає, але він порядна людина. Це така рідкість серед людей, які бодай чогось досягли… І він сильна людина, хоча й дуже не любить демонструвати силу.

Ми абсолютно свідомо робимо з нього національного лідера, не беручи до уваги його особисті інтереси і не питаючи про особисті бажання. І він ним стане, а куди ж йому діватися? Він уже не належить собі. Буде керувати, буде нести відповідальність. Бо інакше - все, торба.

А щодо необхідності конструктивної критики - ой, знаєте, в Україні взагалі ніколи не бракувало критики, критиків і тим більше критиканів - будь-якої постаті, події чи явища. От чого нашому суспільству бракувало завжди і бракує зараз - це дисципліни. Може, пора попрацювати в цьому напрямку?

- Скільки людей наразі входять до руху? Який відсоток серед них тих, хто попередньо вийшов з "Правого сектора" і скільки людей вступили до руху "зі сторони"?

- У мене немає і не може бути такої статистики. Понад те, я навіть не уявляю, у кого вона може бути. З Ярошем вийшли з ПС обидва наші бойові батальйони - 5-й і 8-й, медичний батальйон "Госпітальєри" (тобто, абсолютна більшість підрозділів, які воюють) і кілька запасних батальйонів - точно знаю про Харківський і Дніпропетровський. Це якщо казати про силове крило. Ще є багато партійних осередків, які до нас долучилися. Тобто, з нами пішла більшість, але конкретний відсоток я назвати не можу.

Більшість запасних батальйонів, а також два воюючих підрозділи залишилися в ПС, але кількісно вони невеликі.

Щодо людей "зі сторони" - їх уже помітна кількість, але ж наш рух тільки формується, офіційно в нього ще ніхто не вступив, навіть я. Тобто, люди цікавляться, ведуть переговори. На з'їзді все стане зрозумілим.

- Коли збираєтеся оформлювати рух у партію?

- Вочевидь, під час з'їзду, який планується у лютому. Партія стане частиною руху.

- Олено, а навіщо вам потрібен рух? Чи не достатньо партії? Поясніть, як це працюватиме.

- Рух - це ширше поняття, ніж партія. По-перше, формат руху дозволяє залучити більшу кількість людей, в тому числі тих, які за українськими законами не можуть бути членами політичних партій через свій рід діяльності - наприклад, військовослужбовці. Також є багато людей, яким цікаво займатися громадською роботою, але які принципово не хочуть бути партійними, займатись політикою. І ще одна дуже вагома причина: політичні партії не можуть мати у своєму складі військові загони. А у нас є силове крило - бойові озброєні батальйони, від яких ми не збираємося відмовлятись. Війна іде. Наші батальйони призначені винятково для боротьби з ворогом, а не з політичними конкурентами.

Як це працюватиме? Політики займатимуться політикою, в тому числі братимуть участь у виборах. Вояки воюватимуть.

- Які політичні сили або громадські рухи Національний рух Дмитра Яроша вважає своїми природними союзниками?

- Перш за все, "Правий сектор", звичайно. Щодо решти - пропозиції про співпрацю вже є, але казати конкретику ще рано. Якщо казати загалом - співпраця з різних питань можлива з будь-якими патріотичними силами, об'єднання в одну політсилу - ні. Бо ми - люди Яроша, а представники інших політсил - люди когось іншого, хоча й не називаються так.

- Є ще люди Порошенка, люди Яценюка. Надмірну увагу до себе з боку нинішньої виконавчої влади відчуваєте?

- Нам до неї не звикати. Раніше її було трохи більше, зараз трохи менше, потім, мабуть, знову буде більше… Конкурентів завжди мочать сильніше і брудніше, ніж ворогів.

- Найсвіжіші приклади того, як вас мочать конкуренти, навести можете?

- Саме як Рух Яроша нас всерйоз ще не мочили, бо ми ж тільки-тільки стали утворюватись, вони ще й стратегію "мочилова", мабуть, розробити не встигли. Так, дрібні наїзди, яких ми майже не помічаємо, бо ми ж не з нізвідки виникли, а з ПС, і в нас за ці два роки вже шкура дубова. А от під назвою ПС ми всього зазнали. У нас є жарт: якщо хтось копнув ногою собаку і цей негарний випадок потрапив у ЗМІ - значить, той, хто це зробив, належить до ПС.(сміється.-Ред.) У наш час 90% "мочилова" конкурентів - саме інформаційне, воно дієвіше за інші методи. Крім цього - було оточення баз, було недопущення на фронт… До речі, не пускають і зараз, так що офіційно нас на фронті нема. Тільки офіційно, звичайно.

- А що думають з приводу створення нового руху колишні побратими з "ПС"? Доводилося чути, що більш непримиренні до курсу нинішнього президента люди залишилися у "ПС", Дмитра ж Яроша та його прибічників звинувачують у "конвертації бренду", у дискредитації ідеалів. Що відповідаєте на такі закиди?

- Вони і зараз наші побратими. Все-таки рік на передку разом. Усі бренди, крім прізвища Ярош, ми, йдучи, залишили їм - саме щоб уникнути конфлікту і якоїсь конфронтації. Вони справді позиціонують себе як більш непримиренні, певніше, вони відкрито декларують свою непримиренність. А ми нічого такого не декларуємо, бо навіть правильні декларації у невчасний момент - це велика шкода.

На всілякі закиди ми просто нічого не відповідаємо. Ситуація зараз така: керівництво ПС, як і ми, поводиться цілком коректно і жодних претензій до нас не декларує. Водночас в Інтернетах вже не перший тиждень відбувається просто страшне, явно професіоналами організоване мочілово Яроша і його соратників. Люди і боти, які це роблять, позиціонують себе як патріоти-радикали, героєм і взірцем для наслідування, як правило, проголошують покійного Лісника.

- Як саме це працює?

- Це працює так: користувач соцмережі, наприклад, з Лісником на аватарці буде у глузливому й принизливому тоні лаяти абсолютно все, що я напишу - навіть якщо напишу, що трава зелена. Усі дії Яроша, аж до вишивки бісером, він у такому самому тоні оголошуватиме зрадою. Вони розповсюджують образливі демотиватори, часто з викривленими цитатами нібито з Яроша, вони майже завжди не знають нашої внутрішньої "кухні", взагалі нічого не знають, пишуть нісенітниці, головне - звинувачувальний тон і кількість коментарів, щоб виходило, як у відомому анекдоті: "У попа донька повія". "Так у нього немає доньки, тільки сини". "То нічого, хай тепер виправдовується". Я не вірю, що за цим брудом стоять пеесівці. Комусь просто вигідно нас пересварити. Тому принципово - жодної реакції.

- Ви не вірите, що за цим брудом стоять пеесівці. А хто ж тоді? Не вірю, що у вас немає інформації з цього приводу…

- Я чітко знаю, кому це вигідно: владі. В тому числі російській. А відстежувати кожного бота - забагато честі для них. Мені що, більше робити нема чого? Он у мене оптика не пристріляна, треба домовлятись про полігон. Бо раптом завтра бойовий, а я з "декоративною" зброєю. Мене це турбує більше, ніж коментарі у Фейсбуці.

- У наш час для розвитку будь-якого руху потрібні гроші; різниця лише у їх кількості. Скільки грошей потрібного вашому рухові, і звідки ви їх братимете?

- Я фінансовими питаннями ніколи не займалася. Але впевнена, що десятої частини бюджету будь-якої з провідних українських партій нам би вистачило для повного опанування влади в Україні. Головне - не брати гроші у когось одного, в якогось олігарха чи політика, щоб не потрапити до нього в залежність.

Крім того, частину грошей, які зазвичай витрачаються на рекламу політсили, можна компенсувати різними гарними справами. Я давно і шалено сподіваюсь, що нам вдасться добряче наступити на хвіст ваті, як вдалося, коли ми були "Правим сектором". Тоді безплатний піар за їхній рахунок нам забезпечений.

- А якщо допомога прийде від Геннадія Корбана, з яким у Яроша дружні стосунки? Або від Валентина Наливайченка?

- За великим рахунком, не має значення, у кого брати гроші. Має значення, як і на що витрачати.

- Хто буде заступниками Дмитра Яроша у новому русі? Розкажіть у кількох словах про його структуру.

- Рух знаходиться у стадії формування. На даному етапі заступником Дмитра Яроша з політичних питань є друг Богема (Андрій Шараскін), з військових - начштабу УДА друг Сокіл. Структура буде подібною до структури ПС - політичне крило (партія) і військове, яке отримало робочу назву Українська добровольча армія (УДА). Скоріше за все, ця назва залишиться. Ще буде громадське крило. Чи буде окрема молодіжна організація - ще не вирішено.

- За ситуацією навколо бійки у Драгобраті слідкуєте? Що думаєте про ситуацію, яка склалася?

- У нас досі немає всієї інформації, тому можна лише робити припущення. Скоріше за все, це був побутовий конфлікт. Принаймні двох з його учасників я знаю як відчайдушних вояків, героїв війни. Вони були поранені, контужені. Пам'ятаю, як рік тому, коли у мене було свято, один з них прийшов на милицях з величезним букетом квітів. Дмитро Ярош одразу ж, як тільки довідався про те, що сталося, вирішив узяти хлопців на поруки.

- Які висновки у вашому русі зробили, виходячи з цього інциденту?

- Ми зробили висновки раніше, ще до цього інциденту, заснувавши новий рух.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
bad
shockingly
1
25.01.2016 р. відповів для User  
answerview
А ось починається те про що я давно писав - ця реформа дістане кожного 03_biggrin

В ближайшее время Министерство здравоохранения собирается презентовать стратегию реформ и огласить тарифы на платную медицину
Реформа подразумевает, что бесплатным оставят лишь минимальный объем услуг, за остальное придется платить, пишут «Вести».
Прием у врача, например, обойдется в 100–150 грн.
«Первое, что предлагается сделать, — выдать минимальный страховой пакет, который оплатит госбюджет. Его дадут всем. Но для пенсионеров, детей, студентов и инвалидов там будет заложено гораздо больше денег, чем для работающих. А тех, кто трудоустроен, должны застраховать работодатели. Кроме того, они сами смогут купить медстраховку», — рассказал изданию глава правления БФ «Пациенты Украины» Дмитрий Шерембей, который входит в экспертный совет по реформе.
В минимальный пакет войдут самые простые анализы и прививки, расходы на лечение диабета, ВИЧ и психических заболеваний.
«Скорая помощь и роды также будут для всех бесплатными. Возьмет государство на себя и лечение онкологических заболеваний, а вот стоматология, неургентная хирургия — все платно, иного выхода нет», — говорит Андрей Гук, который также входит в экспертный совет.
Что касается тарифов на медицинские услуги, то они, как говорят в Минздраве, будут в среднем на 10–20% меньше, чем у частников. Сейчас чиновники как раз проводят подсчеты.
«Например, цифровой рентген может стоить 250–300 грн, УЗИ брюшной полости — 300–450 грн, кардиограмма — 120–150 грн, консультация терапевта — 150 грн», — сообщили журналистам в Минздраве. Если речь идет об операции, расценки могут разниться в зависимости от региона — в Киеве, разумеется, дороже.
Если опираться на цены частников, то, к примеру, удаление аппендицита обойдется в таком случае от 6 тыс. грн до 8 тысяч грн в зависимости от состояния пациента. Хотя эту операцию могут записать в срочные, а значит, бесплатные.
Пока украинцы не очень готовы к подобным изменениям. Пенсионеры опасаются, что в итоге им выделят сущие копейки, на которые врачи ничего не смогут сделать. Что касается трудоспособных людей, то кадровики уверены: в кризис работодатели будут всячески избегать лишних трат на медстрахование, так что сотрудники останутся с минимальным пакетом от государства.
Сейчас медстраховка на год обойдется как минимум в 4 тыс. грн (при обслуживании в госклиниках и без покрытия медикаментов), а максимум — 20 тыс. грн.

эти расценки уже давно существуют как добровольная помощь больного. тестю летом аппендицит гнойный удаляли летом, без 200 баксов в операционную брать не хотели и плюс 1000гр в день на лекарства. жена много лет мучалась головными болями и ни кто ни чего не находил пока не обратились в частную клинику в Киеве и о чудо и нашли причину и помогли и вышло дешевле чем каждому врачу по 100гр что бы отнёсся с пониманием а не просто назначил от балды лекарства кстати не дешёвые но всё равно не помогающие. я сам проработал в городской больнице 6 лет в приёмном и видел отношение врачей к людям и не верю что что то поменяется поэтому туда не ногой. а если (тьфу-тьфу) припечёт то только в проверенную частную клинику , благо их сейчас в городе хватает и стоит это не на много дороже.
like
bad
shockingly
25.01.2016 р. відповів для stakan  
answerview
а   водительская  категория на скутер в россии работает?????
требуют ли гаи  ее наличие.?????... просто я иногда читаю ветку лидаводов на московском форуме.... но  она почти мертвая... там мало что пишут.... другие темы я  не читаю....

Да вроде как категории М и А1 ввели. Но из-за несостыковок между принятием Закона и реальной работой (нормы, бланки, условия) - скутеристов не трогали в течении 14 года. Как всегда бардак. В 15-м как было - не знаю.
like
bad
shockingly
kuk
25.01.2016 р.
answerview
like
bad
shockingly
kuk
25.01.2016 р.
answerview
2
like
2
bad
shockingly
Риболов видалений
25.01.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
26.01.2016 р.
answerview
http://www.day.kiev.ua/ru/article/top-net/stratehicheskaya-cel-rossii-sozdat-na-vostochnoy-territorii-ukrainy-goryashchiy
хм
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
Змінено: 26.01.2016 р., Limon
like
bad
shockingly
26.01.2016 р.
answerview

like
bad
shockingly
26.01.2016 р.
answerview
Секретное заседание глав '#днр' и '#лнр' о судьбе Крыма!
1
like
1
bad
shockingly
26.01.2016 р. відповів для kuk  
answerview
сучасний термін адекватний ситуації - "СКИГЛІЙ"
основне заняття - кричать прастітутка - навздогін гарним дівчатам + лузгать семечки
при цьому жодної корисної функції

хай грається

усі хто сказав за Україну поїхали на подвал...

Крим - це Україна!
1
like
bad
shockingly
1
26.01.2016 р. відповів для Grom  
answerview

усі хто сказав за Україну поїхали на подвал...

Вот не вижу я что они из-за какого-то страха так говорят....
Змінено: 26.01.2016 р., August
like
bad
shockingly
26.01.2016 р.
answerview
Волонтер Тимофей Златкин в Facebook описал собственные впечатления от поездки на границу Херсонской области и аннексированного Крыма:

"На первом пункте пропуска вменяемый батальон Крым полка Азов. Люди нормально проезжают, проблем практически никаких, всё по уставу и закону. Аватаров не встретишь, грабежей на дорогах уменьшилось, стоящая рядом десантура шастанье ДРГ противника пресекает очень эффектно и по уму. Порядок, одним словом.

На втором пропускном пункте чмо в балаклаве представляется Айдаром и СБУ (интересно, а те вообще в курсе?), хамят, угрожают расправой, порой грабят, избивают. Местное население, если раньше было активно проукраинским, то теперь ждут рашу-матушку как спасения от регулярного мародёрства и беспредела. Бывшие афганцы спят дома в обнимку с ружьём. Ни сегодня завтра вспыхнет протестный бунт из-за регулярного бандитизма Ислямовских головорезов.

И эта мразота ещё условия президенту и правительству смеет выставлять, тявкая на ТВ про зраду и слив проукраинских татар-патриотов.

Чубаров, глядя на этот беспредел, позорно отмалчивается. Джемилев похоже самоустранился. Складывается впечатление, что в скором времени скопище "патриотов на кордоне" превратится в главную проблему Украины на крымской границе. Потому как проблемой для русских оккупантов они быть перестали."

http://khersonline.net/novosti/obschestvo/53261-chongar-vs-chaplynka-vzglyad-volontera.html
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
bad
shockingly
26.01.2016 р.
answerview
Мужики ша ! Хватит собачиться ватникам на радость . Лучше поговорим о более приятных вещах,,,,,
Например о том какое путен куйло  или о  деятельности террористической организации   под названием ФСБ. 01_smile
КРЫМ ЭТО УКРАИНА!
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
26.01.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
26.01.2016 р.
answerview
"Если доллар будет стоить 100 рублей, то придётся ложиться и умирать", - кримська "вата" у відчаї від "русского мира"

У деяких мешканців Криму вже здають нерви через віялові відключення світла.

Останні новини з анексованого півострова у блозі Кримського бандерівця, інформують Патріоти України.

1. Семья пропавшей в Симферополе 16-летней Эльвины Разаковой продолжает ее поиски. Никаких положительных новостей нет (прим. Вчера была найдена другая девушка, которую, по заверениям оккупантов, вернули домой).

2. Поджоги автомобилей в Ялте хотят повесить на крымскотатарского активиста, а ведь могли и в терроризме обвинить, как Сенцова

3. За активистами, которые пришли в день заседания судилища поддержать фигурантов "дела 26 февраля", пристально наблюдают сотрудники оккупационной полиции.
4. Это что-то новенькое: жильцы общежитий в Симферополе, которых оккупанты выселяют на улицу и угрожают физической расправой, просят убежища в Украине! В Москве, говорят, их не слышат

5. Тысячи специалистов перебираются из Крыма на материковую Украину, где с учетом высокой открытости рынка и европейской интеграции люди видят значительные перспективы для применения своих знаний. Перевелись в украинские ВУЗы и 20% от общего числа студентов Крыма (привет "референдуму" и 97% ЗА). Уезжают крымчане и в россию, где даже Краснодар считается уголком относительного благополучия на фоне бесперспективного и бедного Крыма. Взамен полуостров получает прошлое – совковых пенсионеров и чекистов

6. Пляжу в Ялте (Ливадия) придали вид "родной гавани", чтобы приезжающие "пакетчики-туристы" чувствовали себя как дома.

7. Магазин "Велмарт" в Севастополе за два года "Крымнаша" уже второй раз значительно сокращает торговую площадь.

8. Бизнес накрывается / бизнес закрывается — это самая популярная песенка в Крыму. Был в Севастополе. Торговая сеть Фуршет свернулась. Велмарт продан. По городу гуляют слухи, что это Кровавый Пастор дал команду торговым сетям. Наблюдать раздолбанные супермаркеты перед "ребрендингом" (типа АТБ в ПУД) — самое гнетущее впечатление, что я видел в Крыму.

9. — Мы поставим на троллейбусы аккумуляторы и будем ездить без электричества! Получите, хохлы! — А как вы их заряжать будете? — Блин…

10. Новости энергомоста: в Симферополе остановили троллейбусы и отключили лифты

11. "В россии изменили схему подачи электроэнергии в Крым по энергомосту, из-за чего отмечают рост энергопотерь в сетях полуострова". Читать это сообщение нужно правильно: "В Крыму ударили морозы". Вот и всё)))

12. Керченские супермаркеты не работают без света. Генераторы не покупают, т.к. дорого. Продукты портятся, журналисты волнуются (фото).

Зато можно посмотреть на мега строительство Керченского моста.

13. У некоторых жителей Симферопольского района уже сдают нервы из-за отключения света. И традиционно самым обидным является то, что у других не выключают, а у них постоянно. У керчан закончились цензурные слова, перешли на великий и могучий. Другие керчане требуют немедленно отключить соседний дом, а их оставить в покое! Сил нет терпеть — пусть другие в темноте сидят. Усугубилась ситуация и в Симферополе. Посёлок Приморский со светом 3 через 3 и без тепла.

14. После привычных очередных 2 часов темноты вернулась "света". Но всего на 25 минут. Затем вновь полтора часа темноты, потом всего 15 минут со светом и опять во мрак…Это она шутит так?

15. Некоторые улицы в Симферополе посыпали песком так, будто они этим песком голубей хотели покормить, но в основном, конечно, песка нет вообще. (прим. По приказу Госдепа не посыпают и дороги Керчи).

16. В Крыму не осталось автошкол. Ни одна из них не получила право работать по новым нормам. Но мы не унываем, ведь автошкол не осталось и в Дагестане, Ингушетии, Северной Осетии… Радуюсь

17. Знакомому парикмахеру позвонили поставщики продукции. Говорят, что в связи с падением рубля, поднимают цены. Стабильность, если чо!

18. Общалась с ярой ватой, которая работает в банке. Говорит: "Если доллар будет стоить 100 рублей, то придётся ложиться и умирать".

19. Все винзаводы Массандры не выплатили сотрудникам зарплату за декабрь 2015. Народ в угнетении. Теперь не повозмущаешься и поесть купить не за что! Магазины в долг не дают. Выплаты детских пособий ограничены — кому повезло, получили по 500 руб. и до свидания!

20. Две недели задержки и ветеранам труда дали 500 руб. доплаты. В этот раз "гавань" наскребла, а в следующий? И да, задерживают все соцвыплаты.

21. Появилась информация о том, что Украина продолжает снабжать сырьем завод "Титан" в Крыму. Сырьё поступает из Житомирской области по железной дороге через Харьков, далее транспортируется в Новороссийск и паромом в Крым. Деньги не пахнут?

22. Что употребляют ведущие Рен-ТВ? "Грипп с Украины пришёл в россию…" До этого там никто не болел гриппом? Идиоты.

23. Из разговора двух пенсионеров: "Вина в отсутствии электричества лежит на плечах Америки и Обамы!" Что они слушают и смотрят? Во что верят?

24. По улицам Севастополя ходят люди в марлевых повязках. Инфекционная больница забита больными. Грипп пришел в город, который болеет давно (прим. В Крыму первая смерть от свиного гриппа).

25. — Встать, суд идет! — Мы не можем, мы бухие… — Как вы смеете, охрана, выведете их отсюда! — Мы и есть охрана (суды в Москве стали охранять кизяки — бесполезные люди охраняют бесполезные места).

26. Сообщение посвящается путину педофилу: Дугин еще не доказывал идею о том, что совращение детей с древних времен в Евразии считается нормой воспитания? Нет? Ждем.

27. Некрофил и известный геополитик призвал аккуратно подойти к вопросу захоронения тела Ленина

P.S. Обама неистовствует.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
26.01.2016 р.
answerview
"ДНРівці" будуть розгромлені за лічені дні - Гіркін
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2016/01/26/170502-dnrivci-budut-rozgromleni-licheni-dni-girkin

Ігор Гіркін, російський диверсант і терорист вважає, що допомогти армії «ДНР» та «ЛНР» вистояти проти сил АТО можуть тільки повномасштабні дії Російської армії. Про це «екс-міністр» оборони так званої «ДНР» розповів в інтерв'ю, пише nnovosti.info. За словами Гіркіна, в разі наступу української армії так звані «ополченці» будуть швидко розгромлені, якщо не будуть отримувати підтримку російської армії. «Я змушений констатувати, на підставі тієї інформації, що у мене є, що армія «ДНР» буде розгромлена за лічені дні», - зізнався він. Гіркін зазначив, що за наявною у нього інформацією, в самопроголошених республіках "все дуже погано".
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2016/01/26/170502-dnrivci-budut-rozgromleni-licheni-dni-girkin
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
26.01.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин