MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.12, 04:11
31
-2 °С
Вітер: 1 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2686271
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
23.11.2015 р. відповів для Vervet  
answerview
Никто тогда (конец 13го) об этом даже подумать не мог... Жалеть? Не жалею, не могу себя пожалеть и других из которых делали быдло... Таков, видать, Божий умысел для нас...

А шо ты хотел, наши предки как продали сою веру-так и пошли несчастья и беды.

Это ты о чем? Будем Сварогу молится как призывал наш славный князь Святослав? Я в детстве увлекался историей Киевской Руси, зачитывался Загребельным, но на мотофоруме не ожидал...
http://khersonci.com.ua/images/NEWS/06.2014/190614_04.jpg
like
bad
shockingly
23.11.2015 р. відповів для Slava  
answerview
А чого так? У нас в Полтаві в Рунвірі вже чоловік 500, а починали з 10-и.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Никто тогда (конец 13го) об этом даже подумать не мог... Жалеть? Не жалею, не могу себя пожалеть и других из которых делали быдло... Таков, видать, Божий умысел для нас...

Это ты о чем? Будем Сварогу молится как призывал наш славный князь Святослав? Я в детстве увлекался историей Киевской Руси, зачитывался Загребельным, но на мотофоруме не ожидал...

А что плохого в том, что наш народ поклонялся  Дажьбогу, Мокошь,Перуну,Хорсу? 06_question
Наши мудрые предки поклонялись идолам, тоесть природе ,и заметь, никаких попов, церквей не было, .
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Змінено: 23.11.2015 р., Vervet
like
bad
shockingly
23.11.2015 р. відповів для User  
answerview
Никто тогда (конец 13го) об этом даже подумать не мог

А що не пам'ятаєш як Кличка борошном обсипали, Яценюка  ******  посилали, Юлю на пенсію відправляли, Порошенка навіть били трохи? Я там був недовго, але актив Майдану тоді все розумів а масовка ні, потім масовка розбіглася і вийшло як завжди. 02_sad

Все воно так було, але ідею про "зоопарк" засунули трохи раніше, всі були знервовані, зажимали, закрили метро... Я впевнений, що про "зоопарк" спецом всунули тему щоб хунтою нас потім обізвати, багато повелось - я не суджу нікого - але людей в відчаю і радикалів було ... Повелись багато, хоч виганяли будь-яких політиків, а на зоопарк повелись. Дуже шкода, накал великий, та і пригадайте самі в якій ситуації... Так, поїхав звідти, бо зайшло тоді вкрай... Я не знаю до сих пір як було тоді робити вірно.... Взагалі не хочу навіть згадувути, давайте лишимо це історикам.
like
bad
shockingly
answerview

А что плохого в том, что наш народ поклонялся  Дажбогу, Мокошь,Перуну,Хорсу? 06_question
Наши мудрые предки поклонялись идолам, тоесть природе ,и заметь, никаких попов, церквей не было, .

Вон оно в чем проблема...
Кому нужно поклонятся? природе?...или Тому Кто ее создал?
Змінено: 23.11.2015 р., PVP
1
like
1
bad
shockingly
answerview

А что плохого в том, что наш народ поклонялся  Дажбогу, Мокошь,Перуну,Хорсу? 06_question

Да туда там, хрещеные мы с 988 года, предрассудки весь тот монотеизм. Каждый имеет право найти себе бога - кому Христос, кому Дажбог, кому политбюро или Путин. Не запрещено...
like
bad
shockingly
Риболов видалений
23.11.2015 р. відповів для PVP  
answerview

К примеру Дажьбог-— один из главных богов в восточнославянской мифологии, бог плодородия и солнечного света.
Вот как раз ему и поклонялись
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

Ты бы это тогда сказал, когда насильно Русь Крестили.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
answerview

К примеру Дажьбог-— один из главных богов в восточнославянской мифологии, бог плодородия и солнечного света.
Вот как раз ему и поклонялись

Если не ошибаюсь, Перун был главный, Сварог - бог войны и огня; Дажбог - бог плодородия, Хорс- торговли, а Макош - семейного очага... Может и не прав... Было интересно в детстве Малыка, Загребельного читать.
А почему это сейчас стало актуальным? Или мы как в 10 веке будем опять богов менять из-за войны и неурядиц? Не понимаю...
like
bad
shockingly
23.11.2015 р.
answerview
В ноябре сезон закрыт.
Замерли курорты.
А в Крыму фашист сидит,
К берегам припертый.

Перерезали пути
Пушки да винтовки,
И фашисту не найти
Дверцы в мышеловке.

Он мечтал собрать в Крыму
Много винограда,
Но теперь уже ему
Ничего не надо.

Смотрит в даль морскую он,
Хмурый и печальный.
Для него теперь сезон
Настает купальный.

(С. Маршак,
1943г., а не 2015й, как показалось)
«Британия не заслужила новых The Beatles. Она их и не получит»
М.Янг
Есть люди, в которых живет Бог, есть люди, в которых живет дьявол, есть люди, в которых живут только глисты!
---Что главное в т
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Так а язичництво нікуди й не ділося.
Чому ми п'ємо на поминках, а іноді й співаємо?
Чому свято Івана ми називаємо Купала?
Чому ми ставимо пам'ятники на могилах
....... 30_crazy
Досить прибрати попів - і церкви перетворяться на капища 03_biggrin
А хрестом в давні часи жиди помічали місце для торгівлі.
1
like
1
bad
shockingly
23.11.2015 р.
answerview
На севфорумі прийшли до філософського висновку 15_badgrin

- Мы богаты ДУХОВНО!
- ДУШЕВНО мы больны.
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

Если не ошибаюсь, Перун был главный, Сварог - бог войны и огня; Дажбог - бог плодородия, Хорс- торговли, а Макош - семейного очага... Может и не прав... Было интересно в детстве Малыка, Загребельного читать.
А почему это сейчас стало актуальным? Или мы как в 10 веке будем опять богов менять из-за войны и неурядиц? Не понимаю...

Перун самый знаменитый из братьев Сварожичей, он бог-громовержец, покровитель князя и дружины .
Мы сейчас, как и раньше, на свою жопу ищем приключений, куда то стремимся, под кого то подстраиваемся, хотим кому то понравится, вместо того, что бы развиваться,достойно жить  и что бы завидовали нам и с нами хотели дружить и сотрудничать.
Ты я думаю помнишь, из за чего этот весь сыр-бор с крещением начался.
У нас большая и богатая страна, а мы завидуем нищей Японии(нищей по природным ресурсам я имел ввиду)
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
23.11.2015 р. відповів для User  
answerview
....... 30_crazy

Боже як воно все запущено:
1. Пємо на поминках - напевно хочемо випити, мертвим до того байдуже, краще панахиду замовити. В питаннях алкоголю звертайтесь до Ніканора - він спеціалізується на таких випадках;
2. Івана Хрестителя можем називати Іваном Купалом, хто буде стрибати через вогнище та шукати цвіту папороті - хай відпишется, папороть в природі не цвіте.
3. На могилах ставимо памятники, бо ми вже не язичники щоб спалювати тіла та розвіювати в річці, що практикувалось раніше. Хтось ставить на могилі хрест, хтось зірку, хтось мовзалей муруе і дивиться щоб не завонялось. Тіло тлінне, душа вічна - це не головне.
4. Хрестом могли помічати все завгодно, що жиди що фашисти які їх знищували, для християн - хрест - символ закінчення страждання після якого МОЖЕ бути спасіння, при чому тут якісь жиди?
like
bad
shockingly
answerview

Перун самый знаменитый из братьев Сварожичей, он бог-громовержец, покровитель князя и дружины .
Мы сейчас, как и раньше, на свою жопу ищем приключений, куда то стремимся, под кого то подстраиваемся, хотим кому то понравится, вместо того, что бы развиваться,достойно жить  и что бы завидовали нам и с нами хотели дружить и сотрудничать.
Ты я думаю помнишь, из за чего этот весь сыр-бор с крещением начался.
У нас большая и богатая страна, а мы завидуем нищей Японии(нищей по природным ресурсам я имел ввиду)

Отэто ты у меня спросил, помню ли я из-за чего хрещение началось? Мне 28, я не вещий старец. В книжках в которых ою этом читал, всегда на первой странице писали, что все происходит ради свободы пролетариата и коммунистических идей.  03_biggrin
Ладно, шучу, гэополитика была и 1000 лет назад, хотел и тогда князь Владимир Святославович и Евросоюз, а со Сварогом не принимали, пришлось огем и мечем аргументировать...
like
bad
shockingly
23.11.2015 р.
answerview
Украина решительно настроена вернуть Крым.  21_umnik
http://hronika.info/politika/101579-ukraina-reshitelno-nastroena-vernut-krym.html
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

Отэто ты у меня спросил, помню ли я из-за чего хрещение началось? Мне 28, я не вещий старец. В книжках в которых ою этом читал, всегда на первой странице писали, что все происходит ради свободы пролетариата и коммунистических идей.  03_biggrin
Ладно, шучу, гэополитика была и 1000 лет назад, хотел и тогда князь Владимир Святославович и Евросоюз, а со Сварогом не принимали, пришлось огем и мечем аргументировать...

Ну и как тебе результат после огня и меча?В Евросоюз так и не приняли, а могучая Киевская Русь просто зачахла, потеряла свою силу и могущество, и так вот уже сколько столетий прошло,а былого расцвета и мощи так и не видать.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
answerview
....... 30_crazy

Боже як воно все запущено:
1. Пємо на поминках - напевно хочемо випити, мертвим до того байдуже, краще панахиду замовити. В питаннях алкоголю звертайтесь до Ніканора - він спеціалізується на таких випадках;
2. Івана Хрестителя можем називати Іваном Купалом, хто буде стрибати через вогнище та шукати цвіту папороті - хай відпишется, папороть в природі не цвіте.
3. На могилах ставимо памятники, бо ми вже не язичники щоб спалювати тіла та розвіювати в річці, що практикувалось раніше. Хтось ставить на могилі хрест, хтось зірку, хтось мовзалей муруе і дивиться щоб не завонялось. Тіло тлінне, душа вічна - це не головне.
4. Хрестом могли помічати все завгодно, що жиди що фашисти які їх знищували, для християн - хрест - символ закінчення страждання після якого МОЖЕ бути спасіння, при чому тут якісь жиди?

1. Тризна у давніх слов'ян — заключна частина поховального обряду, яка складалася із жертвоприношення, військових ігор, бенкету на честь померлого; після прийняття християнства — поминки. Відповідно, до обрядів  язичників, особливо важливо проводити обряд тризни протягом перших днів після смерті, зазвичай це роблять на третій, дев'ятий і сороковий день після смертиі, в рік і три роки. Обов'язково здійснюється тризнування за покійним у день його народження, смерті і у день бога-опікуна померлого. У випадку, коли душі померлих приходять у Яву і турбують своїх родичів також необхідно провести поминальний обряд Тризни.

Ми що не так робимо? Де тут християнство? 06_question

2. Бог Купала - наш бог і ці обряди ніяк не пов'язані з християнством.
3. Пам'ятник на могилі замінює Ідола.
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Та до чого там Європа 05_shok Русь хрестили через бабу!
like
bad
shockingly
answerview
Ну как это не приняли... Владимир бросил Рогниду ради новой жены и Евросоюза. Вот бы бабушка (Ольга) была бы рада... (отец, наверное бы голову отрубил). Хотя как знать... Щиты на воротах Константинополя вешали деды Владимира и искали еще тогда выхода в ЕС. Интегрировались, провели реформы, как МВФ (ой, Цареград) требовал... Под реформами было христианство (демократия) и экономика (научили люд азбуки). Все оно было хорошо, но вот в сына Владимира (Ярослава) очень много детей (олигархов) было и пошли карусели...
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин