Богдан Карпенко
Читаю: "США привязали предоставление Украине кредитных гарантий к отставке Шокина"
Іду у статтю: "...ПО ИНФОРМАЦИИ ZN.uа, Государственный департамент США дал украинской власти четко понять, что..."
По інформації ЗН.ua. Тобто, знову без джерела газета Толіка Гриценка розносить видуману сенсацію, тому що до того моменту, поки не буде джерела з пруфами - все це лишається вкидом. І що значить "ДАЛ ПОНЯТЬ"? Де пруфи, щоб ми могли самі скласти своє враження "що дал понять Госдеп, а шо не дал понять Госдеп"? Чекайте на репости Шабуніна, Заліщук, Лещенка, упячки з Каськом і всього фан-клубу імені Arzinger у фейсбуках
Ігор Ронович
По мотивах:
http://news.liga.net/…/8553316-ssha_postavili_ukraine_uslov…
Виваливши ноги на робочий стіл в овальному кабінеті сидів Барак Хусейович Обама.
Раптом почувся боязкий стук в двері...
Барак Хусейнович, поспішаючи завершити розмову з Эльвірою Сахіпзадівною, спішно подякувавши їй за виконане завдання з девальвації рубля, вигукнув "Увійдіть!"
В овальний кабінет увійшли двоє молодих, статечних людей кавказької і словянської зовнішності.
- Гуд морнінг! - промовив Барак Хусейнович, випльовуючи на підлогу овального кабінету вчорашню жуйку Ріглі Спірмент
- Ху а ю? - добавив він!
- Ми Давіт Сакварелідзе і Віталій Касько - пробурмотіли під ніс, заїкаючись гості
- Ми... ми... ми... - затинаючись говорили гості - ми ті, що розкрили справу "діамантових прокурорів"!
- Оу, Давіт, гамарджоба, генацвале!
"Пане Віталію, радий з вами познайомитись!" - промовив Барак Хусейнович, з легким бережєнським діалектом!
Я відразу, друзі мої, впізнав вас!
В Білому Домі стільки й розмов, що про справу "діамантових прокурорів". Вже рік пройшов, а вона й досі актуальна!
- Та ми.... - сказали замітно повеселівші гості - ми вам гостинці привезли, вино грузинське і сало... а також протокол засідання антикорупційного форуму в Харкові
- Передайте вино і сало в музей капітал-шоу "Полє Чудес!"... тьху.. ну в музей Білого Дому - розпорядився Барак Хусейнович! Хоча ні, принесіть краще цибулі!
- А протокол антикорупційного форуму в Харкові давайте мені, хлопці. Я на нього довго чекав, цілих два дні! - додав Барак Хусенович
- Які люди, які люди... - бурмотав Барак Хусейнович, вдивляючись в прізвища антикорупціонерів - цвіт нації! Сам Горбаль! Сам Добродомов! Я його ще на телеканалі ЗІК дивився - не приховуючи гордості добавив Барак Хусейнович!
- Як там всі наші? - спитав розчулений гостинцями і протоколом антикорупційного форуму, Барак Хусейнович.
- Ну як там.... Віталя Шабунін?
- Як там Свєтка з Жашкова, ну та... Заліщучка?
- Як Сірьожа Лещенко?
На цих словах Барак Хусейнович солодко охнув і став переповідати історію про те, як він зависав з Сірьожою Лещенком і Мироською з Бережан. Каже, що гуляли з Сірьожою по-взрослому: з блек-джеком, шлюхами і кабачковою ікрою.
А Сірьожа привіз спіжджених з антикорупційного форуму "Житомирських ласощів" і змішав їх з путінкою, в ітоге Барак Хусейнович злив Сірьожі всі корупційні інсайди по Україні з номерами банківських рахунків і документами швейцарської прокуратури, а Сірьожа в отвєтку обблював овальний кабінет.
- Ну, наші всьо нормально... - продовжували розмову гості - наші навчились малювати антикорупційні плакати!
- Похвально, похвально - сказав Барак Хусейнович
- А Сірьожа Лещенко.... - продовжуючи розмову сказав Касько - Сірьожа Лещенко вчора подав позов на Мартиненка
- А.... я це читав вже на Українській правді - відповів Обама
- Просіть все що хочете! - сказав в кінці розповіді, розчулений спогадами Обама.
- Ну.... - сказали радісно гості - нам би нашого шефа, який є втіленням корупції, пана Шокіна звільнити.
- Шокін, Шокін, Шокін... - задумався Барак Хусейнович
- Хто це? - додав він
- Це той, хто зірвав безвізовий режим... Пам'ятаєте, Європейськ правда про це писала? І Найєм казав?
- Тоді нема базару! - сказав пан Обама, розтоптуючи на підлозі виплюнуту жуйку.
- Передайте моє розпорядження Пеці, скажіть йому, що якщо завтра, до 10 години ранку, Пєця не звільнить Шокіна і завгоспа Конотопської музичної школи, то я...
- Підете на штурм? - спитав схвильований Касько
- Ні, я не дам обіцяний мільярд баксів!
- Але ж вчора Яресько в Давосі домовлялася за цей мільярд?....
- Тут я рішаю! - грюкнув по столі Обама і подивився так, що в пана Каська з щелепи випала золота коронка, вкрадена в діамантових прокурорів і приліпилася до розтоптаної Обамою жуйки.
- Не сміємо спитати.... - продовжив Давіт - а завгоспа Конотопської музичної школи за що звільняти?
- Ех ви, салаги - промовив гордо Обама - ви що забули, що Саакашвілі викрив "горіхову мафію" на Київщині?
- Але ж Конотоп.... на Сумщині... - боязливо додав Касько..
- Тут я рішаю!
- Добре, дякуємо, Барак Хусейнович, за такий теплий прийом і звільнення Шокіна!
- Та нема за що! Передайте привіт Гнапу і Шабуніну і скажіть, що работаєм по старій схемі і джерела походження бабла, яке я передав Ігарьку Луценку не розкриваємо!
А ще перекажіть Скрипіну, що работаєм по схемі Лідокаїна Гетьмана - 70%/30%. Сімдесять мені, канєшно. І чеків я не даю.
І скажіть інфовольонтьорам, що досить під@рити лєсєнкою справжнього полковника Толю Гриценка!
А Гриценку і його дружині я зараз сам передзвоню, відчитаюся про результати нашої зустрічі і розкажу про ультиматум Пєці, щодо звільнення Шокіна...